Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
32
Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:(keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:(

Kanepeye oturtmuyor, eşya aldırmıyor eskileri veriyor, kocanız almazsanız surat asıyor, harçlık veriyor eşinize, annenize kek yaptınız göze battı, çalışmanızı istemiyorlar. Kardeş sen sabır küpü müsün? Çare belli.
Ya bktm artk herşeyim fazla geliyolar

Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:KK43:keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:KK43:
Severek mi evlendiniz?
Anneci erkekler ne yaparsan yap değişmiyor deneyimleyerek söylüyorum bunu . Eğer eşini sevmiyorsan ailen arkandaysa , ozguvenini kaybetmeden ayrıl çokk üzülerek söylüyorum. Evliliğinin kurtarilabilme şansı var mi? Başka şekilde nasıl esin Sana üstüne titrer mi sever mi ?

Görücü usulu mu evlendiniz ?

Öyle yada böyle calısmak zorundasın bunu kabul ettirmelisin eşine ama güzellikle ama kavgayla
Kendine bişey alamadıgınıda belirterek hatta
Kayınvalidenede hayır istemiyorum demeyi ögren kırılırsa kırılsın kocanız kızarsa kızsın böyle ömür gecmez

İslamda baskı ve zorlama yoktur. Hoşgörü, tatlıdil, PAYLAŞMA vardır. Cimrilik hiç mi hiç yoktur. Önce inandığı dini tanısın. Yaptığı her şey İslam dışı.
Eşiniz çok afedersiniz ezik. Annesiyle göbek bağını kesememiş. Anne nasıl hakimiyeti ele almışsa siz de bazı taktiklerle (eşinizi tanımadığım İçin zayıf noktasını bilemiyorum) eşinizi kendinize çevireceksiniz. Zor ama imkansız değil..

Ama yok artık yani..kanepeye neden oturtmuyor yer doseginde oturun diyor saka mi bu
Annenize kek yaptınız diye fakirlestiniz mi yani
Saka gibi insanlar ve saka gibi bir konu

Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:KK43:keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:KK43:
Eski düzen canım....

Kedinin bacağını ilk geceden ayirmak derler buna...akillarinca seni kendi düzenlerine göre terbiye etmeye çalışıyorlar...

Çocuk yapma sakın....sakın...

Son düzenleme:
Bütün bunlar eşim bişey der diye yaptıklarınızdan oluyor bence.
Sizde de iyi sabır varmış yalnız
Severek mi evlendiniz?
Anneci erkekler ne yaparsan yap değişmiyor deneyimleyerek söylüyorum bunu . Eğer eşini sevmiyorsan ailen arkandaysa , ozguvenini kaybetmeden ayrıl çokk üzülerek söylüyorum. Evliliğinin kurtarilabilme şansı var mi? Başka şekilde nasıl esin Sana üstüne titrer mi sever mi ?
Şuan o düsuncedeyim inanki olmuyo ya yapamiyorum hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumki:( hiç bisey istediğim gibi olmadi

Şuan o düsuncedeyim inanki olmuyo ya yapamiyorum hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumki:KK43: hiç bisey istediğim gibi olmadi
Uzaklaşabiliyorsan bi süre ailenin yanına git belki özlersin veya daha sağlıklı düşünüp karar vermene yardımci olur.

Ailenize bahsettiniz mi bu mutsuzlugunuzdan ayrılma kararı verseniz tepkileri ne olur

Allah yardimcin olsun canim gözümde canlandi tipleri:sinirli:biraz acaba tavirlansan mi susarak acaba daha mi cesaret veriyorsun onlara :KK43:

Kv-nizin bir ust modeli bende de var. Eve hic bir sey aldirmazdi ama sizden farkli olarak benim kocam benim tarafimi tutuyordu hep. Aldiklarimizi eve gizli sokardik dir-dir etmesin diye. Benim kv de dini konularda cok baski yapardi, kapan, namaz kil, tesbih cek diye. Bu konuda cok tartismamiz olurdu. Kendisi 40indan sonra kapanmis bana baski yapardi ama.
Suc kv-nizde degil kocanizda. Anne quzusu daha, degismez de. 1 kek ne ki, ona bile karisiyo. ALLAH sabr versin size.

Back
X