Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Hic bilmiyorum esim cevap vermiyor brnde bilmiyorum sorulmaz ki diyor.simdiden patladim sinirden uçuk çıktı dudagimda.Bir an önce gitmelerini istiyorum hayırlısıyla
Sen calısıyor musun
Neden sorulmaz sorsa ayıp mi olacak :)

Sen calısıyor musun
Neden sorulmaz sorsa ayıp mi olacak :)
Evet calisiyorum.4 yasinda cocugum var.ayip olurmus misafirlermis.dün kp le eşim konusuyordu sordum.kalmicaz dedi.torunu özledik dedi ki numara hepsi.yillarca küs kaldik.yavas yavas yanasmsya para koparmanin yollarini aramaya calisiyorlar.neyse kalmasinlarda yüzsüz insanlarla ugrasmak cok zor

Aa bak kalmayacaklarmıs yine sanslı sayılırsın
Ne güzel küs kalmıssın ben küsemiyorum bile çok yüzsüzler
Ben de bastan benim hakımda tüm olumusuz konusmalarını duydum, eşim eceye saygı duymak zorundasınız dedikten snr bunlar yan çizdi
Son bir yıldır hep iyi anne babayı oynuyorlar
Eşim tüm olumsuz seyleri unuttu ama ben unutamadım
Eşimin her hareketini onaylayıp gaz veriyorlar
Hep aslansın kralsin
Gittiler ama etkileri hala üzerimde inan
Hayattaki en buyuk korkum kendilerini ilerdide daha sık görmek

Allah yardımcımız olsun canim.Erkekler ailelerinin hatalarini cabuk unutuyorlar.Esimi gazlama durumu bizdede var.Ogullari evdeki çöpü dahi atmaz ama onlara göre mükemmel insan.şişirip şişirip bana yolluyorlar.sonra uğraş dur.

bnm eşim şişmiyor genelde ben şişiyorum:))
Amin senin de insallah

Kötüyü çağırma bence

Ben aslında bu kadar yapmazdım, iyi olmaya çalışıyorlarsa ben de iyi davranırdım ama bazı şeyler yapılmışsa, zamanla telafisi olmuyor sanırım. Ya da karakter meselesi, bazıları unutmuyor.

Benim eşim de size benziyor biraz. Evlenirken ailem istemedi, ben istediğim için kabul etmek zorunda kaldılar ama ilk bir sene evimize gelmediler. Eşimi sayılı defa gitmişse, atletle filan karşıladı babam.

Zaten eşim battı ilk sene, hiç yanımızda olmadılar. Eve haciz geliyor diye başka bir eve taşınmayı düşündük, babamın 28 tane evi var, birine götürdü bizi taşınmayı düşündüğümüzü öğrenince. Kira verecek duruma gelinceye kadar oturun, sonra çıkarsınız dedi. Eşim de biz kirasını vermiyorken, ev sahibimiz bizi çıkartmıyor, haciz icra idare edeceğiz artık, gitmeyelim dedi. Hamileliğimin 8. Ayında evde çamaşır makinesi, buzdolabı, tv ne varsa götürdüler zaten, bebeğe sandalyelerden yatak yapıp koydum üstüne.

Şimdi eşimin durumu iyi, bana da araba aldi, gidip gelmeme karışmıyor ama kendisi ayda yılda bir uğruyor, gelince muhabbet ediyor. Ailem bozuluyor o gelmeyince ama ısrar etmek de ilişkimizi bozuyor.

Onun ailesi beni çok daha fazla üzmüştür laflarıyla mesela, zaten çok yakınız. Ben giç güler yüzümü eksik etmem ama üzseler de, her sorunumuzda da yanımızda oldular, onun da ayrı bir hatrı oluyor.

eşiniz haklı biraz
sevındım durumunuzun düzelmesine

ben yapılan haksızlıkları vs de unutmaya razıyım ama tamamulum yok onlara
çok boş insanlar
babası tam bir davar eşimin , eşim de aksıne o kadar özenli klibar saygılı bir insandır

dün gittiler allaha sukur ama benı gelecek acısından korku sardı hep
bu ınsanları daha uzun sure gormek zorunda kalırsam ılerıde ne yaparım dıye kara kara düşünüyorum

kp cok edepsiz , yanımda hep küfürlü konusr ve dini imanı para adamın
kv desen sürekli kendini över, işi gücü miletle sürekli tanımadıgım ınsanları ve aynı seylerı anlatır bana

eşime bu konuları acsam zaten ıkı gun kaldılar ben de sana yardım ettım hemen arkalarından laf edıyorsun dıyecek
çnk onlar sürekli eşime mukemmel anne baba rolunu oynuyorlar

