Giyiminiz yüzünden onlarla ters düşmek zorundasınız.Başka çözümü yok,size karışamazlar.Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Baştan ben buyum demez de uyum sağlamaya çalışırsan pişman ederler evlendiğinde, burnundan getirirler, net olmalısın kabul etmiyorlarsa güle güle demen lazım...Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Takılma yoluna bak, baktın çok irdeliyor bu yakışmamış şu yakışmamış der suratınu ekşitirsin aynı şekilde bakalım ne yapcak terbiyesizler hiç utanmıyorlar genç kızlarla ağız dalaşına girip te moral bozmayaBen normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Nereye açacaktım düzeltebilir miyimGiyiminiz yüzünden onlarla ters düşmek zorundasınız.Başka çözümü yok,size karışamazlar.
Bu arada konu yanlış yere açılmış.
Çok iyi biri değilse nişanlın yani . Yol yakınken dönsen mi bugün bunu diyen bağnaz yarın senden neler bekler neler der. Ailenin içine girince her şey değişir :/Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Şimdiden önünü almanız gereken bi konu. Bana da eşim bu tarz bir müdahelede bulunmaya kalktı yok askılı giyemezsin yok kısa etek giyemezsin vs dedi. (Ki giymiyordum) sırf ona inat gittim mini elbise ve kot şort aldım. Asla gitmediğim halde inadıma giydim o gün. Ayrılacaksan ayrıl dedim benim namusum Allah ile aramda ki seni hatta ailemi ilgilendirmez dedim. İşine geliyosa böyle gelmiyosa kendine göre kapalı kız bul dedim. Severken gezerken iyi şimdi iş ciddiye binince ne bu tavır dedim. İkiyüzlülük bu dedim. Ben Allahtan korkrak kapalı giyinmem lazım kuldan korkarsam o iyi birşey değil dedim. Resti çektim. Ertesi gün özür diledi. Yanlış yaptım dedi sen zaten nerede ne giyeceğini biliyorsun dedi konu kapandı. Gerçekten de öyle mini giymiyordum hala da giymiyorum sadece işte denize plaja gidince giyiyorum o kadar. Anladı artık sesi çıkmıyor.Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Esiniz sizi tanidiginda nasilsaniz oyle devam edin. Kimseye degisim borclu degilsiniz. Giyim cok kisisel bir sey. Kisisel alaniniza kimse bu kadar mudahale edemez. Sizi bu yasiniza onlar getirmedi kimseye bir borcunuz yok. Herkes haddini bilsin. Bugun buna eyvallah derseniz yarin isteklerin, tavizlerin ardi arkasi kesilmez.Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Gerçekten helal olsun size çok güzel bir davranış sergilemişsiniz :) bende elimden geldiğince öyle davranmaya çalışıyorum zaten kendim nerede nasıl giyineceğimi biliyorum ama gelip de insana yok şöyle olsan böyle olsan daha güzel olur demiyorlar mı çıldırıyorum ama yok kararım net ben nasılsam öyleyim kimsenin de karışmaya hakkı yok inşallah bunu devam ettireceğimŞimdiden önünü almanız gereken bi konu. Bana da eşim bu tarz bir müdahelede bulunmaya kalktı yok askılı giyemezsin yok kısa etek giyemezsin vs dedi. (Ki giymiyordum) sırf ona inat gittim mini elbise ve kot şort aldım. Asla gitmediğim halde inadıma giydim o gün. Ayrılacaksan ayrıl dedim benim namusum Allah ile aramda ki seni hatta ailemi ilgilendirmez dedim. İşine geliyosa böyle gelmiyosa kendine göre kapalı kız bul dedim. Severken gezerken iyi şimdi iş ciddiye binince ne bu tavır dedim. İkiyüzlülük bu dedim. Ben Allahtan korkrak kapalı giyinmem lazım kuldan korkarsam o iyi birşey değil dedim. Resti çektim. Ertesi gün özür diledi. Yanlış yaptım dedi sen zaten nerede ne giyeceğini biliyorsun dedi konu kapandı. Gerçekten de öyle mini giymiyordum hala da giymiyorum sadece işte denize plaja gidince giyiyorum o kadar. Anladı artık sesi çıkmıyor.
Çok haklısınız gerçekten öyle yapmaya çalışıyorum bende buna asla taviz vermemEsiniz sizi tanidiginda nasilsaniz oyle devam edin. Kimseye degisim borclu degilsiniz. Giyim cok kisisel bir sey. Kisisel alaniniza kimse bu kadar mudahale edemez. Sizi bu yasiniza onlar getirmedi kimseye bir borcunuz yok. Herkes haddini bilsin. Bugun buna eyvallah derseniz yarin isteklerin, tavizlerin ardi arkasi kesilmez.
Yolun başında cizginizi çizip tavrınızi ortaya koyun. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bunlar nasıl üsluplar... Yoksa başınız agrir ileride.Ben normalde de pantolon giyen bir insanım ama geniş hiç dar giymem giydiğim zaman da altına uzun bir tunik giyerim yani yeri gelir ferace de giyerim ama her zaman değil.. Benim kayınvalide tarafı da diyorlar ki bizim gelinlerimiz kızlarımız pantolon giyemez biz sevmiyoruz vs bir tane gelinleri daha var (ben henüz evli değilim nişanlıyım) mesela o pantolon giymezmiş uzun şeyler giyermiş hep.. Bende nişanlıma daha önce demiştim ki kimse benim giyimime laf edemez ki onlar buraya geldiği zaman da ben geniş pantolon uzun bir üst giymiştim bunu sevdiğim için giyiyorum kimse için değil yani giyindiğim zaman da nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Şimdi giyimden dolayı onlarla ters düşmek istemiyorum ama onların dediğini de asla yapmam nasıl hissedersem öyle yapmak istiyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (nişanlım karışmaz giyimime ki çok zamanda gördü nasıl giyindiğimi)
Bende anlayamıyorum gerçekten nişanlım bana diyor ki sana en çok o şekil giyinmek yakışır ama ben dedim hayır kesinlikle ben nasıl istersem o şekilde giyinirimYolun başında cizginizi çizip tavrınızi ortaya koyun. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bunlar nasıl üsluplar... Yoksa başınız agrir ileride.
Ben sizin yerinize olsam gider hediye pantolon alırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?