kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
Fırsat versen parmağinda oynacak cinsten de firsat vermedigimiz için ne etli ne sütlü kavgasiz saygıyla anlaşıp gidiyoruz

Hayır zaten evlilik yüzüklerimi kendim beğendim üç tane aldık.
Bi de kendi almak istiyor. Evliyim ben zaten. Hediye olarak. Yine ben seçecem ama ağır olanlar hep kadın işi.

Sen seçeceksen güzel bir dille onu alsa da tarzın olmadığından takmayacağını anlatabilirsin.
Maşallah umarım aranız hep iyi olur.
Bu arada görümcen olmadığına dua et yoksa emin ol kv ile de aran iyi olmazdı :)

anladım cnm yetkililer konuyu taşıyacaktır zaten bende karşıyım dertli bir konuya mutluyum yazılmasına

Nişanımız olalı 7ay oldu davet üzerine 1kez evimize geldi ayrıca aynı şehirdeyiz ve beni evine 1kez davet etti onu nişanlımın dürtmesiyle... Çok şanslısın canım bu yüzden, boşver ne yaptırıyor ise onu yaptırsın alınabilir belki

benimkide özünde iyidir ama çok bulaştımı kantarın topuzunu kaçırıyor

mesafe aşkımızın en büyük anahtarı

ben ona saygılı o bana....

Benim de kayınvalidem sağolsun çok iyidir. Kendi annem kadar severim onu da. Biraz kayınpederim değişik ama çokta sorun değil yani :)))

Ben evli degilim ama nereye gitse bana da hediye alir hatta durduk yere de alir kizi gibi sevdigini soyler. Kiz istemis ogullari olmus ondan galibaa..

Yine de tatli sert dedim. Oyle iliskimize kararlarima karismaz ... hatta evlenin artik der biz istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…