Kayınvalidecim

Kp nerede bu zaman zarfında.
Ayrica siz zaten yoksunuz.
Düzeninizi değiştirmiyorsa,Özel eşyalarınızı sizden izinsiz kullanmiyorsa yahut atmiyorsa,yatak odanızda da yatmiyorsa ;varsın kalsın oğluyla.
Siz dönünce o da evine gider zaten.
Hani evde olsanız tamam da yoksunuz.
Ayrıca yoklugunuzda annesiyle kalan adamdan zarar gelmez,başkasıyla kalan adamdan zarar gelir.
Mis gibi işte,adam emin ellerde.

Sizde evde yokmuşsunuz zaten bence oğlunun evinde kalması doğal siz olmayınca haliyle annesi olarak ilgileniyor bence abartıyorsunuz neden bu kadar gözünüze battı anlamadım. Düzeninize mi karışıyor? Ya da imalı laflarda mı bulunuyor?

Hiç zorunda kalmadınız mı merak ettim. Ya da kalabileceğinizi düşünmüyor musunuz bu kadar net konuşuyorsunuz?
Zorunda kalmadım. Ama zorunda kalmak ayri, keyfi kendi ailesine falan gidip bir de usunr kayinvalidem evime neden geldi demek de ayri sacma olur. Zorunda kalabilecegim ihtimalini tabi biliyorum, oyle bir durumda ilk degerlendirecegimiz ijtimal gidecegim yere esimle gitmek, onun da vaktini ayarlamak olur. Mumkun degilse de sirf esim evde yalniz diye kayinvalidenin eve girmesini asla kabul etmem

Sizin ki belki oğlu çağırmıştır öylr düşünün benimki bana sormadan hatta bize sormadan gelip kalıyor hatta dediğiniz gibi beb yoktum evde geldi kaldo haftalarca bne geldim hala duruyor bekliyorum ne zaman gidecek diyr

Eşin yokken annen gelebilir mi?
Yoksa annene de mi yasak eş olmadığında evde kalmak?

Bütün samimiyetimle söylüyorm . Rahatsız olmam. Hoşuma gider birde eşimi düşünmem derim.

Ben asla istemezdim çünkü karıştırma huyu çok her yeri karıştırır doğumda geldi kaldı bi gece banyo dolabımın içinde en arkasında duran tartımı görmüş onu söylüyordu ama etliye sütlüye karışmayan başka bir kadının ev düzeninde olduğunun bilincinde olacaksa iletişimimizde iyiyse olabilir

Aslında iyi niyetinden eminsem sorun olmaz

Oğlu istediği sürece ben evde bı yıl bile yoksam istediği kadar kalabilir. Ben yokken birkaç gün kalmışlığı var. Ama tabii ben eve geldiğimde eşyalarımin yerine müdahale edilmis bulmama şartı koyardım. Bu konuda olumsuz düşünmek için kayınvalidemle düşman olmam onu falan eve kötülük yapacağıni düşünmem gerekir. Siz niye bu konuyu reddediyosunuz?

Belli ki normalde sevmediginiz biri yoksa hiç sorun olan bir durum değil. Benim eşim yokken ailem gelip yanında kalıyor. Ben yokken de gayet onun ailesi gelebilir

Kocama güvenirim aksi taktirde iyi oluyor derdim tabi o da var. Kayınpeder vefat.

Ben de istemezdim, çünkü gergin ve döviz kuru gibi bi iliskimiz var
Ha benimkisi kalir miydi bilmem, cok yakiniz, oglunu kendi evine çagirirdi sanirim

Koca koca adamlar yumurta kirmaktan aciz olunca kadin da gelmis, rahatsiz olmakta haklisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…