Kayınvalidecim

Oglunun evine niye gidemesin ya? Evin hanimi, sahibi vs her ne olarak adlandiriyosaniz, o evde degilken gelemez tabi ki. Ne munasebet. Nereyi karistiracak ne yapacak belli degil. Ozel hayat diye bir sey var
Siz evde yokken ne özel hayatı ya 🤣 hayatı böyle mi yasiyorsinuz gerçekten 🤣🤣 bu kadar at gozluklu, hesaplı ve saçma

Eminim
Kötü düşünüp,kötü niyetli yaşamaktan iyi şeyleri istese de göremez insan bir süre sonra bu da o misal,ama inanın yermek için söylemiyorum,aciyorum böyle düşünen insanlara.Hayatin güzelliklerini görmüyorlar,saçma b.ktan konulara takilmaktan.Anne ya anne.Hadi teyze,amca,hala dese hadi okeyim.Karım/kocam istemiyor diye Annem de gelemeyeckse evime geberim daha iyi yani
Cok haklısınız hayatta ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor. Ben de üzülüyorum bu tarz herseye takilan insanlar için.
Eşimin anne babası ne yapmış olursa olsun başımın üstünde yeri var, kendisine de hep söylerim. Anne ve baba bazı insanlar için bir anlam ifade etmiyor cok yazık.
Bir de haksizsin deyin demis bir yorumda, haksizsin denmesine rağmen saldırıyor çünkü asıl duymak istediği kv nasil böyle yapabilir kov onu evden gibi yorumlar. Cok üzücü

Size hasret olduğunu sanmıyorum açıkçası ama sanki siz gelince evde duramazmış gibi apar topar gitmesine gerek yok diye düşünüp kalır birkaç gün daha inşallah.
Keşke kaynana şöyle bir dese ki burası oğlumun evi gelirken sana mı soracam diye normalde tasvip etmem bu düşünceyi ama bazen dinsizin hakkından imansız gelir ya o misal(teşbihte hata olmaz :KK66: ) ahh keşke öyle bir dese ki adam da anasını desteklese

Ben eşime iş yaptırmam zaten. Masajlar yaparım iyi bakarım. Ama ev benim evet.
O zaman annesinin gelmesine niye kızıyorsunuz, iş yaptırmayıp, çocuk gibi iyi bakarım dediğiniz adam siz yokken ne yapacak? Siz gidine kadar sersefil olur adamcağız. Annesi görevi devralmıs işte.

X