- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi eessmeralda
PekiSizde yok zaar ne olduğundan bile haberiniz olmadığına göre. Tdk sözlükten bakın. Karakter ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PekiSizde yok zaar ne olduğundan bile haberiniz olmadığına göre. Tdk sözlükten bakın. Karakter ne demek
Nazire yapıyorumAşk bu değil kusura bakmayın.
Aşık bir insan saygı duyar. Ailesine bariz bir kötülük görmediyse saygı duyar.
Aşkın içinde böyle kötü duygular yoktur olmamalıdır. Siz sahiplenmeye çalışıyorsunuz
Tek kaynananiza karşı mi boylesiniz yoksa genel olarak kötü mü düşünürsünüzYapamam kvnin kalbi kırılır onu üzemem. Zaten yaşlı. Ne kadar kötü kalplisiniz yaşlı kadına bu yağılır mı
Bu durumdan bende hoşlanmam bı evin düzenini evin hanımı bilir benim annem senin annen olayı değil bu ,bence kizmakta haklısınızMerhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bundan dolayı bosayacaksa o evlılıkten hayır gelmez ki ://Konuşamammmm üzülür. Boşar adam beni
Valla ben iyyim de insanlar kötü.Tek kaynananiza karşı mi boylesiniz yoksa genel olarak kötü mü düşünürsünüz
Yahu ozaman evden giderken kocanıza misafir için kullanilacaklari tarif edersniz bi zahmet aklında tutar cekmeceleriniz karıştırılmaz. Ozeliniz ne olabilir anlayamadım evde değerli bisey varsa kasaya kilitli biseye koyarsınız, onun dışında bulacağı şey don sutyen en fazla özel olarak ne olabilir ki :)Aynı sey mı sizce? Bırı armut bırı elma ...O zaman bende yemek yapmıyorum,camaşırlarını yıkamıyorum ve evı temızlemıyorum bu ornekler uzar gıder...Benım annem de onun annesı gibi kurcalasa rahatca gırse cıksa hadı dıyelım ornegınızden ucundan yakalayalım da her ıkı anne de yapamaz ...Benım annem benım varlıgımdan oturu zaten boyle bır seye tesebbus edemez dur anne getırırım der verırım ıstedıgını...Pekı onun annesı ıstese bılmıyorum dese koca o zaman annesı dicek dur bakalım arayalım deyıp evımı kurcalayacak..Kadının evdekı varlıgının artı etkısı ıkı anne ıcınde gecerlı....Koca evde nötr oldugu ıcın evdekı özel hayatı evın kadını saglıyor...Annemde dahıl kımse kurcalayamaz ozelımı benden ızınsız..
Hayırlısı olsun dedik bu oldu ne bilimBundan dolayı bosayacaksa o evlılıkten hayır gelmez ki ://
Biraz vicdana gelin bence de.Ayyy vicdanım. Haklısınız. Tek başına büyütmüş, baba da yok, iki oğlan çocuğu... çok sıkıntı çekmişler. Eşime de kıyamıyorum.
Ahh ahhh hakkı tabi olmaz mı. O da çocuğuyla kalmak istiyo. Evine gidip tek başına oturacak. İyi kadındır da işte bazı huyları var. Huy işte... Yavrunuzu Allah bağışlasın. İnş benim de olur. O zaman sakinleşirim.Biraz vicdana gelin bence de.
Çocuk büyütmek o kadar zor o kadar zor ki. Delice bir emek. Yapmayın.
Oğlum beş yaşında bugün site bahçesinde oynarken yere düştü tahminimce utandı arkadaşlarından. Saatlerce ottan çöpten her şeye ağladı. Eve de girmek istemedi ama susmadı. Hem üzüldüm hem gerildim. Sürekli bir şeylerle mücadele ediyoruz zaten. İleride evlenince de sadece mutlu olmasını isterim. Anneler çocukları mutlu olsun ister. Sizin evinizle düzeninizle ilgili değil kalması. Belki çocuğuyla başbaşa kalmayı özledi ondan kalıyor. Eski günlerdeki gibi. 30 sene bakmış emek vermiş o kadarına da hakkı yok mu?
Siz yokken kalınca özelinizi mi kurcalamış oluyor?Gelemez degıl geldı de ...Ama ev ıslerını yurutmek ıcın kalamaz asagıdada bı yorumda bulundum..Her ıkı anne ıcınde gecerlı evlı cıftlerın ozellerını kurcalamaya ıkı anne de tesebbus etmemelı ızınsız..
Evin düzeni dediğiniz şey ne?Bu durumdan bende hoşlanmam bı evin düzenini evin hanımı bilir benim annem senin annen olayı değil bu ,bence kizmakta haklısınız
Ne diyecemı sasırdım Allah yardımcınız olsunHayırlısı olsun dedik bu oldu ne bilim
Siz de biraz nasıl ruhumu iyilestiririm diye yardım olanaklari bakın,kötü anlamda söylemiyorum hiç normal gibi gelmediniz bana,yakında yakarsınız devreleriSizde yok zaar ne olduğundan bile haberiniz olmadığına göre. Tdk sözlükten bakın. Karakter ne demek
Benim kayınvalidem odamın şekillerini değiştirip eşim tarafindaki kıyafet yerini benimkine taşımıştı mutfağını da kendine göre yerleştirmişti geldiğimde ev benim bıraktığın tam tersiydi abartmismiyim ?Evin düzeni dediğiniz şey ne?
Nevresim çıkaracak ya dolaptadır ya baza altında/ iç çamaşırıyla bir kaldırmazsınız herhalde. Ee açtı bazadan nevresim pike aldı. Neyi gördü özel? Baza altında ne olabilir?
Yada mutfakta ne saklıyorsunuz da kadın görse özele müdahale olacak?
Amma abartıyorsunuz ya
Benim kafa iyice çorba oldu. Ama kafam dağıldı derdimi unuttumBu durumdan bende hoşlanmam bı evin düzenini evin hanımı bilir benim annem senin annen olayı değil bu ,bence kizmakta haklısınız
Ev kadının sorumlulugunda buna kadın karısabılır dıyorum..Parasıda onun sorumlulugunda onun da daha ıyı para kazanabılecegi ıs degısıklıgı yapma gibi dusuncesı olur o ısı ıstemez sevmez bende ona karısamam ...Bunu anlatmaya calısıyorum..Para kazanmakla eve bende annenı ıstemıyorum arasındakı bagı nasıl kuruyorsunuz keza benım o eve maddı yardımda bulunmadıgımı hatta evın bana aıt olup olmadıgını nerden bılıyorsunuz? Ev bana aıt o para kazanıyor..Evın ıcındekı ozel hayatta ıkımıze aıt ve ben ıkimız acısından konusuyorum mesela örnek verıyorum..Eee ortak noktamız ne pekı? Evdekı ozel alanımız ...Ne onun annesı ne benım annem..Siz fantezı çamasırlarınızın gormelerınden rahatsızlık duymazsınız bız ıc camasırlarımızı balkona asarken bıle arkaya asarız ...Sizin kültürünüz size benim ki bana...Ne özeli mesela ? Gerçekten kadınlarda ki bu " özel hayat" deyimini merak ediyorum. Mesela ne var evde? Olsa olsa fantezi odanız vardır onu da gören görsün, görmesinler dersem kapısını kilitlerim.
Ayrıca sizin verdiğiniz örnekler farklı. Ev kadının sorunlulugunda o yüzden eşimin annesi gelemeze getirdiniz lafı bende o zaman evi eşiniz gecindiriyor o da sizin annenizi kabul etmeyebilir dedim.
Ahahaha yanık zatenSiz de biraz nasıl ruhumu iyilestiririm diye yardım olanaklari bakın,kötü anlamda söylemiyorum hiç normal gibi gelmediniz bana,yakında yakarsınız devreleri
HepimizinNe diyecemı sasırdım Allah yardımcınız olsun