Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

bizimki banyoya kacar
Bir de mesela eşim arar ya bazen
açar telefonu efendim der
esim naber anne falan der
ses vermez
eşim anneee der
burnunu ceker
eşim anne orda mısın der
annesı konusamıycam yawrum der kapatır

Oğlunun sesını duynca duygusala baglıyormus
madem aglayacaksın açma telefonu gercekten aglayacaksan di mi?

çok sinir bozucu ya
bigün boğazına sarılıcam ya da üstüne zıplayacagım dıye korkuyorum

Hımm anladım
Sizde çalışan bir bayansınız sonuçta yatılı ağırlamayın derim
Pazar günü çalışmıyorsanız sabahtan gelip akşamdan dönebilirler diye düşünüyorum
Sonuçta hizmet edecek olan eşiniz değil sizsiniz
Sizi arayıp sormamışlar bile
Ben olsam beni arayıp gelmek istiyoruz diyemeyen insanı kabul etmem bile

Yooo eşim için sıkıntıya girmek ıstemıyorlar

biz ilk evlendiğimizde de o zamanlar az cok severdım , gelmediler ne ev kurulurken ne yerlesırken , gelmeyı bırak aramadılar bıle

evlendık 3 ay snr geldıler evımıze
evet içi dısı bır olsa basımın ustunde tasycam sinsilik en fenası

evet sen cok ıyı nıyetlısın
ınsallah alırsın karsılıgını

nerede o incelik?
Onlar düşünmüyorsa sizde düşünmeyin
Açın telefonu anne pazar sabahtan gelin akşama kadar gezeriz bir gün yeter diyin açık açık ayıp olacak diye düşünmeyin o düşünmüyorsa
O sizi saymıyorsa siz kendinizi zorla saydırın derim inatçı olun

Ahahhahha çok komıkmıs senınkı de ya

Onlar hep magdurlar canım

Ben kv deme cevap verınce eşim birsey demez bana

Ama eşim kendı vermez cevabını

Öyle dınler susar. Ben dayanamazdım ama artık ben de muhatap olmuyorum.

Dinliyorum boş boş tek yorum yapmıyorum.

yok o kadarını yapamam
kocama yazık
Eşim benım aıleme cok ıyı davranır onun hatrına idare edeceğim artık ne yapalım.

yok o kadarını yapamam
kocama yazık
Eşim benım aıleme cok ıyı davranır onun hatrına idare edeceğim artık ne yapalım.
Ben biraz gaddarım sanırım
Canım sen çok iyi niyetlisin inşallah üzülmezsin
Ama dediğimi unutma kendini saydır lütfen bu kadar taviz verme ileride hamileliğinde Doğumunda uğraşılmaz bu kadınla

Regl olursan geldiklerinde kayınvalidene anlat sonra çekil ilacını al dinlen. Bir şey yapılması gerekirse eşin yapsın. Sonuçta kendi anne babası zaten en çok onun hizmet etmesi gerekiyor.

Sanki aynı kişiden bahsediyoruz benimkide bayramda aynı dava yaptı kurban kesme adetleri yok zatende biz kurbanımizi orda kestik onları dusunerekten inanın kurbanın yarısını böldüm verdim arkamdan bana bir kilo et bile vermedi demiş yalan yalan üstüne kp kv her ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama yinede oğlumu elimden aldın babanın evinde ne gördun koca sahibi mi oldun daha neler neler şimdi bunları köşeye koyup nasıl annecim deyip rol yapayım benim o kadar kabiliyetim yok olamazda zaten... Sen onlar gelince hic takılma yokmus gibi davran ben öyle davranıyorum he bide bizimki ben yanında oluyum eltimi atar eğer berabersek arkamı dönsem ona beni keser o arkasını dönse onu bana atar zorla insanı tiksinirme cabasi bazen düşünüyorum insan neden bu kadar kotu olur nedeeeennn zaten ayrı sehirlerdeyiz nolacak sanki günlük dünyayı fitne fesat doldurmak neyin cabasidir

Ya ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var.. Kendi anneniz kalmaya gelse dert etmezsiniz ama.. Yazık oda bir anne fesat yapmacık vs olabilir sevmeyedebilirsiniz ama evinize gelene her zaman yapılması gereken herşeyi yapmanız şart! Kaldıki eşinizin sizin ailenize böyle davrandığınızı düşünsenize bi? Yada oğlunuzun karısı size böyle yapsa? Ayıptır günahtır sevdiğiniz adamı doğuran kadın o. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak ve hürmette olmanız şart. Sizde bir anne bir kayınvalide olabilirsiniz.

Yine bir kaynana mevzusu

Haline şükret canım benimkilerde şehir dışında cuma günü eşimi arıyorlar biz gelicez akşam diye oda bana haber veriyor ve 6 kişi birden akşam 8 e doğru bizde oluyorlar. Ee zaten benim eve gitme saatim 18:30, ben ne ara temizlik yapayım ne ara yemek yapayım hiç düşünmek yok. Arayıp bana söylemek sormak hiiiç yok. Yine de uğraşıyorum onlar gelene kadar kıymet bilmekte yok. Bide gelince temizlik yetişmiyor mu çalışınca, hep hazır mı yiyorsunuz gibi iğneleyici sorular..
Bende son geldiklerinde evet hazır yemek deyip hazır çorba, dilimlenmiş hazır patates ve şnitzel kızarttım.

Ki ben 1 gün öncesinden haber vermelerine bile razıyım o duruma geldim.

Sıkma canını yetişir. Yetişmezse de boşver aç kalsınlar.

Ben biraz gaddarım sanırım
Canım sen çok iyi niyetlisin inşallah üzülmezsin
Ama dediğimi unutma kendini saydır lütfen bu kadar taviz verme ileride hamileliğinde Doğumunda uğraşılmaz bu kadınla
ben de gaddarım aslında amaişte dedim ya eşim çok iyi bir insan
bana bırsey demez ama ıcınden ben oyle davrandım dıye uzulur
çnk 15 gunde bır falan benım kendı annemlerı bıze cagırır gelsınler dıye
şimdi adam bana ve aıleme bu kadar ıyıyken , sabah gelın aksam gıdın dıyemem
en buyuk korkum doğumda vs gelıp dadanması zaten
Allah uzak etsın

Bugün salı sıkıştırırsın halı yıkamacığı ben evime güvenliğim temizlikçi çağırıp haftaiçi işteyken ona yaptırıyordum varsa böyle bir imkanın yaptır yoksa anne keşke önceden haberim olsaydı dersin artık

evet ben de olamıyorum işte iki yüzlü
ben bırını sevmıyorsam asla çok sevıyormusum gbi davranamam
normal olurum

ben hürmet göstermek istediğim için ( eşim için ve kendıme saygımdan )
zaten onceden haber verılmesı gerektıgını soyledım
kendı annem kalmaya gelmez asla
gelse de anne gibi davranır gider
12 saat calıısyorum gunde
yemegını yapar, bir işimin ucundan tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…