Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

canım benım kv demi tanıyor musun?
kendisinin nasıl bir insan olduğunu bilip bimeden yorum yapmayın ltf.

kendisi biz evlenirken 3 ay oğluyla konusmamıs , oğlunu yok saymış bir insan
evlenırken yaptıklarını yenıden yasamamak adına anlatıp canımı sıkmayacagım

eşim aylarca yalvardı annesine evlendiğini , beni kabul etmesi için

annesi sürekli, yapamayacaksın , gecınemeyeceksın , sefalet cekıp gerı geleceksın dedi

ama allaha şükür zaman gectıkca esimle sartlarımız cok daha iyi oldu

biz evlenırken sırf işlerimizin aksaması adına eşimin arabasının ruhsat ve anahtarını saklayan bir insan kendisi.

diyeceksınız ki senle alakalı olabilir

benden evvelinde de , 6 senelik kız arkadası ve nişanlısından ayırıp ,üzerine hediye olarak eşime araba satın alan bir kadın

çünkü bu kadın oğlunun evlenmesini ,ilgnin kendinden gtmesini istemiyor.

bunu açık açık eşime soylerken duydum, sen de evlendin ya ben artık kimseye güvenmem diyen hasta ruhlu bir kadın..

eşim sırf onlardan uzak olmak adına benım yasadıgım sehıre yerlesti evlenırken

daha anlatmadıgım cok sey var

ben mı hatalıyım acaba

biz hep anne diye , alışır sever beni diye sessiz kaldık

oğlu evlenirken , ev kurulurken bir kere ara sor dedik , aramadı , insan oğlunu 3 ay aramnaz mı acaba.

evlendık 3 ay snr geldı evımıze.

insan ne yasıyorsa kendısı bılır

bilip bilmeden suçlayıcı yorum yapmayın ltf

Eşinin ilk evliligimi ? Senin ikinci diye hatırlıyorum. . Yanlış hatırlıyor da olabilirim kusura bakma şimdiden. .

Yahu pardon ama evin hanımı sensin de kocan nesi. Kadın oğlunun evine ilk defa geliyor üstelik sadece 2 günlüğüne.. neyin derdindesin sen. Zoraki geliyor demissin bu çok normal yazdıklarından yola çıkarak onlara nasıl bi tavrın olduğunu anlamak zor değil. Böyle birisinin evine zoraki gidilir elbet. Valla bence bir silkelen ve kendine gel. Içinde bulunduğun sınırlı ve stresli durumun faturasını bir anne babaya kesmemelisin.

Kv tanımadan yorum yapmayın diyorsun da olumlu yorum yapınca tanımaya gerek yok ama olumsuz olunca tanımamız gerekiyor sanırım. Burdaki kimse kimseyi tanımıyor zaten. Yazmış oldugun konuya göre cvp yazıyoruz. Konunun içeriğinde daha önce böyle sorunlar yazmamissin. Eğer ki kısa da olsa annesi bizim evlenmemizi onaylamadı bizi ayırmaya çalıştı vs kısaca bahsetsen ona göre yorum yapardık.
Elbette bu şekilde şeyler yaptıysa değil 2 gün 2 dakika bile insan tahammül etmek istemez.

Sizi anliyorum. Eski bir konunuzu hatirliyorum politik vs gibisinden.
Sanirim sizin kv de ikiyuzlu birde laf sokuyor vs..sizde karsilik veremiyor politik olamiyorsunuz huzurunuz kaciyor.
Bende oyleyim. Laf sokmayi sevmem..durustlugu severim. Kv nefret ederse en azindan belli etsin ama ogullarina karsi oyun oynadiklari icin boyle sacma seyler yapiyorlar..

Okadar gereksiz ki bunlar. Bende mesela politik olamam..sevmedigim insanla niye ayni ortamda bulunayim birde laf sokmakla ugrasiyim soguk savaslarla ugrasiyim ki?
Yapmacik olursam kendimden uzaklasirim ve bu hic hosuma gitmez.

Caresini bilsem size soylerdim...
Tek umudum insanlarin kendileriyle ugrasmalari kendi hayatlariyl ilgilenmeleri ego savaslarini birakmalari.. Biz en azindan kiz cocuklarimizi iyi yetistirelim gittikce azalsin bu gereksiz sacmaliklar. Cunku boyle seyler cahil isi..

Ben ayni evde yasiyorum ya ben ne yapayim :/

inan yine iyimiş eşine haber veriyorlar benim evim darmadagınık temizlik varken baskın yaparak evime dalmışlıkları var birde üstüne hizmet bekleyip yaptıgım işi begenmeyip pasaklı ilan etmişlikleri var,Agzının paylarını ver otursunlar ben yapmadım pişmanım salak gibi seviyorum kaynanamı oda beni sanırdım meger hepsi yalanmış bu hamilelikte anladım, bana yaşatıklarını zor iş gelin olmak hele anlayışsız bir kaynanaya sahipsen görümceye sahipsen Allah kolaylık versin sabır versin sanada

Evet cnm çok politik oscarlık bir kadın
Benim hakkımda her soylediği seyi
Eşime duydum ben
Ama benim yüzüme haddinden fazla seviyor gbi davranıyor
Ben de politik olamam
Beni kesseler düşündüğüm seyin aksini soyleyemem ama kendisi hep düşündüğünün tam aksini söyler
Yarın bu saatlerde beraberiz bakalım hayırlısı

