kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146

ne istiyosan onu aldır başka dicek biseyim yok

önceki konunda yapılan kilolarca altınları salkımları anlatıp
bide takılacak pırlantayı anlatmak ister gibi konu açmak doğru mu sence

bu arada bende çok severim kv mi Allah razı olsun
ama bir derdim vara olmamış bu konu nispet gibi
bence konunu taşıt

MERAK ETTİM GÖRÜMCENİZ VARMI

bi kaynanayı iyi yapabilecek tek şey laf sokmamak açık olmak ve objektif olmak bence, onun dışında almış vermiş takmış takmamış sorun değil

imalı lafları. yok mu beni benden alıyo

Benden sana abla tavsiyesi ( benden yaşça küçük olduğunu varsayarak ) bizim ailede bir büyüğümüz derdi ki aileniz hariç hiçkimse için (eşiniz,gelininiz,damadınız, dünürünüz, kaynananız vs. ) iyi demeyin etrafınıza karşı, birgün olur da aranız bozulup kızgınlıkla kötü derseniz kimse inanmaz. Burada yazmanda birşey yok da kendi hayatına etrafta söyleme bunu

ne?ay ben okumamıştım eski konularını

Oku canım gör bak o zaman yazacaktım dedim yazmayayım sürekli şunu aldılar bunu yaptılar yazıyor o konudada ailem herşeyi eşimin ailesine yıktı diye yazabilir şuna şu kadar verdi bunu bu kadar yaptı falan filan ne gerek var. birde kocaamaaaaaaan taşlı! demez mi hey Allahım

Aaa bu üye o üye mi hatırladım şimdi ehh şimdi bu nispet değil de nedir

Benim kayınvalidem tam bir cadı. Eşimde bende görüşmüyoruz. Kendi oğluna ölüm büyüsü yapan bir anne..

ay çok şaşırdım orbi bir de takı sevmem yazmış yukarıda madem sevmezdin o kadar altını inciyi niye aldırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…