Kayınvalidecim

Ben kayınvalidemle 10 gün başbaşa vakit geçirmek zorunda kaldığımda daha çok deliriyorum🤣🤣 kayınvalideniz evinizi denetleyip sizin düzeninizi ve sinirinizi bozma niyetindeyse inanın siz onunla evdeyken daha rahat yapar.Ama siz yokken yaparsa onun ayıbı olur ve göğsünüzü gere gere "paşa gönlümün kahyasımısın ?" diyebilirsiniz.
amacı sinir bozmak değil sevgili oğluşunu yalnız açbiilaç bırakmamak kendince.

Ne varki gelsin kalsın hakkaten. Ben delirmem 🤣 evlere ve eşyalara çok anlam yuklememek gerek 😉
Aynen öyle ya sanki padişah sarayı. İnsanlık önemli, gelip ogluna yemek yapiyor evi topluyor ama yine kabahatli. kv kocasını kaybetmiş ve çocuklara aşırı düşmüş belli ki. Hepimiz yaslanacagiz az hoşgörü diliyorum bu tür düşünen insanlara

Aynen öyle ya sanki padişah sarayı. İnsanlık önemli, gelip ogluna yemek yapiyor evi topluyor ama yine kabahatli. kv kocasını kaybetmiş ve çocuklara aşırı düşmüş belli ki. Hepimiz yaslanacagiz az hoşgörü diliyorum bu tür düşünen insanlara
Sağolun değerli yorumunuz için.

Size ne söyledi ki ne alaka? Gelinleriyle nasil bir ilişki yaşadıklarını nereden biliyorsunuz da üzüldüm diyebiliyorsunuz? Ben sizin adınıza üzüldüm gerçekten içiniz kötüleşmis, iyilikle yaklaşmanizi tavsiye eden birine böyle bir yorum yapabiliyorsunuz. Anasız birini bulamadık filan çok yazık esiniz böyle düşündüğünüzü bilse eminim çok üzülürdü.
Eminim
Size ne söyledi ki ne alaka? Gelinleriyle nasil bir ilişki yaşadıklarını nereden biliyorsunuz da üzüldüm diyebiliyorsunuz? Ben sizin adınıza üzüldüm gerçekten içiniz kötüleşmis, iyilikle yaklaşmanizi tavsiye eden birine böyle bir yorum yapabiliyorsunuz. Anasız birini bulamadık filan çok yazık esiniz böyle düşündüğünüzü bilse eminim çok üzülürdü.
Kötü düşünüp,kötü niyetli yaşamaktan iyi şeyleri istese de göremez insan bir süre sonra bu da o misal,ama inanın yermek için söylemiyorum,aciyorum böyle düşünen insanlara.Hayatin güzelliklerini görmüyorlar,saçma b.ktan konulara takilmaktan.Anne ya anne.Hadi teyze,amca,hala dese hadi okeyim.Karım/kocam istemiyor diye Annem de gelemeyeckse evime geberim daha iyi yani

Konudaki bazı yorumlardan cikarilan şey: bazıları da istiyor ki adam evlendikten sonra ailesini yok saysın, kırk kat yabanciymis gibi davransın artık.
Kv ile aynı evde kalmak sıkıntı gerçekten ama ben evde yokken gelsin, kalsın bana ne. Onda kalma, o sende kalmasın, oğlu tek gitmesin, ee gorusmeyecekler mi anne oğul?

Kv ile aynı evde kalmak sıkıntı gerçekten ama ben evde yokken gelsin, kalsın bana ne. Onda kalma, o sende kalmasın, oğlu tek gitmesin, ee gorusmeyecekler mi anne oğul?
Ya kayınvalide şehir disindaysa gelsin kalsin mesela bir hafta. Eğer problemli biri değilse sorun olmaz. Sonuçta sadece kadının evi değil. Ama ben yokken de evimin düzenini değiştirmeyecekse gelsin kalsin yani. Eşim ortada bir sorun yokken annen gelsin istemiyorum derse o evden ya ben ya o gider. Evlendik diye kök ailemizi silip atacak miyiz bu nasıl bir düşünce anlayamıyorum. Bunu anlayabilecek bir zihniyete de sahip olmak istemem şahsen.

Oglunun evine niye gidemesin ya? Evin hanimi, sahibi vs her ne olarak adlandiriyosaniz, o evde degilken gelemez tabi ki. Ne munasebet. Nereyi karistiracak ne yapacak belli degil. Ozel hayat diye bir sey var
Bi konuda siz bana demiştiniz ama asıl Allah sizin eşinizin ve ailesinin yardımcısı olsun.
Anneniz eşiniz yokken size gelebilir mi peki?

X