Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Birde gelecek görüyorsam Düzgün biriyse niye ayırıyım evladının iyi olmasını isterim
işte bizim kv de de hep öiyi olun isterim derdi ama , ben benım hakkımdakı gercek düşüncelerını de duydum

bizim de gelınımız var, çok samımı değiliz , ama kardesım onu secmış bize ne ki.
mutlu olsunlar
kardesım ayrılsa ben cok mu sevıneceğim

canım benim tek takıldığım nokta şu,'
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.' yani sonuçta eşinin annesi babası onu araması normal seni arasaydı sen başka zaman gelin diye birşey mi soyleyecektin ?
Neler yaşadığınızı bilmiyorum ama , sadece ben burada biraz takıldım sonuçta senin ailende gelirken eşini aramaz seni ararlar . Tabi ki bir kaç hafta önceden haber vermeleri hoş olurdu en azından pat diye gelmiyorlar oda var yani

uygunuz buyrun gelin derdim
ama evi daha cok kadın cevırır ya
usulen de olsa aramalı bence
pat dıye gelmıyorlar evet ama kocaman bir evim var,ve calısan bayanım
her aksam 7-8 arası evde oluyorum
hangı ara temızlık yapılıp , cuma gecesı hangı ara yemek ıcın hazırlık yapılacak.
zaten 8 de evdeyım
pert bır halde gidiyorum eve
bari bu hsonu soyleselerdı ben d eplan yapardım kendımce değil mi.

Esini de tanirim, seni de:) sen esinin en buyuk sansisin,esin de bir kadinin basina gelecek en guzel seylerden biri Allah bozmasin. Adam zaten sana yardimini esirgemeyen pozitif bir adam. Sen normalde bu kadar gergin degilsindir bildigim icin yazma geregi duydum. Evin isine cok uzak,o stresli ise bir de uzun ve yorucu sehirler arasi yol tepmek eklenince bu son kacinilmaz olmus dert etme sakin. Uzun suredir bebekle ilgili sana verdigim aptalca akillari sakin tinlama ece :) ama boyle de gerilme, sen sakin ol ki bebek sakin olsun degil mi

Ben seni bilirim, burada da seni bilenler bilir ki nitekim yazmislar normalde boyle olmadigini. Sinirli ve gerginsin, ustune de o dengesiz kv konusunda soyledigin her seyin en az 3 misli vardir ondan da eminim

Dedigim gibi,yapabilecegim bir sey varsa mutlaka soyle,memnun olurum.

Bende önemli bişey oldu sanmıştım
Yapacağın 2 kap yemek yani
iki kap yemek zaten yapılıyor her aksam
aksam 8 de evde oluyorum ben
misafir için ayrı ozen gerekmez mı
bunu temızlıgı var , yatak düzenı var
yemegi var
alısverısı var
hersey ıkı kap yemek mı?

şok oldum . nasıl iki yüzlü bi insan . korkulacak cinsten. uzak dur. mesafeli ol

bebek konusunu da takmıyordum ama artık canım sıkılmaya başladı

evet cok gergınım hiç o politik gamsız egosu tavan yapmıs kadını cekecek halde değilim ama mecbur sanırım

bende seninle aynı durumdayım şahsen bende stres yapardım. Bari cumartesi akşamı gelseler eşin arasa böyle böyle dese olmaz mı diğerlerini 2 günde halletmeye çalışırsın hiç olmazsa olmaz mı böyle

Bence kendini rahatlatmanin en iyi yolu su. Bizimkiler olsa agustostan buyana 10 kere gelmisler hergun aramislar naptiniz naptiniz diye ustelik 2 gun neki rahat en az 1 hafta kalirlardi. Sizin kac ay olmus yeni geliyorlar. 2 guncuk bide valla sukret. Bide ozelini bilemezki sen hazir deglsindir ama onceen soylwmis oda kendince cok ince dusunme beni aramadi diye. Neler var neler

Zaten eşimi aradıklarında da gelelim mi diye sormuyorlar "geliyoruz, sizdeyiz" gıbı seyler ve ben nefret ederım. Ama eşinizin bu durumun önüne geçmesi için onları bozup, önce eceyle bir konuşun demesi lazım. Bazen kırmadan olmuyor. Emrivakiler, bu misafirlik olaylarından baya başım ağrıdı ilk zamanlar özellikle. Hem farklı şehre taşındık hemde eşimle böyle bır yol bulduk. Siz zaten farklı şehirdeymişsiniz gerıye bırtek eşinizin tavrı kalıyor.

