Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Hayır düşünmedim
Bu onların tercihi
Onlar birlikte yasıyor diye ben de sevmediğim kişileri sevmek zorunda değilim ki

İyi insan olsalar her sekilde agırlarsın da
Kuyu kazıp yüze gülen kişiler olunca pek ağırlayasin gelmıyor
anladim kotuluklerini gordun galiba. o konuda haklisin insan bazen cildiracak gibi oluyor tahammul edemedigi insanlarla yuzyuze gelince

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.

Diğer konularınızı bilmiyorum ancak 6 ayda 2 günlük ziyaret icin esek yerine koyma durumu goremedim ben.

Maasini söyleme demis ya niye oyle bi sey dedi ki? Ahh bu cin fikirli kvler. Ben de esimin tam maaşını bilmiyorum acaba benimkini de mi tembihleyen oldu :KK70:

Bence canım kV ler hep böyle benim eşim de öyle cuma günü geliyorlar der kestirip atar sen ne yaparsan yap ama ben calismiyorum evdeyim sıkıntı yok yani ama memleketin yöresel pidesi falan varsa ondan yaptırın birde çorba salata ayran mis cumartesi de evdesiniz birlikte yapın yiyin uzmeyin kendinizi iki gün sıkın kendinizi şimdiden kolay gelsin

Eşim de bana sordu.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.

Eviniz ne kadar pis olabilir ki , haftasonuna daha günler var. Iki gün idare edilmeyecek bir durum değil.
8 ayda iki gün, inanın anlamadım bu öfkenizi.

Maasini söyleme demis ya niye oyle bi sey dedi ki? Ahh bu cin fikirli kvler. Ben de esimin tam maaşını bilmiyorum acaba benimkini de mi tembihleyen oldu :KK70:
Bilmemm neden öyle birsey dedi
O ara eşim benim yarı maasım kadar ücret alıyordu zaten
Ne fikirle dedi bilmiyorum
Seninki de enteresanmıs nasıl bilyorsun :)

Cu
Bence canım kV ler hep böyle benim eşim de öyle cuma günü geliyorlar der kestirip atar sen ne yaparsan yap ama ben calismiyorum evdeyim sıkıntı yok yani ama memleketin yöresel pidesi falan varsa ondan yaptırın birde çorba salata ayran mis cumartesi de evdesiniz birlikte yapın yiyin uzmeyin kendinizi iki gün sıkın kendinizi şimdiden kolay gelsin
Cumartesi evde olmayız
Onlar sehrin en meshur yerlerine gidip
Gece yatana kadar gezdirilmek isterler
Tüm masraflar bize ait :)

Eve tam gün temizlikçi al. Dışardan da hazır pasta börek al pratik şeyler yap yorma kendini çalışan kadınsın

Eşim de bana sordu.

Gelmsini isteyen esiniz. Gelsin gitsinler iki gun sonucta onun ailesi yapck bisy yok. Bana seni değil de oğullarını araması garip gelmedi demekki seninle aralarnda samimiyet yok. Benmde yok ordan biliyrm. Eşmle halletsnler banane yani. Sende norml düzen kur geç kim be kadr değer veriyorsa sana sende o kadr ver boşver yani fazlasını takma canim:)

Bilmemm neden öyle birsey dedi
O ara eşim benim yarı maasım kadar ücret alıyordu zaten
Ne fikirle dedi bilmiyorum
Seninki de enteresanmıs nasıl bilyorsun :)
Vardir bi hin fikri ki demistir senin kv iyi niyetten olmadigi kesin de :KK70: Evlenmeden önce biliyordum evlendik borclar basladi bir sey kalmıyor diyor dogru da söylüyor. Kartinin biri bende aldigima hic karışmaz ben de sallamiyorum:KK49:

ay valla bır konu actım
ne yalancılıgım kaldı ne baska seyım. tüm sinirim eşim bana yardım etmediği içinmiş, bak sen biliyorsun eşimi az çok
regl sancımı da bılıyorsundur sen :)
bebek tedavısıne baslamama bıle yalan soyluyorsun dedıler :KK70:
Şaka gbi ya
Hiç takılma ... kk da bir grup üye sürekli aynı şeyi yapıyor . Laf sokunca cool göründüğünü zanneden bir grup zavallı .. ayrıca bunlar mimlendi, şutlanmalari yakındır emin ol ..konu sahiplerine yapılan bu saygısızlık ne ilk ne de son ! Ama şeriatın kestiği parmak acımaz derler :) bu arada tedaviden olumlu bir sonuç alırsın insallah ,hayırlı olsun. ..temizlik ve yemek konusunu bir süre düşünme hatta oluruna bırak ,stresten uzak dur .ne ne kadar oluyorsa ... sonuçta gelen yabancı değil ve senin çalışan bir kadın olduğunu biliyor . İçinde bulunduğun durum stres kaldırmaz .rahat ol ,esinin de desteğiyle halletmemen mümkün değil .

