Merhaba hanımlar, öncelikle hayırlı cumalar. Rabbim ben dahil herkesin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah. Bir şey merak ediyorum. Kayınvalidesiyle yaşayanların fikirlerini almak istiyorum. Konuyla alakalı bir kaç sorum olacak. Mesela ev işlerini ve yemeği nasıl yapıyorsunuz? Beraber mi yoksa iş bölümü yaparak mı? Sizin kendi arkadaşlarınız misafirliğe geldiğinde nasıl oluyor? Kayınvalideyle beraber mi ağırlıyorsunuz? Yani beraber oturup yiyip içip hep birlikte mi sohbet ediyorsunuz? Daha evvel hiç arkadaşlarımı ağırlamadım evde ve bir kısmı bekar. Yaş olarakta kayınvalidemden tabi ki çok çok ufaklar. Çekindiğim nokta şu eğer geldiklerinde kayınvalide de dahil olursa sıkılmalarından korkuyorum. Yada istediğim gibi ağırlayamamaktan. Bir de para olaylarını nasıl yapıyorsunuz? Kayınvalidem çalışıyor eşi yok vefat etmiş. Evde para ortak bi yerde toplanmıyor. Herkes kendi maaşından ödenmesi gerekenleri ödeyip kalanıyla geçiniyor. Kimse kimsenin maaşını bilmiyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.