Kayınvalidecim

O zaman eve parayı getiren kocanızsa o da sizin annenize gelmesin bu eve ben bakıyorum deme hakkına sahip
Aynı sey mı sizce? Bırı armut bırı elma ...O zaman bende yemek yapmıyorum,camaşırlarını yıkamıyorum ve evı temızlemıyorum bu ornekler uzar gıder...Benım annem de onun annesı gibi kurcalasa rahatca gırse cıksa hadı dıyelım ornegınızden ucundan yakalayalım da her ıkı anne de yapamaz ...Benım annem benım varlıgımdan oturu zaten boyle bır seye tesebbus edemez dur anne getırırım der verırım ıstedıgını...Pekı onun annesı ıstese bılmıyorum dese koca o zaman annesı dicek dur bakalım arayalım deyıp evımı kurcalayacak..Kadının evdekı varlıgının artı etkısı ıkı anne ıcınde gecerlı....Koca evde nötr oldugu ıcın evdekı özel hayatı evın kadını saglıyor...Annemde dahıl kımse kurcalayamaz ozelımı benden ızınsız..

Ne biçim kafanız var. Anneyle eş zaten birbirine denk mi yerini tutacak.
Anne oğul onlar. Ne çirkin bir cümle bu. Anasız bulamadım demişsiniz bunun şakası mı olur.
Çok kötü niyetlisiniz
Buram buram kıskançlık ve kocayı kaybetme korkusu yatıyor sözlerinde. Cok yazık kendini yetistirememis bir insan, kendi de anne olacak.

İyi bi insanım yaaaa yeminle. Ne kötüler var
İyi bir insan eşinin sahibi olduğunu sanıp annesinden uzaklaştırmaya çalışmaz.
Anne misiniz bilmiyorum ama annelikte kız yada oğlan doğurmak mühim değildir. Evladındır o senin. Yani sizin annenizle olan hislerinizi onlar da birbirine karşı hissediyor.
O kadın doğurdu, o kadın emzirdi, o kadın düşünce düştüğü yeri öptü, sinirlenip annesine vurunca ağlayınca öfkelense de sarıldı sakinleştirdi. Yorgun da olsa en sevdiği yemeği pişirdi. Bazen ateş nöbeti tuttu uykusuz sersem gibi gezdi. Ergenlikte senden nefret ediyorum isyanlarıyla mücadele etti belki korktu kötü arkadaşlıklar kurar yoldan çıkarsa diye. Belki geceleri dönecek diye bekledi uykusuz. Şimdi kalkıp da siz evde dahi değilken oğluyla kalmasından rahatsızsınız
Şartlar gayet adil. Siz anne kız onlar anne oğul beraberler.

Şeyi merak ediyorum. Diyelim böyle bir durum oldu ve eşinize annen ben yokken gelemez dediniz, peki karıcım mi diyor?
Gelemez degıl geldı de ...Ama ev ıslerını yurutmek ıcın kalamaz asagıdada bı yorumda bulundum..Her ıkı anne ıcınde gecerlı evlı cıftlerın ozellerını kurcalamaya ıkı anne de tesebbus etmemelı ızınsız..

Ne özeli mesela ? Gerçekten kadınlarda ki bu " özel hayat" deyimini merak ediyorum. Mesela ne var evde? Olsa olsa fantezi odanız vardır onu da gören görsün, görmesinler dersem kapısını kilitlerim.

Ayrıca sizin verdiğiniz örnekler farklı. Ev kadının sorunlulugunda o yüzden eşimin annesi gelemeze getirdiniz lafı bende o zaman evi eşiniz gecindiriyor o da sizin annenizi kabul etmeyebilir dedim.

Ayyy vicdanım. Haklısınız. Tek başına büyütmüş, baba da yok, iki oğlan çocuğu... çok sıkıntı çekmişler. Eşime de kıyamıyorum.

Keşke böyle insanlar evlenip kimsenin hayatını zehir etmese ya da evlenmeden önce akıl sağlığı belgesi verilse şayet bu durum normal değil.Ha eğer ortada saygısızlık,karıştırma,alma,hakaret varsa istememeyi haklı bulurum ama beni sever diyor bir de böyle insanlar evlenmesin,çocuk da yetiştirmesin bence gelecek için hiç hayırlı degil

İyi niyetliyse sorun değil,siz evdeyken çekiniyor bu güzel birşey,oğluna yemek yapıyor beraber zaman geçiriyorlar,bırakın eşiniz evinde annesiyle özgür bir zaman geçirsin:))siz gidince o kadar rahat olmayacak,bulunduğunuz yerin tadını çıkartın,bazı kv hakinda bundan yazıyorlar şükredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…