kayınvalide-koca sorunsalı :(((

O zaman sende bi bahane bulup kaynananla tartisacan ve size gelmeyecek kocan da bişey derse işine gelirse ben kimsenin hizmetçi si değilim diyeceksin

Eşiniz ve kv niz nasıl sizi mutsuz edici tavırlar ve konuşmalarda bulunuyorsa sizde onların hassas noktalarını bulup onları mutsuz edin ama tabi bunu onlara çaktırmadan gayet normal bir şey yapıyormuş gibi..eşinizde napıyorsun sen gibisinden şikayetlere başlarsa "işine gelirse beni böyle kabul edersin" dersin belki o zaman anlar

Yok onun anlayacağını zannetmiyorum sabit fikirlidir çok dediğim dedik ama kayıunvalidemle konuşsam anne neden böyle yapıyosun oğlununda huzurunu kaçırıyosun filan desemmi diye düşünüyorum ama gidipi hemen şikayet eder üstüne bin katar yine aramız bozulur onun yüzünden diye de korkuyorum...

Bence sakın kv nizle böyle bir konuşma işine girmeyin ben zannetmiyorum ki aa ben farkında olmadan yapmışım kızım bi daha olmaz diyeceğini..aslında burada en büyük iş eşlere düşüyor eğer ki eşinize kendinizi anlatıp kabul ettirebilirseniz o diğer tarafıda bir şekilde halleder ama eşinizi en iyi siz tanırsınız biz ne tavsiye versek boş sizin onun zaaflarını bulup gerekirse ona karşı kullanmanız gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…