- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
Herkesin sevgi dili sizinkiyle aynı olmak zorunda değil ama sorun bu zaten. Sizin istediğiniz gibi sevmiyorlar eşinizi; kendi istedikleri gibi seviyorlar. Siz bu nasıl sevgi diyorsunuz ama sırf oğullarını erkek kardeşlerini kaybetmemek için politikler yalancılar ve ececim mececim şeklinde show yapıyorlar. Aslında umurlarında değilsiniz tıpkı onların sizin umrunuzda olmadığı gibi.suanda gelmemesını anlarım
peki ya ilk evlenırken biz
zamanlar aramız ıyıyken
benım annemın ayagı kırıldı ev yerlesme tasınma düğün asamasında
o cok seven gorumce ne yaptı
kv demle canakkale turuna cıktı
Bu mu sevgi acaba,
Çok sevgi bu mu?
Eşim ablasından ist da kalan kazagını istedi kargo yapabilir misin diye kış basında
Beni arayıp da kargoyu siz ödersenız 5 tlymiş, ben ödersem 10 tl ymiş ödemesi
siz ödeyın demek mı ablalık ,ben bunun lafını dahi etmem.
Beni istemeye gelırlerken eşimin maaşı düşüktü, ablası arabaya benzın almıs 100 tl lık 3 sene once
bir sohbet esnasında eşime daha bana o parayı vermedın demek mı ablalık pardon da.
ben de ablayım hnımefendı , evden meyve getırıp 30 yasındakı kardesımın masasına soyar bırakırım vitamin alsın diye
birlikte calısıyoruz biz.
ne yanı ben kardesım karısının yanındayken kalpli öpücük yollamıyorum dıye az mı sevıyorum
sevgi lafta olmaz , icraatle olur.
Çocukları için size katlanıyorlar ; evet oynuyorlar çünkü onu seviyorlar ve kaybetmek istemiyorlar. Siz hala sevgilerini sorguluyosunuz oysa sevmedikleri eşiniz değil sizsiniz. Şu aşamada sizden beklenilen de tıpkı onların yaptığı gibi eşiniz için onlara 2 gün katlanmanız hepsi bu. Ne onlar size ne siz onlara bayılmıyorsunuz bu aşikar ama bir ablanın bir annenin kardeşine oğluna olan sevgisini sorgulamanız bana yanlış ve tutarsız geliyor.
Son düzenleme: