Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Üzme kendini arkadaşım, sabır iki gün idare et
Madem her şekilde ağlayacak, koy önüne bir tencere makarna, anne ketçap acılı mı olsun acısız mı de =)))
İnan yapacak bir şey yok, eşinin hatrına idare edeceksin artık, sabırlar diliyorum
Evet eşimin hatrına geldiklerinde idare edeceğim zaten de işte burda konu actım burnumdan getirdiler

Nasıl ya? Şaka mı bu? Çelişkiye gel. İnsanlar gelse suç, gelmese suç. Madem gelmelerine bu kadar meraklıydınız, geliyorlar diye niye nefretiniz kabardı? "Nihayet, 8 ay sonra!" filan diye tepki verseniz anlarım da, gelince niye geliyor, gelmese niye gelmiyor diyorsunuz. Valla bana öyle geldi ki o insanlar sizden dolayı oğullarına yaklaşamıyorlar, yoksa oğullarını sevmediklerinden değil. Sürekli gerginlik çıkaran biri gibi duruyorsunuz buradan bakınca. Bu tür şeyler hissediliyor. Kayınvalideniz de eminim sizi hiç sevmiyordur, hisler karşılıklı olur. Bu kadar sorun çıkaracağını bildiği için uzak duruyor işte. Oğlunu sevmese, arayıp da gel filan demezdi. Sorun sizsiniz onlara göre. Sizde de kv'ye karşı bi 'gözünün üstünde kaşı var' meselesi söz konusu.
Çok fedakarım diye kendi kendini öven bir anne
Oğlu ev aldıktan 8 ay snr gelmez evine
Ev alınınca gelir yardım eder
Anamız agladı ikimizde calısan insanız
Yorgunluktan öldük resmen
Anne anne olsa gelir bi işin ucundan tutar annelik yapar
Evet beni sevmiyor
En basında ben onu cok sevmiştim ama içindeki gercek kişiliği görünce ben de sevmemey basladım
O da beni sevmediğini belli ederdi
Ama eşim eceyi kabul edeceksin dedikten snr annesine
Bana cok iyi gbi davranmaya basladı
Çnk oğlunu kaybedecekti

ece kv tam bir manyak biliyorum konularını. yine başlayacak ağlamaya durduk yere. boşver takma 2 güncük idare ediver eşin üzülmesin. o seni takmıyosa sen onu 10 takmayacaksın.

ece kv tam bir manyak biliyorum konularını. yine başlayacak ağlamaya durduk yere. boşver takma 2 güncük idare ediver eşin üzülmesin. o seni takmıyosa sen onu 10 takmayacaksın.
:))
İdare edeceğim eşim için
Aynen öyle iki gün ağlama mızmızlanma çekeceğiz ama katlanıcaz napalım

Çok fedakarım diye kendi kendini öven bir anne
Oğlu ev aldıktan 8 ay snr gelmez evine
Ev alınınca gelir yardım eder
Anamız agladı ikimizde calısan insanız
Yorgunluktan öldük resmen
Anne anne olsa gelir bi işin ucundan tutar annelik yapar
Evet beni sevmiyor
En basında ben onu cok sevmiştim ama içindeki gercek kişiliği görünce ben de sevmemey basladım
O da beni sevmediğini belli ederdi
Ama eşim eceyi kabul edeceksin dedikten snr annesine
Bana cok iyi gbi davranmaya basladı
Çnk oğlunu kaybedecekti

Kv konusunda ben sizi haklı buldum. Herkes 6 ayda 2 gün demiş ama gün geliyor insanın eşini çoçuğunu bile çekecek hali olmuyor...

Böyle eşinizi arayıp emrivaki yapmaktansa, sizi arayıp ne zaman müsaitsen gelmek istiyoruz demeleri veya eşinle konuşurken Ece'yle konuşun ne zaman müsaitsiniz demeleri daha iyi olurdu...

Bu emrivakiler zaten olabilecek en kötü zamana denk gelir genelde. Eşimin ailesi de aynı şeyi yapar, oradan biliyorum... Yakın zamanda ben de aynı durumu atlattım, ama idare ettim 2-3 gün. Çalışmıyorum ama 3 yaşında oğlum var, çok hareketli doğal olarak. Ve ben ne kadar temizlik yapsam, evi toplasam da dakikalar içinde eski haline dönebiliyor. Temizliği kafama takmadım öncelikle. Evi bir süpürdüm, vileda ile sildim. Toz aldım o kadar. Çocuklu veya çalışan kadının evine gelen insan dip köşe temizlik, pırıl pırıl bir ev beklemesin bi zahmet...

