Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Kayınvaliden yanına sık gelse boğarsın kadını galiba..2 günlüğüne gelse böyle tripler . Sizi biraz tembel gördüm 2 gün için böyle olay yapıyorsanız...
Allah eşine yardım etsin adam en ufak şeyde böyle arada kalıyorsa çabuk çöker.

ben bu neden beni aramadı olayına sasırıyorum biraz.. bızımkıler de benı degıl esımı ararlar o söyler bana geliyorlar su gun gelsinler mı vs vs.. hıc takılmadım.. başka sehırdelermıs kac aydır ılk kez gelıyorlarmıs, ıkı güncük sabrediverin esinizin hatrına bence..

Her zaman gelin tarafında olurum. Ben de bir gelin olarak ciddi şeyler yasadim. Ama bu kadarına da pesssss yani:oha:benim kv ''nin konu sahibi gibi gelini olsaydı, çıplak elle boğazlardı herhalde:rolleyes: ya da belki muma dönerdi, bilemiyorum... konu sahibi haksizsin. Senin gibi gelin dostumun başına gelmesin, gorumcemin oğlu büyük, onun başına gelebilir:KK70:oğlum yok ama cidden Allah muhafaza böyle gelinden :KK20:

eşimin ailesi de beni hiç aramaz eşimi ararlar. bende takılmıştım ama alıştım artık.

2 gün idare edin bence. temizliği eşinizle yapın hatta eşinize yaptırın. daha bugün çarşamba. hallolur herşey. laf vermeyin ağızlarına. birde 5 dakika mesafenizde olasalar çatkapı gelseler ne yapacaksınız???

bu arada 6 ayda 2 günlük ziyaret eşşek yerine konma değildir. siz daha hiçbirşey görmemişsiniz!

eşimin ailesi de beni hiç aramaz eşimi ararlar. bende takılmıştım ama alıştım artık.

2 gün idare edin bence. temizliği eşinizle yapın hatta eşinize yaptırın. daha bugün çarşamba. hallolur herşey. laf vermeyin ağızlarına. birde 5 dakika mesafenizde olasalar çatkapı gelseler ne yapacaksınız???

bu arada 6 ayda 2 günlük ziyaret eşşek yerine konma değildir. siz daha hiçbirşey görmemişsiniz!
Temizliği niye hatta eşine yaptırsın??Eşinin anne- babası olduğu için mi?
Konu sahibine çok ilginç öneriler geliyor!!!

Bı yardımcı hanım cagırın bence
Kabaca temızlık yapsın 2 cesıt de yemek
Bıttı gıttı

çocuk sahibi olunca, ne konular açarsınız gibime geldi..
eşiniz zorla çağırmış, 2 günlüğüne geleceklermiş, bu tavırlarınız bana şımarık geldi..
yeni gelinsiniz, çocuk yok, eşyalar gıcır gıcır, dağıtan kirleten yok, kendinize yemek yapmıyormusunuz ?

valla 2 gün kv misafir edemeyecekseniz, hiç evlenmeseydiniz..

Temizliği niye hatta eşine yaptırsın??Eşinin anne- babası olduğu için mi?
Konu sahibine çok ilginç öneriler geliyor!!!

konu sahibi misafir ağırlamak için uygun değil zaten onu arayıp müsaitmisin diye soranda olmamış.çalışan kadın ayrıca. eşi yapsın ki daha fazla yorulmasın gerilmesin. ayrıca eşi çağırmış.ne var bunda.

böyle kv ye böyle hizmet.

bunu ben de biliyorum
aksini iddia eden yok
ne ilgisi var şimdi konu ile?
Yani bence eşinizle sizin aranızda bi sorun var . Büyüttüğünüz meseleler çok rahat halledilecek meseleler . Ama eşinizle ortak hareket etmeniz Laz'ım
Kvye düşman olmaya gerek Yok . Azıcık idare edin, sabredin

çocuk sahibi olunca, ne konular açarsınız gibime geldi..
eşiniz zorla çağırmış, 2 günlüğüne geleceklermiş, bu tavırlarınız bana şımarık geldi..
yeni gelinsiniz, çocuk yok, eşyalar gıcır gıcır, dağıtan kirleten yok, kendinize yemek yapmıyormusunuz ?

valla 2 gün kv misafir edemeyecekseniz, hiç evlenmeseydiniz..
+1

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Ah canım bu neki. 2 gün idare edilir. benim kv bir geliyor en az 15 gün. gidiş tarihi hiç belli olmuyor. hafta sonu biter geçer gider. rahat ol derim. Eşini de sıkma 2 gün için değmez.

Sizi surekli rahatsız eden birileri değil. Kaç ay sonra geliyorlar . Kalacakları 2 gün ve eşinizin annesi babası.

