- 15 Şubat 2015
- 61
- 33
- 31
-
- Konu Sahibi Midnight Sun
işin zor bacım valla ama nisanlına de bana bi kere kızım demedi de yada tatlı getirdim insna bi kere eline saglık güzel olmus derde bunları söyle cekınme kavga ediceksen simdi kavga et ilerde daha zor gelir simdiden her halukarda annesini koruyna biri ilerde snei hic korumazBen sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.
- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide
buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?
Ben olsam bir daha mevzuyu dile getirmem maalesef bazı erkek annelerinde bu kıskançlık sendromu görülüyor yine aynı şekilde daha nadir olarak gelinlerde de oluyor, bunu bir hastalık olarak düşünün ve müstakbel kayınvalidenize karşı olan mesafenizi koruyun, mutluluklar....Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.
- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide
buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?
işin zor bacım valla ama nisanlına de bana bi kere kızım demedi de yada tatlı getirdim insna bi kere eline saglık güzel olmus derde bunları söyle cekınme kavga ediceksen simdi kavga et ilerde daha zor gelir simdiden her halukarda annesini koruyna biri ilerde snei hic korumaz
bencede söyle icinde biriktirme ben annenin yanında kendimi gelini gibi hissetnmiyroum de gözlerin körmüde nsainlınada de ben sizin yanınızdayken beni yanlız bırakıyosn de annen seni hicmi görmedi benim yanımda seviyo de ben bunları istemiyroum de cesaretli olbana kizim demiyor dedigimde onun kiz evladi olmadigi icin kizim demeye alisik degil dedi
demek istemiyorum ama diyecegim kotu kalpli fesat oluyorum sonrasinda ama olursa olucak artik
ama ne kadar susarda artık en ufak biseyde patlar ve evlendigi zaman bunda ne varki sen fesatlık yapıyosun der simdiden kıza yanlıs gelen seyleri söylesin ayrıca nısanlısı nedne bu kadar anasını tutuyo kız dicek bu kadar ana kuzusu oldugunu bilmiyodum sen simdiden beni ezdiriyosun sizin yannızda egreti gbi duruyorum mesela sofradayken ısrar etmis kaynanan ogluna sen hiv yemicektin kaynana anlasın tavırlı ol biraz öylesi bundna anlarBen olsam bir daha mevzuyu dile getirmem maalesef bazı erkek annelerinde bu kıskançlık sendromu görülüyor yine aynı şekilde daha nadir olarak gelinlerde de oluyor, bunu bir hastalık olarak düşünün ve müstakbel kayınvalidenize karşı olan mesafenizi koruyun, mutluluklar....
iş kaynanada bitmiyoki oglunda bitiyonişanlına dile getirme bunları seni anlamıyor
boşa kendini yorma
kv arana mesafe koy tamamdır
iş kaynanada bitmiyoki oglunda bitiyo
oooo nerde gören cocuk kac kisinin esi annesine kızıyo esine sahip oluyo 10 kiside 1 kisiöncelikli olarak kv
nişanlıyken bu kızı korumayan nişanlısının koruması için
evlenip zaman geçmesi lazım
annesinin gerçek yüzünü görene kadar kv ile muhattap olmaması lazım
ayrıca bu laflar sadece bana ait degil selin özkök karacehennem yani evlilik terapisti 30 senelikoooo nerde gören cocuk kac kisinin esi annesine kızıyo esine sahip oluyo 10 kiside 1 kisi
burda kim yoruluyo kadın nedne hep kadınlar tamahkar sabırlı olmalı ki adam daha basta egoıs resmen annem kıskanıyosun ne olursa olsun bunu dicek neden allta kalıyım o annense bende hayatını geciricek olan kadınım beni tutucaksın nisanlısına dicek annenlere gittikmi benim yanımdan ayrılmıcan ellerimi bırakmıcan annen bisey derse cvp vericen eger beni seviyosa bunları yaparsın kaybetme korkusu olmayan insan annesini secer vs vs kadın kendini korumalı nısanlısına da demeli beni seviyosan ben anneni benim yanımda söyle seni sevmesin
Bence en doğrusu bu kadından bir beklentinizin olmamasıdır. Saygıda kusur etmeyin, siz de onu onun sizi sahiplendiği kadar sahiplenirsiniz.Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.
Siz olsaniz naparsiniz?