kayinvalide ve kalma sorunu

ben kayınvaliden ve annen aynı şehirde sen farklı şehirdesin sandım ama kayınvalide ileaynı şehirde isen kalman için diretmeleri saçma tabiki

şu kk dan öğrendiğim en önemli şey kayınvalide ve kayınpederi kocana şikayet etmicen kendi işini kendin halletcen çok şükür benim öyle derdim yok kayınvalidem pamuklar diyarından gelmiş gibi

benim de herkes gibi kötü taraflarım olabilir,aynı şekilde geliniminde.ama birbirimizi tolere edebiliriz.şimdilik bir sorunumuz yok.ama iş oğlumda bitiyor.asla ne beni ne nişanlısını böyle bir durumda bırakmaz.

burada kayınvalidesiyle sorun yaşayan, genç kadınların çoğunun asıl sorunları,eşleriyle alakalı.erkek,hem annesini hem eşini idare edebilmeli.eşinizi seçerken,kişiliği oturmuş,kendi ayakları üzerinde durabilen erkekleri seçin lütfen.genç kızlara nacizane tavsiyemdir..

aynı şehirde yatıya gidilmez benim bildiğim.kv kp öyle deyince hiiiiç eşinize söylemeden ayrı şehire taşınırsak size de yatılı geliriz de başka da bi şey deme.ama çok alınıyorlarsa en azından bi tel açıp ben memlekete gidiyorum bi isteğiniz var mı oradan deyin en azından gönülleri olur.

Ay belli ki seviyorlar seni git bir gün kal ertesi gün kahvaltını eder çıkarsın... Yaşları almış insanlar, zehir dilli bile olsa, gidip bir gece kalsan sırtın eskimez yani. Kocanın, anasını babasına şikayet edersen ne diyecek adamcağız gidince çekerim kulaklarını mı diyecek. Aynı durumda sen olsan, annenler kocanı yatılı çağırsa sevdiklerinden kocan gitmek istemese ağzına bile edersin kocanı beni mahçup ediyorsun diye.

Arayıp, ben gidiyorum bir isteğiniz selamınız var mı bile desen yeter yani.

Azıcık kendinizi koyun yaşlıların yerine, sizde kaynana olacaksınız :)))
Kötü gelin seni

Kaynanan gel bizde de kal deyince he de gec ama gidip kalma ne olacak bu kadar zor mu neden insanlari idare edemiyorsunuz? Bunun icin es aranir mi ne sacma
Adam ne desin anasini arayip?size nasil bir cozum bulsun yani?kendi meselelerinizi guzellikle kendiniz cozmeyi ogrenin artik koskoca evli barkli insanlarsiniz

Çok haklısınız galiba. Eşim yine aradı az önce. Sen yanlış anlamissindir'a getirdi ama çok sıkıldım onun ailesinin bu muhabbetlerinden. Eşime bahsetmemin sebebi araması da değil, sadece kalma muhabbeti olduğunda direkt kendinin müdahale etmesini istememdi. Çünkü ben karşı karşıya gelmek istemiyorum, eşim idare etsin taraftarıydım ama siz haklısınız...

benim eşim maşallah beni hiç ezdirmedi. ama eşim beni sevdikçe annesi çıldırdı. namusuma kadar dil uzattı. kimse bana iftira atamaz. eşim annesini yola getirmeye çalıştı ama kadın benim anneme bile saldırdı. oğlunu gerçekten seven bir anne olsa bunları yapmazdı. şimdi ben çok mutluyum ama o kadında yalnız kaldı. herkes hakettiğini yaşar

Tamam kaliriz deyip konuyu kapatamaz misiniz? İlla eşe şikayet etmek mi gerekir?
Ayrica ayni memlekette olsaniz bile arada bir gidip kalsaniz gönüllerini alsaniz eksilmezsiniz.

bak eşin de farkında demk ki ama adam napsın onlar da onun annesi babası.sen dediğim gibi yap bi daha da uzatma.eşine de ay kusura bakma sinirim bozuldu benim de .seni çok seviyorum falan de kapat konuyu ki senin haklı olduğunu içine sindirsin

Ne sacma ya.. belli ki inattan kiskacliktan yapiyorlar. Ayni ildesiniz zaten her seferinde ne gerek var ki huzurunuzu bozmalarina gereksiz seylerle.orada kalmaniz anlamsiz zaten. Bizde eşimin memleketinde yasiyoruz ve yazin 1 ay annemde kalıyorum. Kavinvalidemde hic kalmadık zaten her hafta görüşüyoruz. Esim de kalmak istemez zaten. evimde rahat ediyorum der. Eşinin tepkisi saçma yani anlamasi lazim ama illaki koruyacaklar ya.. kötu düşünmüyorsun bence

Sabah da eltim aradi anneler günümü kutlamadin diyor. O kadar uğraşıyorum ki mesafe için, neden benden hep birşeyler bekliyorlar anlamıyorum ve hep bu yüzden ben eşimle kavga ediyorum tartışıyorum. 10 aylık evliyim, yordular beni.

kocana söyle annesiyle evlensin... sende kendini ezdirme dediğim dedik ol boşanırsan boşan. bu dünyaya bir kere geliyoruz onda da kaynana derdi mi çekelim
çok terbiyesizbir üslup.
Yani adam böyle dedi diye annesi ile mi evlenmeli sizin gezegen neresi.pis bir ağız.sende abin i babanı korumak zorunda kalırsan onlarla evleneceksin yani.
Ahlaksizbir yorum ve sahis !

Kalıver sende, nolcakki üç günlük dünya kırmaya kırılmaya değmez bir mevzu canım. Eşinde haklı bencede ailesini ona şikayet etme, kendi sorununu kendin hallet, git kendin bizzat konuş ailesi ile rahatsız olduğun şeyleri konuşarak hallet ailenin uzakta olduğunu tekrar hatırlat canım inanki kendi konuşman daha etkili olur.

Kayınvalidenlerle aynı yerde mi yaşıyorsun anlamadım?
Eğer onlar annenle aynı yerdeyse hiç bir gün kalıp gönül alman iyi olur. Ama onlarla aynı şehirdeysen kalmak saçma tabi.

Aynı şehirdeyiz sizinle, neden yatılı kalalım desene açık açık.
Annemle de aynı şehirde olsak orada da kalmam yani.

Kendin gerekeni söyle eşine ailesi için dır dır etme.
Bilmem yani nadirdir sanırım bu durumda seni teselli edip ailesini kenara atan erkek.

başta bende sen gibi her haltı eşime yetiştirirdim ama şuan her şeyi kendim halledip eşime bak böyle oldu böyle yaptım diyorum geçiyorum ya iyi yaptın diyor ya da sessiz kalıyor. sana hemen gel kal dememişler ki döneyim bakarız annecim deyip geçivereydin karşıya canım zamanı geldiğinde de eşini atardın önlerine geçerdin karşıya hemen eşlere yüklenmemek gerekiyor alttan alttan yürütmek lazım işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…