- 12 Aralık 2022
- 9
- -7
- 1
- 26
25 yaşındayım şuan İstanbul’a atandım evlendım vs kocam yurtdışında çalışıyordu bende ogrencıydım ılk 6 ay evlılıgımız böyle geçti ben evlendıgımızde kayınvalıdemle yaşamaya başladım 2 ay sonra ogrencı olduğum için ogrencı evime gittim bu kaç ay sonrada atandım neyse İstanbul’da ev tuttuk esım yurtdışından geldi bırlıkte yaşayacaktık kayınvalıdem çalışıyordu esı başka bi ilde çalışmaya gitti Kıbrıs’a dıyelım broşürü borcu harcı var vs kayınvalıdem aıle apartmanında oda ılk beş sene kandı kayınvalıdesı ıle oturmuş vs kadın hem kendi kocası hem kayınvalıdesınden bıkmiş vs herneyse İstanbul’a taşıncaz herneyse bende geleyım dedi ses çıkarmadım sonra evın eski eşyasını felan götürmeye kalktı esımle konuştum kendi annesını ikna etti taşındık eşya aldık vs herneyse kayınvalıdem kötü insan değil oda gelse ıstanbulda iş buldu vs ama ben artık aynı evde yaşamak istemıyorum esımle hergun kavga çıkıyor her Allahım günü esım annesının odasına kapanıyor annesi gelip benle akşam tv felan izliyor herneyse evlılıkte üç kısımıyız anlamadım ılk bi kaç ay onda kaldığım ıcın o kadar pısmanım ki artık sureklı esımle ayrılacağım senden ev tut başka bı eve git vs sureklı sureklı kavga ediyoruz artık işten gelsıgımde odadan çıkmıyorum aynı sofraya oturmuyoruz geçen kavga ettik eşime evden defol dedım hemen odadan çıktı evden mı kovdun gıdecek yeri mı var daha çok gencsınız ben karışmamaya çalışıyorum vs dıyor ama ben artık ayrılmaya karar verdim ahmıleyım ve çalışıyorum ve artık gram eve giresım gelmiyor lütfen anlamaya çalışın ve cevap yazın normalde bu platformlarda asla gezınmem ama derdımı kimseye anlatamıyorum