Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

suanda gelmemesını anlarım
peki ya ilk evlenırken biz
zamanlar aramız ıyıyken
benım annemın ayagı kırıldı ev yerlesme tasınma düğün asamasında
o cok seven gorumce ne yaptı
kv demle canakkale turuna cıktı :KK70:

Bu mu sevgi acaba,
Çok sevgi bu mu?

Eşim ablasından ist da kalan kazagını istedi kargo yapabilir misin diye kış basında

Beni arayıp da kargoyu siz ödersenız 5 tlymiş, ben ödersem 10 tl ymiş ödemesi

siz ödeyın demek mı ablalık ,ben bunun lafını dahi etmem.

Beni istemeye gelırlerken eşimin maaşı düşüktü, ablası arabaya benzın almıs 100 tl lık 3 sene once

bir sohbet esnasında eşime daha bana o parayı vermedın demek mı ablalık pardon da.

ben de ablayım hnımefendı , evden meyve getırıp 30 yasındakı kardesımın masasına soyar bırakırım vitamin alsın diye

birlikte calısıyoruz biz.
ne yanı ben kardesım karısının yanındayken kalpli öpücük yollamıyorum dıye az mı sevıyorum

sevgi lafta olmaz , icraatle olur.
Herkesin sevgi dili sizinkiyle aynı olmak zorunda değil ama sorun bu zaten. Sizin istediğiniz gibi sevmiyorlar eşinizi; kendi istedikleri gibi seviyorlar. Siz bu nasıl sevgi diyorsunuz ama sırf oğullarını erkek kardeşlerini kaybetmemek için politikler yalancılar ve ececim mececim şeklinde show yapıyorlar. Aslında umurlarında değilsiniz tıpkı onların sizin umrunuzda olmadığı gibi.

Çocukları için size katlanıyorlar ; evet oynuyorlar çünkü onu seviyorlar ve kaybetmek istemiyorlar. Siz hala sevgilerini sorguluyosunuz oysa sevmedikleri eşiniz değil sizsiniz. Şu aşamada sizden beklenilen de tıpkı onların yaptığı gibi eşiniz için onlara 2 gün katlanmanız hepsi bu. Ne onlar size ne siz onlara bayılmıyorsunuz bu aşikar ama bir ablanın bir annenin kardeşine oğluna olan sevgisini sorgulamanız bana yanlış ve tutarsız geliyor.

Son düzenleme:
Ececim senin kv mastır yapmış modeli bendede var nefret bile az geliyor midem bulanıyor ondan gülünesi halleri var inan benimkide ben onunla konuşmadigim halde gelir hatta yine geleceklermiş 2 günde olsa insan tahammülu olmayınca olmuyor insan olsun başımın üstünde yeri var ama insan olacak

abovvvvv ece iyi krize soktun beni gülme krizine akşam akşam :KK70:

manyak mıdır hasta mıdır nedir?

eşin ne diyor peki
eşim bunlarla aynı evde buyumus ne dıyecek
eskıden ablamı tanıyınca goreceksın derdı bana
ablasının deliliğini vuyrgulardı yanı

snr ben cok dillendırıp adamın basının etını yıyınce , sessiz kalıyor
he he dıyor dınlıyor gecıyor
eşim annesını de ablasını da aramaz hıc
onlar eşimi arar
ablası arayınca zaten en az 45 dakıka konusur eşim de hep hımmm, evet , saol vs der

ablası hep yağlar ballar
sen bızım paşamızsın, bak sen yoksun ya x biz inan çay içemiyoruz ( eşim çayı cok sever)

annem semaveri kaldırdı senı hatırlıyor semavere bakınca der

evimizin direği yok oldu falan dıyor

eşim bikere matkapla delık delıyordu evde. ben de vıdeoya cektım . eşim orda delemıyor cok komık gorunuyordu bırlıkte ızledık guldk haline

bunları yegenlerıne atmıs eşim komıklık olsun cocuklar gulsun dıye

hoppp abladan bı mesaj geldı

ablacımmmmm biz şimdi hepimiz videoyu ızledık , annem babam senınle gurur duydu aslan paşamız yazmıs

allahım ya :KK70: Adam delemıyor neyıyle gurur duyuyorsun

Anladın mı o yuzden eşime gaz cok fazla verılıyor erkekler gazı sever ya, eşim de zaten onlarla buyumus cok takılmıyor

ben de çok höt hötümdür direkt solerım , o soylenınce bana kızıyor :KK70:

Acaba niye böyle bi tutum içinde hayır yani tuhaf :KK57::KK57:
OFF hep böyle işte bılmıyorum ki
bazen facede bana yorum yapan arkadaslarımın yorumlarını begenır

arkadas ben senın sayfanda hıcbırsey begenmıyorum sen de bi çek git ya
benım arkadaslarımın gonlerılerını alır paylasır kızların ısmı ıle
yapıskan yanı

Ececim senin kv mastır yapmış modeli bendede var nefret bile az geliyor midem bulanıyor ondan gülünesi halleri var inan benimkide ben onunla konuşmadigim halde gelir hatta yine geleceklermiş 2 günde olsa insan tahammülu olmayınca olmuyor insan olsun başımın üstünde yeri var ama insan olacak
aynen öyle di mi
insan olsun basımın uzerınde yerı var
benım de midem bulanıyor
o ağlak suratından, kendını acındırmasından ıkı yuzlulugunden
yasayan bilir yan,i:)

Bana gore kv ne kadar kötü olsada sanucta esinizin anne babasi iki gün bakamazmisiniz hem esiniz 6 aydir gormemis anesini esiniz icin idare edin siz onlara merhametle yaklasinki allah ta halinize aciyip bebek versin onlarin dualarini alin elinizden geldiğince anne babanin cocuguna duasi allah katında en cok makbul olan duadir şeytanın vesveselerine kanipta esinizin kalbini kirmayin
ben eşim için zaten ıyı davranıyorum aılesıne
ama suanda sınırlıyım burda paylasmak adına konu actım
onların bana bebek duası olmaz
bebeğimizin olmadıgını bılıyorlar
gecen sene kv dem bebeiği olmayan arkadasının cocuguna ağlarken
biz durumumuzu onunla paylasınca bır kere olsun sormadı
baskası ıcın uzulen , yazık cocukları olmuyormus dıyen bır kadın, kendı oglu ıcın uzulmez mı?
bizim cocugumuz olmadıgı için sevınmıyorsa eşim bana daha da baglanır dıye benim adım ece değil.

EVET HALILARI SERMEMEK EN IYISI TOPLAYALIM DURSUN HOLDE :KK70:
Halıları gönder temizliğe, onlara göre plan yapma. Ortalığı normal zaman gibi sil süpür yeter. Hasta olursan acile de git, ağrılı olduğun diğer saatleri de odana kapan yat öyle geçir. Yemeği de ilk gün normal kendinize ne yapacaksan yaparsın sonra yapmazsın sipariş verirsiniz. Ağrıyı bahane et fazla çıkma yanlarına, daha kolay geçer.
Pek bir sorunum olmasa da kvnin evindeyken odama kapanıyorum ben de bazen. Arada oraya kapanıp bir-iki saati yalnız geçirmezsem insanlara terslenmeye başlayacağım gibi geliyor bunalıyorum.
Bu arada benimki de 4,5 yıllık evliliğimde bir kez geldi. Eşim çağırmış mecbur geldi biraz. Tam taşınırken. Cidden yardımcı oldu ama, asıl temizliğie kadın geldi öncesinde ama malum taşınırken beş kere temizlik oluyor. Maharetli de yaptı cidden. Ama çok düşüncesizlikleri de oldu. Mesela çiğ süt getirmiş ikibuçuk litrelik. Al pişir diye. Hayatımda hiç süt pişirmedim, onunla ne yapılır bilmiyorum. Bilmediğim gibi, tam taşınacağımız gün. Mutfak eşyalarının hemen hemen hepsi kolilenmiş. O evdeki ocak ev sahibinin, yenisini aldık daha kargoda, yolda. Ocağım bile yok yani. Neyse annemlere verip gönderdim. Kaldığı süre boyunca, ilk taşınılan gün dahil evde yemek yapmamı istedi. Ocağım geldi ama malum görevlileri bekliyoruz bir iki gün de takamadık. Diyordum artık yani benden ne istiyorsun. Ben zaten öyle çok sürekli yemek yapan bir insan değilim. Keyfimce, canım isteyince yemek yaparım. Yoksa dışarı çıkarız ya da sipariş veririz. Tam taşınırken ve o kadar iş varken hayatta yemek yapmazdım normalde. Sonra ocak olur olmaz girip kuru fasulye yaptı sağolsun. Hani böyle işte bir kuş sütü eksik sofra kurdum havalarında. İşte bunu mu yapamıyordun diyor bana neredeyse. Yaptığı da her zamanki fasulyesi. Etli falan değil, baharat bile hiç yok içinde tuzdan başka bir şey yok. Salçalı su içinde yüzen fasulyeler. Onu zaten normal yemezler çorbalarının falan içine atarlar, o yüzden öylesine haşlayıp koyuyorlar salçalı suyla. Ama onu o yaptı ya, artık ben mecbur yanına bir şeyler yapmak zorundayım. Sonrasında tabi ki onlara gittiğimizde de herkesin içinde dedi, evine geldim bir yemek koymadın önüme diye...
Allah için çalıştı yardım etti, yatacağı yeri bile dert etmedi, yatağa çarşaf sermeme bile izin vermedi koltuğa kıvrıldı yattı. Ama cidden benim için daha zor oldu.
Sizi anlıyorum yani. Siz kuş sütü eksik olmayan sofra da hazırlasanız laf yerken, mükemmeliyetçi de olduğunuz için herşeyi düzgün yapmak istiyorsunuz. Böyle yaptığınız için de stresleniyorsunuz. Maalesef geldiklerinde öyle olmamayı biraz umursamaz olmayı öğrenmeniz gerekecek. Tam tedavi zamanı bu kadar stres yapmamalısınız.
Tedaviyi söyleyecek misiniz? O da ayrı dert.

