Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
ayyyy aynı benim sahtekar kayınvaldem kaynanayı hic sevmem sürekci acıtasyon yaparak aglayan kaynanayı gene hiccccccccc sevmem eee esin deseye su ara isler yogun anne yaza dogru gelin diye sallasaydı keske bide sen onları biliyosun neden esine daha aramadan bile ararlarda salla gitsin demedin madem esinden o yuzu buldun hicc ugrasmaa

bebek konusunda yalan mı soyluyorum :KK70:
Çok komiksiniz ya
Dün edicabil hastenesine gittim , aşılama evelinde dr klomen tedaviisne basladı
adetın 3. gunu içeceğim
yalan oldugunu nerden cıkardınız anlamadım

evet anlayıssız ve tahammulsuzum ,
çünkü altında yatan sebepler var
geçmiş var
siz bunları bilmiyorsunuz.

siz regl zamanınızı rahat atlatıyor olabılırsınız, ben her ay acilde iğne olmak durumunda kalıyorum ıkı gun boyunca.
Regl sancısını kardeşimden biliyorum
Hafife alınacak gibi diyemem asla.
Düz duvarı o acıyla tırmaladıgını bilirim.

Bu konularda en çok damatlara üzülüyorum.
Nasıl arada kalıp yıpranıyorlardır.
Birçok tanıdığım var ben de oradan biliyorum.
Yerinde olsam bu kadar panik yapmam.
Bir akşam lahmacun diğer akşam evde pratik bir şeyler hazır mantı,köfte patates,fırında tavuk gibi geçiştirim.
Ne de olsa sevdiğin adamın ailesi,olaya buradan bakarsan daha az takarsın.

ayyyy aynı benim sahtekar kayınvaldem kaynanayı hic sevmem sürekci acıtasyon yaparak aglayan kaynanayı gene hiccccccccc sevmem eee esin deseye su ara isler yogun anne yaza dogru gelin diye sallasaydı keske bide sen onları biliyosun neden esine daha aramadan bile ararlarda salla gitsin demedin madem esinden o yuzu buldun hicc ugrasmaa
eşim de kırk yılda bir denk geldıler dıye gelmeyın dememıstır
eşim benım aileme de demez
erkekler bızim gbi bakmıyorlar olaylara

evet sürekli her geldiğinde ağlıyor canımı sıkıyor benim
laf arasında mesela elini ağzına götürür banyoya koşar ,
ağlamış gbi yapar geri gelir
istiyor ki hep anne ne oldu dıyelım
enne neyın var dıyelım vs vs

Kv niz bisey yyapmis sandim oglunun evine gelmeai gayet normal.
Size biseymi yapti oncesinde cok dolmussunuz

Regl sancısını kardeşimden biliyorum
Hafife alınacak gibi diyemem asla.
Düz duvarı o acıyla tırmaladıgını bilirim.
aynn ben de o şekilde oluyorum canım
her ay resmen kabus gbi beklıyorum
ayda iki günüm ölü gbi gecıyor

alti ayda bir iki gün.gelen kV den hicbirsey olmaz eşimin hatırına çok da güzel idare edilir sanki 1 ay kalcakmis gibi yazmışsınız abartilacak hiçbir durum yok senin ailen sana ne kadar degerliyse esininki de kendine o kadar değerli ki zaten iki guncuk kalcaklarmis eşinin değer verdiklerine iki gün de olsa değer verip sıkıntı çıkarmaman aranızdaki ilişkiyi güçlendirir senin anne baban geliyor olsa iki günlüğüne ve eşinin böyle bir tepki verse nasıl hissederdin dur ben söyliyim iki guncuk idare edemedi benim hatrim için der çok kirilirdin
yemek temizlik konusuna gelince özel bir durumun varmış madem güzelce mazeretlerini anlat kV ye sizi istediğim gibi agarlayamayacagim durumum boyle böyle diye biraz hazira kaçın biraz eşiniz yardimci olsun 48 saat geliirr geçer

Laf etmezler ki , içlerinden ederler ama yüzüme olsun ececim sen çalışan insansın der kv :)
İçinden söylediğini boşver..canını sıkmasınlar yeter atla deve değil 2 gün...madem geç haber verildi bulun birini ev temizliği için gerisi kolay halledilir...gereksizce gerilmişsiniz hiç gerek yok

eşim de kırk yılda bir denk geldıler dıye gelmeyın dememıstır
eşim benım aileme de demez
erkekler bızim gbi bakmıyorlar olaylara

evet sürekli her geldiğinde ağlıyor canımı sıkıyor benim
laf arasında mesela elini ağzına götürür banyoya koşar ,
ağlamış gbi yapar geri gelir
istiyor ki hep anne ne oldu dıyelım
enne neyın var dıyelım vs vs
Neden aglıyor?_