Yemek konusunda da önceden musakka için patlıcan kızarttım, üstünün kıymalı sosunu da yaptım dolaba koydum. Etli nohut yemeği, mercimek çorbası ve trileçe yaptım, onları da dolaba koydum.

Çorba ve tatlı iki gün yenildi. Yemekler de birer gün, yanına da bir gün pirinç pilavı bir gün makarna yaptım. Salata yerine turşu ve yoğurt koydum sofraya. Rahat oldu benim için.

Kv konusunda ben sizi haklı buldum. Herkes 6 ayda 2 gün demiş ama gün geliyor insanın eşini çoçuğunu bile çekecek hali olmuyor...

Böyle eşinizi arayıp emrivaki yapmaktansa, sizi arayıp ne zaman müsaitsen gelmek istiyoruz demeleri veya eşinle konuşurken Ece'yle konuşun ne zaman müsaitsiniz demeleri daha iyi olurdu...

Bu emrivakiler zaten olabilecek en kötü zamana denk gelir genelde. Eşimin ailesi de aynı şeyi yapar, oradan biliyorum... Yakın zamanda ben de aynı durumu atlattım, ama idare ettim 2-3 gün. Çalışmıyorum ama 3 yaşında oğlum var, çok hareketli doğal olarak. Ve ben ne kadar temizlik yapsam, evi toplasam da dakikalar içinde eski haline dönebiliyor. Temizliği kafama takmadım öncelikle. Evi bir süpürdüm, vileda ile sildim. Toz aldım o kadar. Çocuklu veya çalışan kadının evine gelen insan dip köşe temizlik, pırıl pırıl bir ev beklemesin bi zahmet...

Yemek konusunda da önceden musakka için patlıcan kızarttım, üstünün kıymalı sosunu da yaptım dolaba koydum. Etli nohut yemeği, mercimek çorbası ve trileçe yaptım, onları da dolaba koydum.

Çorba ve tatlı iki gün yenildi. Yemekler de birer gün, yanına da bir gün pirinç pilavı bir gün makarna yaptım. Salata yerine turşu ve yoğurt koydum sofraya. Rahat oldu benim için.
Evet evin hanımı benim
Anne olarak bana sorması gerekir
Görgüdür bu
Ama malesef biizm insanlarımızda yok
Amann iki gün der gecerler
Siz güzel idare etmıssınız
Ben kendilerini hiç sevmiyprum nasıl gececek bakalım
Bir de densiz bir kp var
Benim maasımı sorar babamin maasını kardesimin maasınu
Babamin evinin kac para ettiğini babamin bankada parası var mi yok mu bunları sorar hep
Tüm özelimizi kurcalar
Ben yemek yapmayacagım cuma gunu için
Dısarıda yer eve öyle geliriz
Cayın yanına da bişiyler alıcam hazir
Ct aksami için de annemleri cagırıcam bari arada kaynarlar:)
Pz da insallah giderler
İnan iyi insan olsalar gelsin hep kalsin ama ben bi insanin kötü yüzünü görünce birdaha yapaylıgına isinamıyorum

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.

eceezgi cim bence büyütme
Belli ki yoğun stresten geçiyorsun
Olduğu kadar yap çalışan kadınsın neticede ,

Evet evin hanımı benim
Anne olarak bana sorması gerekir
Görgüdür bu
Ama malesef biizm insanlarımızda yok
Amann iki gün der gecerler
Siz güzel idare etmıssınız
Ben kendilerini hiç sevmiyprum nasıl gececek bakalım
Bir de densiz bir kp var
Benim maasımı sorar babamin maasını kardesimin maasınu
Babamin evinin kac para ettiğini babamin bankada parası var mi yok mu bunları sorar hep
Tüm özelimizi kurcalar
Ben yemek yapmayacagım cuma gunu için
Dısarıda yer eve öyle geliriz
Cayın yanına da bişiyler alıcam hazir
Ct aksami için de annemleri cagırıcam bari arada kaynarlar:)
Pz da insallah giderler
İnan iyi insan olsalar gelsin hep kalsin ama ben bi insanin kötü yüzünü görünce birdaha yapaylıgına isinamıyorum

Ben de severek ağırlamadım, dargındım. Hatta 6-7 ay boyunca konuşmuyordum bile, kurban bayramında bile görüşmedim aramadım...

