• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem bebegime HIC birsey yapmadi!!!

juelide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
31
0
86
39
Almanya
Evet arkadaslar, dogru okudunuz, kayinvalidem bebegime HIC birsey hediye etmedi, ne bir altin, ne bir don bile almadi ya birde güya coook seviyor yaa bende hic umdurmak istemyiorum cünkü hak etmiyor bebegimi sevmeye insan birsey almazmi ya bir tulum al bir kücük altin tak HICBIRSEY neden böyle yapiyor birsey desem mi? herseyi annem yapti kadinin durumu yok yatak aldi bütün esyalarini annem aldi esim de görüyor ama da bisey diyemiyor. :-(

kusura bakmayın ama yapmak zorunda mı ??? siz bebeğinizi insanlara getirdiği hediyeye göremi sevdirtiyorsunuz???
yani altın takana bebeği sevdiririp takmayanında kucağına vermiyor musunuz?
çok üzgünüm ama böyle düşünen birini anlayamıyorum. belki alamadı belki daha alıcak belkide takmak istemedi buna göre torununu sevmicek mi???

sizin anneniz herşeyi alıyorsa yok parasıyla o zaman herşeyi siz alıp annenizi zora sokmasaydınız.....

Evet arkadaslar, dogru okudunuz, kayinvalidem bebegime HIC birsey hediye etmedi, ne bir altin, ne bir don bile almadi ya birde güya coook seviyor yaa bende hic umdurmak istemyiorum cünkü hak etmiyor bebegimi sevmeye insan birsey almazmi ya bir tulum al bir kücük altin tak HICBIRSEY neden böyle yapiyor birsey desem mi? herseyi annem yapti kadinin durumu yok yatak aldi bütün esyalarini annem aldi esim de görüyor ama da bisey diyemiyor. :-(

canım yua bunları kafana takıp o guzel canını neden üzüyorsun almasında yapmasında sen herseyı yapabilecek güçtemısın cocugun acıktamı değil olmasında
bende dogum yaptım benımkıde getırmedı umursamadım üstene üstelık hayırlı olsun bıle denemedı ha sorunmu var aramızda yok ama takmıyorum cunku benı mutlu sey yanımda bebegım o yüzden tatlı canını üzme yapabılıyorsan kendın yap ozaman cok mutlu olur böyle seylerı kafana takama

Son düzenleme:
benimki de almadı ve çok seviyor annem resmen çeyiz düzdü kayınvalidemin durumu yok mu vaaar kız anası yapar diye bi mantığı var ne dersin ama bişey almadı diye torununu sevmeyi haketmiyor mantığı yanlış bence illa da rahatsız oluyorsan bu durumdan kibarca diyebilirsin babaannesi sen kuzucuğuma ne alacaksın bakalım

canım yua bunları kafana takıp o guzel canını neden üzüyorsun almasında yapmasında sen herseyı yapabilecek güçtemısın cocugun acıktamı değil olmasında
bende dogum yaptım benımkıde getırmedı umursamadım üstene üstelık hayırlı olsun bıle denemedı ha sorunmu var aramızda yok ama takmıyorum cunku benı mutlu sey yanımda bebegım o yüzden tatlı canını üzme yapabılıyorsan kendın yap ozaman cok mutlu olur böyle seylerı kafana takama

kesinlikle maddiatci biri degilim ama insan ne de olsa beklyior bebegim 3 aylik ve daha da alacagini sanmiyorum haa sevmeyi bilyior ama kendisine almayi bilyior coke egoist bir insan kendisine cok alir maddi durumu fena degil sorun maddiat ta degil yedi kat yabanci lar bile birseyler getirdi ama kv cok sevdigi ILK torununa hic birsey yapmadi HICBIRSEY ya kafam almyior benim aslinda takmiyorum ama güya cok seviyor ya yapisiyor cocuguma bende acikcasi hic umdurmuyorum evet haketmiyor cünkü benim fakir dul annem o yok halyile neler yapti tabiiki yapmak zorunda degildi ama kv bile elestriiyor kendi hicbirsey yapmyior gücme gidiyor

ya tabii simdi maddiatci oldum neyse bosverin kizlar sadece agzimiz acik kaldi yani o kadar durumlari iyi olan insanlar birde ilk torun hic mi heveslenmez insan neyse bosverin :-)

ya tabii simdi maddiatci oldum neyse bosverin kizlar sadece agzimiz acik kaldi yani o kadar durumlari iyi olan insanlar birde ilk torun hic mi heveslenmez insan neyse bosverin :-)

Şekerim haklısın da söylenmezki şimdi sen bişey almadın , sevmeye de hakkın yok diye..Anlıyorum seni kesin bebek olmadan önce ne zamn gelecek torunumuz şu bu lafları çok etmişlerdir. Al geldi işte naptın ki olur insan ama yapacak bişey yok. Kimseye bu babaanne bile olsa zorla bişey yaptıramazsın. Gönlünden geçse alırdı zaten ya da sorardı ne eksik diye. Boşver bekleme kimseden bişey lafını bile etme..

