Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

evet yaptı
eşimle ben evlenirken
eşim benım yasadıgım sehıre geldı( kendı tercıhı ıle)
kv bunu hıc ıstemedı
sürekli eşime sen eceyi sectin , sen eceden yana oldun, ben artık hayatta kımseye guvenmem gibi kelımeler kullandı

biz evleneceğimiz zaman ne eşimi ne beni bir kere olsun aramadı.
maddi anlamda beklentım yok, manevi anlamda da sen bu kadar düşünceli anne dıye kendını tabir ediyorsan eger bi ara sor değil mi?

resmen eşimi de beni de yok saydılar,hep eşim vazgececek ve geri donecek yapamayacak dıye bekledıler
eşimle evlendık sonrasında işten cıkartıldı eşim,
kv süreklı aradı , uykularım kacıyor sen orada ne yapıyorsun , çık gel bak olmayacak belli falan dedi.

sonrasında eşim çok daha ıyı gelırle baska bır işe girdi

biz ev alma niyetındeydik
eşim telde bazen paylasırdı durumları
ev bakıyoruz vs diye
sürekli, çok acele ediyorsun, ece bakalım hayatının sonuna kadar senınle olacak mı, bursaya iyice çivi cakacaksın gbi söylemlerde bulundular.

hatta kv dem bir kere eceye aldıgın maasın hepsını soyleme derken duydum:)

bu sekılde konusuyor ama benı gorunce de , ececimmm canımm sürekli bana guzel kelımeler kullanıyor.

hep iki yüzlü anlayacagınız

eşimin arabası vardı, kv dem anahtar ruhsatı sakladı eşime arabasını bile vermedi biz evlenirken

o ev tasıma , yerlesme olaylarında çok sıkıntılar çileler çektik

annesı gercekten anne gibi bir anne olsa idi, buraya gelır bize annelık yapardı.

çok yalanını yakaladım ona ınancım guvenım yok
eee esin ne diyo annesina bagarmıyomu anlamadım ben

Kayınvalide zaten zoraki geliyormuş eşiniz çok ısrar ettiği için.
Bence kızacaksanız eşinize kızın habire o soruyormuş nezaman geleceklerini.
Bu arada devamlı davet eden o olduğu için eşinizi aramaları normal değil mi? Sizinle yakınlıkları yok anladığım kadarıyla oğullarını aramaları normal.
Bence biraz gevşeyin, derin nefes alın, 2 gün göz açıp kapayana kadar geçer emin olun:)

valla kızlar demekki siz kaynanızla anlasıyosuuz benimkide ugrar dügün icin falan 1 gun önceden gelir o 24 saat bana 365 gün gibi gelir kimse durudk yere böyle hissetmez yani demekki zamanında yapmıstır bi sürü olay o insana patates köfte degil su vermek bile icimden gelmez artık öyfe öfkeye gelmiski kadını gördügüm zaman sacını basını yolasım küfür edesim geliyo o yuzden mumkun oldugunca bayramlarda bile gitmem kaynanaya cenaza dügünler haric görüsmem

bide senin evine geliyo normal seyler yap diyosunuz da benim kaynanada mukemmeliyetci mesela artık ögrendim her geldiginde halılar kirlenmis diyodu oysaki halılarım gumus gırı yani rengi o bunu 3 kere tekrarları bi gun gene gelicek yıkattım gelmeden 10 dakka önce serdim halımı mis gibi tertemiz halı gene dedi mors ettim bu sefer valla dedim kaynana gözlerini kontrol ettirelim bence sabah geldi yeni serdim halıyı dedim sustu acık aramaya calısan kadın sürekli bulur o 2 gun nasıl gecer siz düsünün yani
Limoncu seninle kimse anlaşamaz.
Sen eşini begenmeyen, pasif bulan, maaşını begenmeyen hakir gören kadınsın kaldı ki K.v begeneceksin teeeeeeeevvv (!)

not: bu tevv ünlemi bizim yörede çok kullanılan hadi oradana eş değer bir kelime gibimsi şeysidir :KK70:

Aynen!
Mesela ben de hiç sevmem yatılı misafir ama yok işte yapacak bir şey.
Uzak mesafede olunca mecbur katlanılıyor.
Allahım ne verdiyse yenir ,içilir,ağlayıp zırladığı zamanlarda sabırla dinlenir vs.
Anne sonuçta ne yapalım?
Ya tamamen bağlar koparılır ya da arada dayanmak zorundayız.
tamamen bağ koparamıyorum:)
ben onları o kadar cok severdım ki,
ne kadar sanslıyım derdim , ama o zamanlar sevgiliydık eşimle
ne zaman evlilik kararı aldık biz, gercek yuzlerını gördüm
kadın tam bir canavar ve çok sinsi politik.
benım hakkımda o kadar soyledıgı kötu sozlerı duymusken şimdi gelıp bana pişkin pişkin ececim diyecek ya sinirlerim ıyıce tepeme cıkacak
ben politikliğe de gelemiyorum.

