Kayınvalidecim

Gitmesini istiyorum, hatta şunu istiyorum genel olarak: bize gelmeye meraklı olmasın. Hevesli olmasın. Siz gelin ben yaşlıyım gelemem desin. Üşensin, yol uzun gelsin. Ama nerdeeeee. Ama hop oturup hop kalkıyo gelmek için adeta.
Evladı var sonuçta ondan gelmek istiyordur aşırıysa tabiki o da kötü ama sanki ben varken pek gelemez demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam sizde anne olacaksınız. Kocası vefat etmiş canı sıkılıyordur. Biraz böyle düşünmek lazım ileri de bizde bu hallere düşücez

Evladı var sonuçta ondan gelmek istiyordur aşırıysa tabiki o da kötü ama sanki ben varken pek gelemez demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam sizde anne olacaksınız. Kocası vefat etmiş canı sıkılıyordur. Biraz böyle düşünmek lazım ileri de bizde bu hallere düşücez
İşte vicdanım da bi yandan böyle söylüyo. Eşime desem o da öyle der. Yalnız kadın vs. Ama ne huyu huyuma ne suyı suyuma...

Iste bunlar hep imtihan ama anlayana

X