şok oldum . nasıl iki yüzlü bi insan . korkulacak cinsten. uzak dur. mesafeli ol
evet çok iki yüzlü
öyle akıllı ki anlatamam
ist u avucunun içi gibi bilir
sürekli bir akt,vitesi vardır mesela
rakı balık sofralarına gider, kahvaltılara gider, bisiklet turlarına gider
ama bize geldiğinde sürekli ayyy ben cok saf kadınım , baban olmasabana kım bakar ( emeklı ve kendı malı mulku var)
bakanım da olmaz benım
sen de zaten benı bıraktın oğlım , artık hayatta kımseye guvenım yok
çantam eskisi ayy eskiden oğlum alırdı ihtiyaclarımı falan der

eşimin iki yegenı var
ablası bosanmıs
cocuklar cok kucukken abla bosanıp eve gelmıs

biz evleneceğimiz zaman kv sürekli eşime bak bu cocukları unutmak yok, unutursan hakkımı helal etmem, kendı cocugun osa dahı bak sen bılıyorsun bunlar babasız der durur
gorumcem arar eşimi
eşime seslenir xxxx ablacımmmm, bak bu cocuklar var ya bbalarına bıle kırgın değller sana oldugu kadar der
ya aılece sureklı duygu somurusundeler

eşim eskıden cok cevap verırdı onlara ama şimdi uzaktalar dıye o da he he dıyor gecıyor

Yani hepimiz regl oluyoruz ama misafir istemeyecek kadar değil.
Sevmediğiniz için gözünüze batıyor.
Sonuçta eşinizin hatrı için bile katlanılır.
Sürekli gelip gitmiyorlarmış zaten.

Başka bir üye görümcem eşimin yanaklarını sıkıyo abartı sevgi gösteriyo vs diye konu açmıştı. Siz de yanılmıyorsam benim görümcem de öyle sahte sahte hareketler sevgi gösterileri iltifatlar vs. demiştiniz. Ben de erkek kardeş sevgisinin başka olduğunu kaç yaşına gelseler de ablanın kardeş yanağını sıkıp saçlarını karıştırıp gurban olurum diyesinin gelebileceğini söylemiştim.

Size göre sahtekarlıktı çünkü ablası o kadar sevse kardeşini bunca zaman görmeye gelmez miydi? Bu sizin cümleniz ama şu tavırlarınıza bakılırsa neden gelmedikleri belli oluyor. Sanırım sizi sizden iyi tanıyorlar...

eşim sehır ıcı durumlarda bana sormadan eceyle konusayım demeden karar vermez ama konu aıle olunca zxaten kırk yılda bır gelıyorlar dıye dusunup eceye sorayım demez

Ay kadına inanılmaz uyuz oldum.

Ya cidden yapabilirseniz, kendi silahıyla vurun. Sinir olacağınıza o hallerini makaraya sarın, ağladığında verin eline peçeteyi karşısına geçin bıyık altından gülün görmesin eşiniz filan.

Kadın içimdeki şeytanı dile getirdi. :))

Yani hepimiz regl oluyoruz ama misafir istemeyecek kadar değil.
Sevmediğiniz için gözünüze batıyor.
Sonuçta eşinizin hatrı için bile katlanılır.
Sürekli gelip gitmiyorlarmış zaten.
ben hastanelık oluyorum dıyorum
acilde sürünuyorum ıkı gun
mısafırı nasıl agırlayacagım bu ara
işe bile gidemiyorum
süreklı kusuyorum , kıvranıyorum evet herkes regl oluyor ama herkes aynı olmuyor
o sancıyı acıyı da yasamayan bılmıyor

ooooo ikiyüzlü birde
o zaman ondan neyin inceliğini bekliyorsun arkadaşım
yapabildiğini yap geç şu tarafa.. kendini bişey sanmasın

görümcene de bir ara kv varken anlat bu yaptığını gülerek :)

eşim görse de bana bırsey demıyor :)
ama ben sinir oldugumu anlamasın dıye salaga yatıyorum artık

Regl takviminize göre o zaman misafir çağırıcak eşiniz.
Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…