kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
Ben aldırmadım. Emanet takın dedim kabul etmediler.
Bunda bile beni suçlayan oldu çok ilginç. Sözüm size değil. Öncesini söylüyorum.
ama bu çok normal bir önceki konunuzda ailem şöyle ama kv kp altınlar inciler 30 bin düğün salonu diye bahsedip üstüne bu konuyu açarsanız haklı olarak suçlanırsınız kusura bakmayın

Iri tasli dedigin dandik tasli altin ucuz yuzuk. Pirlanta dedigin pirlanta pahali. Kadinla kesen ortaksa git pirlantasini al de. Yok kadina bi faydaniz yoksa pirlantalisini al diye siparis vermek cok abes

neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor
Yoo, mutluyum demek nispetçilik değil bence. Ben de derim hatta ama yeri ve zamanı vardır.
"Eşime iş yaptıramıyorum sizinkiler de böyle mi?" diye açılan konuya elbet yazacağız kocalarımızın marifetini.
Ama "Bir derdim var" bölümüne kaynanayı öven bir başlık açmak gayet yersiz bence. Aile bölümünde açabilirdi kv sevenler diye.

Allah daim. etsin. de bunun yeri burası değil ki ha konu aralarında bahsedersin de davul zurna cala cala konu açmaya bence gerek yok
anladım canım ama genelde diğer konularda da dikket ediyorum hep mutluyum deyince kocan aldatıyordutda haberın yoktur yada şöyle böyle bir tutum içinde insanlar

vay arkadas..bızımkı deoglunun aldıgını kıskanır

neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor
canım benim mutlu olabilirsin bende mutluyum allaha şükür ama derdi olan insanın konusuna ben mutluyum yazarsan garip karşılanırsın (konunun içeriğini bilmiyorum sadece tahmin benimki ) bu arkadaş da aynen altınlar inciler diye konu açıp sonra bu konuyu açarsa yadırganır haliyle

Kayınvalidem bana bayılıyo ya. O değil de ben yılda bir görüyorum onun dışında beni pek arayıp sormaz genelde eşimi arar. Ben onu ararım çok iyi konuşur. Oraya gidince de çok iyidir. Ama dediğim gibi beş ay arama hiç takmaz iyi bişey mi kötü bişey mi çözemedim. Galiba bayılıyo bana

anladım canım konu yanlış yere açılmışsa taşınacaktır zaten

Konumu taşıyab
Allah daim. etsin. de bunun yeri burası değil ki ha konu aralarında bahsedersin de davul zurna cala cala konu açmaya bence gerek yok

Tek taş konusunda ciddiydim sordum yani takmayacağım kadın yüzüklerinden alınacağına istediğimi söylesem dedim ne olur dedim.
Konu yerine gelince siteyi cidden bilmiyorum tam. Konumu taşıyabilir sayın kazen. Anket eklediğinde uygunsuz görseydi taşırdı ya da bilemiyorum yine de

cuma şakası sanırım

yorumum konu sahibi hakkında yazılanlara değil zaten nispetciler gelir yazısına hitaben yazdım sonuçta insan mutluysa mutluyum diyebilmeli ayrıca dertliii konularada yazmıyorum ben mutluyum diye

Gerçekten iki konunun da ana teması altın elmas pırlanta bu nedir? İlk konuna bakıyorum sorun ne anlamadım, ama sanırım ailemin yanına gitsem mi kalsam mı ama sorunundan çok takılanı, yapılanı falan yazmışsın gereksiz yere. Ailem eşimin ailesine çok yüklendi diye sözde dert yakınıyorsun ilk konunda, şimdi de acaba pırlanta mı aldırsam diyorsun. Kusura bakma ama hiç samimi değil yazdıkların.

Konunun basligi ne alaka, bu bolumle ne ilgisi var? Anket desen zaten konudan bagimsiz kendi basina takiliyor.
Alti kaval, ustu sishane bir konu.

ailen zaten yeterince şey istemiş ve yapmış bu aile değil mi şimdi bide sen şundan istiyorum desen garipsemezler

yorumum konu sahibi hakkında yazılanlara değil zaten nispetciler gelir yazısına hitaben yazdım sonuçta insan mutluysa mutluyum diyebilmeli ayrıca dertliii konularada yazmıyorum ben mutluyum diye
sizi kastetmedim zaten konunun içeriğini bilmediğimi de belirttim ama bazı insanlar var burada derdini paylaşıyor atıyorum kocam şöyle böyle çok kötüyüm diyor biri de çıkıp gelip ya benimki öyle değil allaha şükür diyor ya kız orada onu mu sormuş ? ayar oluyorum öyle tiplere mutlu olmayaysa bende mutluyum hele ki annemi(kv) çok severim cidden acayip severim çok da mutluyuz ama bunca insanın derdi varken bunun üzerine konu açmak işte biraz nispet yapar gibi oluyor hele ki önceki konuyu okuyunca daha iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…