Kayinvalide

Midnight Sun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
61
33
31
Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?

işin zor bacım valla ama nisanlına de bana bi kere kızım demedi de yada tatlı getirdim insna bi kere eline saglık güzel olmus derde bunları söyle cekınme kavga ediceksen simdi kavga et ilerde daha zor gelir simdiden her halukarda annesini koruyna biri ilerde snei hic korumaz

Ben olsam bir daha mevzuyu dile getirmem maalesef bazı erkek annelerinde bu kıskançlık sendromu görülüyor yine aynı şekilde daha nadir olarak gelinlerde de oluyor, bunu bir hastalık olarak düşünün ve müstakbel kayınvalidenize karşı olan mesafenizi koruyun, mutluluklar....

bana kizim demiyor dedigimde onun kiz evladi olmadigi icin kizim demeye alisik degil dedi
demek istemiyorum ama diyecegim kotu kalpli fesat oluyorum sonrasinda ama olursa olucak artik

bana kizim demiyor dedigimde onun kiz evladi olmadigi icin kizim demeye alisik degil dedi
demek istemiyorum ama diyecegim kotu kalpli fesat oluyorum sonrasinda ama olursa olucak artik
bencede söyle icinde biriktirme ben annenin yanında kendimi gelini gibi hissetnmiyroum de gözlerin körmüde nsainlınada de ben sizin yanınızdayken beni yanlız bırakıyosn de annen seni hicmi görmedi benim yanımda seviyo de ben bunları istemiyroum de cesaretli ol

ama ne kadar susarda artık en ufak biseyde patlar ve evlendigi zaman bunda ne varki sen fesatlık yapıyosun der simdiden kıza yanlıs gelen seyleri söylesin ayrıca nısanlısı nedne bu kadar anasını tutuyo kız dicek bu kadar ana kuzusu oldugunu bilmiyodum sen simdiden beni ezdiriyosun sizin yannızda egreti gbi duruyorum mesela sofradayken ısrar etmis kaynanan ogluna sen hiv yemicektin kaynana anlasın tavırlı ol biraz öylesi bundna anlar

öncelikli olarak kv
nişanlıyken bu kızı korumayan nişanlısının koruması için
evlenip zaman geçmesi lazım
annesinin gerçek yüzünü görene kadar kv ile muhattap olmaması lazım
oooo nerde gören cocuk kac kisinin esi annesine kızıyo esine sahip oluyo 10 kiside 1 kisi
burda kim yoruluyo kadın nedne hep kadınlar tamahkar sabırlı olmalı ki adam daha basta egoıs resmen annem kıskanıyosun ne olursa olsun bunu dicek neden allta kalıyım o annense bende hayatını geciricek olan kadınım beni tutucaksın nisanlısına dicek annenlere gittikmi benim yanımdan ayrılmıcan ellerimi bırakmıcan annen bisey derse cvp vericen eger beni seviyosa bunları yaparsın kaybetme korkusu olmayan insan annesini secer vs vs kadın kendini korumalı nısanlısına da demeli beni seviyosan ben anneni benim yanımda söyle seni sevmesin

ayrıca bu laflar sadece bana ait degil selin özkök karacehennem yani evlilik terapisti 30 senelik
kaynanasına gitmeden esine dermis val oraya gittikmi ben demeden sen dicen hadı gidelm karıcım iste yarında erkek kalkıcan yada esimde bu yemeyi cok sever dicek anneye oglu ki gelin gittiginde kaynana güzel yemekler yapsın gelini hos karsılasın

Benimde seninkine benzer bir kv var maalesef ve ben 1,5 senelik evliyim o bana kizim demedgi icin bnm attigim adimlar hep karsiliksiz kaldigi icin artik bende anne diye hitap etmiyorum keske hic etmeseydim bu yuzden esimle birkac defa tartstik ama artik esimde egriyi dogruyu gordu sana tavsiyem burdaki arkadaslarinda dedigi gibi mesafeli ol kv ile belki sana soguk dicek vs vs bosver desin sozlunde annesi hakkinda birsey soylememeye gayret et cunku onlarin gozunde anneleri kanatsiz melektir:)) kotu olan sen olursun hal ve hareketlerinle belli et sizlun seni gercejten seviyorsa ve deger veriyorsa zamanla o annesinin bu yaptiklarina rahatsiz olup uyaricaktir...Sabir ve mutluluklar dilerim :)

