• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kullaniciadimyok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
115
187
18
Merhaba tekrar, köpeklerim için alışveriş yapmıştım. Sitede nişanlımın ev adresi kalmış ve kargolarım onun evine gitmiş haliyle Hemen öncesi onun kuşları için birşeyler almıştık o yüzden onun adresi kayıtlı kalmış. Benim de dalgınlığıma gelmiş fark edememişim.
Annesi falan evdeyken gelmiş tam da kargom. Nişanlım da tabi şaşırmış ne acaba diye açmış. Toplu bi alışverişti 600 kusur tutmuştu. Herneyse beni aradı böyle böyle kargo geldi senin dimi aşkım diyerek. Ben de benim olduğunu söyledim, yanlışlık olduğunu ve kontrol etmesini kargomu (kırık vs var mı diyerek) Telefonda olduğumuzu bilmeden büyük ihtimalle annesi benim köpeklerime harcadığım paraya laf etti, bunlar hep benim çocuğumun cebinden çıkçak diyerek söylendi. Bu arada mesleğimin olduğunu ve calıştığımı belirtmek istiyorum. Nişanlım susmasını falan söyledi benden de çok özür diledi. Annesiyle konuşacağını söyledi. Daha öncesi de köpeklerime laf etmisti, şimdi de devam ediyor.

Kadın taktı baya. Bu sefer böyle düşünmesine çok alındım. Zaten tanışmaktan hep uzak durmuştum iyiki de öyle yapmışım, tanıştık tanışalı hep benzer sorunlar yaşıyoruz. Sizce bu durumda birşey yapmam gerekiyor mu? Gerçekten çok kırıldım ve sinirlendim, sizlerin görüşlerine ihtiyacım var

Olmaz bu iş.
Nişanlınız suan boyle ama evlendıgınızde annesini cok da fazla susturmayacak ...
Hatta anası kıymete binecek 2 kat
Ama oda hayvanları çok seviyor. Kendisinin kuşları var, köpekte istiyordu ama aile evinde olmaz diyerek hiç girmedi o topa. Benim köpeklerime de aşık biri. Zaten burdaki kaynana sorunlarını görünce evlilikten iyice soğudum. Aileler dahil olunca hiç iyi olmuyormuş onu anladım

Olmaz bu iş.
Nişanlınız suan boyle ama evlendıgınızde annesini cok da fazla susturmayacak ...
Hatta anası kıymete binecek 2 kat
Evlennincede analarının 2 kat kıymete binmesi gerçekten son derece doğru bir tespit

Hayvansever biride kaynanayla kocayı atar kapıya köpeğini atmaz :) kendim çok değilim ama çok arkadasm var hayvansever yani evlatları gibi bişey oluyo gördüğüm kadarıyla
Öyle zaten, onlar benim bebeklerim gibi. Nişanlımdan yana sorunum yok oda çok seviyor. Doğum günlerinde hediye bile alır ama annesi tanıştığımızdan beri taktı köpeklerime maalesef

Melek olan bir kaynana yok yuzde 1. O yuzden umursamiycaksiniz, laf soylerse ben çalışıyorum ben kazanıyorum ben ödüyorum diyeceksiniz.
Şuan birşey demem gerekir mi mesela karşılaşsak nasıl bir tavır almam gerekiyor bilmiyorum🥺

Öyle zaten, onlar benim bebeklerim gibi. Nişanlımdan yana sorunum yok oda çok seviyor. Doğum günlerinde hediye bile alır ama annesi tanıştığımızdan beri taktı köpeklerime maalesef
Ya sizi böyle kabullenecek ya da bulunduğunuz diyardan gidecek zaten kendiniz çalışıp alıyorsunuz onu ilgilendiren hçbr durum yok evlenmeden eşinizle konuşun ama anneci olup onun ağzıyla gelmesin evlendikten sonra yapılan harcamalar için. Evlenince değişeblir gözüne batabilir önden bu durumu netleştirmekte fayda var

Hayvansever biride kaynanayla kocayı atar kapıya köpeğini atmaz :) kendim çok değilim ama çok arkadasm var hayvansever yani evlatları gibi bişey oluyo gördüğüm kadarıyla
Valla aynen oyle. Annem disinda hayatta kimse onlardan kiymetli degil :KK53:

Uc kopek iki kedi sahibi olarak konuyu okurken sinir yaptim :KK70:
Evlenince muhtemelen eve gelip gitme konusunda laf edecektir. Nisanlinizdan kesin emin misiniz bu konuda?
Kesinlikle eminim, zaten emin olmasam hayatımda yeri olmaz. Doğum günlerinde hediye alan adam kendisi😄 Bu arada benim de 3 köpeğim var 🙈 Benim sorunum annesiyle daha doğrusu onun benim köpeklerimle ve bu duyduklarımdan sonra nasıl bir tavır alacağımı bilmiyorum

Kesinlikle eminim, zaten emin olmasam hayatımda yeri olmaz. Doğum günlerinde hediye alan adam kendisi😄 Bu arada benim de 3 köpeğim var 🙈 Benim sorunum annesiyle daha doğrusu onun benim köpeklerimle ve bu duyduklarımdan sonra nasıl bir tavır alacağımı bilmiyorum
Ay valla ben yorum yaparsam durduk yere gaza getirmis olurum :D

Ne yazik ki kopek sevmeyen insanlar pek meraklilar evimizdeki kediye kopege karismaya. Benim yengem zaten evimize gelmiyordu, bir de ustune cocuguna "ornek oluyoruz" diye aileyi birbirine katmisti :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back