İki gün sonuçta bigün pilav ana yemek (fırında ) salata tatlıyı hazır al yanına çay yaparsın.

Ertesi gün dışarı çıkarın. Kahvalti börek at fırına temizlik en kolayı zaten.

Benim kv 7/24 tepemde az önce gördüm kendisini 2 de çocuk var bi iş varsa yardıma giderim arada Allah tan yakın diye gelmiyor :KK70:

Eşim için katlanırım yani oda bilir bunu değer verir bana.

evet yaptı
eşimle ben evlenirken
kv bunu hıc ıstemedı
sürekli eşime sen eceyi sectin , sen eceden yana oldun, ben artık hayatta kımseye guvenmem gibi kelımeler kullandı

maddi anlamda beklentım yok, manevi anlamda da sen bu kadar düşünceli anne dıye kendını tabir ediyorsan eger bi ara sor değil mi?

resmen eşimi de beni de yok saydılar,hep eşim vazgececek ve geri donecek yapamayacak dıye bekledıler
kv süreklı aradı , uykularım kacıyor sen orada ne yapıyorsun , çık gel bak olmayacak belli falan dedi.

ev bakıyoruz vs diye
sürekli, çok acele ediyorsun, ece bakalım hayatının sonuna kadar senınle olacak mı, bursaya iyice çivi cakacaksın gbi söylemlerde bulundular.

bu sekılde konusuyor ama benı gorunce de , ececimmm canımm sürekli bana guzel kelımeler kullanıyor.

eşimin arabası vardı, kv dem anahtar ruhsatı sakladı eşime arabasını bile vermedi biz evlenirken

annesı gercekten anne gibi bir anne olsa idi, buraya gelır bize annelık yapardı.

oldukça mesafeli olman yeterli boyle bir insana karşı maalesef hayatinizdan kaziyip atamazsiniz acı ama gerçek bu
bir de bence bakış acinizi degistirin sonuç olarak bütün bu olayların sonunda sizin istediğiniz gibi sonuclandiysa ve esiniz kV yi dinlemeyip sizden taraf olduysa hiçbir problem yok demektir
hayat böyle zaten i...urur kervan yürür
işte böyle bir esin hatırı için böyle bir kV 2 günlüğüne idare edilir

Sen eşini begenmeyen, pasif bulan, maaşını begenmeyen hakir gören kadınsın kaldı ki K.v begeneceksin teeeeeeeevvv (!)

not: bu tevv ünlemi bizim yörede çok kullanılan hadi oradana eş değer bir kelime gibimsi şeysidir :KK70:

Sizin ora neresi yavv:KK53:

Aynen!
Mesela ben de hiç sevmem yatılı misafir ama yok işte yapacak bir şey.
Uzak mesafede olunca mecbur katlanılıyor.
Allahım ne verdiyse yenir ,içilir,ağlayıp zırladığı zamanlarda sabırla dinlenir vs.
Anne sonuçta ne yapalım?
Ya tamamen bağlar koparılır ya da arada dayanmak zorundayız.
Yatılı misafiri ben de sevmiyorum Lale. Ya bak eskiden vasıta sıkıntıymış, gelip gitmek zormuş insanlar gelince birkaç gün kalıyorlarmış. Ama artık öyle değil ki, şehir içi ulaşımlar gelişti. Şehir içi ise hele yatılı almamaya çalışırım kendi evim olsa. Ne gerek canım, gelsin oturalım ama, akşam yatmaya da evine gitsin.
Hem şehir dışı misafirini de çok sevmem. Ya ne derseniz diyin o evin bir düzeni var, bir kişiyle bile alt üst oluyor. Bizim eve beşinci kişi çok zor sığar ve rahat eder mesela. He ama mecburiyet varsa en fazla 2-3 gün idare edilir. Ama bu iş haftaya, aya sarkmaya başladıysa oralara hiç gelemem.
Burada sadece 2 gün, dişini sıkıp eşinin hatrına buyur edecek. Yani adama annen gelmesin diyemeyeceğine göre. :KK14:

ben de öyle yapmaya calıısyorum
çünkü eşim gercekten cok ıyı bır ınsan
bana da destek olur her anlamda
yemekte temızlıkte vs
ben sadece madem evime gelınecek benı ara bir sor , bunu ıstıyorum çok mu zor sanki

Ya yok kıstasın bu olmasın.
Beni aramadılar,onu aradılar yani.
Beni de mesela alakalı alakasız herşeyde herkes ama sülaledeki herkes beni arar.
İnan o kadar kalabalıklar ki bazılarının isimle tipini uyuşturamıyorum hala.
Bazen inan hiç kafam kaldırmaz,o an çok işim olur ama inan sabır der yine de anlatmaya çalışırım,bilmediğim bir konuysa öğrenmeye çalışırım.

