Kayınvalidelerin gelinleri eşek yerine koyması

Aynı benimkide öyle sürekli ağlıyo gibi yapar bide eteğini çevirir arkasini doner göz yaşını siler bide hani ortada bi durum olsun olmasın yalan üstüne yalan resmen enayi gibi dinlemek zorundasın ne aldın yenimi aldın konuşmamak en iyisi
bizimki banyoya kacar:KK70:
Bir de mesela eşim arar ya bazen
açar telefonu efendim der
esim naber anne falan der
ses vermez
eşim anneee der
burnunu ceker
eşim anne orda mısın der
annesı konusamıycam yawrum der kapatır :KK70:

Oğlunun sesını duynca duygusala baglıyormus
madem aglayacaksın açma telefonu gercekten aglayacaksan di mi?

çok sinir bozucu ya
bigün boğazına sarılıcam ya da üstüne zıplayacagım dıye korkuyorum :KK70:

Babası 65 yaşında
biz bursada yasıyoruz
onlar istanbuldalar
akşam yemegi yıyın gidin nasıl dıyelım:)

bence cumadan gelmelerı sacma
ct gelırsın pzar da dönersın yani nedir bu bır gun daha fazla kalma ıstegı
Hımm anladım
Sizde çalışan bir bayansınız sonuçta yatılı ağırlamayın derim
Pazar günü çalışmıyorsanız sabahtan gelip akşamdan dönebilirler diye düşünüyorum
Sonuçta hizmet edecek olan eşiniz değil sizsiniz
Sizi arayıp sormamışlar bile
Ben olsam beni arayıp gelmek istiyoruz diyemeyen insanı kabul etmem bile

Acaba istemediğini hissettikleri için mi 8ay sonra geliyor. Daha öncede görmüştüm yazılarında genelde haklısın denilecek bir şey demiyorsun. Eskiden kötü kaynanaların en azından içi dışı birdi şimdikiler sinsi. Sen Yaşadığın için sadece sen anlıyorda olabilirsin.
Yooo eşim için sıkıntıya girmek ıstemıyorlar

biz ilk evlendiğimizde de o zamanlar az cok severdım , gelmediler ne ev kurulurken ne yerlesırken , gelmeyı bırak aramadılar bıle

evlendık 3 ay snr geldıler evımıze
evet içi dısı bır olsa basımın ustunde tasycam sinsilik en fenası

Senin okuduklarina bakinca canim simdi ben 2 .5 yildir evliyim 2 asilama 2 tup bebek yaptim emin ol babamin bana aldigi kunyeyi hata kulagimdaki kupyi bile satyim biz kiradayiz kayin pederim degil kurus vermesi hata esimden aliyor biz tup bebek icin gityik tlf acti bana para lazim diye bende esime baban sakami yapiyor ben altinimi bileziklerimi kupemi satigimi bilmiyormu diye oda biliyor galiba o parayi istiyor banada cok cektirdiler bilmiyorum ama ben acayip safim daha dogrusu acima duygum cok fazla kp zenginde bizee bi kurus bile koklatmadim esim bekarken 2 katli bi ev almis kp onu bile satim 400 bin tl sadece 30 bin istedik onu bile vermedi kv bana surekli sen niye doktora gidiyon 10 yil bekle oyle anlayacagin bunlar nerdeyese huzur yok ama allah rizasini kazamnak icin elimden geleni yapiyom
evet sen cok ıyı nıyetlısın
ınsallah alırsın karsılıgını

nerede o incelik?
Onlar düşünmüyorsa sizde düşünmeyin
Açın telefonu anne pazar sabahtan gelin akşama kadar gezeriz bir gün yeter diyin açık açık ayıp olacak diye düşünmeyin o düşünmüyorsa
O sizi saymıyorsa siz kendinizi zorla saydırın derim inatçı olun :KK53:

