- 14 Haziran 2019
- 14.483
- 70.257
-
- Konu Sahibi eessmeralda
Buradaki kadının bunu yaptığı belli mi?Benim kayınvalidem odamın şekillerini değiştirip eşim tarafindaki kıyafet yerini benimkine taşımıştı mutfağını da kendine göre yerleştirmişti geldiğimde ev benim bıraktığın tam tersiydi abartmismiyim ?
Herkesın esı sızın kı kadar anlayıslı ya da zekı olmayabılıyor...Her yıgıdın yogurt yıyısı farklıdır..O gömlek benımkıne olmazYahu ozaman evden giderken kocanıza misafir için kullanilacaklari tarif edersniz bi zahmet aklında tutar cekmeceleriniz karıştırılmaz. Ozeliniz ne olabilir anlayamadım evde değerli bisey varsa kasaya kilitli biseye koyarsınız, onun dışında bulacağı şey don sutyen en fazla özel olarak ne olabilir ki :)
Ya valla yapmam billa yapmam. Hasta oldu ben baktım.Kız eline fırsat geçse valla yaparsın
Allah yardım etsin size o zaman, daha ne diyeyim ama bir annenin eğer gerçek anlamda size kotulugu dokunmadiysa oğluyla hayatını zehir etmeyin kim ne kadar yaşayacak bilemezsiniz,sonra vicdan azabı çekmeyin, eşiniz de sizden nefret etmesin varsa çocuklarınızla ilgilenin..Ahahaha yanık zaten
Kayinvalidenizle aranız iyi mi ?yani kendi kafasına düzeninizi bozmak gibi bir huyu varmiBenim kafa iyice çorba oldu. Ama kafam dağıldı derdimi unuttum
Yahu kim zehir ediyo. Ben ne yapmışım. Sadece size akıl danıştım. Haksızsam da söyleyin biliyim dedim.Allah yardım etsin size o zaman, daha ne diyeyim ama bir annenin eğer gerçek anlamda size kotulugu dokunmadiysa oğluyla hayatını zehir etmeyin kim ne kadar yaşayacak bilemezsiniz,sonra vicdan azabı çekmeyin, eşiniz de sizden nefret etmesin varsa çocuklarınızla ilgilenin..
O kadar saçma bir şeyi savunuyorsunuz ki, sadece laf kalabalığı yapmışsınız ve yazdiklarinizdan hicbirsey anlaşılmıyor.Ev kadının sorumlulugunda buna kadın karısabılır dıyorum..Parasıda onun sorumlulugunda onun da daha ıyı para kazanabılecegi ıs degısıklıgı yapma gibi dusuncesı olur o ısı ıstemez sevmez bende ona karısamam ...Bunu anlatmaya calısıyorum..Para kazanmakla eve bende annenı ıstemıyorum arasındakı bagı nasıl kuruyorsunuz keza benım o eve maddı yardımda bulunmadıgımı hatta evın bana aıt olup olmadıgını nerden bılıyorsunuz? Ev bana aıt o para kazanıyor..Evın ıcındekı ozel hayatta ıkımıze aıt ve ben ıkimız acısından konusuyorum mesela örnek verıyorum..Eee ortak noktamız ne pekı? Evdekı ozel alanımız ...Ne onun annesı ne benım annem..Siz fantezı çamasırlarınızın gormelerınden rahatsızlık duymazsınız bız ıc camasırlarımızı balkona asarken bıle arkaya asarız ...Sizin kültürünüz size benim ki bana...
Haksizsiniz!Yahu kim zehir ediyo. Ben ne yapmışım. Sadece size akıl danıştım. Haksızsam da söyleyin biliyim dedim.
Yok da her şeyi didik didik sorar meraklıKayinvalidenizle aranız iyi mi ?yani kendi kafasına düzeninizi bozmak gibi bir huyu varmi
Belli yada degil ben doğru bulmuyorum bulmak zorunda mıyım ?Buradaki kadının bunu yaptığı belli mi?
Tamm işte bunu sordum. Benim haklılık iddiam yok. Sadece sordum.Haksizsiniz!
