- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
Ay yok artık kv show yapmanın da suyunu çıkarmış.eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der
ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur
ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize
iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım
tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi
telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte
ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.
eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı
yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan
gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan
Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
ama böyle de yaşanmaz ki ya. hep bi ajitasyon hali var. hep bi kötü tablo sergiliyorlar .evet çok iki yüzlü
öyle akıllı ki anlatamam
ist u avucunun içi gibi bilir
sürekli bir akt,vitesi vardır mesela
rakı balık sofralarına gider, kahvaltılara gider, bisiklet turlarına gider
ama bize geldiğinde sürekli ayyy ben cok saf kadınım , baban olmasabana kım bakar ( emeklı ve kendı malı mulku var)
bakanım da olmaz benım
sen de zaten benı bıraktın oğlım , artık hayatta kımseye guvenım yok
çantam eskisi ayy eskiden oğlum alırdı ihtiyaclarımı falan der
eşimin iki yegenı var
ablası bosanmıs
cocuklar cok kucukken abla bosanıp eve gelmıs
biz evleneceğimiz zaman kv sürekli eşime bak bu cocukları unutmak yok, unutursan hakkımı helal etmem, kendı cocugun osa dahı bak sen bılıyorsun bunlar babasız der durur
gorumcem arar eşimi
eşime seslenir xxxx ablacımmmm, bak bu cocuklar var ya bbalarına bıle kırgın değller sana oldugu kadar der
ya aılece sureklı duygu somurusundeler
eşim eskıden cok cevap verırdı onlara ama şimdi uzaktalar dıye o da he he dıyor gecıyor
eşim sehır ıcı durumlarda bana sormadan eceyle konusayım demeden karar vermez ama konu aıle olunca zxaten kırk yılda bır gelıyorlar dıye dusunup eceye sorayım demez
+10000 aynen katılıyorumYooo
Uzun protokol tüp bebek yaptım bir önceki reglin 21. Günü başladım arada Regl oldum sonra devam ettik
Oğlum da okulda şimdi
Konu sahibi yalan söylese dahi yalan söylüyorsun tavrınız atarlanmanız hoş değil
yani misafirin olsa da. sen yine acile gidip iğne vurdurabilirsin . bi serum takılır evine gelirsin . hastalık bu . bu dönemi kimi zor atlatır . kimi rahat . ağrıyı çeken bilir . sen boş verben hastanelık oluyorum dıyorum
acilde sürünuyorum ıkı gun
mısafırı nasıl agırlayacagım bu ara
işe bile gidemiyorum
süreklı kusuyorum , kıvranıyorum evet herkes regl oluyor ama herkes aynı olmuyor
o sancıyı acıyı da yasamayan bılmıyor
suanda gelmemesını anlarımBaşka bir üye görümcem eşimin yanaklarını sıkıyo abartı sevgi gösteriyo vs diye konu açmıştı. Siz de yanılmıyorsam benim görümcem de öyle sahte sahte hareketler sevgi gösterileri iltifatlar vs. demiştiniz. Ben de erkek kardeş sevgisinin başka olduğunu kaç yaşına gelseler de ablanın kardeş yanağını sıkıp saçlarını karıştırıp gurban olurum diyesinin gelebileceğini söylemiştim.
Size göre sahtekarlıktı çünkü ablası o kadar sevse kardeşini bunca zaman görmeye gelmez miydi? Bu sizin cümleniz ama şu tavırlarınıza bakılırsa neden gelmedikleri belli oluyor. Sanırım sizi sizden iyi tanıyorlar...
Benim durumumu ve yasadiklarimi bilirsin esimin ailesiyle. Eh seninkiler de belli. Bunun bir ortasi olmuyor ne yazik ki. Ya sizin iliskiniz gibi devam edeceksin ya da benim yaptigim gibi yapacaksin. Benim yaptigimi asla savunmam,tavsiye de etmem ama ben mecbur kaldim. İnsallah sen mecbur kalmazsinbebek konusunu da takmıyordum ama artık canım sıkılmaya başladı
evet cok gergınım hiç o politik gamsız egosu tavan yapmıs kadını cekecek halde değilim ama mecbur sanırım
görümceme hiç bulaşmam , dakikada 100 soru üretebilen meraklı bir yapısı mevcut.ooooo ikiyüzlü birde
o zaman ondan neyin inceliğini bekliyorsun arkadaşım
yapabildiğini yap geç şu tarafa.. kendini bişey sanmasın
görümcene de bir ara kv varken anlat bu yaptığını gülerek :)
Gelen kişiler sizde yıllanıp kalmayacaklar alt tarafı 2 güniki kap yemek zaten yapılıyor her aksam
aksam 8 de evde oluyorum ben
misafir için ayrı ozen gerekmez mı
bunu temızlıgı var , yatak düzenı var
yemegi var
alısverısı var
hersey ıkı kap yemek mı?
ben yapamıyorum kiBenim durumumu ve yasadiklarimi bilirsin esimin ailesiyle. Eh seninkiler de belli. Bunun bir ortasi olmuyor ne yazik ki. Ya sizin iliskiniz gibi devam edeceksin ya da benim yaptigim gibi yapacaksin. Benim yaptigimi asla savunmam,tavsiye de etmem ama ben mecbur kaldim. İnsallah sen mecbur kalmazsin
Benım kuyumu kazan kişi , kocamın anası da olsa eşim için susarım ama içimden sinir olmama engel değil.Gelen kişiler sizde yıllanıp kalmayacaklar alt tarafı 2 gün
Sizde ne yapılacaksa yapın bukadar hırslanıp köpürecek bir durum yok ortada
Gelen de dış kapının mandalı değil kocanızın anası
biz yabancı değiliz derlerNormalde ne yemek yapiyosan onu yap derim ben
Anlarlar belki müsait olmadığını
Çok önemseme
Temizliği de olduğu kadar.yap
kaynananı mort etmek için demiştimgörümceme hiç bulaşmam , dakikada 100 soru üretebilen meraklı bir yapısı mevcut.
eşim görse de bana bırsey demıyor :)
ama ben sinir oldugumu anlamasın dıye salaga yatıyorum artık
Öyle söylemeyin,herkes bir olmuyor,aynı sancıları yaşadığım için eceyi anlıyorum.Canından beziyor insan adeta.Yani hepimiz regl oluyoruz ama misafir istemeyecek kadar değil.
Sevmediğiniz için gözünüze batıyor.
Sonuçta eşinizin hatrı için bile katlanılır.
Sürekli gelip gitmiyorlarmış zaten.
yok ben onları hıc aramıyorumkaynananı mort etmek için demiştim
sen aradın mı annen hüngürdeyip duruyo niye olduğunu anlamıyorum vs vs gibi