Ağlama işinden nefret ediyorum ben de. Eşim de ne kadar mantıklı bir insan olursa olsun, başka şeylerinde tak tak cevabını veren hatta sesini yükselten insan annesi ağlayınca hemen dağılıveriyor. En son kurbanda bana etin iyi yerlerini kendine aldın dedi annesi. Yani resmen hırsız dedi. Ben bir şey demedim saf saf bak şöyle şöyle tam eşit ayırdım, istersen sen ayır falan diye. Niye böyle saçma bir insansam, çık git yani. Eşim ağzına geleni saydı, hatta bana kalk yapma değmez dedi. Ona da annesi geri adım atınca bir şey demedim falan deyince şimdi böyle diyorsun biz gidince herkese gelinim hırsız diyeceksin bilmiyor muyum seni dedi. Ama sonra saçma bir şey söyledim diye kalktı kadın ağlamaya... Sonuç ben onun annesini ağlatmışım. İntikamımı almışım işte daha ne istiyormuşum. Tek dediğim de, kız kardeşini kötülüyordu, kadın numaradan oğlunun düğününde ağladı diye, ben de sen de benim düğünümde ağladın ne var ki, düğün öyle olmuyor mu dedim. E ağladı ama. Hatta kalkıp düğünde anne baba masasına bile oturmadı. Arkalarda ağladı durdu bütün düğün. İşte sonra gitmiş de ağlamış ben bunu deyince. Çünkü o oğlu kocası öldü diye ağlıyormuş. Ben bunu deyince "senin oğlun kocan öldü, hadi git ağla derdine" demiş oluyormuşum.
Ayy, düşündükçe bu ağlama meselesi sinir ediyor beni.
:KK70: Ahahhahha çok komıkmıs senınkı de ya

Onlar hep magdurlar canım

Ben kv deme cevap verınce eşim birsey demez bana

Ama eşim kendı vermez cevabını

Öyle dınler susar. Ben dayanamazdım ama artık ben de muhatap olmuyorum.

Dinliyorum boş boş tek yorum yapmıyorum.

Onlar düşünmüyorsa sizde düşünmeyin
Açın telefonu anne pazar sabahtan gelin akşama kadar gezeriz bir gün yeter diyin açık açık ayıp olacak diye düşünmeyin o düşünmüyorsa
O sizi saymıyorsa siz kendinizi zorla saydırın derim inatçı olun :KK53:
yok o kadarını yapamam
kocama yazık :KK70:
Eşim benım aıleme cok ıyı davranır onun hatrına idare edeceğim artık ne yapalım.

yok o kadarını yapamam
kocama yazık :KK70:
Eşim benım aıleme cok ıyı davranır onun hatrına idare edeceğim artık ne yapalım.
Ben biraz gaddarım sanırım :KK70:
Canım sen çok iyi niyetlisin inşallah üzülmezsin
Ama dediğimi unutma kendini saydır lütfen bu kadar taviz verme ileride hamileliğinde Doğumunda uğraşılmaz bu kadınla

Regl olursan geldiklerinde kayınvalidene anlat sonra çekil ilacını al dinlen. Bir şey yapılması gerekirse eşin yapsın. Sonuçta kendi anne babası zaten en çok onun hizmet etmesi gerekiyor.

Ağlama işinden nefret ediyorum ben de. Eşim de ne kadar mantıklı bir insan olursa olsun, başka şeylerinde tak tak cevabını veren hatta sesini yükselten insan annesi ağlayınca hemen dağılıveriyor. En son kurbanda bana etin iyi yerlerini kendine aldın dedi annesi. Yani resmen hırsız dedi. Ben bir şey demedim saf saf bak şöyle şöyle tam eşit ayırdım, istersen sen ayır falan diye. Niye böyle saçma bir insansam, çık git yani. Eşim ağzına geleni saydı, hatta bana kalk yapma değmez dedi. Ona da annesi geri adım atınca bir şey demedim falan deyince şimdi böyle diyorsun biz gidince herkese gelinim hırsız diyeceksin bilmiyor muyum seni dedi. Ama sonra saçma bir şey söyledim diye kalktı kadın ağlamaya... Sonuç ben onun annesini ağlatmışım. İntikamımı almışım işte daha ne istiyormuşum. Tek dediğim de, kız kardeşini kötülüyordu, kadın numaradan oğlunun düğününde ağladı diye, ben de sen de benim düğünümde ağladın ne var ki, düğün öyle olmuyor mu dedim. E ağladı ama. Hatta kalkıp düğünde anne baba masasına bile oturmadı. Arkalarda ağladı durdu bütün düğün. İşte sonra gitmiş de ağlamış ben bunu deyince. Çünkü o oğlu kocası öldü diye ağlıyormuş. Ben bunu deyince "senin oğlun kocan öldü, hadi git ağla derdine" demiş oluyormuşum.
Ayy, düşündükçe bu ağlama meselesi sinir ediyor beni.
Sanki aynı kişiden bahsediyoruz benimkide bayramda aynı dava yaptı kurban kesme adetleri yok zatende biz kurbanımizi orda kestik onları dusunerekten inanın kurbanın yarısını böldüm verdim arkamdan bana bir kilo et bile vermedi demiş yalan yalan üstüne kp kv her ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama yinede oğlumu elimden aldın babanın evinde ne gördun koca sahibi mi oldun daha neler neler şimdi bunları köşeye koyup nasıl annecim deyip rol yapayım benim o kadar kabiliyetim yok olamazda zaten... Sen onlar gelince hic takılma yokmus gibi davran ben öyle davranıyorum he bide bizimki ben yanında oluyum eltimi atar eğer berabersek arkamı dönsem ona beni keser o arkasını dönse onu bana atar zorla insanı tiksinirme cabasi bazen düşünüyorum insan neden bu kadar kotu olur nedeeeennn zaten ayrı sehirlerdeyiz nolacak sanki günlük dünyayı fitne fesat doldurmak neyin cabasidir