E=juelide;31966569]Evet arkadaslar, dogru okudunuz, kayinvalidem bebegime HIC birsey hediye etmedi, ne bir altin, ne bir don bile almadi ya birde güya coook seviyor yaa bende hic umdurmak istemyiorum cünkü hak etmiyor bebegimi sevmeye insan birsey almazmi ya bir tulum al bir kücük altin tak HICBIRSEY neden böyle yapiyor birsey desem mi? herseyi annem yapti kadinin durumu yok yatak aldi bütün esyalarini annem aldi esim de görüyor ama da bisey diyemiyor. :-([/QUOTE]

Yanlız değilsin :) aynı şeyleri bende yaşadım. Kayınvalidemler bize.ne evlenirken nede doğumumda bişey yaptılar. Annemlerse yok halleriyle hem düğünümüzde birçok şeyi aldılar hemde doğumumda. Kızıyorum anneme alma artık birşey diyorum ama dinlemiyor sanamı soracağım alıp almayacağımı ben böyle mutlu oluyorum diyor. Ama genelde de bu sıkıntı yaygın malesef anlamadımki gelinlere yaramasın diye mi yardım etmezler oğullarına bilmem.
Doğumda torunlarını bile görmeye gelmediler çok değil 3 saatlik bir yol uzaklığındalar eşim yıllık izninde götürdü geçen ay ozaman ilk kez gördüler ve hiçbirşey yapmadılar. Bebeğimde hava değişimnden hasta oldu o kadar üzüldümki eşime okadar kızdımki merak etmedikleri torunlarını ayaklarına götürdük ve bebeğim onlar yüzünden hasta oldu ne diyeyim ki Allah ıslah etsin böyle insanları.

İlk okudugumda bende belkıde yapcak durumu yok suanda dıye dusundum acıkcası, ınsanız sonucta verende Allah alanda yerı gelıyo 1 tl 10 tl hesabı yapıo insan ama bebek 3 aylık olmus ve kendıne alıyo durumuda ıyı dıyosunuz demekkı ıcınden gelmıyo samımı olmadıgımız komsunun bıle bebegı olsa en kotu ucuzundan bı alt ust takım alıyoruz akraba olmasa bıle sımdı babaanne olunca söz konusu olan kırılmakta haklısınız olmasa ıstıyo ama durumu yok ıste der gecersınde bosver bısey alsada almasada babaannesı sonucta esın ıcın gormezden gel laf soksan esınle senın aranda durduk yere tartısmayada yol acabılır ne gerek var bu kadın uzaylımı hıc bısey bılmıyomu sonucta oda bılıyo yapılcak ama yapmıyo zorla da guzellık olmaz sen soylesen yapsa buseferde ben demesem yapmıcaktı olcak sen mutlumusun bebegın saglıklımı gerısı bos Allah analı babalı buyutsun ınsallah.

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımda var onlara sorsan herşeyi yaparlar ama bişey istediğin zaman hep yoktur lafta kalır. düşün bi insanın 2yıldır hiç mi durumu olmaz. boşver insan kendini yıprattığıyla kalıyo

Bence kafanda buyutme, zorla da birsey yapsa ondan da bir hayir gelmez. Bosver...

Benim kayinvalidem de farkli degil. Hamileligim boyunca arayip sormuyor sonra "sen aramiyorsun" tavri takiniyor. Benim de yuksek ihtimal senin yasadiklarina benzer sorunlarim olacak. O yuzden simdiden kendimi hazirliyorum bu duruma desem yeridir...

