teşekkür ederimÖyle söylemeyin,herkes bir olmuyor,aynı sancıları yaşadığım için eceyi anlıyorum.Canından beziyor insan adeta.
baştan ben de hallerıne guluyordum ama bır sure snr seni salak yerıne koymaya baslıyorlarBilemedim, eşinizden de destek görüyorsanız sinir olmak yerine makaraya sarmak en ideali. Hem boşu boşuna yıpranmamış olursunuz, hem de bakışınız değişir "Hah yine bi eğlence çıktı" gözüyle bakmaya başlarsınız.
Ya düşünüyorum da, öyle kizina telefonda ağlayacak "Gelince konuşuruz böhü" moduna girecek... Herhalde bir noktada kendimi tutamaz "Anneciğim beni de ağlatacaksınız" der, Hülya Koçyiğit koşuşuyla odayı terk edip, içeride gülme sesim duyulmasın diye ağzıma yastık filan basardım herhalde.
EVET HALILARI SERMEMEK EN IYISI TOPLAYALIM DURSUN HOLDEHalilari serme .Süpür vileda gec .Halilar verilecekti toplamıstık kusura bakmayın dersin .
Corba ,düduklude göveç birde pilav .sebze yemeģi .tmm.
Bi gunde firinda tavuk .
Stres yapmayın .
Sakin olun .
Stres yorgunluktan daha kötü .
Kv nizin düşüncesizce davrandığı ortada tabi ama 2 gün kalıp gidecekler. Can sıkmanıza değmez. Bende sinir olurum gelecek misafirin bunu bana söylemek yerine eşime söylemesine. Eşimde sağolsun bana sormadan durumumu öğrenmeden "tabii tabii buyrun ne zaman isterseniz" der ve beni deli eder. Benimde yok yere plan program yapasım geliyor işte o zaman. Ben gidiyorm annemle anlaşmıştık evde olmayacağım. O zaman da bana kızıyor ben ne diyeceğim şmdi adamlara diye. Bana mı sordun müsaitiz derkenŞuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
yok ben onları hıc aramıyorum
aramam da
bastırırlar çnk karsımda normal kafada ınsanlar yok
biz yenı ev aldık ya
görümcem de bır tuhaf
evi merak edıyor tamam bu olabilir ama arkadas , ,insan kapıcıyı da merak eder mi
kapıcımız nereli , kaç cocugu var, apt içinde mı yasıyor baska yerden mi tutma bunu da merak eder mi?
yonetıcıyı sorar, kac yasında yonetıcınız, evlı mı
kac cocugu var, aslen nereli, kac senedır orda yasıyormus falan fılan
apt da diğer ev sahıplerıne elk , su kac tl gelıyor bunları sorar eşime
sanane ya bunlardan
Babası 65 yaşındaBen olsam istemediğim bir insanı evime ağırlamam kabul etmem kocamın annesi bile olsa.
Anlamadığım şey şu neden yatılı misafir olmak istiyorlar ?
Hayır yani çok gelmek istiyorlarsa gelsinler akşam yemeği yesinler içsinler çaylarını gitsinler.
Biz eşimle 3 seneye yakındır evliyiz yatılı misafir kabul etmeyiz kim olursa olsun. Akşam yemeği yer giderler
Bence sizde öyle yapın. Akşam yemeğine buyrun gelin yatılı kabul edemeyiz diyen açık açık. Kabul etmeme şansınız varsa hiç etmeyin. Eşinizin tepkisi nasıl sizi dinler mi?
ooo ben sana anlatsam şok olursun
eceeeeee iş yerinde gülmeyeyim diye kendimi sıkı sıkı tuttum ayy
ona neymiş kapıcıdan yöneticiden nikahına mı alcakmış tövbeee
kimi insan anormal meraklı olur yaaa
sende ne biliyim banane elin adamından de otuttur
evet zaten deprem olacak gbı 8 aydır beklıyorumEvet çok ikiyüzlüymüş, katlanması zor.
