Evet kendisi inanılmaz oyuncu ve yalancı bir kadındırSanirim siz cok kotu seyler yasamissiniz kayinvalidenizle aranizda cok buyuk olaylar olmus bilmedigimiz yoksa oglunun evine gec geldi yada onu aradi beni aramadi gibi seyler sorun olmazdi.
Hiç sıkıntı yapma hele ki tedaviye başlayacaksın o yüzden sıkma kendini yapabildiğini yap eşine de söyle yabancı değiller ben de bu kadar yapabildim diye eğer beğenmezse kendi yardım etsin eşin...Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Neden peki ?? herşey mükemmeldi ve siz onlara pozitif yaklaştığınız ve saygılı davrandığınız için mi bunları yaptılar.İki oğlunuz var di mi
Allah bagıslasın
İki oğlunuz da evlenirken el gbi uzaktan izleyip oğlunuz düzen kurduktan 3 ay snr mi evine gelirsiniz
Nikahtan bir gün evvel gelin ve oğlunuz size gelecek olsa evdeki tüm ahali ıle dısarı cıkıp elde gelinlik damatlık valizlerle kapıda mi bırakırsınız oğlunuz ve gelininizi
Oğlunuz evleneceği zaman baska sehirde ise
Bir kere olsun arayıp birsey lazım mi demez miisiniz
Sen karını sectin beni artık unuttun
Beklıyoruz bşz yapamazsan ger dön
Sen zaten bu evliliği yapamauacaksın
Yürütemeyeceksin diye dört gözle bosanmasımı mi beklersiniz
Pekela oğlunuz evlense 5 ay işsiz kalsa
Pusuya yatıp maddi durumunuz cok cok iyi oldugı halde
Parasızlıkta bunalıp bu evliliği devam ettiremeyecek ve bize geri dönecek diye bekler misiniz
En önemlisi de kızınızın iki torunu için ölürken
Oğlunuzun evladı olmamasını ister misiniz ????
Zoraki geliyorlariki günden nolacak ya? hem gelmediler şimdiye kadar diye şikayet ediyorsunuz hem de kırk yılda bir 2 günlüğüne gelmelerinden rahatsız oluyorsunuz. kayınvalide ve kayınpederle kanlı bıçaklı olmadıktan sonra eşimin anası babası diye hürmetimi esirgemezdim topu topu 2 gün. eşimle huzurum olsun yeter.
Neden peki ?? herşey mükemmeldi ve siz onlara pozitif yaklaştığınız ve saygılı davrandığınız için mi bunları yaptılar.
Yaptıklarının elbette bir sebebi vardır.O süreçte aynaya baktınız mı?
Aileler genelde istemedikleri geline bunları yaparlar.
Aynaya bakacak birseyimm yoktuNeden peki ?? herşey mükemmeldi ve siz onlara pozitif yaklaştığınız ve saygılı davrandığınız için mi bunları yaptılar.
Yaptıklarının elbette bir sebebi vardır.O süreçte aynaya baktınız mı?
Aileler genelde istemedikleri geline bunları yaparlar.
Eşim yardım ediyor sağolsunHiç sıkıntı yapma hele ki tedaviye başlayacaksın o yüzden sıkma kendini yapabildiğini yap eşine de söyle yabancı değiller ben de bu kadar yapabildim diye eğer beğenmezse kendi yardım etsin eşin...
Hayır kim haklı olayı değilAynaya bakacak birseyimm yoktu
Eşim bile sen haklısın annem benim yanımda baska bir kadın istemiyor der
İlla gelin mi suclu olmak zorunda sizin için
Kv dem 6 senelik nişanlısından ayırmıs eşimi
İkisi de ist da yasıyorlarmıs
Eşim beni tanıyınca ben bursada yasıyorumm diye ailesinden uzak olmak adına yani huzurlu olmak adına bursaya yerlesti , işini ailesini cevresini ve herseyini bırakıp.
İlla gelin haksız değil mi ?
Kadın oğlunun yanında hiçbir bayani istemiyorHayır kim haklı olayı değil
Duygular karşılıklıdır babında yazdım.Etki tepki olayı...
