Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Cu

Cumartesi evde olmayız
Onlar sehrin en meshur yerlerine gidip
Gece yatana kadar gezdirilmek isterler
Tüm masraflar bize ait :)
Amaaaa.. Sen hastasın o yüzden çıkamazsın. Sevgili eşin de anneciğim karım böyle kıvranırken nasıl gezeyim ben, bir daha ki geldiğinize artık der. Yemeği de sipariş verirsiniz hop bitti :KK70: Çok kötüyüm bazen yaa

evet aynen öyle
ya artık nasıl bir etkı aldıysam annesınden
salı gunu ogrendım bak bugun persembe hala sinirlerim tepemde
haz etmediğim insanları görmek istemıyorum , ama mecburum sanırm
3 ay gidip yurtdışında eşimin (tanımadığı) aile üyeleriyle birlikte kalacağım :oha: Eşimin abisi oradaydı o ayarlayıverdi. Tabi ki çok sevindim çünkü bursum vs. yok masrafları cebimizden karşılayacağız ve orada ev tutmak sadece üç ay için çok zor olacaktı. Ama gerginim ben de. Ya sorun çıkarsa diye korkuyorum.

Amaaaa.. Sen hastasın o yüzden çıkamazsın. Sevgili eşin de anneciğim karım böyle kıvranırken nasıl gezeyim ben, bir daha ki geldiğinize artık der. Yemeği de sipariş verirsiniz hop bitti :KK70: Çok kötüyüm bazen yaa
eşim evi temızledı zaten herseyı hallettı sağolsun
yarın da dısarıda yıyıp eve oyle gelıcez
ct de cıkmam onlar üçü cıksa benım için daha ıyı evde kafa dınlerım
belkı ct aksamı annemlerı de davet ederım arada kaynasınlar

eli kolu boş gelecek şimdi bize:)
geldiğinde de diyecek ki
çok üzülüyorum ececim valla gunlerdır size hedıye arıyorum ama sen begenmezsın dıye bırsey alamadım, yıne mutsuz mutsuz geldım
bak ben sımdı ıst a donunce evınız ıcın bı hedıye bakıp benı arıyorsun, anne ben bunu begendım dıyorsun ben de parasını yolluyorum tamam mı diyecek :KK70:

Karsısında 15 yasında kız cocugu var sanıyor
almadıysan alma bırsey çeneni de kapa otur yani.

3 ay gidip yurtdışında eşimin (tanımadığı) aile üyeleriyle birlikte kalacağım :oha: Eşimin abisi oradaydı o ayarlayıverdi. Tabi ki çok sevindim çünkü bursum vs. yok masrafları cebimizden karşılayacağız ve orada ev tutmak sadece üç ay için çok zor olacaktı. Ama gerginim ben de. Ya sorun çıkarsa diye korkuyorum.
kimlerle kalacaksın mesela?
hiç tanımaman daha ıyı bu acıdan düşün
tanısan ve hoşlanmasan daha fena olurdu, hiç gidesin gelmezdi.

kimlerle kalacaksın mesela?
hiç tanımaman daha ıyı bu acıdan düşün
tanısan ve hoşlanmasan daha fena olurdu, hiç gidesin gelmezdi.
Valla tam emin değilim, eşimin halasının veya babasının halasının torunları olabilir. Olmaya da bilir :KK70: Doğru diyorsun, sevmediğim biri olsa direk yok gerek yok derdim. Ama orada çalışacağım, gece girerim eve, bazı zamanlar zaten sempozyum falan dolayısıyla bir hafta bir hafta uzaklaşacağım, ve sadece üç ay. O yüzden çok dert etmemeye kendimi zorluyorum bakalım.

