Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

nasil bu kadar herseyi kendinize sorun etmeyi basariyorsunuz şaşıyorum.
ne var oğlunu arayıp soylediyse.
sizin evinizde oglununda evi.
bizim annelerimiz her seferinde damadı mi arayacak gelebilir miyim musaitmisin oglum diye.şahsen çok gücüme giderdi..
bir süpürge bir viledaya bakar.dip köşe temizlik yapmanın ne gereği var zaten çalışıyormussunuz.sorun edeceğini sanmam ederse de etsin.onun sorunu..
regl donemine gelince evet cok stresli oluyoruz ama Allah aşkına kv söz konusu olunca ne zaman sakin kalmayı basarabiliyoruz ki.
duygusal biri olabilir.canm oğlum diye aglayabilir ne var bunda?
benim 8 yaşında oğlum seni seviyorum oğlum deyince duygulanip agliyor.
ilerde bende onun ne hallerini görüp sonra aklima küçüklüğüne dair bir ani gelip ağlayan duygulansam bunun adı iki yuzluluk mü??
yapmayin Allah aşkına nolur.
baska büyük sorunlarımız olabilir hangimizin yok ki.
ama birazcık empati birazcık sağduyu.
anne baba olmak gercekten zor.
azıcık idare etsek bisey kaybetmeyiz.
yazdiklarinizda gercekten büyütülecek hic birsey yok

eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der

ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur

ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize

iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım

tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi

telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte

ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.

eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı

yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan

gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan :KK70:

Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
Ay yok artık kv show yapmanın da suyunu çıkarmış.
Gerçekten hazırlık yapmasanız bile telefonda ağlayacak kadar abartmaz insan sanki aç bırakıp işkence etmişsiniz gibi, çok sinir:)
Eşinize de üzüldüm çok iyi niyetli sanırım hala ilgi, ziyaret bekliyor.
Bence hiç hazırlık yapmayın 2 gün boyunca dışarı yemeğe götürün, "evde yiyince ağlıyorsun annecim kıyamadık gözyaşlarına" deyin onun gibi yapmacık bir şekilde:KK70:
Nasıl olsa her türlü beğenmeyecek, zahmet etmemiş olursunuz.

evet çok iki yüzlü
öyle akıllı ki anlatamam
ist u avucunun içi gibi bilir
sürekli bir akt,vitesi vardır mesela
rakı balık sofralarına gider, kahvaltılara gider, bisiklet turlarına gider
ama bize geldiğinde sürekli ayyy ben cok saf kadınım , baban olmasabana kım bakar ( emeklı ve kendı malı mulku var)
bakanım da olmaz benım
sen de zaten benı bıraktın oğlım , artık hayatta kımseye guvenım yok
çantam eskisi ayy eskiden oğlum alırdı ihtiyaclarımı falan der

eşimin iki yegenı var
ablası bosanmıs
cocuklar cok kucukken abla bosanıp eve gelmıs

biz evleneceğimiz zaman kv sürekli eşime bak bu cocukları unutmak yok, unutursan hakkımı helal etmem, kendı cocugun osa dahı bak sen bılıyorsun bunlar babasız der durur
gorumcem arar eşimi
eşime seslenir xxxx ablacımmmm, bak bu cocuklar var ya bbalarına bıle kırgın değller sana oldugu kadar der
ya aılece sureklı duygu somurusundeler

eşim eskıden cok cevap verırdı onlara ama şimdi uzaktalar dıye o da he he dıyor gecıyor
ama böyle de yaşanmaz ki ya. hep bi ajitasyon hali var. hep bi kötü tablo sergiliyorlar .
gerçekten var mı böyle insanlar . Allah yardımcın olsun . zor . uzak dur . yalancılar da üstelik . sen temkinli davran.sen doğru olduğun sürece bi şey yapamazlar .

eşim sehır ıcı durumlarda bana sormadan eceyle konusayım demeden karar vermez ama konu aıle olunca zxaten kırk yılda bır gelıyorlar dıye dusunup eceye sorayım demez

Bu konuda diretmeye, tartışmaya girmek istemiyorsanız dayanmaya çalışın, durumu kabullenin ve kendinizi boşuna sıkmayın. Neysekı 2 ayda bir 15 gün kalmaya gelmiyorlar en azından.
Ek: Aynı sehırdeyken eşimin bana sormasına fırsat bıle vermıyorlardı. Kaynımın habersızce gece 11de kapıda bıttıgını bilirim. Yeri geliyordu evde yokmuş gibi yapıyorduk. :KK70:

Yooo

Uzun protokol tüp bebek yaptım bir önceki reglin 21. Günü başladım arada Regl oldum sonra devam ettik

Oğlum da okulda şimdi

Konu sahibi yalan söylese dahi yalan söylüyorsun tavrınız atarlanmanız hoş değil
+10000 aynen katılıyorum
dejavu bazen fazla abattığın doğrudur:KK67:

ben hastanelık oluyorum dıyorum
acilde sürünuyorum ıkı gun
mısafırı nasıl agırlayacagım bu ara
işe bile gidemiyorum
süreklı kusuyorum , kıvranıyorum evet herkes regl oluyor ama herkes aynı olmuyor
o sancıyı acıyı da yasamayan bılmıyor
yani misafirin olsa da. sen yine acile gidip iğne vurdurabilirsin . bi serum takılır evine gelirsin . hastalık bu . bu dönemi kimi zor atlatır . kimi rahat . ağrıyı çeken bilir . sen boş ver

Başka bir üye görümcem eşimin yanaklarını sıkıyo abartı sevgi gösteriyo vs diye konu açmıştı. Siz de yanılmıyorsam benim görümcem de öyle sahte sahte hareketler sevgi gösterileri iltifatlar vs. demiştiniz. Ben de erkek kardeş sevgisinin başka olduğunu kaç yaşına gelseler de ablanın kardeş yanağını sıkıp saçlarını karıştırıp gurban olurum diyesinin gelebileceğini söylemiştim.

Size göre sahtekarlıktı çünkü ablası o kadar sevse kardeşini bunca zaman görmeye gelmez miydi? Bu sizin cümleniz ama şu tavırlarınıza bakılırsa neden gelmedikleri belli oluyor. Sanırım sizi sizden iyi tanıyorlar...
suanda gelmemesını anlarım
peki ya ilk evlenırken biz
zamanlar aramız ıyıyken
benım annemın ayagı kırıldı ev yerlesme tasınma düğün asamasında
o cok seven gorumce ne yaptı
kv demle canakkale turuna cıktı :KK70:

Bu mu sevgi acaba,
Çok sevgi bu mu?

Eşim ablasından ist da kalan kazagını istedi kargo yapabilir misin diye kış basında

Beni arayıp da kargoyu siz ödersenız 5 tlymiş, ben ödersem 10 tl ymiş ödemesi

siz ödeyın demek mı ablalık ,ben bunun lafını dahi etmem.

Beni istemeye gelırlerken eşimin maaşı düşüktü, ablası arabaya benzın almıs 100 tl lık 3 sene once

bir sohbet esnasında eşime daha bana o parayı vermedın demek mı ablalık pardon da.

ben de ablayım hnımefendı , evden meyve getırıp 30 yasındakı kardesımın masasına soyar bırakırım vitamin alsın diye

birlikte calısıyoruz biz.
ne yanı ben kardesım karısının yanındayken kalpli öpücük yollamıyorum dıye az mı sevıyorum

sevgi lafta olmaz , icraatle olur.

bebek konusunu da takmıyordum ama artık canım sıkılmaya başladı

evet cok gergınım hiç o politik gamsız egosu tavan yapmıs kadını cekecek halde değilim ama mecbur sanırım
Benim durumumu ve yasadiklarimi bilirsin esimin ailesiyle. Eh seninkiler de belli. Bunun bir ortasi olmuyor ne yazik ki. Ya sizin iliskiniz gibi devam edeceksin ya da benim yaptigim gibi yapacaksin. Benim yaptigimi asla savunmam,tavsiye de etmem ama ben mecbur kaldim. İnsallah sen mecbur kalmazsin

ooooo ikiyüzlü birde
o zaman ondan neyin inceliğini bekliyorsun arkadaşım
yapabildiğini yap geç şu tarafa.. kendini bişey sanmasın

görümcene de bir ara kv varken anlat bu yaptığını gülerek :)
görümceme hiç bulaşmam , dakikada 100 soru üretebilen meraklı bir yapısı mevcut.

Normalde ne yemek yapiyosan onu yap derim ben
Anlarlar belki müsait olmadığını
Çok önemseme
Temizliği de olduğu kadar.yap

iki kap yemek zaten yapılıyor her aksam
aksam 8 de evde oluyorum ben
misafir için ayrı ozen gerekmez mı
bunu temızlıgı var , yatak düzenı var
yemegi var
alısverısı var
hersey ıkı kap yemek mı?
Gelen kişiler sizde yıllanıp kalmayacaklar alt tarafı 2 gün
Sizde ne yapılacaksa yapın bukadar hırslanıp köpürecek bir durum yok ortada
Gelen de dış kapının mandalı değil kocanızın anası

Benim durumumu ve yasadiklarimi bilirsin esimin ailesiyle. Eh seninkiler de belli. Bunun bir ortasi olmuyor ne yazik ki. Ya sizin iliskiniz gibi devam edeceksin ya da benim yaptigim gibi yapacaksin. Benim yaptigimi asla savunmam,tavsiye de etmem ama ben mecbur kaldim. İnsallah sen mecbur kalmazsin
ben yapamıyorum ki
ben ılerı attıkca onlar bana yapıısyor :KK70:

Gelen kişiler sizde yıllanıp kalmayacaklar alt tarafı 2 gün
Sizde ne yapılacaksa yapın bukadar hırslanıp köpürecek bir durum yok ortada
Gelen de dış kapının mandalı değil kocanızın anası
Benım kuyumu kazan kişi , kocamın anası da olsa eşim için susarım ama içimden sinir olmama engel değil.
Benım için olmasa da olacak birisi

En sinir edici laf.. Oğullarının evi tabiki gelecek ne demek ya. Oğullarının değil gelininin ve oğlunun evi. Her ikisi içinde uygunsa gelecek. Bunu diyen insanlar kendi kızlarının evine de kızımın evi diye gidebiliyor mu acaba damadı unutup çok merak ediyorum. Yok ya merak edilecek bir durum yok aslında tabiki gidemiyorlar!

eşim görse de bana bırsey demıyor :)
ama ben sinir oldugumu anlamasın dıye salaga yatıyorum artık

Bilemedim, eşinizden de destek görüyorsanız sinir olmak yerine makaraya sarmak en ideali. Hem boşu boşuna yıpranmamış olursunuz, hem de bakışınız değişir "Hah yine bi eğlence çıktı" gözüyle bakmaya başlarsınız.

Ya düşünüyorum da, öyle kizina telefonda ağlayacak "Gelince konuşuruz böhü" moduna girecek... Herhalde bir noktada kendimi tutamaz "Anneciğim beni de ağlatacaksınız" der, Hülya Koçyiğit koşuşuyla odayı terk edip, içeride gülme sesim duyulmasın diye ağzıma yastık filan basardım herhalde.

Yani hepimiz regl oluyoruz ama misafir istemeyecek kadar değil.
Sevmediğiniz için gözünüze batıyor.
Sonuçta eşinizin hatrı için bile katlanılır.
Sürekli gelip gitmiyorlarmış zaten. :KK51:
Öyle söylemeyin,herkes bir olmuyor,aynı sancıları yaşadığım için eceyi anlıyorum.Canından beziyor insan adeta.

Halilari serme .Süpür vileda gec .Halilar verilecekti toplamıstık kusura bakmayın dersin .
Corba ,düduklude göveç birde pilav .sebze yemeģi .tmm.
Bi gunde firinda tavuk .
Stres yapmayın .
Sakin olun .
Stres yorgunluktan daha kötü .

kaynananı mort etmek için demiştim :KK70:
sen aradın mı annen hüngürdeyip duruyo niye olduğunu anlamıyorum vs vs gibi
yok ben onları hıc aramıyorum
aramam da
bastırırlar çnk karsımda normal kafada ınsanlar yok

biz yenı ev aldık ya
görümcem de bır tuhaf
evi merak edıyor tamam bu olabilir ama arkadas , ,insan kapıcıyı da merak eder mi
kapıcımız nereli , kaç cocugu var, apt içinde mı yasıyor baska yerden mi tutma bunu da merak eder mi?

yonetıcıyı sorar, kac yasında yonetıcınız, evlı mı
kac cocugu var, aslen nereli, kac senedır orda yasıyormus falan fılan

apt da diğer ev sahıplerıne elk , su kac tl gelıyor bunları sorar eşime
sanane ya bunlardan

X