mesele burda laf yetiştircegine temize evini:) ha istesin pardonŞuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
gecen sene ıkı gun kaldı bızde
geldıgı ılk gun cok ozendım ben cok guzel sofra hazırladım
ikinci gun eşim de ben de işe gittik
eve bı geldık kadın oturuyor salonda
hoşgeldinizzzzzzzz diye cilveli cilvelı actı kapıyı
ayy ben ne yapacagımı bılemedım siz gelince birlikte yaparız dedim dedi .sonra yıne gtti oturdu
eşim tavuk kızarrtı ben de makarna yaptım yedik
yok atmadım , ben dudugumu bellı etmedımAslında bu yorumu konuya eklesen daha iyi anlaşılır. Böyle tipler de amma zor yani. Haklisin 2 gün değil 2 saat geçmez. Peki sen görümcene foto çekip atmadın mi? Bu mu hazırlıksız halimiz diye. Onun yaptığı da ayıp yani.
işteyımmesele burda laf yetiştircegine temize evini:) ha istesin pardon
Zaten anladığım kadarıyla dedim dikkat ederseniz kesin konuşmadım. Siz yemeği, temizliği nasıl yapıp yetiştireceğim diye 1.tekilli konuşunca öyle anlaşılıyor. Onun dışında da sürekli eşiniz çağırdığı için ona söylemişler demek ki. Ee eş de yardım ettiğine göre işler çabuk hallolur. Zaten mükemmelliyetçi birinin evi de dağınık pis falan olmaz diye düşünüyorum.="eceezgi, post: 50823317, member: 191667"]eşimin yardım etmediğini nereden çıkardınız :) bunu da anlamadım ben
ben yapım gereği mükemmelliyetçi bir insanım .
evime geleni sevmesem de saygımdan ıyı agırlamak ısterım
bebek konusunda yalan mı soyluyorum
Çok komiksiniz ya
Dün edicabil hastenesine gittim , aşılama evelinde dr klomen tedaviisne basladı
adetın 3. gunu içeceğim
yalan oldugunu nerden cıkardınız anlamadım
evet anlayıssız ve tahammulsuzum ,
çünkü altında yatan sebepler var
geçmiş var
siz bunları bilmiyorsunuz.
siz regl zamanınızı rahat atlatıyor olabılırsınız, ben her ay acilde iğne olmak durumunda kalıyorum ıkı gun boyunca.
he he işdesin nasil bir iş bu laf yetiştirme işi miişteyım
senın kv tum cocuklarına boyleymısBenım kayınvalıdemde evcımen bır kadın degıl ece
Soyle mesela bıze gelır cok nadır kalmak zorunda kalıyor cunku zaten cok yakınız, ama ben sabah kahvaltıyı hazırlarım genelde hazıra kaldırırım ancak bız onda kalktıgımızda o bızden evvel bıle uyansa asla hazırlamaz ne kahvaltı ne yemek . bızle gezer bızle tozar aman demez bunun bır sebebıde 3 oglu var, 1 de kocası 4 erkegın ılgı odagı , kalkıp kendıne yedıremez onca ınsana hazırlanmayı ama benım annem ouyle degıl mesela bız hafta ıcı anneme gıderız annem salatayı bıle yapmıs olur. Kayınvalıdem yemek yapmak ıcın bıle bır sure bızı beklıyordu esıme soylettım yanı ısten gelıyoruz barı hazır yıyelım yanı dıye ondan berıdır gıttıgımızde yemek hazır oluyor, bız evde bıle calısmamıza ragmen en gec 6'da yemegımızı yemıs oluyoruz
bakın ; siz regl zamanınızı sakın gecırıyorsunuz dıye herkes aynı olmak zorunda değilDaha henüz regl bile olmamışsınız hanımefendi olacaksınız üzerine 3 gün geçecek başlayacaksınız değil mi ee peki bunun kaynananın gelmesiyle ne alakası var? onu açıklar mısın? başlamış olsan neyse ki onda bile alaka kuramadım alt tarafı hergün klomen hap içeceksin daha yumurtalar 14 günde büyüyecek bu insanlar haftasonu kalacaklar ne alaka bununla daha regl bile olmadan tedaviyi öne sürmeniz garip yani..
Peki evvelini de anlatın o zaman? bu insanlar saba rahatsızlık vermek isteselerdi 8 aydır zaten emrivaki yapıp gelmezler miydi. Ayrıca zaten şehir dışındalar görüşmüyorsunuz sürekli tepenizde değiller size yüz göz olun diyen yok ki mesafeli bir şekilde ağırlar yollarsınız eşinizinde gönlü olur bu kadar basit.
işte olduguma da mı ınanılmıyor yani pesshe he işdesin nasil bir iş bu laf yetiştirme işi mi
eşimle konustuk sımdıBence halıları yıkamaya gönder.. Cuma akşam evi hızlıca sil süpür. Basit yiyecekler hazırla.. Cmts ya da Pazar da dışarı çıkarsınız. açık havada daha çabuk geçer.
Bizde ona taaaavvv diyorlarda yine Doğuda bir il :)Doğuda bir il :)
niye banlandin ki yaa pardon yanlış alıntı yapmisimaynen katılıyorum size
eşim bana sordu,Kvmi bende sevmem, geçmiştede çok sorun yaşadık az bucuk anlayabilirim lakin evi alalı 8ay olmuş. Kvler yenı gelıyorlar ve 2 gün idare edilir bir süre. Benım eşimin ailesininde huyuydu geliceklerse eşimi ararlardı. Eşimde hop bana yönlendirirdi onları. "Eşim bana sordu sonra" diyorsunuz ama size bildiğin emrivaki yapılmış bence, bu öfkenizde o yüzden diye düşünüyorum. Eşinize bir daha emrivaki kabul etmeyeceğinizi söyleyin ve yapmasın böyle.
niye banlandi cute bilen var mısinir hastasımısın nesin
senelerce kk 'sın , sana kımın alıntı yaptıgını bıle anlayamıyorsun ? Algılarda sorun oldugu aşikarda, dön bi bak bakalım
ay valla bır konu actımEvlerden irak bir kvn var bilirim,gecmis muhabbetlerimizden. Sinir olmakta yerden goge kadar haklisin. Asiri stresli de bir isin var ve o 2gun gozunde cok buyuyor haklisin. Bebek tedavisine basladigini bilmiyordum, hayirli olsun insallah,surec hakkinda bir bilgim olmamakla beraber. Umarim hersey istedigin gibi olur.
Temizligi zaten her hafta esinle beraber yaparsin sen,onu dert etme. Tek sorunun yemek. Basit seyler hazirlayabilirsin. Senin icin yapabilecegim bir sey varsa mutlaka bana yaz, telefonumda bir sorun var ses gelmiyor o yuzden mesaj atabilirsin. Cok opuyorum,lutfen, kendin icin sakin ol olur mu? Sevgiler