- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.339
-
- Konu Sahibi eessmeralda
Zorunda kalmadım. Ama zorunda kalmak ayri, keyfi kendi ailesine falan gidip bir de usunr kayinvalidem evime neden geldi demek de ayri sacma olur. Zorunda kalabilecegim ihtimalini tabi biliyorum, oyle bir durumda ilk degerlendirecegimiz ijtimal gidecegim yere esimle gitmek, onun da vaktini ayarlamak olur. Mumkun degilse de sirf esim evde yalniz diye kayinvalidenin eve girmesini asla kabul etmemHiç zorunda kalmadınız mı merak ettim. Ya da kalabileceğinizi düşünmüyor musunuz bu kadar net konuşuyorsunuz?
Eşin yokken annen gelebilir mi?Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bütün samimiyetimle söylüyorm . Rahatsız olmam. Hoşuma gider birde eşimi düşünmem derim.Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bazen arkadaşlar kemdi yapmadık larini karşısındakine söylüyorTeşekkürler yorumınız için. Bi arkadaşla da konuştum gaza geldim sanırım.
Teşekkür ederim. Takıntı yaptım sanrım annesini.Bütün samimiyetimle söylüyorm . Rahatsız olmam. Hoşuma gider birde eşimi düşünmem derim.
Belli ki normalde sevmediginiz biri yoksa hiç sorun olan bir durum değil. Benim eşim yokken ailem gelip yanında kalıyor. Ben yokken de gayet onun ailesi gelebilirMerhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Sevmediğim huyları var diyelim.Belli ki normalde sevmediginiz biri yoksa hiç sorun olan bir durum değil. Benim eşim yokken ailem gelip yanında kalıyor. Ben yokken de gayet onun ailesi gelebilir
Offf gelmesin de denmiyor.Ben hayatta istemem ben evimde yokken evime girmesini. Ama ben eşimi evde yalniz bırakıp gitmem de
Kocama güvenirim aksi taktirde iyi oluyor derdim tabi o da var. Kayınpeder vefat.Kp nerede bu zaman zarfında.
Ayrica siz zaten yoksunuz.
Düzeninizi değiştirmiyorsa,Özel eşyalarınızı sizden izinsiz kullanmiyorsa yahut atmiyorsa,yatak odanızda da yatmiyorsa ;varsın kalsın oğluyla.
Siz dönünce o da evine gider zaten.
Hani evde olsanız tamam da yoksunuz.
Ayrıca yoklugunuzda annesiyle kalan adamdan zarar gelmez,başkasıyla kalan adamdan zarar gelir.
Mis gibi işte,adam emin ellerde.
Ben de istemezdim, çünkü gergin ve döviz kuru gibi bi iliskimiz varMerhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Evet denmez tabi, sizde demeyin bence. Ben şahsen gelmesin isterdim ama sağlikli bi düşünce olarak da değerlendirmiyorum..Offf gelmesin de denmiyor.
Ay Allah iyiliğinizi versin.Ben de istemezdim, çünkü gergin ve döviz kuru gibi bi iliskimiz var
Ha benimkisi kalir miydi bilmem, cok yakiniz, oglunu kendi evine çagirirdi sanirim