Bir akşam lahmacun diğer akşam evde pratik bir şeyler hazır mantı,köfte patates,fırında tavuk gibi geçiştirim.
+1
Yani nasıl olsa gelecekler yani, kendini yiyip bitirsen de gelecekler işte. O yüzden hiç bozmayıp günlük hayatına devam etmen daha mantıklı. Gelen 2 kişi yani, bir ordu gelmiyor sonuçta. 48 saat ya, idare edilir ne olacak ki? :KK51:
Laf mı edeceklermiş, etsinler. Oğlunun evine oğlunu görmeye değil de teftiş memurluğu yapmaya geldiyse o onun ayıbıdır. Valla misafire iyi davranmak önemli ama pamuklara sarmanın mantığını da ben anlamadım. Her gün 5 çeşit yemek yemiyoruz ailecek, neden misafir gelince kraliyet sofrası kurulur hiç anlamam. o_O

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
temızlık dediğin iki saat sürer en fazla, yemek işini de dışarda yersiniz evde sadece kahvaltı hazırlayın haftasonu yeetrlı bence... bu kadarda taktıgınıza degmez ayrıca esınız ısrar etmıs onlar da gelmek ıstemıs ...

eşimin yardım etmediğini nereden çıkardınız :) bunu da anlamadım ben

ben yapım gereği mükemmelliyetçi bir insanım .

evime geleni sevmesem de saygımdan ıyı agırlamak ısterım
saygı!!!!!
8 ayda bir iki günlüğüne gelen kV için böyle bir konu açmak ve saygı...

aynn ben de o şekilde oluyorum canım
her ay resmen kabus gbi beklıyorum
ayda iki günüm ölü gbi gecıyor
Boş ver germe kendini.
Hadi rahat bir nefes al
2 gün kalacaklarmış eşini de bu meseleyi baz alarak sıkmamaya gayret et.
Ben zamanla sunu öğrendim canım..
Ailesi bu atsan atılmaz satsan satılmaz.
Politik olana, politik olurum hayat felsefem haline geldi artık bu.
O ağlıyorsa bırak ağlasın hiiiç umursama.
Eşinle arana nifak tohumları serpecek derecede sızlanma işini başarıyla yapıyorsa ders al ondan derim, gayet ciddiyim :)
Aklıma arkadasım geldi.
Şimdi k.v gerçekten aşırı fettan bir kadındı, oglunu doldurup eşiyle aralarını sürekli açıyordu
Bu da deli oluyordu sürekli eşine annesinin ona yaptıgı hatalardan bahsediyordu.
Bir gün diyor bana dank etti.
Eşimin yanında sürekli annen şöyle güzel iş yapıyor, böyle güzel yemek yapıyor diye diye kadını resmen kendi silahıyla vurmuş :)
Rahat ettim vallahi diyordu.
Oldu ki k.v gelini ogluna eleştirme gafletine düşsün, eşi bu sefer anne abartıyorsun baksana sana ne kadar özen gösteriyor deyip yapma, etme diyormuş.
hehe ben yapamam bunu mesela ama sen yapabilirsen en azından dene derim.
Ben direkt saldıran cinstenim, tırnaklarım hemen çıkar.

valla kızlar demekki siz kaynanızla anlasıyosuuz benimkide ugrar dügün icin falan 1 gun önceden gelir o 24 saat bana 365 gün gibi gelir kimse durudk yere böyle hissetmez yani demekki zamanında yapmıstır bi sürü olay o insana patates köfte degil su vermek bile icimden gelmez artık öyfe öfkeye gelmiski kadını gördügüm zaman sacını basını yolasım küfür edesim geliyo o yuzden mumkun oldugunca bayramlarda bile gitmem kaynanaya cenaza dügünler haric görüsmem

bide senin evine geliyo normal seyler yap diyosunuz da benim kaynanada mukemmeliyetci mesela artık ögrendim her geldiginde halılar kirlenmis diyodu oysaki halılarım gumus gırı yani rengi o bunu 3 kere tekrarları bi gun gene gelicek yıkattım gelmeden 10 dakka önce serdim halımı mis gibi tertemiz halı gene dedi mors ettim bu sefer valla dedim kaynana gözlerini kontrol ettirelim bence sabah geldi yeni serdim halıyı dedim sustu acık aramaya calısan kadın sürekli bulur o 2 gun nasıl gecer siz düsünün yani

Acaba sıze seye mı ıcerlıyorsunuz.
Esınızın yanlıs hatırlamıyorsam ılk evlılıgınden cocukları var
Sızınde saglık sorunlarınızdan dolayı cocuk sahıbı olamıyorsunuz eger annesı bu sebebten aglıyorsa benı kucuk dusuruyor gıbımı dusunuyorsunuz?

