- 25 Nisan 2024
- 74
- -7
- 1
- Konu Sahibi Kelebekcik00
-
Ya telefon otomatik duzeltiyor yarida kapattim ama demekki dikkat etmemisimYalnız konu başlığı çok manidar olmuş hoşlanmadığım olacak yerine hoşlandığım olmuş kardeşşş
Kv anne yerine koyulmaz. Benim ki de sürekli kendisine benzetiyordu. Bir gün tak etti canıma seninle mi seviştimde sana benzeyecek babasına benzetsen neyse dedim. O da bana babası da bana benziyor dedi. Dedim ki kızım sana benzemiyor kızım, ısrarla benzetmeye çalışma dedim. (NOT: kızım ilk doğduna kaynanamı doğurmuş gibiydimYeni dogum yaptim 1 aylik oldu bebegim kayinvalidem surekli bebegimin gorumceme benzedigini soyluyor her telefon konusmasinda esime soyluyor bu durumdan cok sıkıldım birşey söyleyemiyorum eşim annesine çok düşkün bana tercih edeceğini düşünüyorum açıkcası ezdirmedi hiç beni fakat hoşlandigimi biliyor ve bu konuda annesini uyarmiyor konu birine benzemesi degil surekli dile getirilmesi inadina yapiyor belli ama hic ona kotu soz soylemedim bugune kdr annem yerine koydum annemle ayni dedim ilk dogumumdan sonra hersey degisti tabiki huylari konusmalari hep gozume batar oldu uzakta oturuyoruz gurbetteyiz onlarda benim ailemde memlekette ana telefondan bile insanin canini sikmaya yetiyorlar sizce ben abartiyor muyum lohusa piskolojisine girmis olabilir miyim eger aksjni dusunuyorsaniz nasil davranmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?