- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
-
- Konu Sahibi eessmeralda
Cok acayip dusunceler, acaba kendi annesi gelirken annesine de vize veriyor muNereyi karıştıracak ne yapacak mı???Nereden biliyorsunuz karıştıracak diye??Nasıl böyle insanlari bir kılıfa sokabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum,anlamayı da dusunmuyorum.Ha yakalamıştır karıştırırken, istemez ona saygı duyarım ama sırf bu düşünceyle hareket edilmesi çok sagliksizca!
Aslinda bu tür zihniyetlere ne desek boş ama.Tövbe estağfurullah tövbe sanki her kaynana çok meraklı gelininin b.klu donlarını karıştırmayaBen oğlumun evine giderken ya da annem kardeşimin evine ya da kaynanam oğlunun evine gelirken vize mi alacak konsoloslukta gerçekten (evde olmasam bile ne münasebet )) !!!!!!!!
Bir de beni sever,kötülüğüm yok diyorsunuz,Kötülüğünü zum olması için illa kolundan tutup kapının önüne atmaniz gerekmiyor yalniz...Düşüncelerinizde de bu konuyla alakali çok iyi olmadığınızı anlamak zor değil. Sizi seven bir kaynananızin,eşinizin annesinin arkasından önceki yorumda annesiz birini bulamadık napalim tarzında bir şey söylüyorsunuz. Allah yaşlandığınızda önünüze çıkartır bence biraz gönlünüzü iyi tutun,soft yaşayın.Hayat insanlara bu kadar kotü duygular beslemek için baya kısa.Sahsen gelin dediğim insan benim yaşlı anneme aynı şekilde davransa onu pişman ederdimEvime rahatça geliyo merak etmryin. Evden kovmuşum gibi konuştunuz. Beni de sever. Kötülüğüm yok. İdare ediyorum kendisini. Bütün dedikodularını dinlemekten kafam patlıyo ama dinliyorum mesela. Hiç tanımadığım insanların abuk sabuk hikayelerini dinlemekten içim şişti ama ses çıkarmıyorum mesela.
Ben sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.Bir de beni sever,kötülüğüm yok diyorsunuz,Kötülüğünü zum olması için illa kolundan tutup kapının önüne atmaniz gerekmiyor yalniz...Düşüncelerinizde de bu konuyla alakali çok iyi olmadığınızı anlamak zor değil. Sizi seven bir kaynananızin,eşinizin annesinin arkasından önceki yorumda annesiz birini bulamadık napalim tarzında bir şey söylüyorsunuz. Allah yaşlandığınızda önünüze çıkartır bence biraz gönlünüzü iyi tutun,soft yaşayın.Hayat insanlara bu kadar kotü duygular beslemek için baya kısa.Sahsen gelin dediğim insan benim yaşlı anneme aynı şekilde davransa onu pişman ederdim
Süresiz veriyordur benceCok acayip dusunceler, acaba kendi annesi gelirken annesine de vize veriyor mu
Eminim gitmem.İleride bir oğlunuz olursa ya da halihazırda varsa siz gitmezsiniz koca adam nasıl olsa diye...
Bence de çok şanslısınız kocanız da saf midir nedir,Allah yardım etsin sizle yaşayanaBen sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.
Aynen arayıp da bulamadığı.Yoo gayet de haklisin. Nerden bilebilirsin ki ozel esyalarini mi karistiriyo, evinde ne var ne yok onu mu didikliyor, aklınca temizligini duzenini mi denetliyor.. hicbiri olmasa bile "bu ev benim" havasina girip sen yokken kurulup oturmasi asiri rahatsiz edici. Sen ordayken de evine mutfagina duzenine eli, gözü aşina alışmış olacak, oyle davranacak. Cok rahatsiz edici
Son derece zeki ve akıllı merak etmeyin.Bence de çok şanslısınız kocanız da saf midir nedir,Allah yardım etsin sizle yaşayana
Zaten belli ki o yüzden at kosturuyorsunuzBen sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.
Allah daha çok zihin açıklığı versin inşallahSon derece zeki ve akıllı merak etmeyin.
Ne varki gelsin kalsın hakkaten. Ben delirmemCok saskinim ben su an. Herkesin bunu cok normal karşılamasına . Evde degilken evine kayinvalidenin gelip kurulmasini kimse sevmez de istemez de bence. Burda bi linç kültürü hakim oldugu icin, sirf konu sahibine haksizsin demek icin herkes "ne var ki kalsin" diyor bence. Kendi basjna gelse herkes delirir bu duruma
Çamasırlarım herşeyim tertemizdir.Nereyi karıştıracak ne yapacak mı???Nereden biliyorsunuz karıştıracak diye??Nasıl böyle insanlari bir kılıfa sokabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum,anlamayı da dusunmuyorum.Ha yakalamıştır karıştırırken, istemez ona saygı duyarım ama sırf bu düşünceyle hareket edilmesi çok sagliksizca!
Aslinda bu tür zihniyetlere ne desek boş ama.Tövbe estağfurullah tövbe sanki her kaynana çok meraklı gelininin b.klu donlarını karıştırmayaBen oğlumun evine giderken ya da annem kardeşimin evine ya da kaynanam oğlunun evine gelirken vize mi alacak konsoloslukta gerçekten (evde olmasam bile ne münasebet )) !!!!!!!!
Amin sağolun size deZaten belli ki o yüzden at kosturuyorsunuz
Allah daha çok zihin açıklığı versin inşallah
Size ne söyledi ki ne alaka? Gelinleriyle nasil bir ilişki yaşadıklarını nereden biliyorsunuz da üzüldüm diyebiliyorsunuz? Ben sizin adınıza üzüldüm gerçekten içiniz kötüleşmis, iyilikle yaklaşmanizi tavsiye eden birine böyle bir yorum yapabiliyorsunuz. Anasız birini bulamadık filan çok yazık esiniz böyle düşündüğünüzü bilse eminim çok üzülürdü.Ben sanslıyım neyse ki sizin gibi görümcem yok. Üzuldüm sizin geline.
Ayni dusuncedeyim. Esiniz bekar hayatı geçirmiş mi?Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Evet o zaman da sürekli gidermişAyni dusuncedeyim. Esiniz bekar hayatı geçirmiş mi?
Ben kayınvalidemle 10 gün başbaşa vakit geçirmek zorunda kaldığımda daha çok deliriyorumKa
Katılıyorum herkes delirir. Ama ben haksız olmak istiyorum çünkü delirmek istemiyorum. Haksızsın deyin ve ben sakinleşeyim istiyorum
Eşim benimle çok mutlu merak etmeyin hiç üzülmüyoSize ne söyledi ki ne alaka? Gelinleriyle nasil bir ilişki yaşadıklarını nereden biliyorsunuz da üzüldüm diyebiliyorsunuz? Ben sizin adınıza üzüldüm gerçekten içiniz kötüleşmis, iyilikle yaklaşmanizi tavsiye eden birine böyle bir yorum yapabiliyorsunuz. Anasız birini bulamadık filan çok yazık esiniz böyle düşündüğünüzü bilse eminim çok üzülürdü.
Gelceğini bildiğim için kaçtım zaten o gelmeden.Ben kayınvalidemle 10 gün başbaşa vakit geçirmek zorunda kaldığımda daha çok deliriyorumkayınvalideniz evinizi denetleyip sizin düzeninizi ve sinirinizi bozma niyetindeyse inanın siz onunla evdeyken daha rahat yapar.Ama siz yokken yaparsa onun ayıbı olur ve göğsünüzü gere gere "paşa gönlümün kahyasımısın ?" diyebilirsiniz.