- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
Tanışmadığımız için böyle düşünmeniz normal. Aylardır alayım diyor olmaz gerek yok diyorum. Ayrıca takılarımı de kvme bıraktım kullana da bilirsiniz dedim helali hoş olsun. takı seven bi insan değilim şuan koluma 1 tane bilezik var.
Şuanda kafamı vurup kıvılcım çıkartacağım müsait duvar bulmaya çalışıyorum.Evet geçen gün konu açmıştı o zamanda yazacaktım ama yazmadım dayanamadım napim.
Benim için farketmez :) o biraz lükse kaçmış yahuHatalı ; en iyi kaynana ölü zengin kaynanadır....
Şükürler olsun ki benim de kayınvalidem de eşimin ailesinin tamamı da çok çok iyi.
Maşallah ve Allahım razı olsun onlardan inşallah zor dönemlerimizde hep desteklerini gördüm. Beni ve ailemi üzecek bir damlacık dahi olsa hareketleri olmadı.
Hep diyorum; Allahım herkese böyle eş ailesi nasip etsin inşallah.
Artı olarak; ben böyle bir hediye talep etmezdim.
İkinci artı olarak; konunun yeri burası değil,burası dert köşesi.
Var.MERAK ETTİM GÖRÜMCENİZ VARMI
ne?ay ben okumamıştım eski konularını
MERAK ETTİM GÖRÜMCENİZ VARMI
Tanışmadığımız için böyle düşünmeniz normal. Aylardır alayım diyor olmaz gerek yok diyorum. Ayrıca takılarımı de kvme bıraktım kullana da bilirsiniz dedim helali hoş olsun. takı seven bi insan değilim şuan koluma 1 tane bilezik var.
Aaa bu üye o üye mi hatırladım şimdi ehh şimdi bu nispet değil de nedirOku canım gör bak o zaman yazacaktım dedim yazmayayım sürekli şunu aldılar bunu yaptılar yazıyor o konudada ailem herşeyi eşimin ailesine yıktı diye yazabilir şuna şu kadar verdi bunu bu kadar yaptı falan filan ne gerek var. birde kocaamaaaaaaan taşlı! demez mi hey Allahım
Ben görümce bekar mı onu merak ettim !
ay çok şaşırdım orbiOku canım gör bak o zaman yazacaktım dedim yazmayayım sürekli şunu aldılar bunu yaptılar yazıyor o konudada ailem herşeyi eşimin ailesine yıktı diye yazabilir şuna şu kadar verdi bunu bu kadar yaptı falan filan ne gerek var. birde kocaamaaaaaaan taşlı! demez mi hey Allahım
Benim kayınvalidem tam bir cadı. Eşimde bende görüşmüyoruz. Kendi oğluna ölüm büyüsü yapan bir anne..