Kayınvalidecim

Cok acayip dusunceler, acaba kendi annesi gelirken annesine de vize veriyor mu

Ev düzeninden ziyade eşinizi size karşı doldurmuyorsa, aslında ne kadar güzel bir durum hem eşinizle ilgileniyor hem de evin derli toplu durmasını sağlıyor.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum (tüm yorumları okumadim) ama yeri geliyor babanneye ananeye bırakıyoruz ise gidiyoruz/gezmeye gidiyoruz/esimizle başbaşa takılıyoruz. Çocuğu emanet ettiğim analarima evimi ve kocamı da emanet ederim.
Çok ustelemeyin süreci bence. Huzursuzluk olmasın durduk yere.
Not: Bahsi geçen durum insan gibi kayınvalide ve akrabalar için geçerlidir. Kültür yozlaşması ile sıkıntı çıkaran kayinvalideler için geçerli değildir

Bir de beni sever,kötülüğüm yok diyorsunuz,Kötülüğünü zum olması için illa kolundan tutup kapının önüne atmaniz gerekmiyor yalniz...Düşüncelerinizde de bu konuyla alakali çok iyi olmadığınızı anlamak zor değil. Sizi seven bir kaynananızin,eşinizin annesinin arkasından önceki yorumda annesiz birini bulamadık napalim tarzında bir şey söylüyorsunuz. Allah yaşlandığınızda önünüze çıkartır bence biraz gönlünüzü iyi tutun,soft yaşayın.Hayat insanlara bu kadar kotü duygular beslemek için baya kısa.Sahsen gelin dediğim insan benim yaşlı anneme aynı şekilde davransa onu pişman ederdim

Ben sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.

Aynen arayıp da bulamadığı.

Ne varki gelsin kalsın hakkaten. Ben delirmem evlere ve eşyalara çok anlam yuklememek gerek

Çamasırlarım herşeyim tertemizdir.

Ben sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.
Size ne söyledi ki ne alaka? Gelinleriyle nasil bir ilişki yaşadıklarını nereden biliyorsunuz da üzüldüm diyebiliyorsunuz? Ben sizin adınıza üzüldüm gerçekten içiniz kötüleşmis, iyilikle yaklaşmanizi tavsiye eden birine böyle bir yorum yapabiliyorsunuz. Anasız birini bulamadık filan çok yazık esiniz böyle düşündüğünüzü bilse eminim çok üzülürdü.

Ayni dusuncedeyim. Esiniz bekar hayatı geçirmiş mi?

Ka

Katılıyorum herkes delirir. Ama ben haksız olmak istiyorum çünkü delirmek istemiyorum. Haksızsın deyin ve ben sakinleşeyim istiyorum
Ben kayınvalidemle 10 gün başbaşa vakit geçirmek zorunda kaldığımda daha çok deliriyorum kayınvalideniz evinizi denetleyip sizin düzeninizi ve sinirinizi bozma niyetindeyse inanın siz onunla evdeyken daha rahat yapar.Ama siz yokken yaparsa onun ayıbı olur ve göğsünüzü gere gere "paşa gönlümün kahyasımısın ?" diyebilirsiniz.

Eşim benimle çok mutlu merak etmeyin hiç üzülmüyo

Gelceğini bildiğim için kaçtım zaten o gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…