Kayınvalidecim

Kaçıncı yuzyildayiz diyende kocası iş yapmayan, evdeki havluların yerini bile bilmeyen bir kadın siz hem para kazanıp hem bütün evin yükünü aldıysanız kendi kafanızın yeni olup olmadigini sorgulayın bence.

Fantazı raflarına bakmasını bile normal karsılayanlar var Kalbım senınle....Yalnız degılsın
Bana mı laf soktun sen şimdi yalnız benim faztezi rafım yok, en fazla özel o olabilir dedim. Okuduğunu anlamak gerek değil mi ? İsteyen de bakabilir o onların sorun sevişmek çok normal bence, iç çamaşırı da oyle

Havluların yerını bılmemesı evde ıs yapmadıgı anlamına mı gelıyor yanı bakıs acınızda masallah cok genısmıs...Havluların yerını bılmez ama yerlerı banyoları tertemız yıkar belkı nerden bılıyorsun Evımızde ıs yuku paylasımı var merakını gıdereyım..Koca parası modundan cıkın bence...O dönem bitti

Karıstırıyor mu bilmiyorum . Çok meraklı bi tip ama o kadar da yapmaz heralde. Umarım yapmıyodur .
Benim gibi obsesyonunuz yoksa takılmayın. Maddi desteği de varmış. Eşinizle gerçekten ilgileniyormuş. Bana iyi niyetli geldi.
Benim kv hoşuna giden bir şey olursa ya da erzak bana sormadan götürürdü mesela. Geceliklerimi karıştırırdı ne yapacaksa artık. Eve sürekli misafir çağırırdı. Ahaliyi yedirir içirirdi üstelik güya ameliyatlıyım diye bana yardıma gelmiş. Evi de berbat halde bırakır giderdi. O halimle ayağa kalkıp temizlik yapıp akşamında acil de gözümü açmıştım. Ben olmasam heralde parti yapar Sonradan farkettim inadıma yapmış. Fakat mecbur kalsam eşimle evde bırakırım. Ben sevmesem de onun annesi.

İsim yazmadım..Etikette koymadım hanımefendi...Sokak kavgasına cevırmeye gerek yok..Kimse sizinle aynı seyı dusunmek zorunda degıl...Yorumum konu sahıbıne...Begenmek zorunda degılsınız..Herkes yorumunu yazar gecer..Size niye diyim ya da size neyi ispat edeyım...Bınlerce mesaj ıcınde belkıde bunu yazan kacıncı kısısınızdır...

Bunu bana, koca parasi yemeyen birine söylemeniz de garip.

Tamam tamam inandık, kocanız bütün işleri yapıyor bir tek havluların yerini bilmiyor o yüzden ev benim deyip duruyorsunuz. Havluların yerini öğrenirse evi elinizden alır diye mi korkuyorsunuz

Evet öyledir kesin. Yapıyorsanız arkasında durun. Hem ev sorumluluğu bende deyip sonra da bana geri kafalı deyip geri vites yapan da siz degilsiniz zaten

Bende obsesyon olabilir. Kadının bi maddi desteği yok. Linçcilere yazdığım bi cevap o. Aksine eşim para yollar her ay. Kadının iki evi var maaşı da var, biz kiradayız. Ama bu da hiç sorun değil adam kazanıyo ve bana da bakıyosa annesine de yardım edebilir. Biçok kişinin sorun etceği seyleri sorun etmiyorum. Ama kötü ilan edildim. Eve bi zarar vermez.

Eşim yokken benim ailem; ben şehır dışındq iken onun ailesinden kişiler çokça gelip kaldı fakat kalanların hepsi özele saygı konusunda emin olduğum kişilerdi.

Kayınvalideniz sınırlarinızı zorlamayacak, özelinizi kurcalamayacak biri ise hiç dert etmeyin bile.

Size şartlar eşit demis aslinda siz koca para kazanıyor diye söz sahibi olarak algilamissiniz. Alti ustu 1 hafta evin düzeni değişse sonra tekrar düzenlersiniz cok mutlu fazla ciddiye alıyorsunuz acaba duzen konusunu, kan revan içinde filan demişsiniz.

Evet öyledir kesin. Yapıyorsanız arkasında durun. Hem ev sorumluluğu bende deyip sonra da bana geri kafalı deyip geri vites yapan da siz degilsiniz zaten
Evın özel alan sorumlulugu bende. Geri vıtesı nerde yapmısım mesajlarımda gosterın lütfen...Halı,kilim,yer temızlıgı,ev tamıratı kocada Konustukca ayrıntı verıyorum daha ne dıyım bılemedım gercekten..

Kurcalamaz sanmam. Sağolun. Evi temizlerken yatak odasını bırakıyo girmemek için. Heralde ben yokken de girmez diye düşünüyorum.

Aynen öyle dedim. Evde karı kocanın ikisinin de söz hakkı vardır demek istedim

Aynen benim için ciddi konu...Baskası ıcın önemsiz olabılır.1 hafta degıl 1 gune de tahammul edemem doğru soyluyorsunuz..

Özel alan ne ya Allah im sana geliyorum. Özel alan sorumluluğu ne ? Özel alan sorumluluğu

Geçmiş zamansa takılma. Benimki gitmiş olsa niye gelmişti demem mesela. Geçmişe takılmam.
Yok bacı bende takılmiyorum ama genel anlamda kabul etmiyorum bu durumu düzeldik zaten şuan o beni tanıdı ben onu vs bizimkine farklı problemlerde dahildi ama genel anlamda hala bu durum bende bir takıntı annem içinde gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…