Kayınvalide ile yaşayanlar cevaplayabilir misiniz?

Evet cnm ama bana sahip cikan yok annem yok ailem karışmıyo hiç biraksam sahip cikmazlar e birakamiycagimi biliyolar sahip cikan kollayan olmayinca eziliyorum kendimi savunsam hepsi bana cephe aliyo konuşmuyolar benimle eşimde dahil

Allah yardımcınız olsun canım. .

Oy oy ne kadar zordur kv le yaşamak birde eşin sana destek olmuyorsa

Eşin neden 2 sene sonra diyor

İnşallah seni anlar ve en kısa zaman da kendi evinize geçersiniz

Allah herkesin yardımcısı olsun . ama zordur kayinvalide ile yaşamak . Herkes ister kendi kurduğu düzende yaşamayı .
Aaa ben su kadar senedir kayinvalidemle yaşıyorum gayet mutluyum hiç bi sorunumuz yok diyenler bana hiç bi zaman samimi gelmiyor nedense .
Polyanna olmanın alemi yok .
Rabbime şükürler olsun oturmadim hiç. Oturanlara Allah yardım etsin insaallah tez vakitte kendi kurulu duzenlerine gecsinler.

Katılıyorum

Allah razi olsun sizden zaten derdimide kimseye anlatamazsam ne yaparim ben . iyiki varsiniz kadinlar kulübüne minnettarim

ben kv ile yaşıyorm kv çalışıyo benm ben dha başlamadm evdeym haftasonları ortaklaşa evi temizleriz günler uzun oldgu zaman akşam yemeklerini o yapar işten gelince maddi konuya gelrsek mutfak masrafları onlardan faturalar bizden dedik. anlaşıp gidiyoruz çok şükür. arkadaş meselesine gelrsek de canm bu kv huyuyla alakalı bişi eger laf dinlemeyi çok severse yanlz brakmaz sizi düşüncelyse eger zaten brakr gder. benm arkadaşlarm geldginde bnm kv odasına gider yanmzda otrmaz yani.

Bence beraber yasamauim cok mecbur kalmadikca

merhaba hanımlar ben kayınvalidem vefat ettiği için kayınpederimle yaşıyorum bir odası var orda kalıyor fakat bir sürü sıkıntılarım var bu konuda... onun içinde zor mecbur ama inanın benm için daha zor ve hata üstüne hata yapıyor sinirlerim alt üst oldu....maddiyata gelince hiç sormayın arada gönlü isterse faturaları yatırır yada bizde yoksa eşim ister yatrmak için bende çalışıyorum kp'in emelki maaşı var ama 2. geliride var çalışıyor fakat borca boğulmuş durumda olduğu için ucu hep bize dokunuyor şuanki gelirimizle çok rahat yaşardık ancak kpederin saçmalıkları olmasaydı.... baştan seviyordum saygıda kusur etmiyordum fakat bizim bütün uyarılarımıza rağmen gitti çok saçma sapan bir boç edindi geldi üstelik biz zaten onun yüzünden tonla borç öderken üstüne birini daha ekledi. sinirden delirdimm ben daha 3 senelik evliyim kpedermle 2 senedr aynı evde yaşıyoruz ilk 1 senede altlı üstlü yaşıyorduk yani aynı hanede sayılırız ama öylesi inanınki böylesinden daha iyiydi tam bizim ennn güzel zamanlarımızda nelerle uğraşıyoruz hep onun yüzünden şuan ona karşı okadar öfkeliyim ki anlatamamm suratım hep düşük o varken istemeden belli ediyorum huzursuzum ama yapacak hiç birşeyim yok.... kayınvalidelerinizle yaşamanızı anlamıyorum çünkü onlar kendilerine bakabilirler yemek temizlik herşey gelir ellerinden ama kayınpeder yanlız kaldımı olmuyo mutlaka bakıma muhtaç ve hep diyorum rabbim kayın validesi olanların başından eksik etme inanın kayınpeder yanlız kaldımı daha zor.... kocaman çocuk bakmışsın aynı şey çocuğa kızarsın laf dinlettirirsin buna onuda yapamıyorsun çok zor çoookkk artık bıkmış durumdayım.... ve bütün bu istemsiz ama bana yapışan tavırlarım düşüncelerimden nefret ediyorum kendimi çok kötü biri olarak görüyorum bazıları olsun mükafatını öbür dünyada alırsın diyorlar sevabını alıyorsundur diyorlar ama ben sanki dahada günaha giriyorum.... :'( üstüne birde çocuk problemimizde var bütün olumsuzluklar üzerimde........ halinize şükredin arkadaşlar......

Kotu bir insan falan degilsiniz.

Esiniz hem babasini size baktirip, hem sizinle yasatip, hem de babasinin borclarini size odetemez.

Burdaki kotu insan siz degilsiniz yani.

Seninde isin zor cnm baska cocugu yokmu

Kotu bir insan falan degilsiniz.

Esiniz hem babasini size baktirip, hem sizinle yasatip, hem de babasinin borclarini size odetemez.

Burdaki kotu insan siz degilsiniz yani.
eşimede kızıyorum bazen canım ama onun tek suçu babasına aşırı sahip çıkmak bazen düşünüyorumda sanki baba oğul rollerini değiştirmiş gibi oluyorlar. kaın pederin babası rahatsızdı baya ölüm döşeğindeydi 2 ay falan orda kaldı sadece eve üst baş değiştirmeye geliyordu okadar huzurluydum okadar mutluydumki anlatamamm sadece ütü işi bendeydi ama sonra gel gelelimki dede ölünce başladık yine.....eşime bişey diyemiyorum canım babası sonuçta bazen psikolojim alt üst oluyor birde çocuk problemimiz olduğu için artık dayanamayıp surat asıyorum oda anlıyor beni ama napsın düşünceli olması gereken baba aslında ama yok evlenmeyi düşünüyormusun dendiğinde evimmi var nasıl evleneyim diyor sanki kirada oturamaz hoş hiç bir kadında bu yaşta evsiz barksız adamla evlenmezde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…