Halıları gönder temizliğe, onlara göre plan yapma. Ortalığı normal zaman gibi sil süpür yeter. Hasta olursan acile de git, ağrılı olduğun diğer saatleri de odana kapan yat öyle geçir. Yemeği de ilk gün normal kendinize ne yapacaksan yaparsın sonra yapmazsın sipariş verirsiniz. Ağrıyı bahane et fazla çıkma yanlarına, daha kolay geçer.
Pek bir sorunum olmasa da kvnin evindeyken odama kapanıyorum ben de bazen. Arada oraya kapanıp bir-iki saati yalnız geçirmezsem insanlara terslenmeye başlayacağım gibi geliyor bunalıyorum.
Bu arada benimki de 4,5 yıllık evliliğimde bir kez geldi. Eşim çağırmış mecbur geldi biraz. Tam taşınırken. Cidden yardımcı oldu ama, asıl temizliğie kadın geldi öncesinde ama malum taşınırken beş kere temizlik oluyor. Maharetli de yaptı cidden. Ama çok düşüncesizlikleri de oldu. Mesela çiğ süt getirmiş ikibuçuk litrelik. Al pişir diye. Hayatımda hiç süt pişirmedim, onunla ne yapılır bilmiyorum. Bilmediğim gibi, tam taşınacağımız gün. Mutfak eşyalarının hemen hemen hepsi kolilenmiş. O evdeki ocak ev sahibinin, yenisini aldık daha kargoda, yolda. Ocağım bile yok yani. Neyse annemlere verip gönderdim. Kaldığı süre boyunca, ilk taşınılan gün dahil evde yemek yapmamı istedi. Ocağım geldi ama malum görevlileri bekliyoruz bir iki gün de takamadık. Diyordum artık yani benden ne istiyorsun. Ben zaten öyle çok sürekli yemek yapan bir insan değilim. Keyfimce, canım isteyince yemek yaparım. Yoksa dışarı çıkarız ya da sipariş veririz. Tam taşınırken ve o kadar iş varken hayatta yemek yapmazdım normalde. Sonra ocak olur olmaz girip kuru fasulye yaptı sağolsun. Hani böyle işte bir kuş sütü eksik sofra kurdum havalarında. İşte bunu mu yapamıyordun diyor bana neredeyse. Yaptığı da her zamanki fasulyesi. Etli falan değil, baharat bile hiç yok içinde tuzdan başka bir şey yok. Salçalı su içinde yüzen fasulyeler. Onu zaten normal yemezler çorbalarının falan içine atarlar, o yüzden öylesine haşlayıp koyuyorlar salçalı suyla. Ama onu o yaptı ya, artık ben mecbur yanına bir şeyler yapmak zorundayım. Sonrasında tabi ki onlara gittiğimizde de herkesin içinde dedi, evine geldim bir yemek koymadın önüme diye...
Allah için çalıştı yardım etti, yatacağı yeri bile dert etmedi, yatağa çarşaf sermeme bile izin vermedi koltuğa kıvrıldı yattı. Ama cidden benim için daha zor oldu.
Sizi anlıyorum yani. Siz kuş sütü eksik olmayan sofra da hazırlasanız laf yerken, mükemmeliyetçi de olduğunuz için herşeyi düzgün yapmak istiyorsunuz. Böyle yaptığınız için de stresleniyorsunuz. Maalesef geldiklerinde öyle olmamayı biraz umursamaz olmayı öğrenmeniz gerekecek. Tam tedavi zamanı bu kadar stres yapmamalısınız.
Tedaviyi söyleyecek misiniz? O da ayrı dert.
evet senınkı de hıc gelmese daha ıyıymıs
ben o hatayı bır kere yaptım
ilk evlendıgımızde annem amelıyat oldu benım
annemlerle yarım saat mesafedeyız
kv aradı
ece ben gelıcem annene yardıma dedı
tamam anne gel dedım
o zamanlar bu kadar dengesızlıgını gormemıstım
annemı cıkardık ertesı gunune geldı
annemlerde kalıyoruz ben eşim ve kv de
annemın hareket edecek halı yok
eve gelen gıden oluyormus 3 gun kaldı annemde
ben de esım de ıs cıkısı gıdıyoruz annemın evıne,
kv var ya gozum arkada deıl
eve bı gıdıyorum aksamları heryer bulasık olmus
tek kap yemek yok
snr komsular aradı benı dedıler kı
ece sen annenı bırakma bu kadın butun gun balkonda cay sıgra oturuyor annen yazık o halı ıle kalkıp iş guc yapmak zorunda kalıyor bır de kadına hızmet edıyor