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Ya ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var.. Kendi anneniz kalmaya gelse dert etmezsiniz ama.. Yazık oda bir anne fesat yapmacık vs olabilir sevmeyedebilirsiniz ama evinize gelene her zaman yapılması gereken herşeyi yapmanız şart! Kaldıki eşinizin sizin ailenize böyle davrandığınızı düşünsenize bi? Yada oğlunuzun karısı size böyle yapsa? Ayıptır günahtır sevdiğiniz adamı doğuran kadın o. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak ve hürmette olmanız şart. Sizde bir anne bir kayınvalide olabilirsiniz.

Yine bir kaynana mevzusu :KK48:

Haline şükret canım benimkilerde şehir dışında cuma günü eşimi arıyorlar biz gelicez akşam diye oda bana haber veriyor ve 6 kişi birden akşam 8 e doğru bizde oluyorlar. Ee zaten benim eve gitme saatim 18:30, ben ne ara temizlik yapayım ne ara yemek yapayım hiç düşünmek yok. Arayıp bana söylemek sormak hiiiç yok. Yine de uğraşıyorum onlar gelene kadar kıymet bilmekte yok. Bide gelince temizlik yetişmiyor mu çalışınca, hep hazır mı yiyorsunuz gibi iğneleyici sorular..
Bende son geldiklerinde evet hazır yemek deyip hazır çorba, dilimlenmiş hazır patates ve şnitzel kızarttım. :63:

Ki ben 1 gün öncesinden haber vermelerine bile razıyım o duruma geldim.

Sıkma canını yetişir. Yetişmezse de boşver aç kalsınlar.

Ben biraz gaddarım sanırım :KK70:
Canım sen çok iyi niyetlisin inşallah üzülmezsin
Ama dediğimi unutma kendini saydır lütfen bu kadar taviz verme ileride hamileliğinde Doğumunda uğraşılmaz bu kadınla
ben de gaddarım aslında amaişte dedim ya eşim çok iyi bir insan
bana bırsey demez ama ıcınden ben oyle davrandım dıye uzulur
çnk 15 gunde bır falan benım kendı annemlerı bıze cagırır gelsınler dıye
şimdi adam bana ve aıleme bu kadar ıyıyken , sabah gelın aksam gıdın dıyemem
en buyuk korkum doğumda vs gelıp dadanması zaten
Allah uzak etsın

Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim.
Kv demden nefret ediyorum.
Kendisi kadar yalancı, politik , iki yüzlü bir insan tanımadım.

Eşimle geçen ağustos ayında yeni ev aldık,8 ay oldu yani.
Başka şehirde kv demler , cuma gecesi bize geleceklermiş iki gün kalmaya.

Nisan ayından beri ilk defa gelecekler ev görmeye.
Gelmelerini hiç istemiyorum,
eşimi arayıp söylemişler haftasonu sizde olacağız diye.

