- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi eessmeralda
Şimdi ev kadınindir diyeceklerBi konuda siz bana demiştiniz ama asıl Allah sizin eşinizin ve ailesinin yardımcısı olsun.
Anneniz eşiniz yokken size gelebilir mi peki?
Siz evde yokken ne özel hayatı yaOglunun evine niye gidemesin ya? Evin hanimi, sahibi vs her ne olarak adlandiriyosaniz, o evde degilken gelemez tabi ki. Ne munasebet. Nereyi karistiracak ne yapacak belli degil. Ozel hayat diye bir sey var
Sen haklısın diyen kötü niyetlidir net. Sen sakin ol. Duruma bir bak. Önden kendini doldurma.Ka
Katılıyorum herkes delirir. Ama ben haksız olmak istiyorum çünkü delirmek istemiyorum. Haksızsın deyin ve ben sakinleşeyim istiyorum.
Sonra da eşim ev işinde yardım etmiyor yemek çamaşır vs bana ait derler shwhwŞimdi ev kadınindir diyecekler
Siz gittikten sonra hemen evine dönmez, beraber birkaç gün geçirirsiniz, hasret giderirsiniz umarım.Evet o gelecek diye 2 gün erken gittim.
Aynen aynen.ev kadının, evin hanımı kadın, özel hayat,Sonra da eşim ev işinde yardım etmiyor yemek çamaşır vs bana ait derler shwhw
Cok haklısınız hayatta ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor. Ben de üzülüyorum bu tarz herseye takilan insanlar için.Eminim
Kötü düşünüp,kötü niyetli yaşamaktan iyi şeyleri istese de göremez insan bir süre sonra bu da o misal,ama inanın yermek için söylemiyorum,aciyorum böyle düşünen insanlara.Hayatin güzelliklerini görmüyorlar,saçma b.ktan konulara takilmaktan.Anne ya anne.Hadi teyze,amca,hala dese hadi okeyim.Karım/kocam istemiyor diye Annem de gelemeyeckse evime geberim daha iyi yani
Ayy dimi beni özlemiştir. Görmeden gitmez canım annemSiz gittikten sonra hemen evine dönmez, beraber birkaç gün geçirirsiniz, hasret giderirsiniz umarım.
Teşekkür ederim.Sen haklısın diyen kötü niyetlidir net. Sen sakin ol. Duruma bir bak. Önden kendini doldurma.
Yoo özlediği için değil, usul, adap bildiği için. Birisi geliyor diye bir yerden gitmek hem ayıp hem saygısızlık çünkü.Ayy dimi beni özlemiştir. Görmeden gitmez canım annem
Size hasret olduğunu sanmıyorum açıkçası ama sanki siz gelince evde duramazmış gibi apar topar gitmesine gerek yok diye düşünüp kalır birkaç gün daha inşallah.Ayy dimi beni özlemiştir. Görmeden gitmez canım annem
Ben eşime iş yaptırmam zaten. Masajlar yaparım iyi bakarım. Ama ev benim evet.Sonra da eşim ev işinde yardım etmiyor yemek çamaşır vs bana ait derler shwhw
Bu yorum konuya noktasini koydu bileYoo özlediği için değil, usul, adap bildiği için. Birisi geliyor diye bir yerden gitmek hem ayıp hem saygısızlık çünkü.
Sağolsun hep çok saygılıdır görür beniYoo özlediği için değil, usul, adap bildiği için. Birisi geliyor diye bir yerden gitmek hem ayıp hem saygısızlık çünkü.
Tamam işte. Siz yokken kv nin gelmesi için bir neden. Adam napsin aç mı kalsın, masajsiz mı kalsınBen eşime iş yaptırmam zaten. Masajlar yaparım iyi bakarım. Ama ev benim evet.
İnşallah bi hasbihal ederiz.Size hasret olduğunu sanmıyorum açıkçası ama sanki siz gelince evde duramazmış gibi apar topar gitmesine gerek yok diye düşünüp kalır birkaç gün daha inşallah.
Keşke kaynana şöyle bir dese ki burası oğlumun evi gelirken sana mı soracam diye normalde tasvip etmem bu düşünceyi ama bazen dinsizin hakkından imansız gelir ya o misal(teşbihte hata olmazSize hasret olduğunu sanmıyorum açıkçası ama sanki siz gelince evde duramazmış gibi apar topar gitmesine gerek yok diye düşünüp kalır birkaç gün daha inşallah.
Kv masaj yapmayı ne bilsin. Benim yerimi tutamazTamam işte. Siz yokken kv nin gelmesi için bir neden. Adam napsin aç mı kalsın, masajsiz mı kalsınkomiksiniz valla gece gece iyi guluyorum
O zaman annesinin gelmesine niye kızıyorsunuz, iş yaptırmayıp, çocuk gibi iyi bakarım dediğiniz adam siz yokken ne yapacak? Siz gidine kadar sersefil olur adamcağız. Annesi görevi devralmıs işte.Ben eşime iş yaptırmam zaten. Masajlar yaparım iyi bakarım. Ama ev benim evet.
Bir saygiliya bir saygısız demek kiSağolsun hep çok saygılıdır görür beni