Topu topu 2 gun yaa. Sıkın disinizi. Sevmediginiz icin gozunuzde buyutuyorsunuz herseyi. Empati kurun. Esinizde sizin annenizi sevmiyor olsa 2 gun gelip kalmak istese?Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Kız limoncu sus :)bizdeki pehhhhhhhhhhhhhhhhh gibimi :)))
valla sekerim hayallar paris hayatlar ........
hep isterdim bi kaynanam görümcem olsun gunlere gidelim gezmelere gideim ama nerdeeeeeeeeeee kimseyi beyenmez kimseyi istemez bi kaynanam oldu bide hacca gitti tövbe yarabbim agıznda küfür yalan hak getire ben nasıl böyle bi insanla anlasıyım
Kız limoncu sus :)
evde mecbur idare edeceğim de işte burda paylasmak ıstedımoldukça mesafeli olman yeterli boyle bir insana karşı maalesef hayatinizdan kaziyip atamazsiniz acı ama gerçek bu
bir de bence bakış acinizi degistirin sonuç olarak bütün bu olayların sonunda sizin istediğiniz gibi sonuclandiysa ve esiniz kV yi dinlemeyip sizden taraf olduysa hiçbir problem yok demektir
hayat böyle zaten i...urur kervan yürür
işte böyle bir esin hatırı için böyle bir kV 2 günlüğüne idare edilir
ayyyy aynı benim kaynana ya sofrada igrenc igrenc aglar odada aglar esimide kendine uyduruyo esim 40 yasına geldi adamın kimyasınu bozdular ne zaman ayrılsalar en sevmedigim kelime yani derler ya karı gibi aglmama ayyy mıc mıc mıc aglamak bi erkegede bu kadar yakısmıyo esim onları görümce butun huyu suyu degisiyo bi o kadar daha nefret ediyorm onlardam aynen aglar ama isim var anne sunu yap bunu yap yada hak hukuk islerine gir oooo hepinizi ben dogurdum ayyy bırak valla ne sesini duymak nede kendisini görmek bile istemiyorumeşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der
ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur
ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize
iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım
tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi
telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte
ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.
eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı
yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan
gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan
Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
eşim kedi gibi bir insan
ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur
iki sene evvel geldi,
o zaman da cuma gelmıstı
bu basladı yıne aglamaya
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
eşim dayanamadı o anda
ne yaptık bız sana dedı
gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neden suscakmısım
Kızı doldurmapardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neden suscakmısım
ne diyosun ya kaybol o zaman kendine gell sen kimsin ki bana yazma etme diyosun haddini billKızı doldurma
gecen sene ıkı gun kaldı bızdeMadem oyle salcalı bır makarna yap gıtsın . Hafta sonuda kayınvalıden yemek yapsın
Aslında bu yorumu konuya eklesen daha iyi anlaşılır. Böyle tipler de amma zor yani. Haklisin 2 gün değil 2 saat geçmez. Peki sen görümcene foto çekip atmadın mi? Bu mu hazırlıksız halimiz diye. Onun yaptığı da ayıp yani.eşim kedi gibi bir insan
iki sene evvel geldi,
o zaman da cuma gelmıstı
bu basladı yıne aglamaya
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
kv basladı yıne aglamaya
eşim dayanamadı o anda
ne yaptık bız sana dedı
Damat demıyor ki, ben gelinim ben diyorumİlerde inşallah damadım ben gelirsem böyle demez hele 6 ayda 2 gün geliyorsam ufff çok kötü
Kuru kahveci meshur yoresel diye dusunmusturgecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ama abartınız daha gelmeden bir ton kaf saydınız. yaptiğiniz cok iticiŞuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
sinir hastasımısın nesinne diyosun ya kaybol o zaman kendine gell sen kimsin ki bana yazma etme diyosun haddini bill
aynen katılıyorum sizeKusura bakmayın ama sizi çok anlayışsız ve tahammülsüz buldum. Zaten bu insanlar ev alalı 8 ay geçmiş ancak geleceklermiş herhalde fazla da kalmazlar zaten çalışıyorsunuz haftasonu kalır dönerler. Bu kadar velveleye vermeye gerek yok yani. Orası da onların oğullarının evi zaten eşine sormuşlardır halılarda o zamana kadar zate 10 kere gelir yerleşir.
Ayrıca ben anlamadım hem bebek tedavisine başladık diyorsunuz hem regl yakın diyorsunuz. Regl olmadan tedaviye başlayamazsınız ki bebek için her türlü tedavi reglinin 2. veya 3. günü başlar ben tüm bebekle ilgili tedavileri gördüğüm için biliyorum orada yalan söylüyorsunuz bir kere.
İyi o zaman regl yakın olan kimse kimseyi çağırmasın. Sevmiyor olabilirsin ama ağırlar iki kap yemek koyar gönderirsin elle tutulur birşeyde anlatmamışsın.
Ben arkadan yapmam eğer o kişiyi istemiyorsam başında bildiririm kızım var damat örneğini verdimDamat demıyor ki, ben gelinim ben diyorum
Damat olarak eşim annemi babamı cok sever ve hep bize davet eder
Eğer içi dısı bır anne gbi bir anne olursanız neden desinler ki,ama arkadan kuyu kazıp, ayrılsınlar diye dört gözle bekleyip durusanız dıyebılırler
bir yorum anca bu kadar yanlış anlasilabilirdi limoncu doktor ve cute yalnızca geyik amaçlı espri olarak yaptılar o yorumu nasıl farklı anlamlar yukledin çok şaşırdımne diyosun ya kaybol o zaman kendine gell sen kimsin ki bana yazma etme diyosun haddini bill
herkese sataşacaksan ne diye konu actınız?! valla yazık sizin kvde kayınbabanıza. İlk defa geliyorlar 2 gün idare edin bitti.bebek konusunda yalan mı soyluyorum
Çok komiksiniz ya
Dün edicabil hastenesine gittim , aşılama evelinde dr klomen tedaviisne basladı
adetın 3. gunu içeceğim
yalan oldugunu nerden cıkardınız anlamadım
evet anlayıssız ve tahammulsuzum ,
çünkü altında yatan sebepler var
geçmiş var
siz bunları bilmiyorsunuz.
siz regl zamanınızı rahat atlatıyor olabılırsınız, ben her ay acilde iğne olmak durumunda kalıyorum ıkı gun boyunca.