Biz ilk basta cok sevdik birbirimizi yani ben sevmişim sadece
Ama hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
Biz evlenirken annemin ayagı kirildi
Bnm burda hiç aktabam kimsem yok
2 ayda hem eşya baktık
Hem ev tuttuk temizledim tasıdık hem de işe gittik
Ya bir anne bir kere olsun gelmez mi yardıma
Hadi onu da gectim aramaz mi ya
İnan canımız cıktı eşimle
Hersey düzene girdi 3 ay snr geldi
Bir de hep rol, hep aklımdaydınız annecim uykularım kactı annecim
Bilmem ne annecim
Snr ev aldık
Sıfır ev aldık ve o ev de resmen canımızı okudu
Onda da gelmedi , anca aradı yardım lazım mi geleyim mi dedi
Ya yardım lazım olmaz mi
Herseye yetişiyorsun gezmene tatiline
Bi cık gel ya annelik yap di mi ama yok
Ama eşimin sesi az donuk gtsın telde
Hemen annemmmmmm bi selfi cek foto at der
Eşim atarsa aaaa gözlerin kırmızı mı cıkmıs neyin var bak dogru soyle birsey mi
Oldu der
Ya hep pusudalar
Eşim dese ki eceyle kavga ettik falan koca bir oh cekecekler ailece
Bir de gelince sürekli ben cok fedakar anneyim cocklarım için yasıyorum falan der
Ağlamaya baslar
Pöff

Sonuçta annesi eşinizin tabi ki bazı konularda fikrini beyan etmek durumunda herkes ister evladıyla aynı şehirde yaşamayı ve evladının anne babanın onayını da alarak evlendirmeyi sonuçta büyütmüş bu yaşa getirmiş.. Bn kayınvalideniz haklı demiyorum fakat sizi kayınvalideye cephe almış görüyorum 2 günlüğüne dahi kabullenemiyorsunuz bir de gelmediler diyorsunuz nasıl gelsinler istenmedikleri eve insan tatlı dil güler yüz ister siz istemiyorsunuz insanları mutlaka farkediyorlardır oğulları da size söz geçiremediği için oğluna da cephe almıştır ben haksız buldum sizi çok yanlış ne olacak 2 günden demek ki sizi samimi bulmuyorlar ki oğullarını arayıp haber vermişler..

Ben sorunu kayınlarınızda değil onları öcü gibi gören sizde gördüm

Ne desem anlamıyorsunuz
Bakın burada bir konum daha vardı politik kv diye
Ben onları samimi bulmadığım için arama mesafe koydum
Eşimin söz gecirememe gbi bir durumu yok
Annesinin huyunu bildği için ist dan bursaya yerlesen eşim
Benim zorumla gelmed değil mi koskoca adam
İstese annesini babasını arar değil mi
Ya da istese senede bir kere olsun cıkar annesine ziyarete gider
Annesinin nasıl bir insan oldugunun eşim de farkında
Bagları koparmamak adına davet ediyor
Ama mesafeyi eşim kendi de koruyor
Anne baba onayı alarak evlenmeyi herkes ister evet ama bu kadın oğlunun yanında hiçbir bayan istemiuor
Bunu bana soyleyen de eşim
Buna ne diyeceksınız

aranızda gecmıste kötu seyler yasanmadı ise bu sekılde düşünmemeniz normal
ben kendısını sevmıyorum hiç
Aslına bakarsanız benimde bayıldığım söylenemez. Beni çok kırdığı zamanlar oldu. Fakat ben anneme çok duskunum. Annem eşime kötü davransa diyelim annemi silebilir miyim, asla. Eşimde o kadının canından kanından beslenmiş onun karnından çıkmış. Kimse eşi için annesini silmez bana kalırsa. Hep annesinin el üstünde tutulmasını ister. Bu yüzden ben cooook şeyi görmezlikten geliyorum ve eşime annesine kirilsam bile cogu zaman bundan hic bahsetmiyorum.

annesine kötü davranmıyorum ki ben.
annesini silsin de demiyorum
sadece içimdeki siniri burada paylastım
eşimi üzmemek adına tabiki evıme gelenlere ıyı davranacagım

ayrıca eşimin annemi el üstünde tut diye bir beklentisi yok
kendisi söyler bana seni kırdıklarında cevabını ver , içinde tutma diye
ama ben yuz goz olmamak adına cok vermem
eşim kendisi söyler annemi aramak zorunda değilsin , sizinkiler bana bu sekılde davransaydı ben arayıp sormazdım der.

konuma iki link ekledim
açın okuyun vaktiniz var ise

olay zaten sevip sevmemekte bence kız ve erkek kaynanalar çenelerini tutup mümkünse en az seviyede konuşacaklar ve ev ortamına müdahale bulunmuyacaklar

olay zaten sevip sevmemekte bence kız ve erkek kaynanalar çenelerini tutup mümkünse en az seviyede konuşacaklar ve ev ortamına müdahale bulunmuyacaklar
az mı konuşacak
İnanır mısın sabah uyanıyoruz ya , yatana kadar hiç susmaz bir saniye bile
O kadar sıkılıyorum ki anlatamam
Sürekli başkalarını anlatıyor, kendini vüyor.Herkes iki gün demiş ama ,o iki gün bana iki yıl gbi geliyor , katlanamıyorum asla.

Sürekli kendini öven insana zaten hiç tahammülüm yok.

Tamam haklısın da eve gelıyorlar ıkı gün ıcın nedır bu tantana?regl oldum mısafır alamam nedemektır?:)) sen kendı aılene böyle mı yapıyorsun

Tamam haklısın da eve gelıyorlar ıkı gün ıcın nedır bu tantana?regl oldum mısafır alamam nedemektır?:)) sen kendı aılene böyle mı yapıyorsun

konumda iki tane link var okuyun dılersenız
evet kendı aıleme de boyle yapıyorum
müsade almadan gelmez aılem ve regl isem de kımseyı kabul etmem çnk iki günüm acilde iğne serum ile gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…