Acikcasi idare edebilirsiniz . Benim ailemde bize kalmaya gelicek olsa uzaktan beni ararlar nolucak ki?eşime Müsait misiniz diye aramaz ama arayıp sohbet eder yada birsey istiyormusunuz derler. Bizimkilerde uzakta.
Kayinvalidemler de gelecekleri zaman eşime söylerler eşimde tamam der. Ben musait değilsen söylerim .eşimde arar o günü başka güne çeker.

Kimi aradıysa ona söylenir bu durum. Size uymadiysa gününü kaydırin is toplantisi olucak sizi şu gün alalım deyin. Nerden bilsin musait olmadığınızı ki haftasonuna daha var. Çok zor biliyorum ama eve geldiginizde dinlenmeyip temizlik yaparsınız içiniz rahat etmiyorsa. Altı üstü 2 gün.
Esinize değer vermiyolar demissiniz ancak aileler saçma sapan davransa bile evlat sevgisi değeri başka olur . Sizden daha çok sever oğlunu ama değer verme şekline farklıdır.

2 gün deyip mutlu olun. Ne insanlar var okuyoruz neler çekiyor.

Daha gelmeden bu haldesın bencede gelmesınler sen onları yersın bu sınırle :KK53:

Şaka bır yana knuyu acarken yıne bır gelının canı yanmıs dedım halbukı henuz gelmemısler bıle cok onyargılısın hafta basından haber vermısler sınırden delıye donmussun napsınlardı bır ay onceden mı haber versınlerdı ? Onumuzdekı ay gelcez dıye :KK70: yetısır bır aksam temızlıhı yapsan bır aksam yemek falan yapsan yıne yetısır su an bıle...

İki tane oğlum var daha küçükler. Burada böyle gelinleri gördükçe Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ediyorum.
İki oğlunuz var di mi
Allah bagıslasın
İki oğlunuz da evlenirken el gbi uzaktan izleyip oğlunuz düzen kurduktan 3 ay snr mi evine gelirsiniz
Nikahtan bir gün evvel gelin ve oğlunuz size gelecek olsa evdeki tüm ahali ıle dısarı cıkıp elde gelinlik damatlık valizlerle kapıda mi bırakırsınız oğlunuz ve gelininizi
Oğlunuz evleneceği zaman baska sehirde ise
Bir kere olsun arayıp birsey lazım mi demez miisiniz
Sen karını sectin beni artık unuttun
Beklıyoruz bşz yapamazsan ger dön
Sen zaten bu evliliği yapamauacaksın
Yürütemeyeceksin diye dört gözle bosanmasımı mi beklersiniz
Pekela oğlunuz evlense 5 ay işsiz kalsa
Pusuya yatıp maddi durumunuz cok cok iyi oldugı halde
Parasızlıkta bunalıp bu evliliği devam ettiremeyecek ve bize geri dönecek diye bekler misiniz
En önemlisi de kızınızın iki torunu için ölürken
Oğlunuzun evladı olmamasını ister misiniz ????

O
Eşinizin yerinde olmak istemezdim. 2 gün, yazıyla sadece iki gün anam babam evime gelecek diye bu kadar gürültü yapan bir eş... Düşünemiyorum. Ne abartmışsınız, ne abartmışsınız ya, bir yaşıma daha girdim. Allah kocanıza sabır versin. O kadar kötü olsalardı adam kendisi de istemezdi zaten, demek ki eşinize göre hava hoş.

Bir yerde onların ağzından güzel söz çıkmasına rağmen esas içlerinden geçirdiği kötü düşünceleri bildiğinizi yazmışsınız. İnsanların içinden geçene bile karar verip kendini dolduran insan ilk defa görüyorum burada. Velhasılı, gördüğüm en zorlama kayınvalide konularından biri. Kusura bakmayın.

Genel olarak bir anksiyete probleminiz falan olabilir. Bence doktora görünün. Mümkün değil ele avuca gelen bir şey yokken birine bu kadar hırs, 2 günlük misafirliğe bu kadar tantana.
Neler yasandıgını bilmiyorsunuz hanımefendi
Eşim ailesinden uzak olmak için ist dan bursaya benim yasadıgım sehire geldi
Çünkü daha evvelinde 6 senelik sevgilisi ve nişanlısından eşimin ayrılmasına sebep olan bir aile var
Bilip bilmeden yorum yapmayın
Ailesi oldugu için bağları tamamen koparamıyor ve mahcup hissettiği için ailesini gelin artık diye cagırıuor
Eşim istese kendiisi de gider değil mi ist a
Bursa ist bir saat yer
Gecenlerde iş için gtti ve dönmek için can attıgını evini özlediğini ailesinden sıkılıdıgını belirtti
Suclamak yerine anlamaya calısın

konu sahibi misafir ağırlamak için uygun değil zaten onu arayıp müsaitmisin diye soranda olmamış.çalışan kadın ayrıca. eşi yapsın ki daha fazla yorulmasın gerilmesin. ayrıca eşi çağırmış.ne var bunda.

böyle kv ye böyle hizmet.
Anlamıyorlar ya pessss
Evde popo yayınca işte calısan kadının halinden anlamıyıorlar
Şok oluyorum