Ama geleceğiz diye haber vermişler, birşey demedim eşime. Geldiler, normal davrandım. Gittiler yine konuşmuyorum 2 aydır.

Yemek konusunda çok stres yapıyorsan dışarıda yiyebilirsiniz, dışarıdan eve sipariş verebilirsiniz. İyi bir kasap varsa hazır köfte alıp pişirebilirsiniz. Borcama tavuk, patates, domates biber ve salçalı su koyup fırına verebilirsiniz. Balık alıp fırında pişirebilirsiniz. Bir şekilde çözüm bulunuyor yani.

Ben de severek ağırlamadım, dargındım. Hatta 6-7 ay boyunca konuşmuyordum bile, kurban bayramında bile görüşmedim aramadım...

Ama geleceğiz diye haber vermişler, birşey demedim eşime. Geldiler, normal davrandım. Gittiler yine konuşmuyorum 2 aydır.

Yemek konusunda çok stres yapıyorsan dışarıda yiyebilirsiniz, dışarıdan eve sipariş verebilirsiniz. İyi bir kasap varsa hazır köfte alıp pişirebilirsiniz. Borcama tavuk, patates, domates biber ve salçalı su koyup fırına verebilirsiniz. Balık alıp fırında pişirebilirsiniz. Bir şekilde çözüm bulunuyor yani.
Ya işte cok acayip değil mi
Biz de öyleyiz
Aylarca hiç konusmayız ama bi araya gelince iki tarafa da birsey yok gbi davranır
Cok yapay geliyor bana bu ilişkiler
Sen neden sevmiyorsun ailesini

Ya işte cok acayip değil mi
Biz de öyleyiz
Aylarca hiç konusmayız ama bi araya gelince iki tarafa da birsey yok gbi davranır
Cok yapay geliyor bana bu ilişkiler
Sen neden sevmiyorsun ailesini

Bizim de ev alma zamanımızda sıkıntılar oldu, siz neye güveniyorsunuz da alıyorsunuz, bizim üstümüze borç yıkacaksınız vs diye...

Sonra konuşmadık bi süre, evimizi aldık. Gelmeye başladılar birşey olmamış gibi. Benim kayınvalide de ailemin maddi durumuna takmış durumda. Nişan döneminden itibaren... baban abine araba aldı sana da alsın, oturdukları evi size versinler, bizde evin tüm eşyasını kız tarafı alır vs...

Yine bir şekilde idare ettik. Yazın da telefonda oğlumu bana karşı doldurmaya çalıştı. O zaman sınırı koydum artık. Konum var benim de, gelecekleri zaman açmıştım. ( konu başlığı kaynımla ilgili bu arada, bakarsanız aramayın kayınvalide konusu:KK45:)

Bizim de ev alma zamanımızda sıkıntılar oldu, siz neye güveniyorsunuz da alıyorsunuz, bizim üstümüze borç yıkacaksınız vs diye...

Sonra konuşmadık bi süre, evimizi aldık. Gelmeye başladılar birşey olmamış gibi. Benim kayınvalide de ailemin maddi durumuna takmış durumda. Nişan döneminden itibaren... baban abine araba aldı sana da alsın, oturdukları evi size versinler, bizde evin tüm eşyasını kız tarafı alır vs...

Yine bir şekilde idare ettik. Yazın da telefonda oğlumu bana karşı doldurmaya çalıştı. O zaman sınırı koydum artık. Konum var benim de, gelecekleri zaman açmıştım. ( konu başlığı kaynımla ilgili bu arada, bakarsanız aramayın kayınvalide konusu:KK45:)
Hadi ya bizim de ev alma zamanımızda oldu sıkıntılarımız
Eşime sürekli acele etme dediler
Evliliğin otursun dediler
Neyle ödeyeceksın dediler
Eşimin arabası vardı biz onu satacaktık peşinat için
Ruhsatı vermedi kdın kac sene:)
Ama biz ev alınca da hayatta en cok istediğim sey oğlumun bi evi olmasıydı dedi:))))
Bu kadar yalancı yüzsüz işte
Eşim ben kadar takmıyor bu duruma ya da bellli
Etmıyor bilemıyorum
Aslında eşim de senede bir kere anca gider aramaz sormsz hep annesi arar eşimi
Eşim normal sıcak konusur o zaman
Zaten erkek tarafı kizin ailesine parasal yonden hep takıyor ne kadar ayıp ya
Okumustum konunu hatırladım ama sen oldugunu bilmiyordum