Çok şanslısın o zaman , iki günün de göz açıp kapayıncaya kadar geçmesini dilerim :)Eşim yardım ediyor sağolsun
Herseye yardım eder
Yemege temizliğe servise vs
Anlayışldır yani
T sekkur ederimÇok şanslısın o zaman , iki günün de göz açıp kapayıncaya kadar geçmesini dilerim :)
Arkadaşım da böyle söylüyor . "Onun o cırtlak xcim diyen sesini duydum mu Ken dimi en yakın boşluktan aşağı bırakmak istiyorum ." Ben gülerdim. .sonrasında anladım durumun vehametini. Kadın şimdi uzaktan mudahil olmaya çalışıyor . Dedikodu yapıyor ,yalan söylüyor ve huzur bozuyor .arkadaşım boşanmayı bile düşündü. Allah yardımcın olsun. .sende kurtulursun insallahBenim ki dr aynen böyle işte
Eşime soylediklerine kac kere sahit oldum benim hakkımda
Duydugumu bilmio kendisi
Ama snr benim peşimde ecem ececim diye dolanır
Benimki de dısarıdan cok kibar anlayıslı bi kv olarak görünür ama içi o kadar fena ki anlatamam
senin gibi düşünüyorum. Kayinvalide kayinbaba eşimin erkek kardeşi 3 ay önce geldiler ve 45 gün kaldılar. Bebeğime bana yardımcı olacaklarını düşündüm. Oldular da aslında ama bebeğim bana daha fazla bağlandi. Dinlendigim günler de oldu ama daha fazla yiprandigim günler de oldu.Sevmiyor olabilirsiniz ama bu kadar da abartmanın lüzumu yok. Yabanci olsa gelse kalsa insan tahammül eder. Hem siz sevmiyo da olsanız esiniz zaten ısrarlarından da anlasılacagı gibi ailesiyle olan bagini koparamaz veya yabanci olarak göremez. Benim kaynanam bize gelcek diye de beni araması gerek illa diye bisey de yok kusura bakma ama oğlunun evi tabikide istediği zaman gelir. Size ne yasatmış olursa olsun sizde bana göre ondan farklı gorunmuyosunuz evinize gelen insana cok iyi hizmet edip hürmet gosteren bi insan olsaydınızda bence 2 gün icin böyle bi konu acmazdınız. Ayrica burda kayinvalidenizin sizi eşşek yerine koyduğu bi durumu da göremiyorum. Sizin aileniz size gelecegi zaman eşinizi arayip oglum musait misiniz demesi ne kadar abesse kayinvalidenizin sizi aramasi da o kadar abes ve gereksiz bence. Bu tarz seylerin boyle buyutulmesine hic anlam veremiyorum. Karsinizdaki insan kendi kotuluguyle kalsin siz elinizden geleni yapin ...
nasl kurtulacağımArkadaşım da böyle söylüyor . "Onun o cırtlak xcim diyen sesini duydum mu Ken dimi en yakın boşluktan aşağı bırakmak istiyorum ." Ben gülerdim. .sonrasında anladım durumun vehametini. Kadın şimdi uzaktan mudahil olmaya çalışıyor . Dedikodu yapıyor ,yalan söylüyor ve huzur bozuyor .arkadaşım boşanmayı bile düşündü. Allah yardımcın olsun. .sende kurtulursun insallah
Ona kalırsa zaten kvsiyle birlikte yaşayan insanlar da Afrika'da açlıktan ölen çocuklar olduğu için dertlenmesi, onlardan iyi durumdalar çünkü.Hayır düşünmedim
Bu onların tercihi
Onlar birlikte yasıyor diye ben de sevmediğim kişileri sevmek zorunda değilim ki
İyi insan olsalar her sekilde agırlarsın da
Kuyu kazıp yüze gülen kişiler olunca pek ağırlayasin gelmıyor
ben de cekeceğim mecbur aksini iddia etmedim zaten hiç amasenin gibi düşünüyorum. Kayinvalide kayinbaba eşimin erkek kardeşi 3 ay önce geldiler ve 45 gün kaldılar. Bebeğime bana yardımcı olacaklarını düşündüm. Oldular da aslında ama bebeğim bana daha fazla bağlandi. Dinlendigim günler de oldu ama daha fazla yiprandigim günler de oldu.
Konu sahibi kardeşim benim kaynana da çok hata yapmıştır ama eşimin annesi atamaz da satamaz da anne sonuçta. Ben huzursuz olduğum halde 45 gün çekti isem senin 2 gün ne ki be kardeşim. Bana abartı geldi davranışın düşüncelerin. Haklı olduğunu düşünüyorum fakat da bu kadar kendini uzecegin bir mesele olmadığını düşünüyorum.
evet aynen öyleOna kalırsa zaten kvsiyle birlikte yaşayan insanlar da Afrika'da açlıktan ölen çocuklar olduğu için dertlenmesi, onlardan iyi durumdalar çünkü.
İnsanlar anlamıyor. Sen onlara gelmeyin diyecek değilsin, gelecekler eşin için ağırlayacaksın sonuçta. Sadece burada dertleşmek istemişsin. Bana tavsiye verin nasıl engellerim demiyorsun ki.