• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalıde ile yaşamak

efsunbade

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
9
-7
1
26
25 yaşındayım şuan İstanbul’a atandım evlendım vs kocam yurtdışında çalışıyordu bende ogrencıydım ılk 6 ay evlılıgımız böyle geçti ben evlendıgımızde kayınvalıdemle yaşamaya başladım 2 ay sonra ogrencı olduğum için ogrencı evime gittim bu kaç ay sonrada atandım neyse İstanbul’da ev tuttuk esım yurtdışından geldi bırlıkte yaşayacaktık kayınvalıdem çalışıyordu esı başka bi ilde çalışmaya gitti Kıbrıs’a dıyelım broşürü borcu harcı var vs kayınvalıdem aıle apartmanında oda ılk beş sene kandı kayınvalıdesı ıle oturmuş vs kadın hem kendi kocası hem kayınvalıdesınden bıkmiş vs herneyse İstanbul’a taşıncaz herneyse bende geleyım dedi ses çıkarmadım sonra evın eski eşyasını felan götürmeye kalktı esımle konuştum kendi annesını ikna etti taşındık eşya aldık vs herneyse kayınvalıdem kötü insan değil oda gelse ıstanbulda iş buldu vs ama ben artık aynı evde yaşamak istemıyorum esımle hergun kavga çıkıyor her Allahım günü esım annesının odasına kapanıyor annesi gelip benle akşam tv felan izliyor herneyse evlılıkte üç kısımıyız anlamadım ılk bi kaç ay onda kaldığım ıcın o kadar pısmanım ki artık sureklı esımle ayrılacağım senden ev tut başka bı eve git vs sureklı sureklı kavga ediyoruz artık işten gelsıgımde odadan çıkmıyorum aynı sofraya oturmuyoruz geçen kavga ettik eşime evden defol dedım hemen odadan çıktı evden mı kovdun gıdecek yeri mı var daha çok gencsınız ben karışmamaya çalışıyorum vs dıyor ama ben artık ayrılmaya karar verdim ahmıleyım ve çalışıyorum ve artık gram eve giresım gelmiyor lütfen anlamaya çalışın ve cevap yazın normalde bu platformlarda asla gezınmem ama derdımı kimseye anlatamıyorum

25 yaşındayım şuan İstanbul’a atandım evlendım vs kocam yurtdışında çalışıyordu bende ogrencıydım ılk 6 ay evlılıgımız böyle geçti ben evlendıgımızde kayınvalıdemle yaşamaya başladım 2 ay sonra ogrencı olduğum için ogrencı evime gittim bu kaç ay sonrada atandım neyse İstanbul’da ev tuttuk esım yurtdışından geldi bırlıkte yaşayacaktık kayınvalıdem çalışıyordu esı başka bi ilde çalışmaya gitti Kıbrıs’a dıyelım broşürü borcu harcı var vs kayınvalıdem aıle apartmanında oda ılk beş sene kandı kayınvalıdesı ıle oturmuş vs kadın hem kendi kocası hem kayınvalıdesınden bıkmiş vs herneyse İstanbul’a taşıncaz herneyse bende geleyım dedi ses çıkarmadım sonra evın eski eşyasını felan götürmeye kalktı esımle konuştum kendi annesını ikna etti taşındık eşya aldık vs herneyse kayınvalıdem kötü insan değil oda gelse ıstanbulda iş buldu vs ama ben artık aynı evde yaşamak istemıyorum esımle hergun kavga çıkıyor her Allahım günü esım annesının odasına kapanıyor annesi gelip benle akşam tv felan izliyor herneyse evlılıkte üç kısımıyız anlamadım ılk bi kaç ay onda kaldığım ıcın o kadar pısmanım ki artık sureklı esımle ayrılacağım senden ev tut başka bı eve git vs sureklı sureklı kavga ediyoruz artık işten gelsıgımde odadan çıkmıyorum aynı sofraya oturmuyoruz geçen kavga ettik eşime evden defol dedım hemen odadan çıktı evden mı kovdun gıdecek yeri mı var daha çok gencsınız ben karışmamaya çalışıyorum vs dıyor ama ben artık ayrılmaya karar verdim ahmıleyım ve çalışıyorum ve artık gram eve giresım gelmiyor lütfen anlamaya çalışın ve cevap yazın normalde bu platformlarda asla gezınmem ama derdımı kimseye anlatamıyorum

Her neyse; bosanin.

Bu platformda ne var ki? Her neyse neden hemen hamile kaldınız vs? Neyse çekemiyorsanız bu durumu boşanmanız vs gerekebilir. Neyse 3 kişilik vs evlilik olmaz. Her neyse kolaylıklar dilerim vs. İyi geceler neyse.
Yazıyı okuduktan sonra ne kadar her neyse yazdığımı farkettım güldürdünüz saolun

Beraber yasamaya bastan neden ses cikartmadiniz. Bu durumda hamile olmak ne alaka. Kavga ederek bir yere varamazsiniz isteklerinizi artik acik dile getirin
Ailemden sıddet gördüm kaçarak evlendım ogrencıydım okul bıtınce kendı evımıze çıkarız dedim sorun bu hamılelık ınanın hıc beklemedıfım anda oldu korunuyordum

Ailemden sıddet gördüm kaçarak evlendım ogrencıydım okul bıtınce kendı evımıze çıkarız dedim sorun bu hamılelık ınanın hıc beklemedıfım anda oldu korunuyordum

Anladim. Su durumda sizin esinizle ciddi konusup bir cözüm bulmaniz gerekecek. Kavga ederek, birbirinize karsi sayginizi yitirerek bir yere varamazsiniz

Bu platformda genellikle sizin gibi hatalar silsilesine dusenler yaziyor. Kucuk yasta sutten kesilmemis kocayla evlenip, kayinvalideyle yasayip, birde ustune hemen hamile kalip, her Allahin gunu kavga edenler.

