Evet arkadaslar, dogru okudunuz, kayinvalidem bebegime HIC birsey hediye etmedi, ne bir altin, ne bir don bile almadi ya birde güya coook seviyor yaa bende hic umdurmak istemyiorum cünkü hak etmiyor bebegimi sevmeye insan birsey almazmi ya bir tulum al bir kücük altin tak HICBIRSEY neden böyle yapiyor birsey desem mi? herseyi annem yapti kadinin durumu yok yatak aldi bütün esyalarini annem aldi esim de görüyor ama da bisey diyemiyor. :-(
canım yua bunları kafana takıp o guzel canını neden üzüyorsun almasında yapmasında sen herseyı yapabilecek güçtemısın cocugun acıktamı değil olmasında
bende dogum yaptım benımkıde getırmedı umursamadım üstene üstelık hayırlı olsun bıle denemedı ha sorunmu var aramızda yok ama takmıyorum cunku benı mutlu sey yanımda bebegım o yüzden tatlı canını üzme yapabılıyorsan kendın yap ozaman cok mutlu olur böyle seylerı kafana takama
ya tabii simdi maddiatci oldum neyse bosverin kizlar sadece agzimiz acik kaldi yani o kadar durumlari iyi olan insanlar birde ilk torun hic mi heveslenmez insan neyse bosverin
ya tabii simdi maddiatci oldum neyse bosverin kizlar sadece agzimiz acik kaldi yani o kadar durumlari iyi olan insanlar birde ilk torun hic mi heveslenmez insan neyse bosverin
Evet arkadaslar, dogru okudunuz, kayinvalidem bebegime HIC birsey hediye etmedi, ne bir altin, ne bir don bile almadi ya birde güya coook seviyor yaa bende hic umdurmak istemyiorum cünkü hak etmiyor bebegimi sevmeye insan birsey almazmi ya bir tulum al bir kücük altin tak HICBIRSEY neden böyle yapiyor birsey desem mi? herseyi annem yapti kadinin durumu yok yatak aldi bütün esyalarini annem aldi esim de görüyor ama da bisey diyemiyor. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?