gelmese daha ıyıydı
annem ben ve esım bı kap yemek yerdık aksamları
ama kv olunca ben ısten gıdıp bır de ozenlı yemek yaptım , e evı temzıle onu yap bunu yap

snr baktım olmuyor siz gidin dedim eşimle annesını bize yolladım
adı yardma geldı oldu

bu sene de ev aldık
aradı eşimi benı ıstedı
ece geleyım i annecim dedi, gelmeyın dedım
tamam annecım dedı kapandı konu:)
gelmek ıstesen cıkar gelırsın zaten sen anneysen
sımdı nasıl geleyım mı dıye musade ıstemıyorsun di mi?
gelseydı de ben ona hızmet etmekten daha da canım sıkılacaktı emınım.

bebek olayını ona soylemeyecegım
zaten o sormaz
sorsa da düşünmuyoruz suanda dıyecegım
o hatayı yaptım bıkere

ben eşim için zaten ıyı davranıyorum aılesıne
ama suanda sınırlıyım burda paylasmak adına konu actım
onların bana bebek duası olmaz
bebeğimizin olmadıgını bılıyorlar
gecen sene kv dem bebeiği olmayan arkadasının cocuguna ağlarken
biz durumumuzu onunla paylasınca bır kere olsun sormadı
baskası ıcın uzulen , yazık cocukları olmuyormus dıyen bır kadın, kendı oglu ıcın uzulmez mı?
bizim cocugumuz olmadıgı için sevınmıyorsa eşim bana daha da baglanır dıye benim adım ece değil.
Canim beninde cocugum olmuyor kv beni sevmese bile dua ediyor demeki kimse ayni degil rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin

Canim beninde cocugum olmuyor kv beni sevmese bile dua ediyor demeki kimse ayni degil rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin
aynı değil evet
onun zaten canını vereceği iki torunu var yanında
oğlunun olsa da olur olmasa da olur

bu yaz gorustugumuzde sordu ılk defa
benn de anlattım
olmuyor biizm cocugumuz dedım
tüp ya da asılama olması gerekıyormus dedım
eşimden kaynaklı dedim

hiç tepki vermedi , dediki;
sen eşinle konus , ne kadar tutuyor dedi ben de 10 bın tl falan dedım.
ondan para falan ıstemedım ben zaten, sadece yenı ev almıstık sıkıntıdaydık .
gununu belırlkeyın dr arastırın ben verıcem annecım parasını dedi:KK70:
Eşim de yanımda , bursaya donunce sizden haber beklıyorum maddı olarak hıc dusunmeyın dedi.
zaten boyle guzel guzel konusur ama hıcbırsey yapmaz:)

bız bursaya donduk, hiç ses cıkmadı :) beklediğim tepkıydı zaten
snr ben de mesaj attım , anne sen ne düşünüyorsun dıye
bana dediği sey ne oldu bılıyor musun
olur olur acele etmeyın :KK70:

Bana bu cevabı vereceksen neden bana atıp tutuyorsun parasını bız verıcez vs dıye
sence ısteseydı bebeğimiz olmasını
bi arayıp anne gbı bana sormaz mıydı
ece ne yaptınız dıye?

aynen öyle di mi
insan olsun basımın uzerınde yerı var
benım de midem bulanıyor
o ağlak suratından, kendını acındırmasından ıkı yuzlulugunden
yasayan bilir yan,i:)
Aynı benimkide öyle sürekli ağlıyo gibi yapar bide eteğini çevirir arkasini doner göz yaşını siler bide hani ortada bi durum olsun olmasın yalan üstüne yalan resmen enayi gibi dinlemek zorundasın ne aldın yenimi aldın konuşmamak en iyisi

kv aradı
tamam anne gel dedım
tek kap yemek yok
ece sen annenı bırakma bu kadın butun gun balkonda cay sıgra oturuyor annen yazık o halı ıle kalkıp iş guc yapmak zorunda kalıyor bır de kadına hızmet edıyor

gelmese daha ıyıydı
ama kv olunca ben ısten gıdıp bır de ozenlı yemek yaptım , e evı temzıle onu yap bunu yap

adı yardma geldı oldu

bu sene de ev aldık
aradı eşimi benı ıstedı

zaten o sormaz
o hatayı yaptım bıkere
Çok yazık olmuş annene ya çok üzüldüm.
Bebek için tedavi olayını da, hatta geçmiş ama olmadığını da hiç söylememek lazım ailelere. İki tarafa da. İyi niyetli bile olsalar çok baskı oluyor eşler üzerinde. O konuda baskı yapan gerçi benim ailem daha çok bizde. Ben kızıyorum susturuyorum. Eşim de annesine kızdı susturdu bir kez telefona beni isteyip çocuk da çocuk diye tutturunca ama işte baskı oluyor bir kere.
Valla benimki cidden yardım ettiği için çok kızmıyorum. Yemek konusu da evet o hiç dışarıdan yemeye alışık değil, köyde yaşayan bir kadın sonuçta öyle bir kültürde büyümüş, kadın dediğin atlılar kovalıyor olsa arada durur yemeğini yapar erini aç bırakmaz hesabı :KK70: O yüzden öyle diyor eşim, doğrudur. Ama sonradan öyle laf etmesi beni iyice bozdu. Ki zaten o gittiğimizde başka şeyler de yaptı ben çok soğuğum ona karşı da o bilmiyor henüz bu soğukluğumu :KK70:
Sen peki takmayıp ağrım var diye odana kapanmayı başarabilecek misin? Yoksa dayanamaz güler yüzlü olayım, yemeğin yanına pasta da yapayım diye uğraşır mısın? Bazı insanlar hiç dayanamıyor biliyorum.

Acaba istemediğini hissettikleri için mi 8ay sonra geliyor. Daha öncede görmüştüm yazılarında genelde haklısın denilecek bir şey demiyorsun. Eskiden kötü kaynanaların en azından içi dışı birdi şimdikiler sinsi. Sen Yaşadığın için sadece sen anlıyorda olabilirsin.

kv aradı
tamam anne gel dedım
tek kap yemek yok

gelmese daha ıyıydı

adı yardma geldı oldu

bu sene de ev aldık
aradı eşimi benı ıstedı

zaten o sormaz
o hatayı yaptım bıkere
söyleme ben o hatayı yaptım kadın bir oda dolusu kişinin içinde çocukları olmuyor demeye getirdi dua edin de çocukları olsun dedi o kadar kişiye .sinirimden deli oldum sakın söylemeyin hak etmiyorlar zaten sormuyorlar da hiç umurlarında değil benmkilerin de kızı benden 1 yıl sonra evlendi kızının çocuğu olsun diye dua ediyordu oğluna gelince tek kelime ağzından duymadım