Anlamıyorlar ya pessss
Evde popo yayınca işte calısan kadının halinden anlamıyıorlar
Şok oluyorum

benim kv dede temizlikten yorulduğum bi gün ne var yani yapsan ne olacak demişti.çalışıyorum yoruluyorum diyincede çalışma o zaman demişti. sanki ben çalışmasam oğlu evi geçindirecek.

kendisi bi gün çalışmamış tabi.anlamazlar

Bir arkadaşımın da kayınvalidesi tariflerine çok uygun :) kadını canından bezdirdiler, en son kesti selamı sabahı ..dışardan bir göz olarak onları izlesem ,arkadaşımdan nefret ederim .sen ne ikiyüzlü kadir kiymet bilmez bir kadınsın diye ..o kadar sevimli ,masum görünüşlü bir kayınvalide ki insan kırıcam diye laf söylemeye utanır . Bir iki bir iki kadının içinden çıkan şeytanı görme vasfina erisebildim :) de arkadasima çok üzüldüm . Verilmiş sadakası varmış ,geç de olsa kurtuldu .darısı başına ne diyeyim :)
Benim ki dr aynen böyle işte
Eşime soylediklerine kac kere sahit oldum benim hakkımda
Duydugumu bilmio kendisi
Ama snr benim peşimde ecem ececim diye dolanır
Benimki de dısarıdan cok kibar anlayıslı bi kv olarak görünür ama içi o kadar fena ki anlatamam

eşim kedi gibi bir insan
çok yumusak kalpli merhametli
benim ailemi de hep eşim davet eder
ya da hadi annenlere gidelim der

ben ona üzülüyorum , her telefonda cocuk gibi anne ne zaman geleceksiniz diye soruyor 8 aydır
gecenlerde ıyıce uzuldum , sormasana artık ya dedim
gelmek ısteseler gelırlerdı zaten ben sana uzuluyorum dedim.
annesi eşim telde burnunu çekse ah oğlum hasta msın birseyın yok di mi , bi selfie çek de yolla falan der
eşim de yollar , annesi arar gözlerın kırmızı mı ağladın mı sen falan dıye sacma sapan konusur

ya bu kadar oğlunu merak edıyorsan arada çık gel, annelik yap bize

iki sene evvel geldi,
gelir gelmez aglamaya basladı evimizde
o zaman da cuma gelmıstı
işten erken cıktım hazırlık yaptım

tam masada yemek yerken gorumcem aradı
ece ne yemekler yapmıs anne sana dedı
bu basladı yıne aglamaya
burnunu falan cekıyor telde
gorumcem anne ne oldu dıyor
kvde den ses yok
gorumcem de dedi ki,
hımm anladım
sana hıcbır hazırlık yapmamıslar sen o yuzden hassaslastın dedi

telden dısarı sesı gelıyor sessızlıkte

ertesı gunun sabahı kahvaltdayız( gorumcem yıne kv aradı)
kv basladı yıne aglamaya
gorumcem de , aa noluyor anne ne yapıyorlar sana orda bırdaha gtmek yok dedi.kapadı
kv dıoyor kı kızına ; gelınce konusuruz annecim.

eşim dayanamadı o anda
anne sen neden ıkı gundur aglıyorsun dedı
ne yaptık bız sana dedı
boyle yapacaksan bırdaha gelme dedı

yanı hep bı ılgı gorme cabası bı acayıp haller falan

gecen sene ılk defa gelıyor evımıze, elinde kucuk cep telefonu kadar bi paket vardı
ececim bunu size aldım dedi.
bı baktım bır paket turk kahvesi getırmıs bıze ist dan :KK70:

Şok oldum o anda , kv dem platese giden , yüzmeye giden , dans kurlarsına giden aktif bir kadın.

Üzme kendini arkadaşım, sabır iki gün idare et
Madem her şekilde ağlayacak, koy önüne bir tencere makarna, anne ketçap acılı mı olsun acısız mı de =)))
İnan yapacak bir şey yok, eşinin hatrına idare edeceksin artık, sabırlar diliyorum

benim kv dede temizlikten yorulduğum bi gün ne var yani yapsan ne olacak demişti.çalışıyorum yoruluyorum diyincede çalışma o zaman demişti. sanki ben çalışmasam oğlu evi geçindirecek.

kendisi bi gün çalışmamış tabi.anlamazlar
Çalısan insanın evi de kirlenmzmiş
Çok enteresa bi tespit bu da
Bizim camlarımız kirlenmiyor
Bizim balkonlarımız yagmur camurdan etkilenmıyor
Biz calısıyoruz ya camasırımız ütümüz de olmuyor
Çalısmayan insan bunları hergün yfak tefek yapar
Biz sadece hsonuna sıgdırıyoruz
Tozlu pis camlı ve balkonlu evime gelinsin istemem acıkcası
Tembel diyenler olmus yani bir de pes
14 yıldır bir gün ara vermeden calıstım
Evime bir kere kadın almadım