- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
yandım ben bugün bir daha girmesemmi
yıllardır girerim kk kulübüne vallahi bilmiyordum
ama bu çok normal bir önceki konunuzda ailem şöyle ama kv kp altınlar inciler 30 bin düğün salonu diye bahsedip üstüne bu konuyu açarsanız haklı olarak suçlanırsınız kusura bakmayınBen aldırmadım. Emanet takın dedim kabul etmediler.
Bunda bile beni suçlayan oldu çok ilginç. Sözüm size değil. Öncesini söylüyorum.
Yoo, mutluyum demek nispetçilik değil bence. Ben de derim hatta ama yeri ve zamanı vardır.neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor
anladım canım ama genelde diğer konularda da dikket ediyorum hep mutluyum deyince kocan aldatıyordutda haberın yoktur yada şöyle böyle bir tutum içinde insanlarAllah daim. etsin. de bunun yeri burası değil ki ha konu aralarında bahsedersin de davul zurna cala cala konu açmaya bence gerek yok
vay arkadas..bızımkı deoglunun aldıgını kıskanırKızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
canım benim mutlu olabilirsin bende mutluyum allaha şükür ama derdi olan insanın konusuna ben mutluyum yazarsan garip karşılanırsın (konunun içeriğini bilmiyorum sadece tahmin benimki ) bu arkadaş da aynen altınlar inciler diye konu açıp sonra bu konuyu açarsa yadırganır haliyleneden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor
anladım canım konu yanlış yere açılmışsa taşınacaktır zatenYoo, mutluyum demek nispetçilik değil bence. Ben de derim hatta ama yeri ve zamanı vardır.
"Eşime iş yaptıramıyorum sizinkiler de böyle mi?" diye açılan konuya elbet yazacağız kocalarımızın marifetini.
Ama "Bir derdim var" bölümüne kaynanayı öven bir başlık açmak gayet yersiz bence. Aile bölümünde açabilirdi kv sevenler diye.
anladım canım ama genelde diğer konularda da dikket ediyorum hep mutluyum deyince kocan aldatıyordutda haberın yoktur yada şöyle böyle bir tutum içinde insanlar
Allah daim. etsin. de bunun yeri burası değil ki ha konu aralarında bahsedersin de davul zurna cala cala konu açmaya bence gerek yok
cuma şakası sanırımKızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
yorumum konu sahibi hakkında yazılanlara değil zaten nispetciler gelir yazısına hitaben yazdım sonuçta insan mutluysa mutluyum diyebilmeli ayrıca dertliii konularada yazmıyorum ben mutluyum diyecanım benim mutlu olabilirsin bende mutluyum allaha şükür ama derdi olan insanın konusuna ben mutluyum yazarsan garip karşılanırsın (konunun içeriğini bilmiyorum sadece tahmin benimki ) bu arkadaş da aynen altınlar inciler diye konu açıp sonra bu konuyu açarsa yadırganır haliyle
Konumu taşıyab
Tek taş konusunda ciddiydim sordum yani takmayacağım kadın yüzüklerinden alınacağına istediğimi söylesem dedim ne olur dedim.
Konu yerine gelince siteyi cidden bilmiyorum tam. Konumu taşıyabilir sayın kazen. Anket eklediğinde uygunsuz görseydi taşırdı ya da bilemiyorum yine de
sizi kastetmedim zaten konunun içeriğini bilmediğimi de belirttim ama bazı insanlar var burada derdini paylaşıyor atıyorum kocam şöyle böyle çok kötüyüm diyor biri de çıkıp gelip ya benimki öyle değil allaha şükür diyor ya kız orada onu mu sormuş ? ayar oluyorum öyle tiplere mutlu olmayaysa bende mutluyum hele ki annemi(kv) çok severim cidden acayip severim çok da mutluyuz ama bunca insanın derdi varken bunun üzerine konu açmak işte biraz nispet yapar gibi oluyor hele ki önceki konuyu okuyunca daha iyi anladımyorumum konu sahibi hakkında yazılanlara değil zaten nispetciler gelir yazısına hitaben yazdım sonuçta insan mutluysa mutluyum diyebilmeli ayrıca dertliii konularada yazmıyorum ben mutluyum diye