kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
Dilini ısır nazar değecek : )

Ama kayınvalidenin ellerinden öperim.

60 küsür yaşında. Düğünden sonra bir ilçede geçici tuttuğumuz evi temizlemeye gelmişti hiç unutmam hastaydım bir hafta odadan çıkmama izin vermedi banyoya girip kanepe örtüleri yıkadı. Sabah gizliden temizlik yapardım o uyurken. Ayakları öpülesi :KK70:

Rabbim herkese versin inşallah.

Bir kaç ay önce de böyle bir konu açılmıştı. Ben çok memnunum. Detaylara girmeyeceğim ama hiç bir saygısızlığını görmedim. Rahatsızlık vermekten bile korkan biri.

Henüz bekar olan arkadaşlar dertli gelinleri görünce kv ve eş modellerinden korkup evliliğe önyargılı yaklaşıyorlar yorumlardan da belli oluyor.
Bu sayfa evlilik öncesi fikir edinilecek yer değil bana göre. Evlenip sorun yaşanırsa tabi ki burada fikir alışverişi olur. Ben de evlenmeden önce üye olsaydım burası nişanlı olduğum dönemde beni aşırı önyargılı ve buluttan nem kapan biri haline getirirdi. Kaldı ki evlilik hakkında negatiftim.

Konuya gelince madem alınacak bir yüzük var senin istediğin model olsun. Ayıp olmaz söylemelisin.

önceki konunda yapılan kilolarca altınları salkımları anlatıp
bide takılacak pırlantayı anlatmak ister gibi konu açmak doğru mu sence

bu arada bende çok severim kv mi Allah razı olsun
ama bir derdim vara olmamış bu konu nispet gibi
bence konunu taşıt
Bir derdim yok diye bölüm açılsın bence :KK70: nispetçiler birbirlerine "maşallah canım benimki de öyledir" deyip dursunlar

Bir derdim yok diye bölüm açılsın bence :KK70: nispetçiler birbirlerine "maşallah canım benimki de öyledir" deyip dursunlar
neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor

neden ben mutluyum diyen insanlara nispetci deniyor anlamıyorum insan mutluyum demeye çekiniyor valla sabah evlilikten korkuyorum diye konu vardı eşimle mutluyum deyince bile insanlar garip yaklaşıyor

Allah daim. etsin. de bunun yeri burası değil ki ha konu aralarında bahsedersin de davul zurna cala cala konu açmaya bence gerek yok

X