Eşim de bana sordu.
İnsan bi beni arayıp , ece gelmek istiyoruz , uygun musunuz demez mi ya.
O evin kadını benim, çalışan bayanım.
Evim pis mi temiz mi di mi yani.
Halıları kaldırmıstım yıkamaya vermek için , bir de reglm yaklaştı çok huzursuz ve sancılı günler geçiriyorum.

Dün bebeğimiz olmadığı için tedaviye de başladık, iki gün de olsa onları hiç çekecek zaman değildi bana göre.
Şimdi sallana sallana gelip , çok düşüncel, anne baba rolünde takılacaklar sinir edecekler beni.
Kv dem konusurken ağlamaya falan başlayacak , oğlum benim canım herseyim diye.
Zaten zoraki geliyorlar, eşim aylardır ne zaman geleceksiniz bize deyip dırıyordu.
Utandıkları için geliyorlar, nasıl yetişeceğim ben herseye,
Cuma akşamına nasıl hazırlık yapacağım .Ev temizliği ve yemek için.
Bugün salı sıkıştırırsın halı yıkamacığı ben evime güvenliğim temizlikçi çağırıp haftaiçi işteyken ona yaptırıyordum varsa böyle bir imkanın yaptır yoksa anne keşke önceden haberim olsaydı dersin artık

Sanki aynı kişiden bahsediyoruz benimkide bayramda aynı dava yaptı kurban kesme adetleri yok zatende biz kurbanımizi orda kestik onları dusunerekten inanın kurbanın yarısını böldüm verdim arkamdan bana bir kilo et bile vermedi demiş yalan yalan üstüne kp kv her ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama yinede oğlumu elimden aldın babanın evinde ne gördun koca sahibi mi oldun daha neler neler şimdi bunları köşeye koyup nasıl annecim deyip rol yapayım benim o kadar kabiliyetim yok olamazda zaten... Sen onlar gelince hic takılma yokmus gibi davran ben öyle davranıyorum he bide bizimki ben yanında oluyum eltimi atar eğer berabersek arkamı dönsem ona beni keser o arkasını dönse onu bana atar zorla insanı tiksinirme cabasi bazen düşünüyorum insan neden bu kadar kotu olur nedeeeennn zaten ayrı sehirlerdeyiz nolacak sanki günlük dünyayı fitne fesat doldurmak neyin cabasidir
evet ben de olamıyorum işte iki yüzlü
ben bırını sevmıyorsam asla çok sevıyormusum gbi davranamam
normal olurum

Ya ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var.. Kendi anneniz kalmaya gelse dert etmezsiniz ama.. Yazık oda bir anne fesat yapmacık vs olabilir sevmeyedebilirsiniz ama evinize gelene her zaman yapılması gereken herşeyi yapmanız şart! Kaldıki eşinizin sizin ailenize böyle davrandığınızı düşünsenize bi? Yada oğlunuzun karısı size böyle yapsa? Ayıptır günahtır sevdiğiniz adamı doğuran kadın o. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak ve hürmette olmanız şart. Sizde bir anne bir kayınvalide olabilirsiniz.
ben hürmet göstermek istediğim için ( eşim için ve kendıme saygımdan )
zaten onceden haber verılmesı gerektıgını soyledım
kendı annem kalmaya gelmez asla
gelse de anne gibi davranır gider
12 saat calıısyorum gunde
yemegını yapar, bir işimin ucundan tutar

Ya ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var.. Kendi anneniz kalmaya gelse dert etmezsiniz ama.. Yazık oda bir anne fesat yapmacık vs olabilir sevmeyedebilirsiniz ama evinize gelene her zaman yapılması gereken herşeyi yapmanız şart! Kaldıki eşinizin sizin ailenize böyle davrandığınızı düşünsenize bi? Yada oğlunuzun karısı size böyle yapsa? Ayıptır günahtır sevdiğiniz adamı doğuran kadın o. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak ve hürmette olmanız şart. Sizde bir anne bir kayınvalide olabilirsiniz.[/QUOT
Saygı hürmette bi yere kadar herkes üzerine düşeni yapsa kimse buraya olmadık şeyleri yazmaz yaşanmışlıklar insanı öyle soğutuyor üst üste eklendikçe ekleniyor keşke saygıyı salaklık sevgiyi his görüyü enayilik algılamayan kayinvalidelirimiz olsaydı bizde onlari ovseydik

X