- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
-
- Konu Sahibi PelushPrenses
aynen bastan cok zaten samimi olmiim diye once yardım etmedim ama yemedi galiba
ufak tefek yardım et tabi gidince :)) ama muhabbet falan mesafeli olsun :)
erkek arkadaşım ısrar etti diye gittim ona kalsa devamlı gideyim istiyor ben de öyle 2 ayda 3 ayda bir o ısrar edince gidiyorum evlerine ama haklısın en basında bu kadar erken tanışmamalıydım belki deSuç sende biliyor musun, daha ortada resmi bişey yokken kadının evine girip çıkıyorsun. O da kendinde her şeyi hak görüyor.
Yapma canım ya, ne işin var tanımadığın insanların içinde, bi de onlara hizmet ediyorsun kendini beğendirmek için.
Bu devirde kayınvalide ile yakınlaşmayacaksın. Benden sana ufak bi tavsiye.
Aman bu oyuna gelme tatlım iki yıllık sevgilimin ailesi o dönem sürekli benle tanışmak istedi o bu gitmedim ben yapamam ailemden izinsiz böyle bir şey dedim ve hiçbiriyle tanışmadım . Çünkü asıl düşünceleri oğullarına karşı kullanacak koz elde etmek oluyor biliyordm . Sonra isteme zamanı beni gördüler güya bana bayıldılar çok sevdiler ama su an düğününe bir ay var çektirmedikleri kalmadı iki kez nisan atma noktasına geldik. Arkadaşların dediği gibi çok samimi cana yakın davranmayacaksın ne zaman olursa olsun mesafeni koru ben yapamadım ve ben güler yüzlü oldukça onlar tepeme çıkmaya çalıştı bu sefer ben de buna izin vermedim ve ortalık karıştı aman sen sen ol başta koy mesafenierkek arkadaşım ısrar etti diye gittim ona kalsa devamlı gideyim istiyor ben de öyle 2 ayda 3 ayda bir o ısrar edince gidiyorum evlerine ama haklısın en basında bu kadar erken tanışmamalıydım belki de
mesela o gün ablası fenalaştı böbreğinde sorun var hep oluyomus gidip iğne yaptırmıslar şimdi de yoğun bakımdaymış aramalı mıyım ?Aman bu oyuna gelme tatlım iki yıllık sevgilimin ailesi o dönem sürekli benle tanışmak istedi o bu gitmedim ben yapamam ailemden izinsiz böyle bir şey dedim ve hiçbiriyle tanışmadım . Çünkü asıl düşünceleri oğullarına karşı kullanacak koz elde etmek oluyor biliyordm . Sonra isteme zamanı beni gördüler güya bana bayıldılar çok sevdiler ama su an düğününe bir ay var çektirmedikleri kalmadı iki kez nisan atma noktasına geldik. Arkadaşların dediği gibi çok samimi cana yakın davranmayacaksın ne zaman olursa olsun mesafeni koru ben yapamadım ve ben güler yüzlü oldukça onlar tepeme çıkmaya çalıştı bu sefer ben de buna izin vermedim ve ortalık karıştı aman sen sen ol başta koy mesafeni
Ya insanı duygularla düşününce elbette aramak lazım tanıştığıma göre yapacak bi şey yok ama onda bile mesafeni koru . Ben mesela böyle zorunlu kalmadıkça aramadım gelip gittiklerinde o kadar saygı hürmet gösterdim ki ama hiç kıymeti yok başladılar bizi aramıyor sormuyor bilmem ne diye nişanlıma beni takmaya . Çok şaşırdım ailemde böyle bi şey görmedim benm de yengelerim var annem bunları hiç sorun etmez dertleri bizi ayırmayı hep . Caktirmadan. Üstelik sınava hazırlandığını kafamın dolu olduğunu biliyor ama bahane bunlarmesela o gün ablası fenalaştı böbreğinde sorun var hep oluyomus gidip iğne yaptırmıslar şimdi de yoğun bakımdaymış aramalı mıyım ?
mesela o gün ablası fenalaştı böbreğinde sorun var hep oluyomus gidip iğne yaptırmıslar şimdi de yoğun bakımdaymış aramalı mıyım ?
ayy gitsen dediğin gibi ya bunu derlerse gitmesen sormayınca aklına gelmeyince bile erkek arkadaşım beni çok kötü tenkit ediyo iki ucu coklu değnek
- asla aramamalısın telefon kapattıkdan sonra şöyle söyleyebilirler ki çok tanıdım bu tarz insanlar en basiti kuzenimin 6 yıldır beraber olduğu kız cenazelerde düğünlerde arayınca ya da gelince telefon kapanınca bunun ne işi var ya herşeye giriyor adı sanı konulmadan diye mırıldanıyor en çağdaş görünen teyzeler
ayy gitsen dediğin gibi ya bunu derlerse gitmesen sormayınca aklına gelmeyince bile erkek arkadaşım beni çok kötü tenkit ediyo iki ucu coklu değnek