Kayınvalidecim

Sizin anneniz gelip kalıyorsa eşinizin annesi de gelip kalabilir. Onun da evi. Neden kadınlar evi tek kendinin zannediyor. Kendinize gelince ev benim düzen benim annem gelir diyorsunuz. Ama eşiniz olunca gelemez demişsiniz. Ne ala memleket. Nasıl düzenleriniz var Allah aşkına evlerinizde de kaynana gelip de bozacak

O potansiyel var ama kendini frenliyo. Oğlumun evi değil de bizim evimiz kafasında. Hepimizin evi. Biz bir aileyiz. Hayır siz kök aile, biz çekirdek aile. Sen misafirsin, biz ev sahibi... kafasındayım ben de.
Tabı kı de öyle.. Bizlerde artık ailemizin misafirleriyiz...Herkesin kendine ait kurulu düzeni oluştu...Ki bekarken aynı evde yasarken bıle anne ve babamın odasındakı cekmeceyi acmıslıgım yoktur benımde kardesıminde...Hepimiz sınırlarımızı bılerek yasadık hala da öyledır...Ben cagırmadıgım surece annemde gelmez ayrıca bana...

Şeyede karsıyım ben...Eee senın annen kalırken iyide sen yokken annesı gelmıs evı kurcuklamıs nolcak?

Senın kocan; mısafır nevresım takımlarının yerını bılıyorsa,mısafır havlularının yerını bılıyorsa,ikimize ait özel esyalarımızın bulundugu cekmeceyı bılıyorsa kı bunu benım annemde kurcalayamaz ne munasebet ben evde yokken kaynana her cekmeceyı acıp atıyorum havlu arasın?

O zaman kocanla annesının kalmasında ne gibi sorun olabılır kı? Kalsın tabıkı de kocam yoklugumu aratmıyorsa....Kocama sahsen yedek havlusunun nerde oldugunu sorsam var mı der ve rengını bıle bılemez benım kı böyle...

Ya da kaynananın kurcalama ve özel hayata mudahale gibi bır durumu yoksa tabıkı de kalsın...

Genelleme yapmak ıstemem ama bu meraklı ve rahatsız edıcı durumları hep erkek annelerınde goruyoruz nasıl bır özguvense bu?

Neyse ne o evın özelde dahıl herseyınden temızlıgınden duzenıne kadar ben ılgılenıyorsam ben yokken gelemez net..!!! Bu da benım dusuncem arkadasım...

O zaman eve parayı getiren kocanızsa o da sizin annenize gelmesin bu eve ben bakıyorum deme hakkına sahip

Şeyi merak ediyorum. Diyelim böyle bir durum oldu ve eşinize annen ben yokken gelemez dediniz, peki karıcım mi diyor?

Ya valla açık konuşmak gerekirse benim annem öyle gelmeye meraklı filan değil. Zor getiriyoruz kadını. 1 hafta kalamaz evime gitcem diye. Sen gel der siz gelin der. Kv tam tersi canı sağolsun.

Ben de istemezdim açıkçası çünkü kayinvalidemle temizlik anlayışımız çok farklı kendi evlerine ayakkabıyla giriyorlar , disardan geldiklerinde mutfak lavabolarinda ellerini yıkıyorlar. Eşyaları çok hor kullanıyor söyle örnek vereyim neredeyse her anneler gününde hediye olarak elektrikli süpürge alıyoruz abartmıyorum inanın. Daha bir çok ornek ayrıca erkekler evde yokken bizlerin annesinin evimizde kalmasıyla aynı şey değil bence sonuç olarak evin hanimi evde oluyor o örnekte ama konu sahibi evinde değil yani evin hanimi evde yokken doğru bulmuyorum tabi ki herkesin fikrine saygı duyarım

Benim annem gelin yokken asla kalmazdı mesela. O yüzden yadırgıyorum. Zaten bana da pek gelmez annem. Çok farklı aile yapıları.

Kendi kaynanama göre değerlendirme yaparsam istemezdim . Benimki her fırsatta evimi didik didik arardı karıştırırdı eşyalarımı değiştirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…