Kv niz bisey yyapmis sandim oglunun evine gelmeai gayet normal.
Size biseymi yapti oncesinde cok dolmussunuz
evet yaptı
eşimle ben evlenirken
eşim benım yasadıgım sehıre geldı( kendı tercıhı ıle)
kv bunu hıc ıstemedı
sürekli eşime sen eceyi sectin , sen eceden yana oldun, ben artık hayatta kımseye guvenmem gibi kelımeler kullandı

biz evleneceğimiz zaman ne eşimi ne beni bir kere olsun aramadı.
maddi anlamda beklentım yok, manevi anlamda da sen bu kadar düşünceli anne dıye kendını tabir ediyorsan eger bi ara sor değil mi?

resmen eşimi de beni de yok saydılar,hep eşim vazgececek ve geri donecek yapamayacak dıye bekledıler
eşimle evlendık sonrasında işten cıkartıldı eşim,
kv süreklı aradı , uykularım kacıyor sen orada ne yapıyorsun , çık gel bak olmayacak belli falan dedi.

sonrasında eşim çok daha ıyı gelırle baska bır işe girdi

biz ev alma niyetındeydik
eşim telde bazen paylasırdı durumları
ev bakıyoruz vs diye
sürekli, çok acele ediyorsun, ece bakalım hayatının sonuna kadar senınle olacak mı, bursaya iyice çivi cakacaksın gbi söylemlerde bulundular.

hatta kv dem bir kere eceye aldıgın maasın hepsını soyleme derken duydum:)

bu sekılde konusuyor ama benı gorunce de , ececimmm canımm sürekli bana guzel kelımeler kullanıyor.

hep iki yüzlü anlayacagınız

eşimin arabası vardı, kv dem anahtar ruhsatı sakladı eşime arabasını bile vermedi biz evlenirken

o ev tasıma , yerlesme olaylarında çok sıkıntılar çileler çektik

annesı gercekten anne gibi bir anne olsa idi, buraya gelır bize annelık yapardı.

çok yalanını yakaladım ona ınancım guvenım yok

Acaba sıze seye mı ıcerlıyorsunuz.
Esınızın yanlıs hatırlamıyorsam ılk evlılıgınden cocukları var
Sızınde saglık sorunlarınızdan dolayı cocuk sahıbı olamıyorsunuz eger annesı bu sebebten aglıyorsa benı kucuk dusuruyor gıbımı dusunuyorsunuz?
eşimin ilk evliliği canım :)
çocugu yok yani

+1
Yani nasıl olsa gelecekler yani, kendini yiyip bitirsen de gelecekler işte. O yüzden hiç bozmayıp günlük hayatına devam etmen daha mantıklı. Gelen 2 kişi yani, bir ordu gelmiyor sonuçta. 48 saat ya, idare edilir ne olacak ki? :KK51:
Laf mı edeceklermiş, etsinler. Oğlunun evine oğlunu görmeye değil de teftiş memurluğu yapmaya geldiyse o onun ayıbıdır. Valla misafire iyi davranmak önemli ama pamuklara sarmanın mantığını da ben anlamadım. Her gün 5 çeşit yemek yemiyoruz ailecek, neden misafir gelince kraliyet sofrası kurulur hiç anlamam. o_O

Aynen!
Mesela ben de hiç sevmem yatılı misafir ama yok işte yapacak bir şey.
Uzak mesafede olunca mecbur katlanılıyor.
Allahım ne verdiyse yenir ,içilir,ağlayıp zırladığı zamanlarda sabırla dinlenir vs.
Anne sonuçta ne yapalım?
Ya tamamen bağlar koparılır ya da arada dayanmak zorundayız.

ben de öyle yapmaya calıısyorum
çünkü eşim gercekten cok ıyı bır ınsan
bana da destek olur her anlamda
yemekte temızlıkte vs
ben sadece madem evime gelınecek benı ara bir sor , bunu ıstıyorum çok mu zor sanki

X