Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Birde gelecek görüyorsam Düzgün biriyse niye ayırıyım evladının iyi olmasını isterim

eceeeeee abartma kuzu
hep regl den bunlar biliyorsun
yoksa bu kadar aksi asabi kız değilsindir sen

bu arada hiç kasma kendini halıları falan serme
durum varsa cuma ya temizlikçi akşam da Allah ne verdiyse tamam

bu arada bir ara kv ne onu araması gerektiğini de söyle..

mesele burda laf yetiştircegine temize evini:) ha istesin pardon

Benım kayınvalıdemde evcımen bır kadın degıl ece
Soyle mesela bıze gelır cok nadır kalmak zorunda kalıyor cunku zaten cok yakınız, ama ben sabah kahvaltıyı hazırlarım genelde hazıra kaldırırım ancak bız onda kalktıgımızda o bızden evvel bıle uyansa asla hazırlamaz ne kahvaltı ne yemek . bızle gezer bızle tozar aman demez bunun bır sebebıde 3 oglu var, 1 de kocası 4 erkegın ılgı odagı , kalkıp kendıne yedıremez onca ınsana hazırlanmayı ama benım annem ouyle degıl mesela bız hafta ıcı anneme gıderız annem salatayı bıle yapmıs olur. Kayınvalıdem yemek yapmak ıcın bıle bır sure bızı beklıyordu esıme soylettım yanı ısten gelıyoruz barı hazır yıyelım yanı dıye ondan berıdır gıttıgımızde yemek hazır oluyor, bız evde bıle calısmamıza ragmen en gec 6'da yemegımızı yemıs oluyoruz

yok atmadım , ben dudugumu bellı etmedım
o zaman daha olumlu yapıcı bır ınsandım :)
daha da tasları yenı yenı yerıne oturtuyordum

biz eşimle bursada yasıyoruz
onlar ist dalar
nikahımız ist da oldu
eşimin arabası var , eşim bursaya nikahtan ıkı ay evvel geldi
taynı cok ani oldu
biz düzen kurana kadar benim kendi ailem kapısını actı eşime ( o zaman nısanlıydık)
ya bir kere annemı babamı arayıp da sağoulun , x e evinizi açmıssınız
biz uzaktayız ama yapabıleceğimiz birsey var mı demedıler

eşim bizde kaldı ıkı ay, o sırada annemın ayagı kırıldı
biz ev tuttuk , eşimle calısma saatlerımız faklıdyı o zaman
2 ay içinde tum duzenımızı kurduk
bir kere aramadılar bıle
benım de kendı arabam vardı
ev tasıma işi , ıvır zıvır git gel hep benım arabamla yapıldı
düşünsene kv eşimin arabasının ruhasatnı, anahtarını saklayıp eşim ist dan gelırken arabayı almasına manı oluyor.

nikah ist da olacaktı ya eşim ist a gitti , annesıyle tartıstı arabayı ıstedı
dolu esyamız var dedı arabayıo ver dedı
vermedı kadın

ben de o ara cok sınır oldum kendı arabamla da gtmeyeceğim dedim
otobusun arka 4 lusunde bız elımızde gelınlık , damatlık tarlatan, ayakkabı kutuları duvak vs tam bır koylu gbi ist da gittik.

bir gün snr nikah vardı
aa eve bir gitik ki evde insan yok
kv kp gorumcem ve ıkı cocugu yasıyrolar

gorumcem 44 yasında

eşim aradı bız geldık nerdesınız dedı.
aa abizim işlerımız vardı dısarı cıktık dedıler
elimizde tonla eşya salak gbı kapıda kaldık
eşyaları komsuya bıraktık eşimle ben de cıktık

yanı değer verip de bi yemek hazırlayan bir karsılayan ınsan yok.

ama şimdi bana ececim , ececim , annecimmm canımmm dıyor
gecen gorumcem aradı dgunumde
canımmmm ıyıkı hayatımızdasın , iyıkı kardesımın eşisin diyor

Eşim yanımda ya hep onlara ıyıyı oynuyorlar suanda
baktılar eşimin benden vaz gececeği yok
Komıkler yanı

Zaten anladığım kadarıyla dedim dikkat ederseniz kesin konuşmadım. Siz yemeği, temizliği nasıl yapıp yetiştireceğim diye 1.tekilli konuşunca öyle anlaşılıyor. Onun dışında da sürekli eşiniz çağırdığı için ona söylemişler demek ki. Ee eş de yardım ettiğine göre işler çabuk hallolur. Zaten mükemmelliyetçi birinin evi de dağınık pis falan olmaz diye düşünüyorum.