eşim evi temızledı zaten herseyı hallettı sağolsun
yarın da dısarıda yıyıp eve oyle gelıcez
ct de cıkmam onlar üçü cıksa benım için daha ıyı evde kafa dınlerım
belkı ct aksamı annemlerı de davet ederım arada kaynasınlar

eli kolu boş gelecek şimdi bize:)
geldiğinde de diyecek ki
çok üzülüyorum ececim valla gunlerdır size hedıye arıyorum ama sen begenmezsın dıye bırsey alamadım, yıne mutsuz mutsuz geldım
bak ben sımdı ıst a donunce evınız ıcın bı hedıye bakıp benı arıyorsun, anne ben bunu begendım dıyorsun ben de parasını yolluyorum tamam mı diyecek :KK70:

Karsısında 15 yasında kız cocugu var sanıyor
almadıysan alma bırsey çeneni de kapa otur yani.
Çok sinir bozucu bir şey yaa. Bence de annenleri çağır, otursunlar hep beraber. Senin kvde ilgi odağı olan tek misafir olmayınca siniri bozulacak bir hava var :KK70:

Valla tam emin değilim, eşimin halasının veya babasının halasının torunları olabilir. Olmaya da bilir :KK70: Doğru diyorsun, sevmediğim biri olsa direk yok gerek yok derdim. Ama orada çalışacağım, gece girerim eve, bazı zamanlar zaten sempozyum falan dolayısıyla bir hafta bir hafta uzaklaşacağım, ve sadece üç ay. O yüzden çok dert etmemeye kendimi zorluyorum bakalım.
ooo baya uzaklarmış hiç dert etme
uzak olunca ıyı davranırlar :)

nasl kurtulacağım
senede bır kere görsem de işte malesef hayatımdalar
nefret edıyorum ondan ya, resmen nefret ediyorum
bizimki alttan alttan huzuru bozuyor
laflarına baklırsa siz mutlu olun yeter annecim der hep.
hep acındırıyor oğluna kendini , hep ezik modda , hep magdur
inan hergun dısara bir faaliyette , 60 yasında ama benden dinç
kahvaltılara gider, rakı balık muhabbetlerine gider, platese gider ama bize gelıyor ya yolcu edeceğiz
otobuse bınerken dıyor ki eşime,
inşallah oturacağım yeri bulurum annecim iliyorsun ben çok saf kadınım diyor :KK70:
Ya bu kadın nişantaşına yaşayan sosyal bir kadın.
oğlu mesela yaprak sarması yapsana ane derdi eskiden, ben anlamam ki annecim hiç beceremiyorum annecim ,
eşim de şimdi diyor arada annem saftır , düşünemez akıl edemez diye bazen cinlerim tepeme cıkıyor

gecenlerde kalbınde carpıntı olmus, annem aramıs bunu
annem beni bir aradı hışımla
ece kvalideni bi ara ıstersen dedi , noldu dedim , çok hastaymıs kadın dedı
neyı varmıs dedım carpıntısı oluormus dedi annem,
o aksam anneme gittim al hasta kadına bak dedim :KK70:

Günde elli aktivieye katılıyor , anneme demiş ki napalım ölürsek de ölürüz:KK70:
O gece eşim de dedi aynı şeyi annem hastaymış çok dedi.
dur bi arayım dedim
aradım kv deyı
gecmıs olsun falan
ağlak ağlak konusuyor
valla anne bizden cok gezıyorsun masallah hıc hastaya benzemıyorsun dedım
dısardan oyle gorunuyor yavrum dedi :)))
Ya inanılacak gibi değil , çok film kayinvaliden var :KK70: yalnız saf maf değil , şeytanın yattığı yeri bilecek cinslerden . . Sadece algı yapıyo , elinin eteğinin altında olun diye .esin görüyor gezdiğini, bir sıkıntısı olmadığını ama telefonda ses tonunu biraz düşürüp "hastayım oğlum, hiç iyi değilim "dese , gördüğünü unutur ,duyduğuna üzülür . Bizim milletimiz böyle algı operasyonlarına çok açık .görmekten çok duymayı severler. ..sen ,kayinvaliden dünya değiştirene kadar bunu çekeceksin belli .en az zararla atlatırsın insallah ,kolaylıklar diliyorum .