Hadi ya bizim de ev alma zamanımızda oldu sıkıntılarımız
Eşime sürekli acele etme dediler
Evliliğin otursun dediler
Neyle ödeyeceksın dediler
Eşimin arabası vardı biz onu satacaktık peşinat için
Ruhsatı vermedi kdın kac sene:)
Ama biz ev alınca da hayatta en cok istediğim sey oğlumun bi evi olmasıydı dedi:))))
Bu kadar yalancı yüzsüz işte
Eşim ben kadar takmıyor bu duruma ya da bellli
Etmıyor bilemıyorum
Aslında eşim de senede bir kere anca gider aramaz sormsz hep annesi arar eşimi
Eşim normal sıcak konusur o zaman
Zaten erkek tarafı kizin ailesine parasal yonden hep takıyor ne kadar ayıp ya
Okumustum konunu hatırladım ama sen oldugunu bilmiyordum

İçten içe üzülüyordur tabi ki. Benim eşim hep der insan ailesini seçemiyor maalesef diye...

Öyle gerçekten.

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
sizi anlayabiliyorum insan nefret edince değil 2 gün 2 saat bile tahammül edemez ama eşinizin hatrı için dişinizi sıkmaktan başka çare yok gibi.yardımcı alın bir günlüğüne olsun bitsin.

sizi anlayabiliyorum insan nefret edince değil 2 gün 2 saat bile tahammül edemez ama eşinizin hatrı için dişinizi sıkmaktan başka çare yok gibi.yardımcı alın bir günlüğüne olsun bitsin.
Evet eşim için katlanıcamm artık ona lafını etmem zaten

evde mecbur idare edeceğim de işte burda paylasmak ıstedım
mesafeyı koyamıyorum ki kadına
yok sayıyorum o benı yok saymıyor

ilk evlenırken o yok saydı beni,
ben tavrını anlayınca cektım kendımı
snr eşim annesıne kızınca ece benım karım dıye bu sefer oldugundan fazla samımıyız gbı davranıyor
e eşim sana kızdı dıye benı aradıgını sordugunu bılıyorum ben artık
o yuzden davransıları samımı gelmıyor

bayram seyran dısında aramam
nişanlandıgımızda annecim derdim , sevgililikten gelen bı sevgım vardı kadına.
ama şimdi hep siz diyorum
anne bile demem
ama o eşimi arar , eceyi de ver bi sesini duyayım der
bak en son ben onu eylul ayında dogumgununde aradım :KK70:
Ama şimdi arasam annemmm, canımmmm i kızımmm çok özledik falan der.
Ben de içimden o haa derim yanı nasıl bır politiklik bu diye.

Facede hıcbırseyını begenmem 3 senedır , orda da yok sayıyorum onu:KK70:
Ama o benımtum gonderılerımı havada kapar.

Mesafe de konulmuyor malesef.
Eşimle senede bır kere gideriz onlara
Hep yalan dolan.
Ev alacaktık hiç istemedıler mesela
Eşim kendi dedi, ne biçim anne babam var benım , yabancıdan beterler dıye
ama bız evi aldık ya
annesiallah dualarımı kabul ettı hayattakı en buyuk ısteğim oğlumun bir evi olmasıydı dedi:KK70:
Ben de susmuyorum anne nasıl ya dedim , sen hıc ıstemıyordun dedim , sen bilemezsin ececim benım hıslerımı dedı

Hislerimi bilemezsin demek valla korkulur bunlardan :)

Ay
Biz farklı sehirlerdeyiz
En son bir sene evvel gelmişlerdi
Yine iki gün kalmışlardı
Siz aynı sehirde misiniz
Biz ev tasırken beni arayıp soruyor ams yardıma geleyim mi ister misin ece diye
Ben de sağolun gerek yok diyorım
Nasılsa yok diyeceğini biliyor
Ama kalmaya gelirken eşimi arıyor
Beni arasa ya yine
Arabayla yarım saat mesafedeyiz. Senede bir kez geliyolarsa çok sıkıntı yapma canım. 2 gün nedirki kendini sıkmaya değmez.

Sanirim siz cok kotu seyler yasamissiniz kayinvalidenizle aranizda cok buyuk olaylar olmus bilmedigimiz yoksa oglunun evine gec geldi yada onu aradi beni aramadi gibi seyler sorun olmazdi.

X