OFF hep böyle işte bılmıyorum ki
bazen facede bana yorum yapan arkadaslarımın yorumlarını begenır

arkadas ben senın sayfanda hıcbırsey begenmıyorum sen de bi çek git ya
benım arkadaslarımın gonlerılerını alır paylasır kızların ısmı ıle
yapıskan yanı
Durum böyle ise haklısınız valla ne diyeyim mesafeli olmakta fayda var tabii

aynı değil evet
onun zaten canını vereceği iki torunu var yanında
oğlunun olsa da olur olmasa da olur

bu yaz gorustugumuzde sordu ılk defa
benn de anlattım
olmuyor biizm cocugumuz dedım
tüp ya da asılama olması gerekıyormus dedım
eşimden kaynaklı dedim

hiç tepki vermedi , dediki;
sen eşinle konus , ne kadar tutuyor dedi ben de 10 bın tl falan dedım.
ondan para falan ıstemedım ben zaten, sadece yenı ev almıstık sıkıntıdaydık .
gununu belırlkeyın dr arastırın ben verıcem annecım parasını dedi:KK70:
Eşim de yanımda , bursaya donunce sizden haber beklıyorum maddı olarak hıc dusunmeyın dedi.
zaten boyle guzel guzel konusur ama hıcbırsey yapmaz:)

bız bursaya donduk, hiç ses cıkmadı :) beklediğim tepkıydı zaten
snr ben de mesaj attım , anne sen ne düşünüyorsun dıye
bana dediği sey ne oldu bılıyor musun
olur olur acele etmeyın :KK70:

Bana bu cevabı vereceksen neden bana atıp tutuyorsun parasını bız verıcez vs dıye
sence ısteseydı bebeğimiz olmasını
bi arayıp anne gbı bana sormaz mıydı
ece ne yaptınız dıye?
Senin okuduklarina bakinca canim simdi ben 2 .5 yildir evliyim 2 asilama 2 tup bebek yaptim emin ol babamin bana aldigi kunyeyi hata kulagimdaki kupyi bile satyim biz kiradayiz kayin pederim degil kurus vermesi hata esimden aliyor biz tup bebek icin gityik tlf acti bana para lazim diye bende esime baban sakami yapiyor ben altinimi bileziklerimi kupemi satigimi bilmiyormu diye oda biliyor galiba o parayi istiyor banada cok cektirdiler bilmiyorum ama ben acayip safim daha dogrusu acima duygum cok fazla kp zenginde bizee bi kurus bile koklatmadim esim bekarken 2 katli bi ev almis kp onu bile satim 400 bin tl sadece 30 bin istedik onu bile vermedi kv bana surekli sen niye doktora gidiyon 10 yil bekle oyle anlayacagin bunlar nerdeyese huzur yok ama allah rizasini kazamnak icin elimden geleni yapiyom

Aynı benimkide öyle sürekli ağlıyo gibi yapar bide eteğini çevirir arkasini doner göz yaşını siler bide hani ortada bi durum olsun olmasın yalan üstüne yalan resmen enayi gibi dinlemek zorundasın ne aldın yenimi aldın konuşmamak en iyisi
Ağlama işinden nefret ediyorum ben de. Eşim de ne kadar mantıklı bir insan olursa olsun, başka şeylerinde tak tak cevabını veren hatta sesini yükselten insan annesi ağlayınca hemen dağılıveriyor. En son kurbanda bana etin iyi yerlerini kendine aldın dedi annesi. Yani resmen hırsız dedi. Ben bir şey demedim saf saf bak şöyle şöyle tam eşit ayırdım, istersen sen ayır falan diye. Niye böyle saçma bir insansam, çık git yani. Eşim ağzına geleni saydı, hatta bana kalk yapma değmez dedi. Ona da annesi geri adım atınca bir şey demedim falan deyince şimdi böyle diyorsun biz gidince herkese gelinim hırsız diyeceksin bilmiyor muyum seni dedi. Ama sonra saçma bir şey söyledim diye kalktı kadın ağlamaya... Sonuç ben onun annesini ağlatmışım. İntikamımı almışım işte daha ne istiyormuşum. Tek dediğim de, kız kardeşini kötülüyordu, kadın numaradan oğlunun düğününde ağladı diye, ben de sen de benim düğünümde ağladın ne var ki, düğün öyle olmuyor mu dedim. E ağladı ama. Hatta kalkıp düğünde anne baba masasına bile oturmadı. Arkalarda ağladı durdu bütün düğün. İşte sonra gitmiş de ağlamış ben bunu deyince. Çünkü o oğlu kocası öldü diye ağlıyormuş. Ben bunu deyince "senin oğlun kocan öldü, hadi git ağla derdine" demiş oluyormuşum.
Ayy, düşündükçe bu ağlama meselesi sinir ediyor beni.

X