Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Kvmi bende sevmem, geçmiştede çok sorun yaşadık az bucuk anlayabilirim lakin evi alalı 8ay olmuş. Kvler yenı gelıyorlar ve 2 gün idare edilir bir süre. Benım eşimin ailesininde huyuydu geliceklerse eşimi ararlardı. Eşimde hop bana yönlendirirdi onları. "Eşim bana sordu sonra" diyorsunuz ama size bildiğin emrivaki yapılmış bence, bu öfkenizde o yüzden diye düşünüyorum. Eşinize bir daha emrivaki kabul etmeyeceğinizi söyleyin ve yapmasın böyle.

Topu topu 2 gun yaa. Sıkın disinizi. Sevmediginiz icin gozunuzde buyutuyorsunuz herseyi. Empati kurun. Esinizde sizin annenizi sevmiyor olsa 2 gun gelip kalmak istese?

Kız limoncu sus :)

evde mecbur idare edeceğim de işte burda paylasmak ıstedım
mesafeyı koyamıyorum ki kadına
yok sayıyorum o benı yok saymıyor

ilk evlenırken o yok saydı beni,
ben tavrını anlayınca cektım kendımı
snr eşim annesıne kızınca ece benım karım dıye bu sefer oldugundan fazla samımıyız gbı davranıyor
e eşim sana kızdı dıye benı aradıgını sordugunu bılıyorum ben artık
o yuzden davransıları samımı gelmıyor

bayram seyran dısında aramam
nişanlandıgımızda annecim derdim , sevgililikten gelen bı sevgım vardı kadına.
ama şimdi hep siz diyorum
anne bile demem
ama o eşimi arar , eceyi de ver bi sesini duyayım der
bak en son ben onu eylul ayında dogumgununde aradım
Ama şimdi arasam annemmm, canımmmm i kızımmm çok özledik falan der.
Ben de içimden o haa derim yanı nasıl bır politiklik bu diye.

Facede hıcbırseyını begenmem 3 senedır , orda da yok sayıyorum onu
Ama o benımtum gonderılerımı havada kapar.

Mesafe de konulmuyor malesef.
Eşimle senede bır kere gideriz onlara
Hep yalan dolan.
Ev alacaktık hiç istemedıler mesela
Eşim kendi dedi, ne biçim anne babam var benım , yabancıdan beterler dıye
ama bız evi aldık ya
annesiallah dualarımı kabul ettı hayattakı en buyuk ısteğim oğlumun bir evi olmasıydı dedi
Ben de susmuyorum anne nasıl ya dedim , sen hıc ıstemıyordun dedim , sen bilemezsin ececim benım hıslerımı dedı

ayyyy aynı benim kaynana ya sofrada igrenc igrenc aglar odada aglar esimide kendine uyduruyo esim 40 yasına geldi adamın kimyasınu bozdular ne zaman ayrılsalar en sevmedigim kelime yani derler ya karı gibi aglmama ayyy mıc mıc mıc aglamak bi erkegede bu kadar yakısmıyo esim onları görümce butun huyu suyu degisiyo bi o kadar daha nefret ediyorm onlardam aynen aglar ama isim var anne sunu yap bunu yap yada hak hukuk islerine gir oooo hepinizi ben dogurdum ayyy bırak valla ne sesini duymak nede kendisini görmek bile istemiyorum

hala anlamadım eşiniz bu kadar çok çağırdığı için geliyorlarmış, ee şimdi adam tam sevinecek bu yüzden de sizin yüzünüzden stres olacak, Allah aşkına 2 gün dediğiniz bir şey değil, biraz güler yüz gösterin, yemeğinizi hazırlayın geçin, pazar gecesi herkes kendi evinde olacak nasılsa.

Madem oyle salcalı bır makarna yap gıtsın . Hafta sonuda kayınvalıden yemek yapsın
gecen sene ıkı gun kaldı bızde
geldıgı ılk gun cok ozendım ben cok guzel sofra hazırladım
ikinci gun eşim de ben de işe gittik
eve bı geldık kadın oturuyor salonda
hoşgeldinizzzzzzzz diye cilveli cilvelı actı kapıyı

ayy ben ne yapacagımı bılemedım siz gelince birlikte yaparız dedim dedi .sonra yıne gtti oturdu
eşim tavuk kızarrtı ben de makarna yaptım yedik

Aslında bu yorumu konuya eklesen daha iyi anlaşılır. Böyle tipler de amma zor yani. Haklisin 2 gün değil 2 saat geçmez. Peki sen görümcene foto çekip atmadın mi? Bu mu hazırlıksız halimiz diye. Onun yaptığı da ayıp yani.

İlerde inşallah damadım ben gelirsem böyle demez hele 6 ayda 2 gün geliyorsam ufff çok kötü
Damat demıyor ki, ben gelinim ben diyorum
Damat olarak eşim annemi babamı cok sever ve hep bize davet eder
Eğer içi dısı bır anne gbi bir anne olursanız neden desinler ki,ama arkadan kuyu kazıp, ayrılsınlar diye dört gözle bekleyip durusanız dıyebılırler

gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan
Kuru kahveci meshur yoresel diye dusunmustur
Esin israrla cagirmis simdi gelmek istemisler hep bunlar pms :)

ama abartınız daha gelmeden bir ton kaf saydınız. yaptiğiniz cok itici

aynen katılıyorum size

Ben arkadan yapmam eğer o kişiyi istemiyorsam başında bildiririm kızım var damat örneğini verdim

ne diyosun ya kaybol o zaman kendine gell sen kimsin ki bana yazma etme diyosun haddini bill
bir yorum anca bu kadar yanlış anlasilabilirdi limoncu doktor ve cute yalnızca geyik amaçlı espri olarak yaptılar o yorumu nasıl farklı anlamlar yukledin çok şaşırdım

herkese sataşacaksan ne diye konu actınız?! valla yazık sizin kvde kayınbabanıza. İlk defa geliyorlar 2 gün idare edin bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…