Birsey almak veya yapmak zorunda degil, fakat torunudur benim icin degil, evladim icin birseyler yapsin zaten yapacaksa dusuncesindeyim... Yapmiyorsa da keyfi bilir, ne denilebilir ki bu durumda... :31:

annem kımseye zorla edep ogretmezsın der hep bence onada bıseylerı ogretemezsın canım. torun yada cocugu farketmez 3 gun tanıdıgın ınsana bıle bır corap bı tulum alıp goturuyorsun. vardır bır sıkıntısı elbette ama torun sevdırmemek bence sana yakısmaz. bunu yaparsa onunla ne farkın kalır ki. ayrıca kız annelerı herseyı alıyor eksık kalmasın aman cocuguma laf gelmesın dıye. Allah basımızdan eksık etmesın hıcbırını

Aman ne takılıyon ki benim ki doğumuma surda bi hafta var yok aramiyo neymiş ben ariyacakmisim onu hic aramamisim bayramdan beri evet aramadım ve esimede söyledim Aramicam diye ne nişanlıyken ne de düğünden sonra beni arayıp nasılsın demedi ama ben genede aradım en az iki haftada bi . Hamile kaldım aradım ama sonuçta o kadar Hast gittim serum yedim rahatsizlandim duymasına rağmen neyin var diye aramadı ben mı ariyacakmisim Aramicam yemin verdim. Uzakta olduğu icin doguma gelicekti ama annem yanımda olduğu icin kaynanamin elitleri gitme ne gerek var kız annesinin yanında kalır sen orda Napcan falan dedi B'nde bir kere olsun gel demedim Ama basklarına sorsan yalvariyornusum gel diye sanki gelip napicak anlamıyorum hic zora gelmiyor yemek yapmaz Temizlik yapmaz az bi şey istesen hastayim ben diye çekilir köşesine ama gezmee gidiyoz de herkesten once koşar . Düğünden yaklaşık bi sene sonra ilk kez esimle ve kendi anne babam ile onların memleketine gittik ziyarete misafirliğe bi hafta kaldık . Annemlerin ayrı ucaklardaydik biz esimle onden indik gitik evlerine kaynanam yok evde yemek yok bulaşıklar aksamdan kalma hamileyim birde he yorulmuştum nerde oğlunu Hast götürmüş niye beli Ağrımış onun karısı yok mu var o niye gitmemiş bizimki gezekci ya o gitcek yemin ederim o bi hafta boyunca ne yemek yaptı doğru düzgün ne bisey o halimle bana emirler yağdırdı en sonunda kocam da ona kızdı banada yapma dedi anneme bile is buyurdu . Millete oglum uçak biletimi kestircdk geliş gidiş ist gitcem demiş esime sordum hangi parayla diye daha biz bebeğimize beşik alamıyoruz Dedim oda öyle bisey yok uydurmuş nerden bulayım da ben o kadar parayı uçak bileti alayım dedi sindi siz kendiniz giderken alıyorsunuz uçak bileti diyebilirsiniz ama biz bi sene onceden promosyonu aldık 188 tl 2 kişi gidiş dönüş onun tek buraya gelmesi 700 tl Allah askına insan düşünür demi oğlumun cocuğu olacak gelin isten ayrıldı evleri kira neyle geçinecekler yok sen kaynanam cocuğuma birsey almıyor diyorsun ama bizimki elimizdekini de istiyor allahım bana burgun kaynana olmayı nasip ederse güllere sararım ben gelinimi cunku ben Hiçbirşey görmedim kaynanamdan

benım herseyımı de annem yaptı daha dogmadan bezlerını nıle aldı ustelık babamla kusum ondan gızlı gızlı aldı aldı getırdı kadın ya artı koluna altın kunyesını de yaptı. orguler ordu eşyalar gıysıler aldı. kaynana da tık yok:( ama sevmeye gelınce yutacak cocugu canım senı cok ıyı anlıyorum ınsan beklentıte gıryo ama bu olay maddı bı olay deıl aslında verdıgı degerın ne kadar yapmacık olduğunu dusunuyosun dımı bende oyle. manevıyatla alakalı su maddıyatcısınız dıyen arkadaşlar da anlayamazlar bence ıc hallerımızı bılmedıklerı ıcın bosver uzulme bebegın açıkta mı kalacak sankı onu dusun sadece ben oyle yapıyorum

KAynanam biz ilk evlendigimizde elimizde 1 kurus olmamasina ragmen birsey lazimmi diye sormaya bile tenezzul etmediler ki asiri iyi maddi durumlari Allah arttirsin...
Torunlarina heediye getirir ama soguk soguk en ucuzu neyse bakalim benimkinde nasil olucak ilk bebegim :):15:

Arkadaşlar hiiiçmi hiç önemli değil huzurunuz bebeğinizn sağlığı yerinde olsn yeter.. Bende iki doğm yaptm bişy görmedim ama beklemiyormda. Aramızda problemde yok, maddi anlamda da yapamaz değil ama yapmadı. Torununu seviyo dua ediyo ya yeter bana. Varsın hediye vermesin.