Nisanlina asla annesi hakkinda sunu dedi bunu yapti deme bastan tepkili oldugunu dusunup sana hak vermeyecektir.hic bir erkek ya da bir cok turk erkegi daha evlenmeden sen haklisin annemde boyledir idare et demez.hakli da olsan hep kotu niyetli fesat olursun onun gozunde.ben de yasadim bunlari yedi sene bitecek esim daha yeni yeni diyor sen haklisin annem de yasli cahil idare et diye .sadece kendini ezdirme saygisizlik yapmadan hakkini savun ama annesini kotuleme.erkekler icin anne her zaman haklidir ve evliligin aile olmanin ne demek oldugunu kavramadan her halukarda once gelir.

işin içerisinde kıskançlık var gibi oğluna çok düşkünmüş ya evlenecek diye bu halleri sanırım

evlenince daha beterlerine hazır ol kıskançlığı daha da artacak çünkü

Bence en doğrusu bu kadından bir beklentinizin olmamasıdır. Saygıda kusur etmeyin, siz de onu onun sizi sahiplendiği kadar sahiplenirsiniz.
Sözlüne sitem asla yapma. O görmüyor mu kadının size davranışını? Sizin anneniz aynısını sözlünüze yapsa, siz farketmezmiydiniz? Sen dert yandıkça sadece gözüne batarsın bence. En güzeli dediğim gibi kadından bişey beklemeyip olayı kafanızda bitirmek.

Ben 6aylik evliyim hicte kv anne demiyorum 1-2 dedim baktim icimden gelmiyor demiyorum
hayir beni övse nolur ovmese nolur
Ayrica oglusuna oglum bunu ye bunu giy dediginde ay keske banada deseeee yerine bugun oyle konusurken bi guzel payladim kv sustu ((((tabi sen yapma))) o hareketler benim sinirime dokunan seyler cocuk mu bu ne yiyecegi ne giyecegini bilmesin hayir bilmiyorsa evlenmeyi nerden biliyor tobe ya sadece kvden bu kadar sicaklik beklemeni anlamlandiramadim ayrica en ufak seyde sozlun seni kotu ilan ediyorsa , surekli annecimde annecim biriyse evlenince birak kv seni sevmesini illalah edersin soyliyim cok yüz vermek iyi birsey degil burada okuduk ordan biliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 yillik evliyim nisanliyken kv sorun cikarmaya basladii hala ilk firsatta cikarir..
Ben cok cirpindim ondan uzak olmak icin ama hic bisey degismedi ne zamanki esim yeter artik dedi annesine iste o gun bugundur esimle mutluyum..kv hala ayni degismedi ama benim mutsuz olmamada sebep esimdi mutlu olmamada ...
Umarim anlamissindir ne demek istedigimi yani kv ne kadr kotu olursa olsun iş eşte bitiyor....
Bir diger konuda sana verolmeyen degerden cok nisanlina verilen degerden rahatsiz oluyorsun buda normaldir seven insan sevdigini kiskanir baska birinin ilgi gostermesine yani bu kiz kardesi bile olsaydi sen yine rahatsiz olurdun...
Bak bi ornek vereyim annemle gelinimiz arasinda hic ama hic bi sorun yasanmadi aksine birbirine cok saygili ve sevgililer annem sever gelinimizi...whatshap grubunda ben annem abim gelinimiz bi grup kurmus konusuyorduk..abim bi foto atti annemde altina oyy kurban olirum yakisikli oglum annesinin bi tanesi yazmisti bende aman neresi yakisikli deyip gulucuk isareti koyup annemi aradim anne 28 yasina geldi abim ve evlendi artik ltfen esinin yaninda 10 yasinda cocuk sever gibi sevme yalnizken nasil seversen sev ama esinin yaninda gerekirse hic sevme ..cunku biz hanimlar esimizi birilerinin sevdigini gorunce gck olyrz azicik:) sagolsun bnm kotu kv ole huylari yok hatta tek ii huyu bu..:)aralarinda iletisim yok konusmaya basladiktan 5 dakika sonra kavga ediyolar...ama annem fenaa bu konuda:):)ama gordukce durduruyorum:) bunu yermek amacli demiyorum icgüdüsel bisey bu bende de var yani :)

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?

Bazı insanlar bu şekildedir soğukkanlı mı desem ya da oğullarını kimseyle paylaşmak istemez bazı anneler
Oğullarıda annelerine asla laf söyletmezler şikayet falan ediyim deme sakın sende soğukkanlı olmayı tercih et beğenmedi mi sevmedi mi kızım mı demedi demesin yani bunlar zamanla kavramaya bak değiştiremezsin kayınvalideni ama sessizliğini koru şikayet etme bana kalırsa ne var bunda der erkek milleti değil mi hepsi anacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…