Ama iki gün, her türlü atlatılır, gelir geçer.
Geldiler gelecekler muhabbeti de biter.
onlar da seni sinir etmek için yapıyorlar işteooo ben sana anlatsam şok olursun
bak ablası ıle bır kere telefonlasmıslıgım yok
hıc aramam , eşimi arar , eceye kış lastiği aldın mı ablacım der
eşim de aldım der
ohhhhhhhh içime su serpildi şimdi kız yol gidip gelıyor der( ona neyse )
ne marka aldın ablacım der ( kendı arabası ehlıyetı bıle yok ama benım kış lastiğim çok önemli)
eşim de şu marka aldık der mesela
ayyyyyy en ıyısını almıssınız ablacımmmm der
eceye iyi bak heeeee , o bizim birtanecik gelinimi,z der
ben de içimden basarım küfürü
ya hep bi sevgi pıtırcıkları
sevmıyorum işte sizi ya bi defolun gidin .
sanki benım onları sevmediğimi bilmiyorlar
ben cumartesileri hayatımda hiç çalşmadımKv nizin düşüncesizce davrandığı ortada tabi ama 2 gün kalıp gidecekler. Can sıkmanıza değmez. Bende sinir olurum gelecek misafirin bunu bana söylemek yerine eşime söylemesine. Eşimde sağolsun bana sormadan durumumu öğrenmeden "tabii tabii buyrun ne zaman isterseniz" der ve beni deli eder. Benimde yok yere plan program yapasım geliyor işte o zaman. Ben gidiyorm annemle anlaşmıştık evde olmayacağım. O zaman da bana kızıyor ben ne diyeceğim şmdi adamlara diye. Bana mı sordun müsaitiz derken
Ya sen benim kv yi tarif ediyosunn. Benim anlamadığım evde gelin yok sen ne yapacaksın. Gelin ben yokum mu diyor, dön git evine. Hala ne yapacaksın evde. Ben annemdeydim kalmaya gitmiştim. Eşimle konuştuk telde, kv bizdeymiş. O gün bizde kalmış ya. Sabah eşim işe gitmiş kv oturmuş bizde.ben cumartesileri hayatımda hiç çalşmadım
gecen sene kv deye tahammul edemediğim için
ct işim var acil işe gideceğim ksura bakmayın bu da size denk geldı dedım kv deye
evden kacıp anneme gttim
Akşam iş saatı eve geldım
Eşimle evde oturdular
katlanamıyorum kadına ya napayım
annem de öyle diyoronlar da seni sinir etmek için yapıyorlar işte
çünkü öyle tipler boş işlerin boş kalfası canım :)
Offf ne yapışkan yaaaaYa sen benim kv yi tarif ediyosunn. Benim anlamadığım evde gelin yok sen ne yapacaksın. Gelin ben yokum mu diyor, dön git evine. Hala ne yapacaksın evde. Ben annemdeydim kalmaya gitmiştim. Eşimle konuştuk telde, kv bizdeymiş. O gün bizde kalmış ya. Sabah eşim işe gitmiş kv oturmuş bizde.
Uzaktaki kaynana candır baldır şekerdirOfff ne yapışkan yaaaa
Bneımkı de aynı sehırde olsak o model olur emınım.
Allahtan uzakta çekilesi değil
abovvvvv ece iyi krize soktun beni gülme krizine akşam akşamannem de öyle diyor
seni deli etmek için yapıyorlar
sen de oyunlarına gelıyorsun dıyor
BAK BİRSEY DAHA ANLATAYIM
eşim bir bucuk yıl evvel bir işe girdi
o girdiği işin fabrıkanın sahibi benim babamın 30 yıllık arkadası
torpille girdi eşim ve cok ıyı sartlarda calısıyor suanda eski işinden
kv ve gorumcem şuanda eşim sankı fabrıka muduru olmus gbi böbürleniyorlar
gorumcem eşimin şirketinin facede sayfasını begenmıs
fabrıkanın sayfası ne paylassa bu kız benden once begenıyor,
biz eşimin fabrıkasının bayisiyiz ( benim işim yani)
ya fabrıkanın sosyal aktivitelerı var mesela
bı bakıyorum adamlar masa tenısı oynarken gorumcem tanımadıgı adamları begenmıs.
yenı urunler uretılıyor mesela
onu begenıyor ( endüstrıyel urunler)
fabrıka calısanları sunum yapıp foto koyuyoalr gorumcem hepsını tek tek begenıyor
( 44 yasında bu ara)
gecen sene tatıle gttık bodruma
guneslenıyordum faceye bı gırdım
allahım gorumcem bizim gttiğimiz otelın sayfasını begenmıs
Daha da acayıpı
bizim bursada oturdugumus zitenın sayfasını ve evımızın onundekı marketın sayfasını begenmıs
Acaba niye böyle bi tutum içinde hayır yani tuhafannem de öyle diyor
seni deli etmek için yapıyorlar
sen de oyunlarına gelıyorsun dıyor
BAK BİRSEY DAHA ANLATAYIM
eşim bir bucuk yıl evvel bir işe girdi
o girdiği işin fabrıkanın sahibi benim babamın 30 yıllık arkadası
torpille girdi eşim ve cok ıyı sartlarda calısıyor suanda eski işinden
kv ve gorumcem şuanda eşim sankı fabrıka muduru olmus gbi böbürleniyorlar
gorumcem eşimin şirketinin facede sayfasını begenmıs
fabrıkanın sayfası ne paylassa bu kız benden once begenıyor,
biz eşimin fabrıkasının bayisiyiz ( benim işim yani)
ya fabrıkanın sosyal aktivitelerı var mesela
bı bakıyorum adamlar masa tenısı oynarken gorumcem tanımadıgı adamları begenmıs.
yenı urunler uretılıyor mesela
onu begenıyor ( endüstrıyel urunler)
fabrıka calısanları sunum yapıp foto koyuyoalr gorumcem hepsını tek tek begenıyor
( 44 yasında bu ara)
gecen sene tatıle gttık bodruma
guneslenıyordum faceye bı gırdım
allahım gorumcem bizim gttiğimiz otelın sayfasını begenmıs
Daha da acayıpı
bizim bursada oturdugumus zitenın sayfasını ve evımızın onundekı marketın sayfasını begenmıs
Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Eşim de bana sordu.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.[/QUOTE
benim kv.lerde beni hiç aramaz gelmek için eşimi arayıp geliyoruz derler sanki evin hanımı oŞuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Eşim de bana sordu.
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
regl
mesela ben regl olduğumda 3 gün iğnelerle ayakta durum sabahlara kadar sancı çeker dövünerek ağlarımKusura bakmayın ama sizi çok anlayışsız ve tahammülsüz buldum. Zaten bu insanlar ev alalı 8 ay geçmiş ancak geleceklermiş herhalde fazla da kalmazlar zaten çalışıyorsunuz haftasonu kalır dönerler. Bu kadar velveleye vermeye gerek yok yani. Orası da onların oğullarının evi zaten eşine sormuşlardır halılarda o zamana kadar zate 10 kere gelir yerleşir.
Ayrıca ben anlamadım hem bebek tedavisine başladık diyorsunuz hem regl yakın diyorsunuz. Regl olmadan tedaviye başlayamazsınız ki bebek için her türlü tedavi reglinin 2. veya 3. günü başlar ben tüm bebekle ilgili tedavileri gördüğüm için biliyorum orada yalan söylüyorsunuz bir kere.
İyi o zaman regl yakın olan kimse kimseyi çağırmasın. Sevmiyor olabilirsin ama ağırlar iki kap yemek koyar gönderirsin elle tutulur birşeyde anlatmamışsın.