Daha henüz regl bile olmamışsınız hanımefendi olacaksınız üzerine 3 gün geçecek başlayacaksınız değil mi ee peki bunun kaynananın gelmesiyle ne alakası var? onu açıklar mısın? başlamış olsan neyse ki onda bile alaka kuramadım alt tarafı hergün klomen hap içeceksin daha yumurtalar 14 günde büyüyecek bu insanlar haftasonu kalacaklar ne alaka bununla daha regl bile olmadan tedaviyi öne sürmeniz garip yani..

Peki evvelini de anlatın o zaman? bu insanlar saba rahatsızlık vermek isteselerdi 8 aydır zaten emrivaki yapıp gelmezler miydi. Ayrıca zaten şehir dışındalar görüşmüyorsunuz sürekli tepenizde değiller size yüz göz olun diyen yok ki mesafeli bir şekilde ağırlar yollarsınız eşinizinde gönlü olur bu kadar basit.

senın kv tum cocuklarına boyleymıs
bizimki evde bekar bı kızı var ona kıyamaz hiç , iki de torunu var onlara ölür resmen
62 yasında kadın o cocukları haftasonu hep faalıyeltlrıne götürür, onlara organık meyve sebzeler alır

kv dem gorumcem acısından bakınca cok fedakar ıy bır anne
ama eşim acısından bakınca bencil , kendini seven ikş yuzlu bır anne

süeklı kendını ovuyor bır de
ben cok ıyı anneyım
benım gibi anne yok vs vs
bir gun dedım kı anne senın ne ıyılıgın var allah askına bır ornek verır mısın dedım

Ama kadın hıc bozulmuyor , artık ben cevap vermıyorum he he deyıp gecıyorum o kendı kendını kandırsın övsun dursun
muhatap olmuyorum pek.

benım eşim ist da ıken 6 sene bır kızla cıkmıs
son 3 ay nısanlı kalmıslar
eşim nişanı atmıs evlenmelerıne yakın

kv ile ilk tanıstıgımızda hep o kızın adı ıle seslenırdı bana, hep ah onlar ne sevdıler bırbırlerını , ahhhh ne sevdıler falan derdı.
ama kv eşimin anlattıklarına göre o kıza olan ılgısını hep kıskanmıs eşimin ve sinsilikle ayırmıs
eşim bu kızdan ayrılınca eşime ödül olarak araba almıs aılesı

kv yasadıgı sehırde , aynı sehırde o kızı ıstememıs yani

e şimdi ne oldu

allah oğlunu bursaya yolladı

senede ıkı gece anca ya goruyorsun ya gormuyorsun

Bence halıları yıkamaya gönder.. Cuma akşam evi hızlıca sil süpür. Basit yiyecekler hazırla.. Cmts ya da Pazar da dışarı çıkarsınız. açık havada daha çabuk geçer.

bakın ; siz regl zamanınızı sakın gecırıyorsunuz dıye herkes aynı olmak zorunda değil
benım için o gunler kabus oluyor resmen
dismenore dıye bır rahatsızlık var acın okuyun bir , ya da pms sendromu dıye bırsey var

ben ılac acısından demedım, manevı yonden yıpranmaktan bahsettım
neden anlamaya calısmak yerıne sureklı muhalefetsınız

Bence halıları yıkamaya gönder.. Cuma akşam evi hızlıca sil süpür. Basit yiyecekler hazırla.. Cmts ya da Pazar da dışarı çıkarsınız. açık havada daha çabuk geçer.
eşimle konustuk sımdı
birlikte yapacagız

eşim bana sordu,
ama kv eşime sormaz geleceğiz der
eşim de kıramaaz yani kim olsa gelin der

ben 8 ay olduguna da takıgım zaten
8 aydır nerdelerdı evın senesı gelecek
bahsettiğimiz kişiler kendini çok iyi anne baba olarak tanımlayan kişiler

Evlerden irak bir kvn var bilirim,gecmis muhabbetlerimizden. Sinir olmakta yerden goge kadar haklisin. Asiri stresli de bir isin var ve o 2gun gozunde cok buyuyor haklisin. Bebek tedavisine basladigini bilmiyordum, hayirli olsun insallah,surec hakkinda bir bilgim olmamakla beraber. Umarim hersey istedigin gibi olur.
Temizligi zaten her hafta esinle beraber yaparsin sen,onu dert etme. Tek sorunun yemek. Basit seyler hazirlayabilirsin. Senin icin yapabilecegim bir sey varsa mutlaka bana yaz, telefonumda bir sorun var ses gelmiyor o yuzden mesaj atabilirsin. Cok opuyorum,lutfen, kendin icin sakin ol olur mu? Sevgiler

ay valla bır konu actım
ne yalancılıgım kaldı ne baska seyım. tüm sinirim eşim bana yardım etmediği içinmiş, bak sen biliyorsun eşimi az çok
regl sancımı da bılıyorsundur sen :)
bebek tedavısıne baslamama bıle yalan soyluyorsun dedıler
Şaka gbi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…