- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
Dilini ısır nazar değecek : )
Ama kayınvalidenin ellerinden öperim.
Aaa bu üye o üye mi hatırladım şimdi ehh şimdi bu nispet değil de nedir
nasıl anne buBenim kayınvalidem tam bir cadı. Eşimde bende görüşmüyoruz. Kendi oğluna ölüm büyüsü yapan bir anne..
Peki :)Aynen o konusunda da buram buram nispet kokuyordu biz yemiyoruz bunları
Hiç erkeğe kız denir mi ayol
Aman allahım allah korusun valla nasıl insanlar var ya kendi çocuğuna büyü yapacak kadarBenim kayınvalidem tam bir cadı. Eşimde bende görüşmüyoruz. Kendi oğluna ölüm büyüsü yapan bir anne..
niye ki kız
Bir derdim yok diye bölüm açılsın benceönceki konunda yapılan kilolarca altınları salkımları anlatıp
bide takılacak pırlantayı anlatmak ister gibi konu açmak doğru mu sence
bu arada bende çok severim kv mi Allah razı olsun
ama bir derdim vara olmamış bu konu nispet gibi
bence konunu taşıt
kim kız kim erkek kafam karıştıo erkekmiydi bilmiyordum
ay çok şaşırdım orbibir de takı sevmem yazmış yukarıda madem sevmezdin o kadar altını inciyi niye aldırdın
Kazen erkek,kız dediğinizi duymasın..
neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyorBir derdim yok diye bölüm açılsın bencenispetçiler birbirlerine "maşallah canım benimki de öyledir" deyip dursunlar
Bide hayat sizi kenara atmış hee
neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor