- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
nasil bu kadar herseyi kendinize sorun etmeyi basariyorsunuz şaşıyorum.
ne var oğlunu arayıp soylediyse.
sizin evinizde oglununda evi.
bizim annelerimiz her seferinde damadı mi arayacak gelebilir miyim musaitmisin oglum diye.şahsen çok gücüme giderdi..
bir süpürge bir viledaya bakar.dip köşe temizlik yapmanın ne gereği var zaten çalışıyormussunuz.sorun edeceğini sanmam ederse de etsin.onun sorunu..
regl donemine gelince evet cok stresli oluyoruz ama Allah aşkına kv söz konusu olunca ne zaman sakin kalmayı basarabiliyoruz ki.
duygusal biri olabilir.canm oğlum diye aglayabilir ne var bunda?
benim 8 yaşında oğlum seni seviyorum oğlum deyince duygulanip agliyor.
ilerde bende onun ne hallerini görüp sonra aklima küçüklüğüne dair bir ani gelip ağlayan duygulansam bunun adı iki yuzluluk mü??
yapmayin Allah aşkına nolur.
baska büyük sorunlarımız olabilir hangimizin yok ki.
ama birazcık empati birazcık sağduyu.
anne baba olmak gercekten zor.
azıcık idare etsek bisey kaybetmeyiz.
yazdiklarinizda gercekten büyütülecek hic birsey yok
ne var oğlunu arayıp soylediyse.
sizin evinizde oglununda evi.
bizim annelerimiz her seferinde damadı mi arayacak gelebilir miyim musaitmisin oglum diye.şahsen çok gücüme giderdi..
bir süpürge bir viledaya bakar.dip köşe temizlik yapmanın ne gereği var zaten çalışıyormussunuz.sorun edeceğini sanmam ederse de etsin.onun sorunu..
regl donemine gelince evet cok stresli oluyoruz ama Allah aşkına kv söz konusu olunca ne zaman sakin kalmayı basarabiliyoruz ki.
duygusal biri olabilir.canm oğlum diye aglayabilir ne var bunda?
benim 8 yaşında oğlum seni seviyorum oğlum deyince duygulanip agliyor.
ilerde bende onun ne hallerini görüp sonra aklima küçüklüğüne dair bir ani gelip ağlayan duygulansam bunun adı iki yuzluluk mü??
yapmayin Allah aşkına nolur.
baska büyük sorunlarımız olabilir hangimizin yok ki.
ama birazcık empati birazcık sağduyu.
anne baba olmak gercekten zor.
azıcık idare etsek bisey kaybetmeyiz.
yazdiklarinizda gercekten büyütülecek hic birsey yok