Beni esimin ailesi cok kalbimi kirdi aama geldiklerinde 15 20 gun kalıyor bukadar sorun etmiyorum esim icin.

ooo ben sana anlatsam şok olursun
bak ablası ıle bır kere telefonlasmıslıgım yok
hıc aramam , eşimi arar , eceye kış lastiği aldın mı ablacım der
eşim de aldım der
ohhhhhhhh içime su serpildi şimdi kız yol gidip gelıyor der( ona neyse )

ne marka aldın ablacım der ( kendı arabası ehlıyetı bıle yok ama benım kış lastiğim çok önemli)
eşim de şu marka aldık der mesela
ayyyyyy en ıyısını almıssınız ablacımmmm der

eceye iyi bak heeeee , o bizim birtanecik gelinimi,z der
ben de içimden basarım küfürü
ya hep bi sevgi pıtırcıkları
sevmıyorum işte sizi ya bi defolun gidin .

sanki benım onları sevmediğimi bilmiyorlar
Bir arkadaşımın da kayınvalidesi tariflerine çok uygun :) kadını canından bezdirdiler, en son kesti selamı sabahı ..dışardan bir göz olarak onları izlesem ,arkadaşımdan nefret ederim .sen ne ikiyüzlü kadir kiymet bilmez bir kadınsın diye ..o kadar sevimli ,masum görünüşlü bir kayınvalide ki insan kırıcam diye laf söylemeye utanır . Bir iki bir iki kadının içinden çıkan şeytanı görme vasfina erisebildim :) de arkadasima çok üzüldüm . Verilmiş sadakası varmış ,geç de olsa kurtuldu .darısı başına ne diyeyim :)

Eşinizin yerinde olmak istemezdim. 2 gün, yazıyla sadece iki gün anam babam evime gelecek diye bu kadar gürültü yapan bir eş... Düşünemiyorum. Ne abartmışsınız, ne abartmışsınız ya, bir yaşıma daha girdim. Allah kocanıza sabır versin. O kadar kötü olsalardı adam kendisi de istemezdi zaten, demek ki eşinize göre hava hoş.

Bir yerde onların ağzından güzel söz çıkmasına rağmen esas içlerinden geçirdiği kötü düşünceleri bildiğinizi yazmışsınız. İnsanların içinden geçene bile karar verip kendini dolduran insan ilk defa görüyorum burada. Velhasılı, gördüğüm en zorlama kayınvalide konularından biri. Kusura bakmayın.

Genel olarak bir anksiyete probleminiz falan olabilir. Bence doktora görünün. Mümkün değil ele avuca gelen bir şey yokken birine bu kadar hırs, 2 günlük misafirliğe bu kadar tantana.

Son düzenleme:
Oğlunuz sürekli sorsa
Oğlunuzun hatrı için
8 ay da beklemezsiniz di mi
Yazık üzülüyor diye gidersiniz mesafemiz ido ile 1 saat
Kadın heryere yetişiyor ama oğlu için hiçbir fedakarlıgı yok
Basından beri de böyleydi
Evlendik oğlunun evini 3 ay snr gelip gördü
Bir anne böyle mi
Olur

Nasıl ya? Şaka mı bu? Çelişkiye gel. İnsanlar gelse suç, gelmese suç. Madem gelmelerine bu kadar meraklıydınız, geliyorlar diye niye nefretiniz kabardı? "Nihayet, 8 ay sonra!" filan diye tepki verseniz anlarım da, gelince niye geliyor, gelmese niye gelmiyor diyorsunuz. Valla bana öyle geldi ki o insanlar sizden dolayı oğullarına yaklaşamıyorlar, yoksa oğullarını sevmediklerinden değil. Sürekli gerginlik çıkaran biri gibi duruyorsunuz buradan bakınca. Bu tür şeyler hissediliyor. Kayınvalideniz de eminim sizi hiç sevmiyordur, hisler karşılıklı olur. Bu kadar sorun çıkaracağını bildiği için uzak duruyor işte. Oğlunu sevmese, arayıp da gel filan demezdi. Sorun sizsiniz onlara göre. Sizde de kv'ye karşı bi 'gözünün üstünde kaşı var' meselesi söz konusu.

Eşim de bana sordu.

Al bi temizlikçi evi temizlesin sende yemegini yap daha ne istiyorsun ayri şehirdesiniz 8 ay sonrs iki gunde çekiverin ben karşılikli dairede oturuyorum k.valideyle gunde 10 kere kapım çalınır bazen haline şükret bence

X