Benimki de doğuma iki gün kala arayıp eksik var mı diye sormuştu :))) Doğumda da bi küçük altın taktı o kadar. Doğumum özel hastanede oldu benim ailem masrafları ödedi hiç de rahatsız olmadılar. Ama kendi kızının çocuğuna herşeyi alır ve yapar. Üstelik düğünümde bile taktıkları seti kocam almıştı, onu da yine onların ihtiyacı olduğu için satıp parasını gönderdik. Önceleri biz sana bu seti alacağız kızım derken şimdi lafını etmeyi bırak aramıyor bile. Ben eşimi severek evlendim onun hatrı için arıyorum o kadar.
Kafaya takacak hiç birşey yok bence. Herkes hakettiğini buluyor. Eşim durumun farkında olduğu için bana bu konuyla ilgili benim ailemi savunacak cümlem yok dedi. Bizim huzurumuz yerinde olsun da, varsın birşey yapmasın, bu sefer de ben bunları yaptım der sıkışınca :)))

:D çok güldüm tatlım seni eleştirenlere de gülüyorum yapmak zorunda mı falan fişman diyenlere.
hayır yapmak zorunda değil kesinlikle ama o zaman o burunlarını tatlıymış gibi gözüken ama dikenli dillerini oğullarının evlerinin içine de sokmasınlar bir zahmet. ama usulden de olsa yedi kat yabancı bile olsa doğum yapılan eve birşey getirir bunu bile beceremeyenler de varsa eleştiriyi de hak eder bence. sen de bunları dile getirirken hiç de maddiyatçı olmuyorsun bana göre.
şimdi gelelim biz gelinlere :D kendimi de düşününce gerçekten çok gülüyorum ama benimde sıkıntımda aynıydı sonra düşündüm ve kadıncağızı (tabii o kadar da masum değil ama :D ) ben de itiyor olabilirim. Annemle çocuğumun tüm eksiklerini paylaşabiliyorum ama o soruyor tabii ne yaptın ne kaldı diye sonra şunu yaptım bunu yaparım diyor ama kayınvalidem sormuyor bende konu açıp söylemiyorum. doğal olarak benim zevklerim çocuğuma yapmak istediklerimden de bir haber. eşimin ailesinden tek beklentim huzurumu kaçırmasınlar yeter Allah ağızlarının tadını kaçırmasın ki benim de huzurum olsun başka birşey istemiyorum aynı şeyi senin için de temenni ediyorum kim ne almış almamış takma kafana boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye Annenin kıymetini bil yeter . Bebişini öpüyorum

konuyu okuyunca kankim geldi aklıma.6 yıl bebeği olmadı kayınvalidesi kayınpederi her gördüklerinde demediklerini bırakmadılar.ne kısırlığı kaldı ne de oğullarına boşa bu kadını demeleri. kayınpederi bile buraya yazamayacağım bi erkeğin ağzına yakışmayacak sözler sarfetmesi.kızın gözyaşları sel oldu sel.3 aşılama 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldı.çok tatlı bi oğlu oldu.lafı çok uzattım.bu kadar torun hasretiyle yanan babaanne dede dünyaları alır diye düşünüyo insan haliyle.bebek için hazırlık yaparken yatağına kılıf dikmek için kumaş aldı kayınvalidesi 12 lira tutmuş fiyatı.arkadaşın kayınvalidesi ben ordayken geldi ve ''çarşaf 12 lira tuttu oğluma söylede bi ara versin'' dedi:53::53::53::53: o kadar laf söyledin arkadaşı var ailesi var dinlemedin bi de gelmiş o 12 lirayı istiyosun buda benden olsun demedi.hediye falanda almadılar tabi.şimdi oğlanda babaannesinden haz etmiyor pek kucağına gittimi ağlar.annesine yapılanları anlıyomu ne :1::1::1::1::1: üzme kendini onlar kendilerine yakıştırabiliyolarsa böyle bişeyi yapıcak söylenecek fazla bişey yok

Benimde kayinpeder hic bisey ne ihtiyaciniz var diye sormadi bile bastan onu bunu aliriz gelip avm yapariz dediler .kaynana uvey zaten bidaha lafini etmediler doguma geliriz artik demis esime.dogumda bisey yapicakmi bakalim kp.kirginim aramiyorum artik

Back