Kayınvaliden yanına sık gelse boğarsın kadını galiba..2 günlüğüne gelse böyle tripler . Sizi biraz tembel gördüm 2 gün için böyle olay yapıyorsanız...Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Temizliği niye hatta eşine yaptırsın??Eşinin anne- babası olduğu için mi?eşimin ailesi de beni hiç aramaz eşimi ararlar. bende takılmıştım ama alıştım artık.
2 gün idare edin bence. temizliği eşinizle yapın hatta eşinize yaptırın. daha bugün çarşamba. hallolur herşey. laf vermeyin ağızlarına. birde 5 dakika mesafenizde olasalar çatkapı gelseler ne yapacaksınız???
bu arada 6 ayda 2 günlük ziyaret eşşek yerine konma değildir. siz daha hiçbirşey görmemişsiniz!
Temizliği niye hatta eşine yaptırsın??Eşinin anne- babası olduğu için mi?
Konu sahibine çok ilginç öneriler geliyor!!!
Yani bence eşinizle sizin aranızda bi sorun var . Büyüttüğünüz meseleler çok rahat halledilecek meseleler . Ama eşinizle ortak hareket etmeniz Laz'ımbunu ben de biliyorum
aksini iddia eden yok
ne ilgisi var şimdi konu ile?
+1çocuk sahibi olunca, ne konular açarsınız gibime geldi..
eşiniz zorla çağırmış, 2 günlüğüne geleceklermiş, bu tavırlarınız bana şımarık geldi..
yeni gelinsiniz, çocuk yok, eşyalar gıcır gıcır, dağıtan kirleten yok, kendinize yemek yapmıyormusunuz ?
valla 2 gün kv misafir edemeyecekseniz, hiç evlenmeseydiniz..
Ah canım bu neki. 2 gün idare edilir. benim kv bir geliyor en az 15 gün. gidiş tarihi hiç belli olmuyor. hafta sonu biter geçer gider. rahat ol derim. Eşini de sıkma 2 gün için değmez.Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.
Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.
Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.
Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.
Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
İki oğlunuz var di miİki tane oğlum var daha küçükler. Burada böyle gelinleri gördükçe Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ediyorum.
Neler yasandıgını bilmiyorsunuz hanımefendiEşinizin yerinde olmak istemezdim. 2 gün, yazıyla sadece iki gün anam babam evime gelecek diye bu kadar gürültü yapan bir eş... Düşünemiyorum. Ne abartmışsınız, ne abartmışsınız ya, bir yaşıma daha girdim. Allah kocanıza sabır versin. O kadar kötü olsalardı adam kendisi de istemezdi zaten, demek ki eşinize göre hava hoş.
Bir yerde onların ağzından güzel söz çıkmasına rağmen esas içlerinden geçirdiği kötü düşünceleri bildiğinizi yazmışsınız. İnsanların içinden geçene bile karar verip kendini dolduran insan ilk defa görüyorum burada. Velhasılı, gördüğüm en zorlama kayınvalide konularından biri. Kusura bakmayın.
Genel olarak bir anksiyete probleminiz falan olabilir. Bence doktora görünün. Mümkün değil ele avuca gelen bir şey yokken birine bu kadar hırs, 2 günlük misafirliğe bu kadar tantana.
Anlamıyorlar ya pesssskonu sahibi misafir ağırlamak için uygun değil zaten onu arayıp müsaitmisin diye soranda olmamış.çalışan kadın ayrıca. eşi yapsın ki daha fazla yorulmasın gerilmesin. ayrıca eşi çağırmış.ne var bunda.
böyle kv ye böyle hizmet.
Anlamıyorlar ya pessss
Evde popo yayınca işte calısan kadının halinden anlamıyıorlar
Şok oluyorum
Benim ki dr aynen böyle işteBir arkadaşımın da kayınvalidesi tariflerine çok uygun :) kadını canından bezdirdiler, en son kesti selamı sabahı ..dışardan bir göz olarak onları izlesem ,arkadaşımdan nefret ederim .sen ne ikiyüzlü kadir kiymet bilmez bir kadınsın diye ..o kadar sevimli ,masum görünüşlü bir kayınvalide ki insan kırıcam diye laf söylemeye utanır . Bir iki bir iki kadının içinden çıkan şeytanı görme vasfina erisebildim :) de arkadasima çok üzüldüm . Verilmiş sadakası varmış ,geç de olsa kurtuldu .darısı başına ne diyeyim :)
eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der
ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur
ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize
iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım
tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi
telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte
ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.
eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı
yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan
gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan
Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.
Çalısan insanın evi de kirlenmzmişbenim kv dede temizlikten yorulduğum bi gün ne var yani yapsan ne olacak demişti.çalışıyorum yoruluyorum diyincede çalışma o zaman demişti. sanki ben çalışmasam oğlu evi geçindirecek.
kendisi bi gün çalışmamış tabi.anlamazlar