Kayınvalidecim

Benimki gibiyse sıkıntıya. Alakasız her yeri her köşeyi karıştırır. Dedikodu yapar. Ama mecburi durumda da ses etmem. Ben düzen takıntılıyım. Dolaptaki havlular, çarşaflar hatta donlar aynı şekil renge göre katlanmalı. Askılar her biri aynı yöne bakmalı. Her şeyi belli bir şemaya göre dizerim. Benim kv karıştırdığını farketmediğimi sanıyor bir de 😂 Ama dediğim gibi mecburi durumlarda ses etmek olmaz. Gelininin delinin teki olması oğlunun suçu değil sonuçta. 🤗

Anasız birini bulamadık napalım. Umarım dediğiniz gibi olur da ben gitmeden gitmiş olur dicem de hiç sanmıyorum. Dibine kadar kalır. Son noktaya kadar.
Anasız birini bulamadık diyecek kadar kötü bir kadın mı, size hayatı zehir mi etti kayinvalide ne yaptı?
Çok abartı geliyor bana böyle söylemler.

Bence kendine yok yere stres yapiyorsunuz. Inanin degmez. Yapsin yemegini. Ben tatile gittigimde anahtari birakmistim. Eve bir geldim ortaligi temizleyip, evi havalandirip bize yemek hazirlamis kayinvalidem. Simdi isteyen bunu da problem eder. ben oturup yedim :kk77:

Kayınvalidenin tutumuyla alakalı....
"Baaaaakkkk oğlumun evi geliiiinnnnnn" moduna giren,bunu gurur kaynagı gören...Davranıslarında nispet sezdiğim hiçbir Allah'ın kulu evime hele ben yokken hiç gelemez net:KK56:

Zorunda kalmadım. Ama zorunda kalmak ayri, keyfi kendi ailesine falan gidip bir de usunr kayinvalidem evime neden geldi demek de ayri sacma olur. Zorunda kalabilecegim ihtimalini tabi biliyorum, oyle bir durumda ilk degerlendirecegimiz ijtimal gidecegim yere esimle gitmek, onun da vaktini ayarlamak olur. Mumkun degilse de sirf esim evde yalniz diye kayinvalidenin eve girmesini asla kabul etmem
Ne kadar acı ki bir anne oğlunu doğuruyor, el bebe gül bebe büyütüyor,iyi kötü evlendiriyor,ve sırf gelin(!) İstemiyor diye oğlunun evine gidemiyor.Anne iyi olsun yanlışları olsun sonuçta anne ya hani...Evlerden ırak gerçekten Allah'im öyle gelini de damadı da yazdıysa bozsun,Allah herkesi iyi niyetli,hayırlı insanlarla karşılaştırsın vallahi..Çok bencilce bir düşünce,umarım ileride siz aynı duruma düşmezsiniz👎👎👎

Kayınvalidenin tutumuyla alakalı....
"Baaaaakkkk oğlumun evi geliiiinnnnnn" moduna giren,bunu gurur kaynagı gören...Davranıslarında nispet sezdiğim hiçbir Allah'ın kulu evime hele ben yokken hiç gelemez net:KK56:
O potansiyel var ama kendini frenliyo. Oğlumun evi değil de bizim evimiz kafasında. Hepimizin evi. Biz bir aileyiz. Hayır siz kök aile, biz çekirdek aile. Sen misafirsin, biz ev sahibi... kafasındayım ben de.

Ne kadar acı ki bir anne oğlunu doğuruyor, el bebe gül bebe büyütüyor,iyi kötü evlendiriyor,ve sırf gelin(!) İstemiyor diye oğlunun evine gidemiyor.Anne iyi olsun yanlışları olsun sonuçta anne ya hani...Evlerden ırak gerçekten Allah'im öyle gelini de damadı da yazdıysa bozsun,Allah herkesi iyi niyetli,hayırlı insanlarla karşılaştırsın vallahi..Çok bencilce bir düşünce,umarım ileride siz aynı duruma düşmezsiniz👎👎👎
Evime rahatça geliyo merak etmryin. Evden kovmuşum gibi konuştunuz. Beni de sever. Kötülüğüm yok. İdare ediyorum kendisini. Bütün dedikodularını dinlemekten kafam patlıyo ama dinliyorum mesela. Hiç tanımadığım insanların abuk sabuk hikayelerini dinlemekten içim şişti ama ses çıkarmıyorum mesela.

Sonuna kadar katılıyorum 👏

Evime rahatça geliyo merak etmryin. Evden kovmuşum gibi konuştunuz. Beni de sever. Kötülüğüm yok. İdare ediyorum kendisini. Bütün dedikodularını dinlemekten kafam patlıyo ama dinliyorum mesela. Hiç tanımadığım insanların abuk sabuk hikayelerini dinlemekten içim şişti ama ses çıkarmıyorum mesela.
Size hitaben yazmamış yorumu, başka bir üyenin yorumuna istinaden yazmis hanfendi

Benimki gibiyse sıkıntıya. Alakasız her yeri her köşeyi karıştırır. Dedikodu yapar. Ama mecburi durumda da ses etmem. Ben düzen takıntılıyım. Dolaptaki havlular, çarşaflar hatta donlar aynı şekil renge göre katlanmalı. Askılar her biri aynı yöne bakmalı. Her şeyi belli bir şemaya göre dizerim. Benim kv karıştırdığını farketmediğimi sanıyor bir de 😂 Ama dediğim gibi mecburi durumlarda ses etmek olmaz. Gelininin delinin teki olması oğlunun suçu değil sonuçta. 🤗
Karıstırıyor mu bilmiyorum . Çok meraklı bi tip ama o kadar da yapmaz heralde. Umarım yapmıyodur .

Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Kayinvalidenizi sevmiyorsunuz ona karşı gareziniz var.. Haksızsıniz çünkü evde degilsiniz sanırım çalışıyorsunuz eve geldiğinizde yemek var ne güzel sizin eşinizse onun da oğlu aç mi bıraksın? Ben olsam sevinirdim.. Gitmesini istiyorsanız kayinvalidenize açık bir dille söyleyin yani..

Kayinvalidenizi sevmiyorsunuz ona karşı gareziniz var.. Haksızsıniz çünkü evde degilsiniz sanırım çalışıyorsunuz eve geldiğinizde yemek var ne güzel sizin eşinizse onun da oğlu aç mi bıraksın? Ben olsam sevinirdim.. Gitmesini istiyorsanız kayinvalidenize açık bir dille söyleyin yani..
Gitmesini istiyorum, hatta şunu istiyorum genel olarak: bize gelmeye meraklı olmasın. Hevesli olmasın. Siz gelin ben yaşlıyım gelemem desin. Üşensin, yol uzun gelsin. Ama nerdeeeee. Ama hop oturup hop kalkıyo gelmek için adeta.

X