- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi eessmeralda
Orası belli olmazKv masaj yapmayı ne bilsin. Benim yerimi tutamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası belli olmazKv masaj yapmayı ne bilsin. Benim yerimi tutamaz
Kv.cimle öyle bir iletişimimiz yok. SeviyeliyizKeşke kaynana şöyle bir dese ki burası oğlumun evi gelirken sana mı soracam diye normalde tasvip etmem bu düşünceyi ama bazen dinsizin hakkından imansız gelir ya o misal(teşbihte hata olmaz ) ahh keşke öyle bir dese ki adam da anasını desteklese
Belli belli. Ama iyi yemek yapar. Hakkını veririm.Orası belli olmaz
Günahını bile vermezsin benceBelli belli. Ama iyi yemek yapar. Hakkını veririm.
Maşallah (!)Kv.cimle öyle bir iletişimimiz yok. Seviyeliyiz
Aşkolsun ben de ona yemekler yaparım gelince. Kötü diilim ya valla.Günahını bile vermezsin bence
Seviye çok yüksek değil miMaşallah (!)
Kem gözlerden korusunMaşallah (!)
Himm pekiAşkolsun ben de ona yemekler yaparım gelince. Kötü diilim ya valla.
Valla seviyeliyiz yaaa. Balım der banaSeviye çok yüksek değil mi
Vurdu gol olduEsiniz evde yokken kendi anneniz gelip sizinle kalsa ayni hissiyatta olur muydunuz?
Hiç saygısızlık yapmadımBir saygiliya bir saygısız demek ki
İşte bi tek ben bakarım o benim.O zaman annesinin gelmesine niye kızıyorsunuz, iş yaptırmayıp, çocuk gibi iyi bakarım dediğiniz adam siz yokken ne yapacak? Siz gidine kadar sersefil olur adamcağız. Annesi görevi devralmıs işte.
Tersine doğru yüksek, evetSeviye çok yüksek değil mi
İşi alaya aldıgınıza göre rahatladınız herhalde. Hadi geçmiş olsun. Sabah yine yoklamaya gelirler sizi eve çöken kayinvalide üzerine.İşte bi tek ben bakarım o benim.
Evladı var sonuçta ondan gelmek istiyordur aşırıysa tabiki o da kötü ama sanki ben varken pek gelemez demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam sizde anne olacaksınız. Kocası vefat etmiş canı sıkılıyordur. Biraz böyle düşünmek lazım ileri de bizde bu hallere düşücezGitmesini istiyorum, hatta şunu istiyorum genel olarak: bize gelmeye meraklı olmasın. Hevesli olmasın. Siz gelin ben yaşlıyım gelemem desin. Üşensin, yol uzun gelsin. Ama nerdeeeee. Ama hop oturup hop kalkıyo gelmek için adeta.
Evet hırslı bayanlar var kafa dağıtıyolar.İşi alaya aldıgınıza göre rahatladınız herhalde. Hadi geçmiş olsun. Sabah yine yoklamaya gelirler sizi eve çöken kayinvalide üzerine.
İşte vicdanım da bi yandan böyle söylüyo. Eşime desem o da öyle der. Yalnız kadın vs. Ama ne huyu huyuma ne suyı suyuma...Evladı var sonuçta ondan gelmek istiyordur aşırıysa tabiki o da kötü ama sanki ben varken pek gelemez demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam sizde anne olacaksınız. Kocası vefat etmiş canı sıkılıyordur. Biraz böyle düşünmek lazım ileri de bizde bu hallere düşücez
Allah kadını ilk önce sizden korusun benceKem gözlerden korusun
Iste bunlar hep imtihan ama anlayanaEvladı var sonuçta ondan gelmek istiyordur aşırıysa tabiki o da kötü ama sanki ben varken pek gelemez demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam sizde anne olacaksınız. Kocası vefat etmiş canı sıkılıyordur. Biraz böyle düşünmek lazım ileri de bizde bu hallere düşücez