Ya inanılacak gibi değil , çok film kayinvaliden var :KK70: yalnız saf maf değil , şeytanın yattığı yeri bilecek cinslerden . . Sadece algı yapıyo , elinin eteğinin altında olun diye .esin görüyor gezdiğini, bir sıkıntısı olmadığını ama telefonda ses tonunu biraz düşürüp "hastayım oğlum, hiç iyi değilim "dese , gördüğünü unutur ,duyduğuna üzülür . Bizim milletimiz böyle algı operasyonlarına çok açık .görmekten çok duymayı severler. ..sen ,kayinvaliden dünya değiştirene kadar bunu çekeceksin belli .en az zararla atlatırsın insallah ,kolaylıklar diliyorum .
aynen öyle film
teşekkür ederim :KK43:

Benim kv de arada gelir iki üç hafta kalır be beni değil eşimi arar geleceğini söylemek icin. Bu gune kadar hiç eşşek yerine kondugumu düşünmemiştim. Biraz abartmıyor musunuz.
Benim annemde eşime sormaz bize geleceği zaman biz onların evlatlariyiz.

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde yaşadığım olaylar oldu kv ve elti ikilisiyle ki hala da yaşarım malesef ki altlı üstlü oturuyoruz kv resmen kullanır beni evinden misafiri eksik olmaz temizliğine gelinleri yapsın o da genelde ben olurum yapılacaklarını yap yok bayram temizliği yok genel temizlik oraya gidelim buraya gideli der durur bende aram kötü olmasın diye ses etmedim ama çalışan bir kadınım bende ve 1. sınıfa giden oğlum var öyle ki hafta için işten gel yemek yap bulaşık yıka derslere yardım et derken saat 12 oluyor hafta sonuda kendi evimi toparlamam lazım onu yapıyorum ama illa birşey çıkarıyor bana.işte bugün şunu yapsak falan.ben oğlumla vakit geçirmek istiyorum evimde ve yalnız.işten izin alıyorum bazen hemen iş çıkarıyor eltimde çalışıyor şuan onun çocuklarına bakıyor hemen bırakıyor çocukları ben evde olduğumda işte günüm var sen bakarmısın diye deli olmamak elde değil.geçen şubat tatilinde izin almıştım oğlum evde diye o zamanda günü varmış diyo bana günü sen evdeyken alalım dedim aradımda sende gelirsin diyo amaç bana çocuklara baktıracak ordada.bende dedim ben oğlumla vakit geçireceğim beni güne karıştırma anne dedim zaten iznim bitecek dedim.sen al eltimin çocukları git dedim.aradan geçti bir kaç gün geldi işte sen bakarmısın ben güne gitsem offffff delirdim resmen baktık yinede.ama mesafemi koymaya çalışıyorum bende.iyice kullanmaya başladılar artık.kendi hayatıma odaklanıyorum.sende zaten planını yapmışsın canım tek dileğim sinir olmadan kafaya takmadan atlatman.

seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde yaşadığım olaylar oldu kv ve elti ikilisiyle ki hala da yaşarım malesef ki altlı üstlü oturuyoruz kv resmen kullanır beni evinden misafiri eksik olmaz temizliğine gelinleri yapsın o da genelde ben olurum yapılacaklarını yap yok bayram temizliği yok genel temizlik oraya gidelim buraya gideli der durur bende aram kötü olmasın diye ses etmedim ama çalışan bir kadınım bende ve 1. sınıfa giden oğlum var öyle ki hafta için işten gel yemek yap bulaşık yıka derslere yardım et derken saat 12 oluyor hafta sonuda kendi evimi toparlamam lazım onu yapıyorum ama illa birşey çıkarıyor bana.işte bugün şunu yapsak falan.ben oğlumla vakit geçirmek istiyorum evimde ve yalnız.işten izin alıyorum bazen hemen iş çıkarıyor eltimde çalışıyor şuan onun çocuklarına bakıyor hemen bırakıyor çocukları ben evde olduğumda işte günüm var sen bakarmısın diye deli olmamak elde değil.geçen şubat tatilinde izin almıştım oğlum evde diye o zamanda günü varmış diyo bana günü sen evdeyken alalım dedim aradımda sende gelirsin diyo amaç bana çocuklara baktıracak ordada.bende dedim ben oğlumla vakit geçireceğim beni güne karıştırma anne dedim zaten iznim bitecek dedim.sen al eltimin çocukları git dedim.aradan geçti bir kaç gün geldi işte sen bakarmısın ben güne gitsem offffff delirdim resmen baktık yinede.ama mesafemi koymaya çalışıyorum bende.iyice kullanmaya başladılar artık.kendi hayatıma odaklanıyorum.sende zaten planını yapmışsın canım tek dileğim sinir olmadan kafaya takmadan atlatman.
senın işin daha da zormuş:KK43:
allah sabırlar versin
ben senede ıkı gun gormeye tahammul edemıyorum
benımkının oyle yonlerı yok
bana iş güç yaptırmaz ama farklı sınır bozucu seylerı var mesela
hep pusuda oğlu yapamasın evliliği yürütemesin bıraksın ist a dönsün istiyor

biz de ınadına baglanıyoruz bırbırımıze
çougumuz olmuyor suanda ona bıle sevınıyor kadın
öyle kotu bi insan.

Benim kv de arada gelir iki üç hafta kalır be beni değil eşimi arar geleceğini söylemek icin. Bu gune kadar hiç eşşek yerine kondugumu düşünmemiştim. Biraz abartmıyor musunuz.
Benim annemde eşime sormaz bize geleceği zaman biz onların evlatlariyiz.
aranızda gecmıste kötu seyler yasanmadı ise bu sekılde düşünmemeniz normal
ben kendısını sevmıyorum hiç

senın işin daha da zormuş:KK43:
allah sabırlar versin
ben senede ıkı gun gormeye tahammul edemıyorum
benımkının oyle yonlerı yok
bana iş güç yaptırmaz ama farklı sınır bozucu seylerı var mesela
hep pusuda oğlu yapamasın evliliği yürütemesin bıraksın ist a dönsün istiyor

biz de ınadına baglanıyoruz bırbırımıze
çougumuz olmuyor suanda ona bıle sevınıyor kadın
öyle kotu bi insan.
ben ilk evlendiğim zamanlarda bir çocuğumu kaybettim onlar yüzünden canım ve şuan 2. çocuk olmuyor benimde 2 yıldır bende buna çok üzülüyorum.yani başkası olsa yerimde yüzlerine asla bakmazdı.ama ben biraz sessiz kalıyorum sanırım o yüzden.kendimi değiştiriyorum ama elimden geldiğince geçmişe göre daha farklıyım kendimi ezdirmiyorum ve herşeyini yapmıyorum yaşlı olsa anlarım eli ayağı tutuyor.birde eltime korkusuna birşey diyemiyor bana emir buyuruyor işte onada çok sinir oluyorum ama bende yapmayacağım artık ne olursa olsun kendi evimden feragat ediyorum onun yüzünden bir hafta sonum var onuda onun günüyle misafiriyle temizliğiyle geçiriyordum ama artık değişiyorum baya baya.oğlumla vakit geçiriyorum daha çok.insan yaş ilerledikçe sessiz kaldığı şeylere tahammül edemez oluyor.ben geçmişi hazmedemiyorum mesela