Bilmiyorum ben rahatsız oluyorum bu durumdan benimkide şekil değiştirir dolapları kendine göre düzenler vs ev karman corman olur bu sebepten ben hoşlanmıyorumYok da her şeyi didik didik sorar meraklı
Sen de haklısın bacım. O da sinir bozucu.Bilmiyorum ben rahatsız oluyorum bu durumdan benimkide şekil değiştirir dolapları kendine göre düzenler vs ev karman corman olur bu sebepten ben hoşlanmıyorum
Ne güzel,bana da gelsin de benimkikeri de düzenlesinBilmiyorum ben rahatsız oluyorum bu durumdan benimkide şekil değiştirir dolapları kendine göre düzenler vs ev karman corman olur bu sebepten ben hoşlanmıyorum
Siz anlamamak ıcın ozel caba sarf ediyorsunuz bence...Diyorum kı; o evde o da kadın kadar hakimse mısafır havlularından duzenıne o zaman kalsınlar...Degılse kalamaz...Hala eskı kafa konusuyorsunuz erkek para getırırse soz sahıbı olurmus hadı yaaaa ne guzel..Ee bende calısıyorsam ustune evı temızle topla duzen sagla...Dunyadan haberı yok kalksın benım ozel esyamı annesıne al kullan desın...O kadar saçma bir şeyi savunuyorsunuz ki, sadece laf kalabalığı yapmışsınız ve yazdiklarinizdan hicbirsey anlaşılmıyor.
Sizin mantiginiza göre evin düzeni, tertibi yani manevi yükü kadindaysa, maddi yükü erkekte diyorum. Yani ev sadece sizin değil, eşiniz de anlatabildim mi? Siz onun annesine gelmesin diye biliyorsanız oda sizinkine der. İş degisikli falan ne alakaozeliniz iç çamaşırı mi yani onu da anlamadım.
Bakış açılarımız benziyor.Tabı kı de öyle.. Bizlerde artık ailemizin misafirleriyiz...Herkesin kendine ait kurulu düzeni oluştu...Ki bekarken aynı evde yasarken bıle anne ve babamın odasındakı cekmeceyi acmıslıgım yoktur benımde kardesıminde...Hepimiz sınırlarımızı bılerek yasadık hala da öyledır...Ben cagırmadıgım surece annemde gelmez ayrıca bana...
Şeyede karsıyım ben...Eee senın annen kalırken iyide sen yokken annesı gelmıs evı kurcuklamıs nolcak?
Senın kocan; mısafır nevresım takımlarının yerını bılıyorsa,mısafır havlularının yerını bılıyorsa,ikimize ait özel esyalarımızın bulundugu cekmeceyı bılıyorsa kı bunu benım annemde kurcalayamaz ne munasebet ben evde yokken kaynana her cekmeceyı acıp atıyorum havlu arasın?
O zaman kocanla annesının kalmasında ne gibi sorun olabılır kı? Kalsın tabıkı de kocam yoklugumu aratmıyorsa....Kocama sahsen yedek havlusunun nerde oldugunu sorsam var mı der ve rengını bıle bılemez benım kı böyle...
Ya da kaynananın kurcalama ve özel hayata mudahale gibi bır durumu yoksa tabıkı de kalsın...
Genelleme yapmak ıstemem ama bu meraklı ve rahatsız edıcı durumları hep erkek annelerınde goruyoruz nasıl bır özguvense bu?
Neyse ne o evın özelde dahıl herseyınden temızlıgınden duzenıne kadar ben ılgılenıyorsam ben yokken gelemez net..!!! Bu da benım dusuncem arkadasım...
Amin Allah başınıza versinNe güzel,bana da gelsin de benimkikeri de düzenlesin
TamamTamm işte bunu sordum. Benim haklılık iddiam yok. Sadece sordum.
Bence o zaman çok daha iyi anlarsinizAhh ahhh hakkı tabi olmaz mı. O da çocuğuyla kalmak istiyo. Evine gidip tek başına oturacak. İyi kadındır da işte bazı huyları var. Huy işte... Yavrunuzu Allah bağışlasın. İnş benim de olur. O zaman sakinleşirim.
Hiç deme beni yoruyordu bir donemSen de haklısın bacım. O da sinir bozucu.