Kayinvalideniz yeni evli ciftin yaninda kalinca problem olacağını dusunmeliydi. Istenmediginin farkinda mi? Kendi rizasiyla evden ayrilir mi?

Eşin neden ayrı ev tutmak istemiyor anlamadım tabiki sen haklısın bu konuda sizin ki 3 kişilik evlilik olmuş..kv neden kocasinın yanında değil oda gitsin Kıbrısa anlamadım hersey değişik geldi Esin niye evlenir evlenmez yurt dışına gitti ..bosan diyemiycem ayrı ev tutulursa düzelebilir hersey biraz daha zaman verip savaşmak lazım galiba ortada bebekte var sonuçta..günümüzde evlenip 2 ay sonra boşanmak moda oldu mutluluk için biraz daha çabalamak gerekiyordu belki

Ya beni guldurmeyın ne bıleyım ben kullanmazdım o manada söylüyorum genelde yorum okurdum
Okumayın yorumları, kitap "felan" okuyun.
Belki daha anlaşılır cümleler kurarsınız bu sayede.
Kaç tane vs ve herneyse okudum, bir tane nokta yok koskoca metinde.

Üniversiteye girmek bu kadar kolay mı sahiden? Ben de ikinci bir üniversite okumayı düşünüyorum, ondan soruyorum.

Eşin neden ayrı ev tutmak istemiyor anlamadım tabiki sen haklısın bu konuda sizin ki 3 kişilik evlilik olmuş..kv neden kocasinın yanında değil oda gitsin Kıbrısa anlamadım hersey değişik geldi Esin niye evlenir evlenmez yurt dışına gitti ..bosan diyemiycem ayrı ev tutulursa düzelebilir hersey biraz daha zaman verip savaşmak lazım galiba ortada bebekte var sonuçta..günümüzde evlenip 2 ay sonra boşanmak moda oldu mutluluk için biraz daha çabalamak gerekiyordu belki
Bu tuttuğumuz ev bızım zaten kayınvalıdem benim yanıma geldi Adana’dan kocasından bıkmış vs

Bu platformda genellikle sizin gibi hatalar silsilesine dusenler yaziyor. Kucuk yasta sutten kesilmemis kocayla evlenip, kayinvalideyle yasayip, birde ustune hemen hamile kalip, her Allahin gunu kavga edenler.

Kayinvalideniz yeni evli ciftin yaninda kalinca problem olacağını dusunmeliydi. Istenmediginin farkinda mi? Kendi rizasiyla evden ayrilir mi?
Bakın bu platform derken insan bazı şeyleri gerçekten kımseye anlatamıyor normalde bırılerıyle dertleşme vs olur kötü anlamda söylemedim inanın bilmiyorum

Bakın bu platform derken insan bazı şeyleri gerçekten kımseye anlatamıyor normalde bırılerıyle dertleşme vs olur kötü anlamda söylemedim inanın bilmiyorum
Kayinvalideniz tartismalarin kendinden kaymakli oldugunun farkinda degil mi? O kismi anlayamadim. Duymuyor mu?

normalde bu platformlarda asla gezınmem ama derdımı kimseye anlatamıyorum
Seçimlerinizle şekillendirdiğiniz hayatınızı görünce, ah keşke bu platformda gezinseymiş de biraz feyzalsaymış demekten kendimi alamadım.

İstanbul’a taşıncaz herneyse bende geleyım dedi ses çıkarmadım sonra evın eski eşyasını felan götürmeye kalktı esımle konuştum kendi annesını ikna etti taşındık eşya aldık vs herneyse kayınvalıdem kötü insan değil oda gelse ıstanbulda iş buldu vs ama ben artık aynı evde yaşamak istemıyorum
Birkaç ay onun evinde kayınvalidenizle yaşamışsınız. Yani birlikte yaşamanın nasıl olduğunu, huyunu suyunu görmüşsünüz. Taşınacağınız zaman, ben de geleyim demiş, -sükût ikrardan gelir- kabul etmişsiniz.

Kadıncağız, sizden de kabul gördüğü düşüncesiyle Adana'dan kalkıp İstanbul'a gelmiş, iş bulmuş, şimdi de kötü insan değil ama ben artık aynı evde yaşamak istemiyorum diyorsunuz. Çocuk oyuncağı mı bu ?

Siz önce, düşünülmeden alınmış kararlarınız olduğunu ve bugün bunun ceremesini çekiyor olduğunuzu bir görün. Sonra da ne yapacaksanız, bari gönül kırmadan yapın... Kimseyi mağdur etmeyecek, zor durumda bırakmayacak bir yol bulmaya çalışın. Kocaya - ki çocuğunuzun da babası olacak bir süre sonra - evden defol diyerek, odalara kapanarak hiç bir sorun çözülmez. Böyle ancak, sorunlara yeni sorunlar eklenir.

Back