ben ilk evlendiğim zamanlarda bir çocuğumu kaybettim onlar yüzünden canım ve şuan 2. çocuk olmuyor benimde 2 yıldır bende buna çok üzülüyorum.yani başkası olsa yerimde yüzlerine asla bakmazdı.ama ben biraz sessiz kalıyorum sanırım o yüzden.kendimi değiştiriyorum ama elimden geldiğince geçmişe göre daha farklıyım kendimi ezdirmiyorum ve herşeyini yapmıyorum yaşlı olsa anlarım eli ayağı tutuyor.birde eltime korkusuna birşey diyemiyor bana emir buyuruyor işte onada çok sinir oluyorum ama bende yapmayacağım artık ne olursa olsun kendi evimden feragat ediyorum onun yüzünden bir hafta sonum var onuda onun günüyle misafiriyle temizliğiyle geçiriyordum ama artık değişiyorum baya baya.oğlumla vakit geçiriyorum daha çok.insan yaş ilerledikçe sessiz kaldığı şeylere tahammül edemez oluyor.ben geçmişi hazmedemiyorum mesela
geçmiş olsun :KK43:
ben de hazmedemiyorum işte
silip eskide kaldı diyemıyorum

ben kv demin eceden nasılsa ayrılacaksın
evliliği yapamayacaksın geri döneceksın laflarını duydum eşime soyledıgi
eceye tüm maaşını soyleme falan derdi

bir de bana sürekli eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap eder
eşim kızdan ayrılalı 6 yıl olmuş , kv deme göre de türkiyede o isimden cokmus o yuzden bana oyle hitap ediyormus ben cok alınganmısım.

sen de evinden cocugundan feragat etme bence.
herseyıne tamam deme .

geçmiş olsun :KK43:
ben de hazmedemiyorum işte
silip eskide kaldı diyemıyorum

ben kv demin eceden nasılsa ayrılacaksın
evliliği yapamayacaksın geri döneceksın laflarını duydum eşime soyledıgi
eceye tüm maaşını soyleme falan derdi

bir de bana sürekli eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap eder
eşim kızdan ayrılalı 6 yıl olmuş , kv deme göre de türkiyede o isimden cokmus o yuzden bana oyle hitap ediyormus ben cok alınganmısım.

sen de evinden cocugundan feragat etme bence.
herseyıne tamam deme .
yok tatlım demeyeceği zaten baya baya değiştirdim kendimi bende neler gördüm bilsen neler duydum diyorum ya sana başkası olsa arkasına bakmadan kaçardı ama eşim arkamda şükür ki.sende o deiklerini getirmemeye çalış geldiğinde maksadı zaten seni sinir etmek.sende sinir olunca istediğine kavuşmuş oluyor eşinde daha da yakın davran yanında.nasıl bağlı olduğunuzu görsün asla suratını asma ki amacına ulaşamadan gitsin.ona istediğini verme.

yok tatlım demeyeceği zaten baya baya değiştirdim kendimi bende neler gördüm bilsen neler duydum diyorum ya sana başkası olsa arkasına bakmadan kaçardı ama eşim arkamda şükür ki.sende o deiklerini getirmemeye çalış geldiğinde maksadı zaten seni sinir etmek.sende sinir olunca istediğine kavuşmuş oluyor eşinde daha da yakın davran yanında.nasıl bağlı olduğunuzu görsün asla suratını asma ki amacına ulaşamadan gitsin.ona istediğini verme.
yok asla asmam surat
laf da sokmuyorum o sokunca da duymazdan gelıyorum
bnm de eşim destek
yoksa cekmezdım bu kadını

Yahu pardon ama evin hanımı sensin de kocan nesi. Kadın oğlunun evine ilk defa geliyor üstelik sadece 2 günlüğüne.. neyin derdindesin sen. Zoraki geliyor demissin bu çok normal yazdıklarından yola çıkarak onlara nasıl bi tavrın olduğunu anlamak zor değil. Böyle birisinin evine zoraki gidilir elbet. Valla bence bir silkelen ve kendine gel. Içinde bulunduğun sınırlı ve stresli durumun faturasını bir anne babaya kesmemelisin.

X