çok afedesın kp sürekli tuvalete giriyor sifonu cekmıyor midem hıc almadı
yerde hep idrar damlaları vardı
2 gun boyunca buna katlandım doğru düzgün tuvalete bile giremedim.
bız mutfakta kahv yapıyoruz bonyoya gırıyor agzuını burnunu bogazını temzlıyor banyo kapısı acık sekılde

ya hayvanlar bile tuvaletını yapınca uzerını kapıyor
ben cok etkılendım bu durumdan adamdan ıyıce sogudum
eşime bu konuyu acsam mı acmasam mı düşünuyorum

Bence eşin çok olgun davranmış. Sana baskı yapabilir, yapmak zorundasın diye diretebilirdi. Seni hiç dinlemeyebilirdi. Sen de o olgunlukta davran, zaten yardım etmiş devamlı. Güzelce ağırladık çok şükür diye düşünsün. Tekrar tekrar geleceklerini zannetmiyorum, en fazla bir kaç ayda bir. Ayrıca o temizlik anlayışı yoksa yok,kazandıramıyorsun belli yaştan sonra. iki gün dişini sıkıp hemen arkasından temizlik yapmak gerekiyor. Bizim akraba bir yaşlı amca var, bizim evde kaldığında da aynı görüntü. Hemen temizliyerek hallettim, yaşlı kalbini kırmak istemedim.

eşim hafta içi tüm evi temizledi
cuma gunu de dısarda yıyelım sen yorulma dedı
babası cok horladı mesela ben o gece hıc uyuyamadım
sabah sen uyu kahvaltıyı ben hazırlarım falan dedı
eşim benı de ezdırmez asla

ama babasını uyarmayınca cinlenıyorum

eceezgi ne yaptın hafta sonu
gittiler mi? saçlarını falan yolmadın dimi :)
off allaha şükür gittiler
delirdim ne yapacağım
cuma gunu dısarda yemek yedırdık
kv en ıyısını düşünmüşsün ececim calısan ınsansın dedi
Hiç alınmadı
Çay servısını de eve gecınce eşim yaptı ben hıc kalkladım yerımden
cuma gunu gueryuzlu idim ama , ct ve pazar artık cinlerim tepeme cıktı.
kp dini imanı para , hala maasımı ne kazandıgımı kardesımın ne kazandıgını falan souyor

kv de de mesela bızım cocuk olmadıgını bılıyor ama sürekli o hamıleymıs bu hamıleymıs dıye dolandı durdu evde.
hatta cocugu olmayan yakın tanıdıkları varmıs , çok üzülüyorum onlara falan dedi.

ayyyyyyyy deseydin hayırdır baba amma merak ediyon paramızı
ya da 5 tl kazanıyorum baba kardeşim de 2,5 tl
gülerek amma da merak ediyosun haa deseydin

o çocuktan vurmaya çalışmada kv kuzen senin de maşallahları var ececim

Allah sorar ama çok kızıyorum böyle insanlara

kayınpeder her seferınde soruyor kı
ben acık acık size ne bundan dıyorum merak edıyorum dıyor kahkaha atıyor yüzsüz

hadi kuzeni anladık da , anne denilen insan da bunu yapar mı?
oğlu da hıc gormuyor ya bızım cocugumuz olmuyor annem bırkere sormadı mıllete uzuluyor anca dıye

senin kv vicdansız ecem
ben olsam da ağzıma almam
çocuk olmayışı seninle ilgili ise ondan da yapıyordur

senin kv vicdansız ecem
ben olsam da ağzıma almam
çocuk olmayışı seninle ilgili ise ondan da yapıyordur
Eşimden kaynaklı , benden değil biliyor o da.
Vicdansız olur mu, her geldiğind ebenim kadar fedakar anne yok der:)

gecen cuma burcunu soyledı,çok salak saf olur hep kandırılır bu burctakı ınsanlar benım gbi dedi.
ben de hiç de öyle değil, safı oynar ama anasının gözü olurlar dedim
Ama alınmıyor kahkahayı basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…