Kayınvalide zaten zoraki geliyormuş eşiniz çok ısrar ettiği için.
Bence kızacaksanız eşinize kızın habire o soruyormuş nezaman geleceklerini.
Bu arada devamlı davet eden o olduğu için eşinizi aramaları normal değil mi? Sizinle yakınlıkları yok anladığım kadarıyla oğullarını aramaları normal.
Bence biraz gevşeyin, derin nefes alın, 2 gün göz açıp kapayana kadar geçer emin olun:)
eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der

ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur

ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize

iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım

tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi

telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte

ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.

eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı

yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan

gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan :KK70:

Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.

Madem oyle salcalı bır makarna yap gıtsın . Hafta sonuda kayınvalıden yemek yapsın

tamamen bağ koparamıyorum:)
ben onları o kadar cok severdım ki,
ne kadar sanslıyım derdim , ama o zamanlar sevgiliydık eşimle
ne zaman evlilik kararı aldık biz, gercek yuzlerını gördüm
kadın tam bir canavar ve çok sinsi politik.
benım hakkımda o kadar soyledıgı kötu sozlerı duymusken şimdi gelıp bana pişkin pişkin ececim diyecek ya sinirlerim ıyıce tepeme cıkacak
ben politikliğe de gelemiyorum.

Bak inan niye istemiyorsun bile demedim.
Kavganda haklı olabilirsin hatta %100 sen haklı bile olabilirsin.
Ama işte bağlar kopmadığı sürece katlanmak zorundasın.

Valla bence siz Regl sinir yapmış abartılacak birşey Yok. Eşin anne bir Ece'ye sor ben anlamam diyemediyse kvnin ne suçu var

Kusura bakmayın ama sizi çok anlayışsız ve tahammülsüz buldum. Zaten bu insanlar ev alalı 8 ay geçmiş ancak geleceklermiş herhalde fazla da kalmazlar zaten çalışıyorsunuz haftasonu kalır dönerler. Bu kadar velveleye vermeye gerek yok yani. Orası da onların oğullarının evi zaten eşine sormuşlardır halılarda o zamana kadar zate 10 kere gelir yerleşir.

Ayrıca ben anlamadım hem bebek tedavisine başladık diyorsunuz hem regl yakın diyorsunuz. Regl olmadan tedaviye başlayamazsınız ki bebek için her türlü tedavi reglinin 2. veya 3. günü başlar ben tüm bebekle ilgili tedavileri gördüğüm için biliyorum orada yalan söylüyorsunuz bir kere.

İyi o zaman regl yakın olan kimse kimseyi çağırmasın. Sevmiyor olabilirsin ama ağırlar iki kap yemek koyar gönderirsin elle tutulur birşeyde anlatmamışsın.

Yooo

Uzun protokol tüp bebek yaptım bir önceki reglin 21. Günü başladım arada Regl oldum sonra devam ettik

Oğlum da okulda şimdi

Konu sahibi yalan söylese dahi yalan söylüyorsun tavrınız atarlanmanız hoş değil

evet yaptı
eşimle ben evlenirken
kv bunu hıc ıstemedı

ev bakıyoruz vs diye

canım evet anlıyoruz ama sadece 2 gün, eşini de kendini de sıktığına değmez. zaten sizin ısrarınızla geliyorlarmış bir daha geleceklerini sanmıyorum. eşine duydugun saygıdan dolayı bence biraz daha sakin olmalısın. böyle şeyler yakışıksız kalıyor, anne baba, atsan atılmaz satsan satılmaz, ileride sende kayınvalide olacaksın ve belki gelinin de seni sevmeyecek 2 gün oğlunun evine gidemeyecek misin? evine gelen misafir öyle bak, güzelce ağırla, yerinde olsam güler yüzümü de eksik etmezdim, böylece eşin de daha mutlu olur. şimdiden böyle kendini doldurursan kim bilir o 2 günde neler olur neler.

bizdeki pehhhhhhhhhhhhhhhhh gibimi :)))

valla sekerim hayallar paris hayatlar ........

hep isterdim bi kaynanam görümcem olsun gunlere gidelim gezmelere gideim ama nerdeeeeeeeeeee kimseyi beyenmez kimseyi istemez bi kaynanam oldu bide hacca gitti tövbe yarabbim agıznda küfür yalan hak getire ben nasıl böyle bi insanla anlasıyım

evet yaptı
eşimle ben evlenirken
kv bunu hıc ıstemedı

ev bakıyoruz vs diye

Simdi oldu haklisin ozman.
Bence ikiyuzluluk yaparken kasma kendini xhanim arkamdan yalyiginiz konusmalari biliyorum role gerek yoknde

eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der

ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur

ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize

iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım

tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi

telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte

ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.

eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı

yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan

gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan :KK70:

Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
Yanı yeterlı gormuyor yaptıgın hazırlıkları , sen bısey demıyormusun ben olsam dayanamam Allahda o yuzden karsıma cıkartmıyor herhalde ya sen buyuksun Allahım

X