Kayınvalidecim

Yok bacı bende takılmiyorum ama genel anlamda kabul etmiyorum bu durumu düzeldik zaten şuan o beni tanıdı ben onu vs bizimkine farklı problemlerde dahildi ama genel anlamda hala bu durum bende bir takıntı annem içinde gecerli

Yok bacı bende takılmiyorum ama genel anlamda kabul etmiyorum bu durumu düzeldik zaten şuan o beni tanıdı ben onu vs bizimkine farklı problemlerde dahildi ama genel anlamda hala bu durum bende bir takıntı annem içinde

İşte o zaman size üzülürüm. Salın ya, bu kadar kasmayın, canıniza yazık.
Herkesın kendını ıyı hıssettıgı durumlar vardır ya...Hanı sizin nefret ettıgınız durum benım ıcın hayatın olaganıdır...Bazıları toplumda kasılır bazıları sacmalama der ..Ama o durum benım ruhumu zedeler...Ben boyle bır durum ıcınde kalsaydım ruhum üzülürdü..Ben sınırlarla buyutuldum...Sınırlarım oldu..O sınırlar bu konu dahılınde bıle olsa asılırsa ben mutsuz bır ınsan olurum...Nickımde de belırtıgım gibi mutluluk ve yanındakı o rakamlar sınırlarımı belırtıyor keza..Onun dısı benım mutsuzlulugumdur 🤷🏻‍♀️

Herkesın kendını ıyı hıssettıgı durumlar vardır ya...Hanı sizin nefret ettıgınız durum benım ıcın hayatın olaganıdır...Bazıları toplumda kasılır bazıları sacmalama der ..Ama o durum benım ruhumu zedeler...Ben boyle bır durum ıcınde kalsaydım ruhum üzülürdü..Ben sınırlarla buyutuldum...Sınırlarım oldu..O sınırlar bu konu dahılınde bıle olsa asılırsa ben mutsuz bır ınsan olurum...Nickımde de belırtıgım gibi mutluluk ve yanındakı o rakamlar sınırlarımı belırtıyor keza..Onun dısı benım mutsuzlulugumdur 🤷🏻‍♀️
Peki

Kurcalamaz sanmam. Sağolun. Evi temizlerken yatak odasını bırakıyo girmemek için. Heralde ben yokken de girmez diye düşünüyorum.
O zaman hıç dert etmeyin. Oğluyla zaman geçirmek istemiştir mutlaka. Genel olarak kayınvalideler oğullarının yardima muhtaç bireyler olduğuna inanıyorlar... Muhtemelen yardımcı olmak istemiştir. Siz hiç kendinizi üzmeyin bile.

Alevlenmedik de ev kadınindir lafına uyuz oluyorum.
Haklısınız, işte ondan sonra koca ev işlerinden elini ayağını çekiyor, eşitsizlik ortaya çıkıyor. Eve gelmede de cifte standart ayni şekilde, annem gelse eşyaların yeri değişmez karıştırmaz ama kv karıştırır ve bunu kötü niyetle yapar. Bazı konularda erkekler kadar gamsız olmak lazim, hayat kısa memeler sarkiyor 🤣

Bende obsesyon olabilir. Kadının bi maddi desteği yok. Linçcilere yazdığım bi cevap o. Aksine eşim para yollar her ay. Kadının iki evi var maaşı da var, biz kiradayız. Ama bu da hiç sorun değil adam kazanıyo ve bana da bakıyosa annesine de yardım edebilir. Biçok kişinin sorun etceği seyleri sorun etmiyorum. Ama kötü ilan edildim. Eve bi zarar vermez.
Bir zararı yoksa cidden iyi niyetine verin bazı huylarını. Ben kv li konulara bakıyorum cidden dert değil çoğu. Allah beni nasıl bir insanla sınıyordu bir ben bilirim. Ben şimdi mesafeliyim. Az görüşüyorum. Eşimi de darlamıyorum. Ufak tefek şeyler için kendi huzurunu bozma.

Bende istemezdim ama benimki sağ olsun evi kendinin sandığı için anahtarla istediği gibi girip çıktığını sanacağı için o evde benim yaptığım tüm düzeni bozacağı için evet istemezdim. Ki bu konuda büyük kavgalarımız oldu 2 senelik evliyim yeni evin benim olduğunu benimseyebildiler. Ama bana yardımcı olacak sadece oğluyla vakit geçirip özlediği için gelen biriyse sorun etmezdim. Çok şükür böyle bir sorunum yok alt katında yaşadığı için ben yokken yada hastaysam eşim annesine gider yer. O konuda beni yormaz sağolsun.

Ev düzeninden ziyade eşinizi size karşı doldurmuyorsa, aslında ne kadar güzel bir durum hem eşinizle ilgileniyor hem de evin derli toplu durmasını sağlıyor.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum (tüm yorumları okumadim) ama yeri geliyor babanneye ananeye bırakıyoruz ise gidiyoruz/gezmeye gidiyoruz/esimizle başbaşa takılıyoruz. Çocuğu emanet ettiğim analarima evimi ve kocamı da emanet ederim.
Çok ustelemeyin süreci bence. Huzursuzluk olmasın durduk yere.
Not: Bahsi geçen durum insan gibi kayınvalide ve akrabalar için geçerlidir. Kültür yozlaşması ile sıkıntı çıkaran kayinvalideler için geçerli değildir ⚠️
Eşim zaten evi dağıtmaz derli toplu tutar. Eşimi dolduramaz eşim öyle bi kötü niyet olursa buna mahal vermez ama zaten dolduruş yapacak biri değil. Çocuğumu da öyle bırakakmam ilerde çünkü başka şehirde yaşıyo. Üstelemiyorum da kendi içimde üsteliyorum

Cok haklısınız hayatta ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor. Ben de üzülüyorum bu tarz herseye takilan insanlar için.
Eşimin anne babası ne yapmış olursa olsun başımın üstünde yeri var, kendisine de hep söylerim. Anne ve baba bazı insanlar için bir anlam ifade etmiyor cok yazık.
Bir de haksizsin deyin demis bir yorumda, haksizsin denmesine rağmen saldırıyor çünkü asıl duymak istediği kv nasil böyle yapabilir kov onu evden gibi yorumlar. Cok üzücü
Kız yazsanız da kovamam insanlık öldü mü ne kovması

Keşke böyle insanlar evlenip kimsenin hayatını zehir etmese ya da evlenmeden önce akıl sağlığı belgesi verilse şayet bu durum normal değil.Ha eğer ortada saygısızlık,karıştırma,alma,hakaret varsa istememeyi haklı bulurum ama beni sever diyor bir de böyle insanlar evlenmesin,çocuk da yetiştirmesin bence gelecek için hiç hayırlı degil
Yahu seviyo iyiyim ki seviyo. Ama içimi bi bilse dimi yaaa . Akıl sağlığı demişken kocişkom her şeyimi bilerek evlendi benle

O zaman hıç dert etmeyin. Oğluyla zaman geçirmek istemiştir mutlaka. Genel olarak kayınvalideler oğullarının yardima muhtaç bireyler olduğuna inanıyorlar... Muhtemelen yardımcı olmak istemiştir. Siz hiç kendinizi üzmeyin bile.
Allah razı olsun. Sitenin adı linç tim olarak değiştirilmeli. Normal akıl veren tek tük

X